Köszi a bókokat mindenkinek!
Ma voltunk oltáson is, Csilla egy hős volt! Csak addig sírt, amíg szúrták, előtte-utána nagyokat vigyorgott mindenkire.
És a tápit is felírták szó nélkül, pedig vártam, hogy majd cseszergetnek, miért nem szoptatok (mint legutóbb).
Egyébként 6200 g és 62 cm, és megdicsérték, milyen csini. (Belegondolok, hogy Sebi 7 hetesen volt ennyi...
)
Szilvi
Én is megnyugtatlak: nem kevés Marcinak a kajamennyiség! Alkat dolga, melyik gyerek mennyit eszik! Ha gyarapszik havi szinten 1/2 kilót, naponta 5-6 pisis pelus, és időnként kakil is (anyatejes babánál akár több nap is kimaradhat), akkor minden oké! Pláne, ha ilyen gyönyörűen alszik éjjel, és nem kel 3-4-szer szopizni?!
Na szóval ne aggódj, szuperül csinálod!!!!!!
Tejpép: én még várnék vele. Ugyanis gyakorlatilag sima tej van benne. Ha mindenképp szeretnél már bevezetni vmi gabonafélét, akkor tejmenteset vegyél. A Nestlének tudtommal van egy natúr rizspépje, illetve én a Holle Biopépeket adtam Sebinek, van köles, zab, gríz, durumbúza, és ezek mind tejmentesek. Sőt vmi vegyes "müzli" is, de azt sosem vettem. Nemtom felétek milyeneket lehet kapni...
Szóval olvasgasd alaposan az összetevőket a doboz oldalán, és meglátod, mit tudsz kapni neki.
Persze ha a sima tápitól nincs baja, valszeg a tejpéptől se lenne, de azért nem árt az óvatosság szerintem...
Kismok
Helyesek a csajok!
És micsoda hajkorona Sára buksiján?! Csilla tök kopasz mellette!!! (Ami kevés volt még az is kihullott...)
Edit
Nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen jól megy újra a szopi!!!
És Boró igencsak kajakos csajszi!
(Kicsit irigyel-irigyel
, de hát nekem ez a hajó elment...
)
Álmomban nagyon sokszor szoptatom CSillát, és mindig olyan jó érzéssel kelek!
De egyébként most tápit is fekve eszünk, ölben annyit ficergett, és alig evett, hogy inkább visszatértem az ágyon fekvésre, csak most a mellem helyett az üveget tartom.
Krisz
Igen, Csilla is mindig le akarja szedni vagy legalább megkóstolni a mintákat az ágyon!
Drumka
Micsoda szép kenyér?! Tényleg nem semmi energiáid vannak?!
Kérjük a receptet!
Szülés előtt még én is sütögettem, de ha van jobb recepted szívesen kipróbálnám!!!