Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, látom megint kihaló félben a topic...Azé' teszek egy kísérletet: olvastatok már esetleg más topicokban olyan esetről amikor az Avandia mellett nem, hogy nem javult a páciens bőre, hanem inkább romlott?? Nálam most ez van: az álam alatt iszonyú fájdalmas pattanások vannak, már alig bírok törölközni annyira fáj és persze csúnya is, tiszta mázli, hogy hideg van és gabóba lehetek! :cry:
Másik kérdésem: tudnátok ajánlani egy jó reflexológust? Nem csak a pcos miatt hanem mert a candidám is állandóan visszatér, ezért jutottam arra hogy kipróbálnám, hátha jó lenne... :roll:
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Tücsök: én sajna nem tudok segíteni.
viszont szerintem az nem jó, ha eltakarod garbóval a patit, mégjobban elfullasztod. legalábbis szerintem.
ha nekem belső patim van , akkor gentamicinnel szoktam bekenni (bár lehet, h nem lehetne, de nekem bevált :roll: ). a párom szokta használni furunkulusra.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!
Bocsi, hogy így "betörök", de azt ajánlották, titeket kérdezzelek a leleteimmel kapcsolatban és mivel türelmetlen egy teremtés vagyok, meg is kérdezlek titeket, hogy mit láttok, mielőtt visszamennék a dokihoz.

Glucose 0 perc 4,31 mmol/l
120 perc 4,33 mmol/l

Inzulin 0 perc 8,39 mIU/l
120 perc 8,88 mIU/l

TSH 2,37

na ennyi lenne, és köszi ha valaki ír nekem :)
sonjus

Sonjus, ir és cukor renben, tsh-hoz valami mértékegység és reférték kellene...
Vendég

Lafead!
Köszi a gyors választ :)
TSH-nál mIU/l van írva és ennek ott van a ref. tartománya is, ami
0,27-től 4,2-ig jó, csak korábban olyan infót kaptam, hogy esetleg a cukor és az inzulin aránya vagy milye talán nem jó (az a szép, hogy fogalmam sincs miről beszélek :lol: ) és TSH-nál meg azt mondták, hogy 1-egész akármennyi jobb lenne :shock:
de kérdezzelek meg titeket :)
sonjus

most megyek haza, de otthonról még benézek
sonjus

hát reférték szerint az is jó, de tsh értékeket annyira nem tudom...de a többi rendben!
Vendég

én is úgy tudom, h tsh-nak 1 alatt kell lennie a babásodáshoz :roll:
de persze az én dokim a 2vmennyire is azt mondta, h jó :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi nekem avandamet mellett első hónapban feltűnően szép lett a bőröm, de aztán romlott, és mikor visszatértem metre akkor lett igazán jó.

Sonjus teljesen tökéletes a pajzsmirigyed, szép középérték, ez jó babásodáshoz. se túl alacsony, se túl magas nem jó.

Cukor és inzulin meg úgy tökéletes ahogy van, ahogy Lafi mondta!

Kép

Kép
rejo

Czinki a 2, valamennyi tökéletes babásodáshoz a pajzsmirigynél. nyugodj meg, jól mondta adokid! bAzért valamit csak tanulnak ott 9 évig míg szakorvosok lesznek! :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

Köszi mindenkinek a megnyugtató választ :)
Jövőhéten vissza kell mennem kontrolra, majd elmesélem, hogy ott mit mondtak.
Persze csak ha majd érdekel valakit :oops:

Mindenkinek minden jót kívánok!
sonjus

Helló lányok!
Köszönöm a jó tanácsokat " csakegy" majd holnap bővebben kifejtem a problémámat, de most sajnos sietnem kell kaptam egy viszonylag jó állásajánlatot. :D
kriszti30

Rejóka, tényleg?? jaj, én meg tegnap már temettem magam! Azé' kinéztem a neten 2 reflexológust, a párom is azt mondja jelentkezzek be (azóta bízik az ilyen dolgokban mióta a csontkovács kezelés után lett egy halvány két csíkos tesztem)

Sonjus, természetesen várjuk a beszámolódat!;-)

Czinki, én is olvastam valahol ezt az 1-est...mint már többször megállapítottam: az olvasás káros! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem. Gondoltam a sikeres szeműtétem után pihentetem ezt a pcos témát és csak a gyógyúlásra koncentráltam.

De sajnos állandóan produkálok rossz tüneteket:
- hóközi vérzések
- nagyon fáj a hasam időnként (olyan, mintha le akarna szakdni a hasfalam)
-menisjeim erősek, ömlik, nem is tudom ennyi mennyiség, honnan is képződik?

Veletek már történt ilyen?

KépKép
charlott

Charlott!

Volt már laparoszkópiád?
Nem a petefészek drillingre gondolok, hanem egyéb okból, pl. átjárhatósági vizsgálat céljából végzettre.
Ha még nem, akkor beszélned kéne a dokiddal ezügyben, mert ki kéne zárni az endometriózis lehetőségét!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka szia!

Mindenen átestem már:
HSG, laparaszkópia és méhtükrözés és mindegyiknél azt mondták, hogy minden rendben.

KépKép
charlott

Tücsi, nekem speciel stagnál. Mettől pár hónap alatt jobb lett, majd fél év után romlott. Avandától, ami ugye nem az avandia, javult kicsit. De a kb 1,5 év alatt hol jobb, hol roszabb. Nálam azt hiszem stressz függő is. De T. elmagyarázta, hogy miért romlott a javulás után. A lényeg az ösztradiol-tesztoszteron arányon van. Kb október végén, novemeber eljén írtam erről. Amint függetlenedik ez a két hormon egymástól, javul a tesztoszteron.

Rejo, szerintem front a hibás. Vagy a gyógyszer, ill az, hogy kevés CH-t viszek be. Ma ebédkor vettem be az avandát, és egész délelőtt jól voltam. És jól bereggeliztem, megettem egy egész kiflit! :lol: Nem tudok mit csinálni, nekem szükségem van reggel a szénhidrátra!

Kép
mamint

Szép napot!

Mamint, rémlik valami mindjárt visszakereslek! Most legszívesebben zacsival a fejemen járkálnék...:-(
Vendég

Tücsi, nekem nincs gond a bőrömmel (függetlenül attól, hogy magas a tesztoszteronom...), de az tény, hogy az első Avandametes hónapban mensi előtt elég sok patim lett vállon, háton.
A candidára a szénhidrát mentes diétát javasolják :)

Charlott, nekem is az jutott eszembe, mint Rambókának, hogy talán endometriozisod van.
Amikor megcsinálták a lapart, megvolt már ez az erős, görcsös mensis tünet ? Ha régen volt laparod, talán érdemes lenne újra megnézni..

Mamint :)
Tegnap én is délben vettem be a reggeli Avandametet és tök jól voltam egész nap.
Egy egész kiflit ettél reggelire ? Hmm, egyékbént nem szoktál reggelizni ? Merthogy az 1 kifli nem sok, még ch tekintetében sem :wink: (feltéve, ha az szabvány kifli :lol:)

Egyébként reggel nekem is tömnöm kell a ch-t, bár még így sem igen lépem át a 40-et...

Ilona, kérdezted a progit.
Az első spontán terhességnél : hcg 700, progi 40 nmol/l - kb. 1 hete késett a mensim
(erre 3x1 Duphastont kaptam , majd 2 hét múlva elkezdtem görcsölni és barnázni és rá kb. 2 hétre már nem volt szívhang)
A következőnél hcg 63, progi 25 nmol/l (ezt pont a várható mensi napján mérték)
A többinél még alacsonyabb volt a progim :(

A dokim azt mondja, hogy pé után 1 héttel minimum 40 nmol/l kell legyen a progi. Hát én ettő iszonyat messze vagyok.. Ezért majd clostit kell szedni és utrogestant dugdosni, ha aktuális lesz a dolog.

Niki
mniki

Mniki!
Köszi! Hát nekem 34.8 volt egyszer a 21.napon ebben a mértékegységben... az sincs 40 :?
Sajnálom, hogy nem figyeltek erre. Nem is értem, hogy lehetnek ilyen könnyelm?ek!
A másikban már kérdeztem, de most akkor itt is.
Holnap lesz uh-os átjárhatóságim. Hagyjam abba a metet?

Lona
lona1

Sziasztok!

Voltam UH-on! Nagyon kicsi kis pöttyöt látott a doki (én nemigen tudom kivenni a képen) úgyhogy jó helyen van a baba. 2 hét múlva kell visszamennem.
Nem teszek fel képet, úgyse láttok rajta semmit. Majd a következőt!
Megbeszéltük, hogy a 12. hétig szedem a Meforalt. Ja és kértem Duphaston, 2x1-et írt.

Hát egyenlőre itt tartok!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati!

Gratulálok a pöttyödhöz!!!

Lona
lona1

Lona, van aki abbahagyja, én pl elfelejtettem, automatice szedtem... :oops:
Vendég

Ilona,
én sem hagytam abba :)
A progihoz még annyit, hogy a Kaáliban 20 felettit már elégségesnek tartanak terhességben. Hmm, 2 másik orvos is mondta, hogy az nagyon kevés...

Kati, gratulálok a pici Pöttyhöz !
mniki

Niki, szerintem is kevés, nem értem én ezt... :evil:
Vendég

Lona: a röntgenesnél kell abbahagyni előtte 1 nappal, uh-nál mehet a gyogyó. legalábbis pár hónapja még így mondták a régi lányok!

ma voltam mm-ben vérvételen, pénteken megyek az eredményért. hát sajna a második bökés nem sikerült túl jól, fájt is és mire beértem a munkába átütött a pólom kicsit. de hát szar vénából erre telt most. kiváncsi vagyok az eredményre. kár, h nem tudok előbb menni a doktornőhoz, jó lett volna.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lafika HELP! Ha holnap du. oda megyek a kórházba akkor azonnal kötelesek kiadni a jkv másolatot, vagy azt mondják, hogy menjek vissza máskor? (az előbb hívott a párom, sikerült holnap du-ra kivenni egy félnap szabit így holnap kimennék a kórházba, csak a férjem szerint fel kéne hívni őket hogy biztos ide adják-e...én meg ezt nem szertném, a fene se tudja nem szertnék nekik időt adni egy esetleges "hamisításhoz")
Vendég

Czinki, majd a lányok jól kiértékelik neked addig!;-)
Vendég

Köszönöm, akkor én is szedem tovább!

Progi:
A barátnômnek 10hetesen 8-as progit mértek!!!
Más mértékegységben volt, de ez abban is nagyon kevés. Doki szerint a baba már nem él... de a barátnôm elötte való nap látta és hallotta dobogni a szívét. akkor biztos beteg, ebbôl nem fog baba születni.
A kislány egészségesen megszületett már négy hónapos!
A dokik sem értették... szerintem a laborban kutyultak nagyon össze valamit. Csak érdekesség képpen írtam le. De, hogy szegény barátnôm mennyit aggódott azt nem kell ecsetelnem.

lona
lona1

Tücsi, elméletileg gépben van benne!!!!!!tehát csak nyomtani kell.amúgy meg elő kell adni hogy most kell mert a Kaáli így-úgy-amúgy és holnap Kaáli, és neked marhára kell mert most szóltak hogy kell a jkv másolat is nemcsak a hormoneredmények...és muszáj meg ilyesmi...én legalábbis így szoktam ha valami sos....
Vendég

Lafika, köszi! Amikor a párom kérdezte, hogy mégis mit akarok mondani miért kell, pontosan ezt a dumát nyomtam én is, szóval remélem sikerülni fog, a párom szerint "Jó duma"!;-)))
Vendég

Sziasztok!

Az elveszett bárány jelentkezik .... eléggé padlón vagyok-voltam, nem nagyon akartam nektek panaszkodni. De most már jövök kifelé a gödörből, talán többet fogok írogatni!

Czinki, én is ma voltam az MM-ben!

Ja, a vonalzómat ne nézzétek! A valóság 25 cn.
lyutka

Kijavítottam, a 89 nagyon durva volt.
lyutka

Lyutka: én olyan 6,30 körül érkeztem. barna kordnadrág és zöld pulcsi volt rajtam. belül az asztalnál ültem le national geo-t olvastam és fetrengtem az asztalon el-elszunyókálva. 8,45 körül jöttem el.
te merre voltál?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hello!

Valaki írta valamelyik nap eggyel feljebb, talán Hajni, hogy nem lehet rendes higanyos lázmérőt kapni a patikában. Tegnap pont ketten vettek előttem...
Uh. 245 FT + ptk-ért bárkinek szívesen küldök higanyos lázmérőt! :lol:

Monee
A lázmérő ügynök

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!
TSH nekem is azt mondta a doktornő, hogy egy körüli a jó :roll:

Én is ma voltam, és én is pénteken megyek megint Cinkeb! :wink:
Nekem most csak hormonos volt, hál'istennek egy szúrás és no lötty :lol:
Topiktalit is szervezhettünk volna, ha ennyien voltunk, még valaki??? :lol:

Kép
Kép
zazzy

Charlott!
Mesélj, milyen volt???Milyen érzés látni mindenféle segédeszköz nélkül??? :D
Én a jómúltkor megőrzésre megkaptam egyik diákom -1-es szemüvegét, felpróbáltam ,és nagyon elkeseredtem :cry: Lehet, hogy az mondjuk hosszú távon erős lenne, de min.felesre tuti elromlott a szemem! :cry: Szerintetek a tragikus inzulin???Mert a kezeléskor azt ígérték(garanciát vállaltak rá)hogy nem romlik vissza, illetve ha mégis, akkor megcsinálják újra.Gondolom ez nem nagyon szokott előfordulni, az inzulinra gyanakszom :evil: De olyan gáz!Már a tévét is hunyorogva nézem, idegesít! :(

Kép
Kép
zazzy

zazzy én dierkt rákérdeztem tűűnél, a szemem miatt, és az inzulin nem tud a szemen változtatni, csak a cukor!! csak ha a cukrod nagyon nagyon magas, akkor rontja a szemedet.

mamám rosszul lett, leesett a lépcsőn, valszeg behipózott, pedig szed gyógyit, de a kórházban gyógyi mellett is 22-es cukrot mérnek neki... :cry: :cry: úgyhogy napi 3 inzulinon lesz... nem tudjuk ki fogja neki ennyiszer beadni, mert ő biztos nem magának...(érelmeszesedés miatt már nem teljesen tiszta a feje, 84 éves...)és akkor ugye inzulin mellé ennie is kell rögtön...24 órás ápolónő túl drága lenne...nem tudjuk mi lesz, mert szoc otthonban meg kilóméteres sorok, pedig szívesen menne az öreglány...imád kártyázni, ő lenne ott a nagy zsugabubus...

szóval mindkét nagymamám mindkét ágról cukorbeteg, apa, nagypapa, dédpapa agyvérzés...szóval terhelt vagyok rendesen, az lenne a csoda, ha nem lenne PCO-m...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Túl vagyok az összes vérvételen, cukorterhelésen, stb...
Leírom nektek az eredményeket, kérek szépen véleményezést! :D

Prolactin 9,8 ng/ml
FSH 5 mIU/ML
LH 7,8 mUI/ ml
OESTRADIOL 68.1 pg/ml
TESTOSTERON 1,4 ng/ml
THS 1,2 uIU/ml
INZULIN 15,4 uIU/ml
Inzulin rez. index: 5,8 mmol/l
Glükóz éhgyomri 5,1 mmol/l
120 perces: 6,0 mmol/l

Kaptam Norcolut- ot, azzal most meg kell jönnie és 3. cn-tól Clostilbegyt 5 napig.
Szerintetek?
A pattanásoktól agybajt kapok! Szinte félóránként kijön egy újabb!
Azt mondta a doki, hogy fogyjak! Eddig 2 kg-t sikerült! :D :D :D :D
Nem sok, de (még) optimista vagyok! Csak ezzel a falási rohamokkal nehéz........
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bocsi a hülye kérdésért, de mi az az MM???

Házitücsök!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :)

Babások!
Terhesség alatt elmúlnak a pattanások???
Bár az még szerintem odébb van, de érdekel nagyon!

Előre is köszi a válaszokat!
Szép estét!
znikusz

Mniki: endometriozis??? huha, remélem nem az van, de miből lehet rájönni arra, hogy az van? elég, ha nőgyógyászhoz elmegyek, hogy gyanakszom erre?

Zazzy: csodálatos az élet azóta, mióta nem kell szemüveget viselnem. Talán az emberek is kedvesebbek, barátkozóbban velem, persze mindig a kisugárzástól is függ ez.
Nekem azt mondták, hogy genetika, hogy ki hogy reagál a műtétre, visszaáll a régi vagy marad 100%-os! Én azt sem bánnám, ha visszaromlana, mert akkor újra mennék a lézer alá. És a fél dioptria nem a világ vége! :-)

Na, hogy fokozzam a bajomat: ma reggel a hónaljamban találtam egy csomót!!! persze rögtön a legrosszabbra gondoltam, hogy itt a vég. Fáj egész nap. De szerencsére a körzetis dokim este megnyugtatott, hogy nem rossz indulatú, mert az nem fáj és kemény.

KépKép
charlott

Czinki, én a pulttal szemben ültem 2 barátommal a ti ajtótokhoz legközelebb (fehér pulcsi, fekete nadrág), sokat nevettünk, dumáltunk (remélem nem zavartunk senkit. (Érkeztünk 7-kor, végeztünk 9-kor).

Zazzy, biztosan téged is láttunk!
lyutka

Sziasztok!

Monee: igen, én írtam hogy nálunk a nagy Budaörsön nem lehet kapni. Lehet élek az ajánlatoddal. :lol: :wink:

Bocsika de egy kicsit önzőzöm, mert hihetetlen ami van és bizonytalanmeg tanácstalan is vagyok:
1.) Azt hittem végre vége a rossz dolgoknak... Erre tegnap jött a telefon este, hogy férjem nagypapája (tudjátok aki kh-ban volt agyinfartktussal) tegnap délután 5kor meghalt. :cry: :cry:
2.) Mensi sehol. Ma voltam Arnold doktornál. Nőgyógyászatilag minden oké nálam, nincs se gyulladás, se endometriózisra utaló jel. Nyh:10mm. Bevallom nagy kő esett le a szívemről. Szerintem Angéla csak nézett hogy mi az a nagy puffanás. Be voltam szarva hogy esetleg endom van, bár dokibá azt mondta hogy attól még lehet. Sajnos tehességet nem látott, de azt mondta kora terhesség előfordulhat. Nem tudja mitől vannak ezek a fájdogálásaim. :shock: Kaptam Duphastont 3x1et (erre mondta hogy jobb mint a norcolut mert ha esetleges terhesség van akkor jót tesz neki) és ha megjön akkor 3. naptól 5 napig 2x1 Closti majd a 12-14 nap valamelyikén uh nála. Ha meg nem jön meg akkor terhes vagyok. Meg azt is mondta hogy későbbiekben apának vizsgálat, nekem HSG.

Én nem kértem a Clostit de ő csak annyit kérdezett mióta szedem a metet és hogy akarunk e babát. Mikor mondta a clostit, rákérdeztem hogy védekezzünk e merthogy ő most egy próbát akar hogy lesz e peteérésem. Erre ő: dehogy védekezzenek, hát babát akarnak nem?????? :shock: :shock: :shock: Ja és azt is kérdezte szedtem e már clostit és mennyit, akkor igencsak kikerekedett a szeme a 3x2 hallatán főleg mikor mondtam hogy nem volt uh követés. Na és amikor megemlítettem hogy az a görény emelni akarta napi 4x2re szinte füstölt a feje. Aszongya biztos nem téved????? Mondom nem, mert? Hát mert a legtöbb napi 3x1 lehet. Asszem ezt mondta. :oops:
Kicsi lelkiismeret furim van a clostival kapcsolatban, merthát ugye Tűű azt mondta hogy májusban szeretne zöld utat adni a babának. Erre én elmentem ma Arnoldhoz, ő meg már Clostit adott, pedig nem kértem, és nem emiatt mentem el hozzá, hanem pusztán azért hogy végre hozzáértő doki kuksizzon meg belülről. Igaz azt mondta hogy ez most próba hogy lássa mi történik ott bennt a gyogyitól. Biztos jó ötlet ez?

De történt egy érdekes dolog: tegnap előtt fájtam pé szerűen és hihetetlenül rettentően kívántam Apát. Meg is jegyezte utána hogy nem szoktam én ilyen lenni, alig ismert rám és hogy ez volt aztán a tuti. :oops: :roll: :wink: Megjegyzem én sem ismertem magamra. :oops: :roll: Erre ma reggel 36,7et mértem. :shock: :shock: Habár az igazat megvallva 5kor pisilni voltam és 6:30kor mértem, szóval lehet nem mérvadó a dolog.

Csajok segítsetek! Most ötlött a kicsi fejecskémbe hogy nem tudom meddig szedjem majd a Duphastont meghozás céljából???? 1 dobozzal kaptam, amiben ugye 20db van és nekem 3x1et kell szednem.

Szerintetek én most hülye vagyok Closti ügyben? Igazság szerint félek kicsit tőle a múlt miatt....... És mi van ha most peteértem egyet???Elkezdjem a Duphit holnap vagy ne??? Ááááááááááááááááá megőrölök........

Bocsi hogy hosszú voltam, de nincs kedvem mindig írni, de olvaslak benneteket!

Uh és a legfontosabbat majdnem elfejtettem:
KAVICSKA: GRATULA BÉBIHEZ!!!!!!

hajni...
Budaörs

Szia Hajni!

Én is az Arnoldhoz járok...
Szóval nyugodtan szedd be a Duphastont, mert ha estleg most terhes vagy, akkor sem okoz semmilyen gondot, mivel ezt a gyógyszert szokták fenyegető vetélés esetén is adni a kismamáknak.
Ha 3*1-et kell szedned, akkor szedd be az egész dobozzal. Az azt jelenti, hogy 1 hétig szeded és az utolsó nap már csak 2*1 jut. Ha a gyógyszer szedése után kb. másfél hét eltelt és még mindig nem jött meg, akkor valószínúleg terhes vagy. Nekem a gyógyszer után a 4. napon szokott megjönni. (Sajnos csak Duphastonnal van mensim... :cry: ) De ez lehet mindenkinél más!

Szerintem adj egy esélyt ennek a Clostinak... Én is ebben a cipőben járok, mint Te. Szerintem semmi rossze nem történhet, sőt lehet, h babás leszel :D :D :D :D
znikusz

Charlott
Az endometriozist sima UH-val általában nem látják. Erős, görcsös mensi lehet egy tünet, de ezer más miatt is lehet. Ha mondjuk 1 évnél nem régebben volt laparod, szerintem nyugodj meg, mert akkor látták volna.

Egyébként nem írtad, hogy mindig ilyen görcsös volt a mensid ?

Hajni, részvétem. Szerintem mielőtt abbahagyod a Duphastont, csinálj egy tesztet, ha negatív, akkor hagyd csak abba, mert ha hirtelen vonod meg a progit és terhes vagy, az emeli a vetélés kockázatát.

Rejo, sajnálom a nagyidat, remélem lesz megoldás !!
mniki

Jesszus Rejo!

Ő a pécsi mamid?
Próbálok keresni neked vmi ingyenes segítőszolgálatot, épp nemrég olvastam vmi ilyesmiről!

rambóka

Sziasztok!
rejok, ez nagyon szörnyű, sajnálom a mamidat! :cry: Nekem is van mindkét ágról cukros örökségem, sőt nekem nem csak a két nagymamának volt trombózisa hanem a az egyik nagypapámnak is, most ez az aktuális parám, hogy ezért talán meg kellene nézetnem a Leiden mutációt... :roll:

Charlott, annyira irigy vagyok a szemed miatt! Nekem eddig is egy kaki volt a látásom, de most megint romlott: - 4,45 lett!

Hajni, sajnos én nem tudok segíteni, az biztos hogy nehéz döntés!

Kavicska megszült? ÓÓÓ mindjárt megkuksizom a felettünk lévő topicot! De ezúton is gratulálok!!!

Rambóka, de kis rendi vagy, de itt mindenki az ezt már többször megállípítottam!

Ide is leírom, hogy tegnap az egyik fórumban arról beszélgettünk, mennyire nem jött be nekem (sem) szakmailag a Forgács Intézet, erre ma kaptak egy jó kis pozitív "reklámot" a Blikkben! Azt írják Kaszás Gézáék lombikbabája ott készült!
:lol:
Szép napot mindenkinek!
Vendég

HAJNI!
Egyáltalán nem vagy hülye!!!Én ugyanígy reagáltam decemberben, amikor felírta a clostit!!!Nekem napi egy volt, nem történt semmi, egyből duplázni akarta, de közben kiderültek a szar eredmények, és megkérdeztem, hogy nem lehetne várni ezzel, mert szeretném, ha javulnának az eredmények, és hátha sikerülne spontán.TELJESEN EGYETÉRTETT!!!!!!!!!!!!!!!Csak azt mondta, hogy általában a türelmetlenség nagyobb úr szokott lenni, ezért akarta újra felírni.Úgyhogy most várjuk a javulást. :wink:
A duphastonnal kapcsolatban igaza van znikusznak, az egészet be kell szedni, nekem is 4-5 nap után meg szokott jönni tőle.Ha úgy gondolod, hogy pé volt, a hő is igazolja, akkor várj egy kicsit!Pár nap már nem oszt nem szoroz, SZERINTEM, de ahogy te jónak látod!
Arnoldban meg bízz nyugodtan, hidd el érti a dolgát, "babagyártásra" specializálódott :lol: , de mondom, a döntésedet meg fogja érteni!Én is kipróbáltam azt az egy hónapot, aztán ő is maximálisan egyet értett, hogy tényleg jobb várni még egy kicsit, időt adni a diétának, mozgásnak, csak van, akinek ehhez nincs türelme és jön a closty, de nem feltétlenül ez ajó!Ha rendben leszek, és úgysem megy, egye fene, de akarok esélyt adni magunknak!
Ölelés, és puszi!

Kép
Kép
zazzy

Rejo: szegény mamid!

Lyutka: igen emlékszem, 2 lány között ült egy srác, és sokat nevetgéltek. a srác jobbján ült egy szőke lány, az ajtó melletti lányt nem láttam. te melyik voltál?

Zazzy: biztos téged is láttunk.
tényleg lehetett volna a topik tali! :lol:

Hajni: a duphastontól ne félj , nyugodtan edd meg. ha babás vagy csak segít , sogórnőm a terhessége első 3 hónapjában szedte.

tegnap voltam arwen tornán a vas u-ban. olyan 30-an lehettünk , mindanyian normál és vékony testalkatúak, 1-2-3 duci lány volt csak. szóval az, h a pco duci lányoknál van, hülyeség úgy ahogy van. az óra jó volt nagyon! bár a napi jegy 1500, ami szerintem elég drága, pedig nem vagyok smucig. egy puccos fittnes teremben kerül ennyibe egy óra. na mindegy. a bérlet 10e 10 alkalom.
az óra azzal zárult, h Tünde mondta mindenkinek, h addig míg nem jó az ir, addig nem jön össze a baba, v ha össze is jön, el fog menni, mert nincs tápanyag a nyh-ban, nem tud rendesen fejlődni. ezt értsük meg. felesleges az inszem, lombik. mindenki nézesse meg az ir-jét, és kezeltesse.
úgy döntöttem, h szerdánként el fogok járni tornára! ha van vkinek kedve, akkor mehetnénk együtt.
Tücsi esetleg? vagy már spinning őrült lettél? nem untál még rá?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Óh, Rejo, nagyon sajnálom. Tényleg gáz, hogy az ember ilyenkor nem tud mit tenni... A kolléganőmék úgy oldották meg, hogy egy falubéli nőt megkértek, hogy amíg a család nincs otthon, addig legyen vele. Persze ez is pénz, de nem kellett legalább napi 24 órában fizetni egy áplónőt. Mondjuk ez sem volt olcsó :( Azt hiszem, hogy napi 2 alkalmas ápolónői ellátást lehet igényelni a hospice szolgálattól (anyósomnak kellett anno, hogy az infúziókat valaki bekösse neki míg otthon lehetett)... Lehet, hogy van valami hasonló az idősek megsegítésére is.... Érdemes rákérdezni erre a házidokinál...

Hajni: Részvétem a párod nagypapája miatt!

znikusz: Nekem rosszabb lett a bőröm, mint terhesség előtt :( A pattik leginkább a hátamon, a felkaromon és az államon gyűlnek. Az arcomon meg kiszáradt foltok vannak. Ez utóbbi minden év elején előjön és csak szteroidos krémmel lehetett elmulasztani (álltólag csoki, fűszeres - zsíros ételek és magvak okozzák, ami szerintem baromság, mert momentán ezer éve nem ettem ilyesmit... :evil: ), amit most ugye nem akarok elkezdeni... Fogalmam sincs mivel kenjem. :roll: Az aloe-tartalmú krémek nem érnek semmit, ha túl zsíros a krém, amit rákenek, akkor meg a pattik lesznek erősebbek :evil:

Kép

Kép
bettica

Czinki, mennék én, de mire vége az órának semmi kedvem még az 30-50 perceket késő vonatomra várni, de lehet hogy megbeszélem a párommal az autózást (csak rohadt sok a benzin pénz)

Lányok a problémás bőrre akartam írni, hogy nem túl rég fedeztem fel magamnak a Biodrema termékeket és nekem nagyon bevált a Sébium habzó arclemosó, a h2o lemosó és a hidramatt krém! Nagyon jók a patikra (2 nap alatt is sokat javult most az álam alatti rész) és mégsem lesz tőle hámlós a bőröm+ a hidratáló jól hidratál és egésznap kitarta mattítóhatás, a pórusok is kisebbnek látszanak..ja, nem kapok jutalékot csak szerintem érdemes kipróbálni! Csak az a gáz, hogy nem nagyon van reklámja, ezért nem minden gyógyszertárban lehet kapni!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?