Sziasztok!
Monee: igen, én írtam hogy nálunk a nagy Budaörsön nem lehet kapni. Lehet élek az ajánlatoddal.
Bocsika de egy kicsit önzőzöm, mert hihetetlen ami van és bizonytalanmeg tanácstalan is vagyok:
1.) Azt hittem végre vége a rossz dolgoknak... Erre tegnap jött a telefon este, hogy férjem nagypapája (tudjátok aki kh-ban volt agyinfartktussal) tegnap délután 5kor meghalt.
2.) Mensi sehol. Ma voltam Arnold doktornál. Nőgyógyászatilag minden oké nálam, nincs se gyulladás, se endometriózisra utaló jel. Nyh:10mm. Bevallom nagy kő esett le a szívemről. Szerintem Angéla csak nézett hogy mi az a nagy puffanás. Be voltam szarva hogy esetleg endom van, bár dokibá azt mondta hogy attól még lehet. Sajnos tehességet nem látott, de azt mondta kora terhesség előfordulhat. Nem tudja mitől vannak ezek a fájdogálásaim.
Kaptam Duphastont 3x1et (erre mondta hogy jobb mint a norcolut mert ha esetleges terhesség van akkor jót tesz neki) és ha megjön akkor 3. naptól 5 napig 2x1 Closti majd a 12-14 nap valamelyikén uh nála. Ha meg nem jön meg akkor terhes vagyok. Meg azt is mondta hogy későbbiekben apának vizsgálat, nekem HSG.
Én nem kértem a Clostit de ő csak annyit kérdezett mióta szedem a metet és hogy akarunk e babát. Mikor mondta a clostit, rákérdeztem hogy védekezzünk e merthogy ő most egy próbát akar hogy lesz e peteérésem. Erre ő: dehogy védekezzenek, hát babát akarnak nem??????
Ja és azt is kérdezte szedtem e már clostit és mennyit, akkor igencsak kikerekedett a szeme a 3x2 hallatán főleg mikor mondtam hogy nem volt uh követés. Na és amikor megemlítettem hogy az a görény emelni akarta napi 4x2re szinte füstölt a feje. Aszongya biztos nem téved????? Mondom nem, mert? Hát mert a legtöbb napi 3x1 lehet. Asszem ezt mondta.
Kicsi lelkiismeret furim van a clostival kapcsolatban, merthát ugye Tűű azt mondta hogy májusban szeretne zöld utat adni a babának. Erre én elmentem ma Arnoldhoz, ő meg már Clostit adott, pedig nem kértem, és nem emiatt mentem el hozzá, hanem pusztán azért hogy végre hozzáértő doki kuksizzon meg belülről. Igaz azt mondta hogy ez most próba hogy lássa mi történik ott bennt a gyogyitól. Biztos jó ötlet ez?
De történt egy érdekes dolog: tegnap előtt fájtam pé szerűen és hihetetlenül rettentően kívántam Apát. Meg is jegyezte utána hogy nem szoktam én ilyen lenni, alig ismert rám és hogy ez volt aztán a tuti.
Megjegyzem én sem ismertem magamra.
Erre ma reggel 36,7et mértem.
Habár az igazat megvallva 5kor pisilni voltam és 6:30kor mértem, szóval lehet nem mérvadó a dolog.
Csajok segítsetek! Most ötlött a kicsi fejecskémbe hogy nem tudom
meddig szedjem majd a Duphastont meghozás céljából???? 1 dobozzal kaptam, amiben ugye 20db van és nekem 3x1et kell szednem.
Szerintetek én most hülye vagyok Closti ügyben? Igazság szerint félek kicsit tőle a múlt miatt....... És mi van ha most peteértem egyet???Elkezdjem a Duphit holnap vagy ne??? Ááááááááááááááááá megőrölök........
Bocsi hogy hosszú voltam, de nincs kedvem mindig írni, de olvaslak benneteket!
Uh és a legfontosabbat majdnem elfejtettem:
KAVICSKA: GRATULA BÉBIHEZ!!!!!!