Új privát üzeneted érkezett!

ROBIKÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!! :D
Kép
Vendég

Évi!
De jóóó! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát az bizony tényleg nagyon ritka,hogy 10 év után gondolnak még az emberre!
Örülök neki,hogy a hangulatod is így rendben van! :lol: :lol:
Vendég

ROBIKÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Huu,de nagy csend van itt ma :(

Katlina,tőlem is kérdezgették,hogy izgulok-e úgy,mint Lindától,de én is azt vártam,hogy legyünk már túl rajta! :) Legalábbis a hivatalos részén,buli része nem zavart :P
Boldog hófordulót Robikának! :)

Évi,ez nagyon kedves gesztus tőlük,és örülök,hogy visszajött az önbizalmad! :)

Többiek merre vagytok? ? ?Írjatok már!

Rólunk annyit,hogy az éjszakánk megint nem volt felhőtlen,szenvedünk a fogmanókkal :( Úgy sajnálom Lucust!

Kép
Kép
tundi24

Jó napot! Hú, lányok, hol van mindenki??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Tündi: Édes Luca is, legközelebb remélem, többet látok belőle! :D
Sajnálom, hogy a fogmanók megkínozzák szegénykét. :cry: Aludtatok azért valamennyit?

Évi: De jó lesz neked! Imádom az öttusát! :D Nem is tudtam, hogy megint lesz nálunk vb...

Többiek? Írjatok, most megyek, le nem veszem a szemem Rékáról....

FÜLBEVALÓRÓLApa végülis mégiscsak eljött velünk, a rendelő ugyan 5 perc sincs kocsival, de azért nem bántam. Így utólag, jobb lett volna otthon hagyni.... A védőnős részlegen voltunk, jó messze a rendeléstől, vagyis a beteg gyerekektől. Réka mélyen aludt a hordozójában, kibontogattuk a bundazsákból....megcsodálta a védőnéni...asszem akkor mosolyogtam utoljára egy jó ideig. Elmentem kezetmosni, mire visszajöttem, Rékával éppen akkor tűnt el a védőnőnk, de be is csukta maga mögött az ajtót. Összenéztünk apával, leszűrtem a lényeget, valószínűleg itt az anyukák a folyosón maradnak, no jobb is talán...Fene nézi, hogy egyik lefogja, másik tűt döf a fülébe...Aztán elkezdett sírni...........ismerem már a sírásának minden fokozatát, olyan 5-ös erősséggel sírt 10-es skálán. Apa elkezdett fel alá járkálni a folyosón, én ültem és a pandót bámultam. Meg apát a szemem sarkából. Láttam, hogy nagyon mérges. A sírás aztán 7-8 as erősségűre fokozódott, Apa nem is bírta tovább, most már nem csak a szeme szórt villámokat, de meg is szólalt. Már nem nagyon emlékszem miket mondott, de az volt a lényege, hogy én megkínzom a gyereket, ilyet többet nem csinálunk, micsoda trauma éri szegény gyereket, mikorra fogja ezt kiheverni...és társai....Eddig is voltak kételyeim és aggódtam is rendesen, de Apa még rá is tett egy lapáttam, most már egyenesen bűntudatom volt és bántam az egészet. Még rosszabb lett a helyzet, amikor az egyik segíteni kívánó védőnő előadta, hogy neki felnőtt korában szúrták ki a fülét és egyáltalán nem fájt neki. Mosolygott szélesen, de egyikőnk sem szólt semmit. A folyosót betöltötte Réka sírása, vágni lehetett a feszültséget. Tibi arca rándult egyet és majdnem ledöfött a szemével: Na látod, FELNŐTT korban fúratta ki. ÉS ÚGY SEM FÁJ. - erre sem mondtam semmit, csak nyeltem egyet és igyekeztem nem is nézni Apára. Több mint 20 perc után végre előbukkant a védőnéni, karjában pici lányunkkal, aki még mindig hüppögött ugyan, de legalább nem sírt. Felajánlották, hogy szoptassam meg, az végképp megnyugtatja, tán még el is alszik, de mi menekültünk, pánikszerűen. Fáradt volt a szentem, már akkor is sírt volna, ha nem esik át a füllikasztás nagy traumáján. Az úton végig ordított, igyekeztem megnyugtatni, de tudtam, hogy reménytelen. A házunk kapujában aztán elcsendesedett, a szobánkba érve kapott cicit, megnyugodott és hamarosan szélesen vigyorgott. Apa még mindig haragszik, aggódik, nehogy valami fertőzést kapjon. Remélem, minden rendben lesz most már....Itthon még vérzett egy kicsit az egyik fülecske, de ahogy elaludt RÉkaCica és nem dörzsölte a fülét a plédjéhez, elállt. Huh....asszem nem csinálnám újra....
jaimee1

Ja, amúgy csinos lett, majd teszek fotót, csak most még kicsit véreske a füle.... :?
jaimee1

Sziasztok!
Meg vagyunk még mi is :) Tegnap elkezdtük a sulit és a bölcsit képzeljétek Dia még egy picit sem sírt :) Így azért sokkal jobb otthagynom ha tudom,hogy jó kedvvel megy be :)

De azért nekem se legyen felhőtlen a napom ma el kell ,hogy menjek fogorvoshoz mert hetek óta szenvedek a fogammal :( Tényleg nem tudja valaki,hogy ha körzetes rendelésre megyek akkor mennyit kell fizetni pl. egy tömésért?? Eddig maszek dokihoz jártam de mivel dúúúúúl a munkanélüliség nálunk így nem telik most 8000ft egy tömésre sajnos :(

Tündi!
Vettél valamit Lucusnak az ínyére? Meg most állítólag van a dentinoxnál egy sokkal hatásosabb gél ami enyhíti egy kicsit a fájdalmát a babáknak...nagyon sajnálom szegény picurkádat.

Évi!!!
De jó lesz neked :) Nagyon rendesek ,hogy meghívtak téged :)

Katlina!!
Neked jó készülődést!!! :)
Robikának pedig boldog hófordulót :)
Kép

KépKép
diÁcska

Szegény kicsi Réka .... kamillával mosogasd sűrűn a kicsi fülét az nagyon jót tesz neki ,ne hagyd hogy beszáradjon forgasd sokat körbe a fülbevalóját kamillás vattával

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!

Rólunk:
Szörnyen rossz éjszakánk volt Máté 3 órától 5 óráig egyfolytában torka szakadtából ordított,még sosem csinált ilyet mindig átaludja az éjszakát!
Fájt neki a hasa pedig már egy jó ideje nem volt hasfájós.
Semmi nem volt jó akármit is csináltam neki.
Nagyon sajnáltam,de már a végén csak hiszti volt mert egy könnycseppje se volt.
Egy órára meg megyünk tanácsadásra mert oltást kapunk ugy hogy megint lesz hiszti!

Jaimee!
Várjuk a képet!Hogy vagytok?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Helló Tündi!
A hétvégén zsani keresztanyjáéknál voltunk.Nagyon jól viselkedett.Na végre, ti is túléltétek a füllyukasztást. :D

Katlinának a Robikájának boldog hófordulót. :D

Csongianya: Büszke lehetsz magadra, mert még a mesében is ritkán fordul elő ilyesmi.Biztos nagy tehetség voltál. :D

KépKép
ditke78

Vali!!!!

Szabó Pál [Szélvédő Ingatlan... (5651) Üzenek
Ügyintézői munkakörbe keresünk magas szintű számítógépes tudással rendelkező munkatársat ingatlanirodánkba. Fényképes Önéletrajzot az ericar@t-online.hu email címre várjuk.

március 18., 10:53

Évi és
Kép
csongianya

Évi!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Vali! Akkor ez egy ilyen nap ma... Én is, Betti is és Te is megyünk fogdokihoz... :? :( Majd gondolok rátok!! :wink:
szilbee

Erika,ne legyen lelkiismeret furdalásod szerintem!A kórházban ránk is ránk csukták az ajtót,nem mehettünk be megnézni ahogy rakják neki bele,csak a nagy sírást hallottuk,zengett minden!Amíg le nem értünk a kocsihoz addig sírt,még a liftben is!!Borzasztó volt hallgatni,de ahogy hazaértünk alukált,és kencéztük neki kamilla teával!Semmi baj nem volt utána,kivéve egyszer az én bénaságom miatt,amikor az egyik badyját beleakasztottam valahogy,tudom is hogy,nem húztam ki eléggé a nyakát a badynak,és beleakadt,hát szégyeltem magam nagyon :( De ezen kívül tényleg nem volt semmit gond!
Remélem azért majd összefutunk még :)

Vali,ez jó hír,hogy Dius nem sírt :) okos kislány! Szurkolok a munkához! :) Van Lucának a fogára,dologél,meg chamomilla-ez homeos bogyócska,azt adtam neki este,kicsit jobb volt a helyzet.de csak egy indurka pidnurkával.

Ivett,gondolunk rátok!A hasfájás az nagyon rossz,néha mi is megszenevdtünk vele,most meg a fogakkal küzdünk.

Ditke,férjed is kint van lövöldözni? Akkor jó hétvégétek volt :)

Kép
Kép
tundi24

Vali, küldj nekik gyorsan önéletrajzot, mert biztos nagyon keresnek embert, még külön üzenetet is kaptam tőlük az iwiw-en!
Egy barátnőm már dolgozott ott, nem rossz hely:)

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee, nyugodj meg nem okoztál semmiféle sérülést a gyerek lelki világába!
Pont tegnap emlegette Csongi a mandulaműtétet. 3 éves volt és ma már SEMMIRE nem emlékszik!
Egy tanulságot azért levonhatsz: apát többet ilyen helyre ne vigyed :wink:

Fogorvoshoz egy kalappal. Én is nagyon utálok oda menni....

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Küldtem már önéletrajzot nekik :) Hát nem tudom mennyi szerencsém lesz hozzá az a helyzet ,hogy még télen 1x jelentkeztem hozzájuk de még választ sem kaptam tőlük :(

Fogorvostól nem kaptam időpontot csak húsvét utánra :( Kérdezem az asszisztenst addig várjak ??? De hát nagyon fáj...jó ha húzás azt megcsinálja :( De nekem nem húzni kell csak tömni :( Kész vagyok.............. Holnap azért üljek oda délelőtt lehet bejutok . Jó kilátások nem???
Kép

KépKép
diÁcska

Vali! Sosem lehet tudni!!! Én nagyon szorítok neked!

Hú, fogfájás, az szörnyű! Remélem holnap csinál azért vele valamit!

Évi és
Kép
csongianya

Vali,jajj te szegény.A fogfájás az borzalmas..Együtt érzek veled! És ma eljutni egy dokihoz igen nehézkes dolog! :(

Csajok ti hallottatok már fülgyertyáról? Ma láttam a gyógyszertárban,sosem hallottam még róla.

Kép
Kép
tundi24

Megérkeztünk a tanácsadásról nem kaptuk meg az oltást,mert egy kicsit meg van Máté fázva.
Pénteken kell vissza vinnem a doktornőhöz remélem addig meggyógyul.
Jövöhéten kedden kap csak oltást!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett,jobbulást Máténak!Akkor jövőhéten vár rá a szuri :( Az előző oltás megviselte?Mert nem emlészem már rá,pedig biztos írtad!

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Az előző oltás megviselte nagyon 2 napig nyügös volt!
Amikor megkapta észre sem vette de utánna 2 napig nem bírtam vele!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok Lányok!

Mi ez a nagy csend erre! :shock: Azt hittem nem győzök majd visszaolvasni! :(

Mi ma csavarogni voltunk,egész nap!Vettünk fülbevalót Francinak mert még az volt neki benne amit belőttek tavaly szeptemberben! :D

Erika!
Imádom olvasni a történeteidet,annyira jól le tudod írni,hogy olyan mintha ott lettem volna!Annyira aranyos volt! :D Olyan jót mosolyogtam,na nem azon,hogy Réka sírt hanem ami közbe kint zajlott a váróba! :lol: Nem mintha én nem ugyanezt műveltem volna! :roll: De a lényeg,hogy túl vagytok rajta! Várom a képeket,biztos nagyon édeske! :D

Tündi!
Sajnálom,hogy Lucust ennyire megviseli a fogzás! :( Remélem ma már jobb éjszakátok lesz,és hamar kibújik az a fogacska!
Apa mikor jön haza,holnap,vagy csütörtökön!

Vali!
Fogfájás,húú az nagyon nem jó,és már hetek óta kínoz!Jajj! :cry:Ha holnap nem jutsz be mért nem próbálod meg az ügyeletet,hátha ott csinálnak vele végre valamit! :?
De jó lenne ha összejönne ez a munka! :D
Örülök,hogy a gyerekek jól vannak! :D

Na megyek puszi mindenkinek!
Vendég

Ivett,sajnálom,hogy Mátét megviselte az eddigi oltás,hátha ez most máskép lesz!

Hajni,én sem tudom mi ez a nagy pangás most itt :( Apa még este telózik,hogy mikor jön akkor,remélem holnap :) Kérünk képet majd a fülbevalóról! :) Mármint úgy,hogy Franci fülébe van :) Apa kapott szabit?Mentek vmerre kikapcsolódni?

Többiek írjatok már!!!Miért van ekkora csend itt?!?!

Kép
Kép
tundi24

Hall!! Olvasó üzemmód! Nagytakarítok... Puszika! és Jóccakát! :)
szilbee

Köszönjük a köszöntéseket,hát már igazi nagyfiúk vagyunk!! :wink:

Hát én sem izgulok,talán már abból van elegem hogy ennyien vannak itt napközben Robika fel lett kapatva aminek persze én iszom meg a levét :twisted: ,mert hát a mamik ha megyek valahova persze fogják a a fencsit,pusztán jó indulatból,rám nem gondolva ilyenkor :cry:

Na ennyi fért bele mára(múgy meg körmöt rakattam amivel nem nagyon megy még az írás :oops: )

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tündi, nálatok is eltolódott a lefekvés? Máskor 5-kor már jó éjszakát kívántál :wink: :lol:

Nóri! Remélem nincs baj.... nem írtál még ma :? :wink:

Ditke, Melinda, mi újság?

Szilbee, jöhetsz hozzám is!

Katlina, egyre izgibb, mindjárt itt a nagy nap!

Franciról kérjük a képet!

Cleo, Te is nagyon szűkszavú vagy mostanság.

No, jó éjt, mindjárt jön a Vészhelyzet! Ja, meg holnap apa haza :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Na végre, megint gépközelben lehetek, de nem sokáig. Ma voltunk a doktornéninél, zsani jól feljődik. :D
Tündi: Nekem nincs kinnt gyakszin a férjem, mert vezényelve van máshová. :D
Csongianya, örülök, hogy legalább teneked eszedbe jutottam.Elmész a bajnokságra?Remélem igen. :D
:D :D :D Hajni: Örülök, hogy végre kimozdultál otthonról apáékkal, most már mi következünk...Majd dobj egy emailt, hogy hogy tetszettek a képek.
katlina: alig várom az esküvői fotókat!!!! :D
Jó éjszakát minden olvasónak és írónak!!! Kép

KépKép
ditke78

Szép jó reggelt! :)

Süt a nap :) Jajj,de jó :)

Évi,itt a háznál többet tudok gépnél lenni,mert a mamáéknál tesóm gépéről neteztem,és esténként ő birtokolta a gépet :) Akkor ma együtt lehet a kis családotok :)

Szilbee,jó takarítást! :) :lol:

Ditke,akkor ezt most megúszta a férjed :) Zsani nagyon aranyos :) Apa mondta,tiszta olyan,mint te :wink:

Erika,Réka babus,hogy viseli a fülbevalót?

Katlina,nálunk is az volt a gond amikor amott laktunk,hogy mindig fogta valaki a kisasszony fenekét :) Itt meg nincs mindig valaki aki dajkálgassa,csak én :) Márcsak 3 nap :) Fényképezekdni hol fogtok?

Nóri,írj egy kicsit,valamit :)

Ildi,milyen volt a 2ik nap az oviban?Kell már foglalkozást tartani,vagy még csak hospitáltok?

Vali,szurkolok a hogy sikerüljön bejutni a fogorvoshoz,és megszünjön a fájdalom!

Linda,merre vagy?

Mongi,pocaklakó,hogy van?Uh mikor lesz következőleg?Rakhatnál fel pocilakóról is egy képet :)

Petri,jobb már a helyzet Timikével?

Hajni,apa ma jön haza,du 5kor indulnak elvileg :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Tegnap megpróbáltuk lefotózni Francit az új fülbevalóval,hát gondoljátok megállt egy pillanatra! :roll: Mire elkattintotta apa a fényképezőt már mozdult is bele,folyton elmosódott a kép!
De még próbálkozom,hátha sikerül,és akkor teszek fel képet!Egyébként egy egyszerű kis köves fülbevalóra gondoljatok semmi extra,de nagyon ari! :D

Évi!
Jön haza apa,de jó lesz neked is! :D Most csupa jó dolgok történnek veled,csak így tovább igazán rádfér már! :wink: :D

Tündi!
Akkor apa is jön haza végre,az jó! :D Milyen volt az éjszakátok??Remélem már sokkal jobb!
Apa egyenlőre még nem jön szabira,a héten orvosi van még,pénteken meg visszafogadó ünnepség!Mivel ő raktáros volt kint jövő héten még le kell adni a cuccokat kaposvárra.... szóval még egy darabig nincs szabi,talán majd áprilistól remélem! Tervezünk egyébként,az utazási csekket el kellene passzolni,és a multkor ahol Juditék voltak Debrecenbe az nagyon szinpi helynek tűnik,lehet,hogy majd oda elmegyünk!

Ditke!
Majd küldök mailt! :wink: Apa azt üzeni isteni finom volt a hurka meg a kolbász! :wink: :lol: Egyébként tényleg nekem is nagyon ízlett!

Erika!
Hogy van Réka baba? Fülecskéje rendben van,nem pirosodott be?Várjuk ám a fotókat! :wink: :D

Szilbee!
A nagy takarítással felénk is jöhetnél nyugodtan! :wink: Majd addig pesztráljuk Dévit,és Leventét!

Vali!
Remélem sorra kerültél a fogorvosnál!Majd írj mi volt!

Többiek,mindenki,merre vagytok eltűnve! :shock: Vagy valamiféle sztrájk van,és nem szóltatok!
Naaa!!!Tesssék jönni írogatni!!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt! :D

Remélem, ez csak a Húsvét előtti pangás.... :? Mindenki készülődik?

Mongi: Hogy vagytok? Írjál valamit!!

Szilvi/Vali: Mi volt a fogorvosnál? Túléltétek egészben?

Vali: Köszi a kamillateás tanácsot, mondta a védőnő ezt, de mire hazaértem, elfelejtettem, nagyon jó, hogy szóltál. :D

Hajni: Hehe...nincs sztrájk. Vagy nekem sem szóltak. :D

Nóóóóóri: Tessék írni, irgumburgum! :wink:

Ditke: Nagyon helyes Fruzsi, és a fülbevalója.... :D

Tündi: Milyen volt az éjszakátok? Fogacska?

Többiek???

Mi nagyot aludtunk, 10-kor már összcsaládi szinten durmoltunk. Fárasztó napunk volt. Apa még morcos volt tegnap, amitól nekem rosszanyavagyok szindrómám lett, úgy méregetett, mint akivel fél itthon hagyni a gyerekét. :shock: :shock: De reggel már kaptam túrós rétest. :D Réka jól van, kicsit piros a fülecskéje, de aktív és vidám.

Ma befejezem a nagytakarítást, még a kristályokat kell elmosnom, hálóban takarítani, aztán elkezdem sütni az első adag "kukikat".
Vacsit is főzni kell. Úgyhogy nem tudom, mikor jövök, de úgy sem bírom sokáig. Valamelyik szopi során bizti felbukkanok.

Ja, piri múlóban, ami jó, mert ez már a 9. cn. (ciklusnap) :cry: :cry:
jaimee1

Hajni: Fotót, fotót, fotót!!!!

Tündi: Szupi az új Luca fotód!!!!
:D :D :D
jaimee1

Nem Fruzsi, Zsani!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne haragudj, Ditke.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Szólíthatod Rékát Rozinak! :D :wink:
jaimee1

Sziasztok!

Itthon van apa :lol: Bár holnap még megy el Nagylakra, majd vissza Mezőtúrra. Aztán ha minden jól megy szombaton meg utazunk el húsvétolni Szalontára anyósékhoz (karácsony óta nem voltunk :oops: )

Reggel hívott, hogy hozzam a kocsit, hogy át tudjon pakolni, aztán még bejött velem a munkahelyre kávézni, meg dumálni!

Ditke, attól, hogy nem írjuk, hogy hiányolunk, hiányolunk ám mindenkit aki nem ír... :wink:
Nagyon édes ez a kép, igazi kis huncut rajta!

Jaimee, majd csak megenyhül apa :wink: A túrós rétes már haladás :lol:

Hajni, majdcsak megáll egy pillanatra Franci :lol: Akkor apátoknak van még dolga a héten! Debrencen... én is szemezgetek vele.

Most éppen azon gondolkodom, hogy Görögbe akartunk menni nyaralni, de messze van, sok pénz, szerbek is balhéznak, lehet keresek egy wellnes szállodát a Balcsinál. Hogy ha rossz idő van, akkor is el tudjuk tölteni az időt.

Évi és
Kép
csongianya

tündi: Ezt még nem nagyon mondta senki, hogy zsani rám hasonlít, inkább az apja. De örülök.Apa ha hazajön, meglesz az öröm.
Hajni:Egészségetekre a hurkát!Legalább Attila evett egy kis hazait végre.Biztos csini Franci fülbevalója!
Jaime1: Csak nevettem rajta, hogy "fruzsi", persze, hogy nem haragszom.Roziról is rakjál fel képet, hogy nézegessünk.

KépKép
ditke78

Hajni,akkor még van mit csinálnia apának!Debrecenben biztosan jó lesz.én már voltam ott,tetszett :) Nekünk ugye úgy volt,hogy elmegyünk húsvétolni a Bakonyba,de nem mertem lefoglalni,mert uyge közbe jött ez a gyakorlat,de ha ezt tudjuk,hogy ma a vizsgák miatt hazajöhet nyugodtan mehettünk volna,de igy csak szilvásváradra megyünk 1 napot,meg még ki kellene találni valamit! Nyáron nem akartok kenesére jönni?

Évi,hurrá ,hogy itthon van apa! :) Most azért egy kis időt együtt tölthettek,remélem azért már sokkal jobb kedved van! :) Szurkolok,hogy tudjtaok menni anyósodékhoz! :)

Erika,köszönöm szépen a dicséretet! :) Apa meg majd megbékél,és tényleg jó jel,ha már vitt neked rétest :) Milyen süti az a "kuki"?Valami sós? Az éjszakánk egy kicsivel jobb volt,mellettem kezdte az alvást,aztán aludt a szobájában is,majd végül megint mellettem ébredt :) Most is fájhat szegénykémnek,mert nyügike :( És tiszta fehér neki az ínye,mondjuk egy jó ideje már olyan neki!
Réka nem nyúkál a füléhez?

Igy aludt ma reggel cicikézés után,egy fél órácskát :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Ditke! Nagyon szép lánykád van!! Apáról is tegyél már képet, ha megengedi!! Kiváncsi vok, mennyire hasonlítanak! :D
Ja és tényleg nem jelenti azt, hogy nem hiányolunk , ha nem írjuk le... Van hogy nekem is csak olvasásra jut idő, írásra meg már nem... de attól még gondolunk rátok ... ill. mindenkire! ;)

Erika! Hát tegnap marha gyorsn végeztem! Fél óra alatt haza is értem. :shock: Csak betömték a gyógytöméses fogamat véglegesre... így még érzéstelenítő se kellett. ;) Szerencsére!!!

Tündi! De szép ez a kép!!! :D

Én már tiszta nyűgös vok.... mikor lesz már péntek, hogy apjuk is itthon legyen. Már három hete, hogy itthon betegeskedünk... Lelkileg már nagyon leépültem. Így Ed mindig ölelget este, hogy töltődjek! :lol: Olyan édes!!! :D
Takarítani is kéne... de úúúgy nincs kedvem. Meg húsvétra is készülni kéne... :roll: ... de én úgy nem szeretem a Húsvétot! :oops: :(

No befejezem a nyüszögést.... :oops: :oops:

Többiek???? Ki? hogy???
szilbee

Sziasztok!

Tündi!

A Bakonyban hol van jó hotel?
Mi szombaton megyünk Bakonyba a Kincsem Welness Hotelba ott leszünk húsvétkor!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett: irigykedem, mint a fene. :D Jó pihit nektek!

Szilvi: Én imádom a Húsvétot!!!! Tavasz, virágok, sonka, tojás, sütik, rokonok, nyuszik, soksok dekoráció és készülődés...Nálunk a locsolás már 10 éves korom óta nincs, talán ezért szeretem.

Tündi: Nagyon jó ez a kép! :D

Még valamit akartam, de egy ujjal pötyögök szopi közben, így nincs türelmem kitalálni mi volt az...

Jaaa, kuki = cookie. Ez egy süti, kekszféle. Lásd: cookie.freeblog.hu
jaimee1

Ivett,hát mi Bakonybélre mentünk volna,néztem több szállást is,de nem szállodát,mert apa nem nagyon díjazza őket :) Főleg nem a wellneseeket,pedig én kibirnám :) Tudod,ő jobban szereti a panziókat,de miért azt nem tudom :) Tamás panziót néztem jobban,de ahova mentek az nagyon klassz,azt is megnéztem most,hogy írtad :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Na sikerült lefotózni a fülebigyót! :D Mindjárt teszek képet!

Tündi!
De megyünk a nyáron kenesére,már időpontunk is van,de nem emlékszem mikor azt hiszem június :oops: majd megkérdezem már apát!Ezt még kint intézte! :D Sajnálom,hogy a bakony így nem jött össze,de biztos nagyon jó lesz Szilvásvárad,nagyon szép hely! :D Lucus nagyon édesen alszik! :D
Mondtam már,hogy klasz az új vonalzótok! :oops: :D

Szilbee!
A húsvétot én sem szeressem! :cry:
Vendég

Jajj, a képeket meg lehagytam! :oops: :lol:

Na íme a fülebigyó!
Kép Kép
Vendég

Hahó, Ivett, nekem nem is dicsekedtél, hogy wellnessezni fogtok :wink:
Remélem Máté jobban lesz addigra!

Én meg balatoni szállodát keresek, olyat, hogy legyen benn uszimedence, ha rossz idő lenne. Vannak valakinek tapasztalatai? Találtam Balatonfüreden egy hotelt, 78.000 Ft 7 éjszaka egy főre, de all inlusive, és 14 éven aluli gyereknek nem kell fizetni. Jól hangzik...

Évi és
Kép
csongianya

A kép minőség nem a legjobb,így sikerült! :roll:
Pusszantás!
Vendég

Nem jövök egy ideig....teljes agyhalál :-(

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:shock: :?: :cry:
szilbee

Nóri!
:?: :cry: Várunk vissza!!!
Vendég

SZiasztok!

Timi nem akar aludni :shock: :shock: :evil: :evil:
Reggel 7-kor ébredt és mégse álmos. Ilyen még nem volt hogy ne aludt volna el. Már feladtam.. Ha délután bealszik kiütöm a pelusából :wink: :twisted:
Nem elég hogy totál akaratos most még ez is, gondolom délután jó nyűgös lesz.
Délelőtt jöttünk fel a lépcsőházban és egy hölgy jött lefelé. Mondta Timinek: Milyen nagy csomagot cipelsz haza! (egy zacskó puki volt nála) Timi nagy mérgesen visszaszólt: Nem nagy zacskó! NYUGI!!! Hallani kellett volna hogy mindjárt szétpukkad :roll: a lyányom.
Előtte az OTP-ben meg kenyére lehetett kenni. Olyan kedves volt másokkal is. Szélsőséges mint ez az időjárás.

Nóri
:cry: :cry: Nincs kedved írni róla?

Ma jöttem rá hogy a hétvégén húsvét és nem ártana valamit sütni. Annyira semmi kedvem :? Elkerülhetne már ez a lustaság!

MAno
Aranyos Franci új fülcsije :) Könnyű volt kicserélni?

Luca és ZSani nagyon kis édesek :D :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Franci is szokott ilyeneket produkálni,hogy nem alszik el ebéd után,aztán olyan 5-6 óra felé meg jön a műsor,még az a bizonyos is keserű olyankor! :lol:
A régi fülbevalót egy hang nélkül kivettük a füléből,de az új berakását kicsit elbénáztam nehezen ment bele a lyukba aztán meg alig tudtam bekapcsolni! :oops: Úgyhogy elkezdett üvölteni úgy hogy:jujj,jujj,jujj,... :? De a másik már könnyen belement,és be is kapcsoltam simán szóval nem visított sokáig a leányzó!
Alkalmaztam a tudom,hogy nem akarod de akkor is megteszem módszert! :D
Vendég

Jaj, Nóri, mi a baj??? Nem akarod kiönteni a lelked?

Hajni, ilyeneket Csongi is szokott csinálni. Ez a JAJ NAGYON FÁJ műsor nálunk :wink: :lol:
Édes a fülbevaló!

Petri, vajon kire ütött ez a gyerek :wink: Nekem anyukám ilyenkor mindig mondta, hogy mintha engem látna kiskoromban :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?