Sziasztok!
Gabi!
Akkor sajna biztos, hogy nem talizunk
Na, de sebaj, ami késik nem múlik
!
Viki!
Akkor mi meg tuti talizunk
Majd keress
Most hogy írod, már kicsit én is stresszelem magam azon, hogy majd épp alszik a babó...
de hát én erre nem tudok igazán hatással lenni
A doki ezt nem tudja
majd jól felvilágosítom
Andaka!
Hol vagy? Mikor jössz holnap?
Timi!
Anyósnak ez a beszólása valami döbbenet
nem juttattad eszébe, hogy Ő is lányként született
? Nem is értem hogy lehet ilyet mondani
Sztem is nagyon jók a Tesco-s rucik, + én a H&M-ben is szoktam venni, sokszor van 50-70 %-os akciójuk, sőt néha 7végén még azt az árat is felezik
Niki!
Te még 2in1
Gabi, Niki
Tudjátok valaki telcsiszámát közülünk? Csak azért kérdezem, hogy tudtok valakit értesíteni, ha megszületnek a picúrok
ha gondoljátok átküldöm priviben az enyémet és vki legyen szíves adja meg nekem is az övét, hogy tudjalak titeket értesíteni...
Ivett!
Mis is hordozót vettünk, olyat ami rápattintható a babkocsira és majdnem teljesen vizszintesen fekszik benne a babó. (pár héttel ezelőtt raktam fel babakocsi képet, sztem rajta is volt
) Úgy tudom az első időkben csak ezt lehet használni.
Kata!
Köszönjük szépen az új táblát
, így hogy nincs mindenkinek vonalzója
gyakran nézegetem 1-1 hsz-nél ki hol tart
Ja, fiú-lány kérdés: mi november 17-ig meg voltunk győződve arról, hogy nekünk csak lányunk lehet...mindketten azt akartunk, de nagyon...aztán a dokim közölte:FIÚ...egy világ omlott össze bennem...2 órát sírtam a kocsiban.(ezért most már szégyenlem is magam
)..a férjemnek hetekbe telt, mire feldolgozta...a rokonok/ismerősök is sajnálgattak, mivel tudták nagyon lányt akartunk...DE most már nagyon örülök, hogy kisfiú és már azt sem bánom, ha a 2. (amit tervezünk) is fiú lesz
Mostanában sokszor nem is értem hogy akarhattam lányt
...hát, így megváltoztatja egy pocaklakó babó az embert
Ja, amúgy mindig azzal vigasztaltam magam, hogy így hogy kisfiú legalább tuti lesz egy férfi, aki életem végéig szeretni fog
És ami számomra fontos: az apja is kezdi már látni az előnyét
: közös horgászat, motorozás, fűnyírás...
Na, megyek mert megjött a Zuram és kreálnom kellene valami vacsit...