gumicukor
hááát azt azért nem mondanám. A fújás tényleg megy már egy ideje, sőt, ha kérem, hogy fújjon, akkor is fúj, ha nincs mit
a vízben ellenben nem
Ott csak próbálkozik, belerakja a száját, de ki is nyitja egyből, így belemegy a víz. Mondjuk a jó az, hogy nem nyelii le, hanem utána kiköpi, de a fújás az nem megy ott
Amúgy mi most egy nagyobb csoportba járunk, ott ő a legkisebb, de azt mondták fel bírunk majd zárkózni. De a mi csoportunk az fél6tól lenne, akkor abban vannak 25en
Így viszont csak 10en, és tényleg ügyesedik. Már beugrik a medence széléről
!!!!!!
Beszti, Manó
Nálunk sem lesz bili, csak szűkítő, lépcsővel. De majd később, most még nem igazán figyel oda az ilyesmire
Amúgy is frászt kapok a biliktől, főleg ha nem a fürdőben vagy a wc-ben használják az ismerősöknél. Hogy tanulja meg így az a gyerek, hogy hova menjen???
Manó
Dodesz szerencsére abszolút nem hisztis, most is eljátszik pl tök egyedül, viszont az rá is igaz, hogy társaságban meg kifejezetten egy angyal. De komolyan. A rosszaságot nekem tartogatja
+ ja igen és másoknál még kifejezett zabagép is. Most is nagynénéméknél úgy evett, mint akit minimum 3 hete éheztetnek!! Mi ketten az apjával kevesebbet ettünk, pedig az már nagy szó!!!!
Kataa
Dodi meg azt utálja, ha számítógépezek. Vagyis, ha beülök elé. Így pl most is itt állok a monitor előtt és úgy gépelek. Így viszont semmi baja
Nyuszi
Nekem 26os kell, én a Józsefvárosi piacon szoktam találni még farmert is!!
A multkor még ráadásul féláron kaptam meg az 501est, mert ebben a méretben ez az egy volt és már egy hónapja ott állt
!!
Kataa
Én sem ismertem rád az esküvői képeken, emlékszel??
Bár most én is nagy változásra készülök, csütörtökön de megyek birkásítani magam. Előtte azért szóltam a papának, hogy kedd v. szerda du fotózunk, mert ki tudja mikor lesz megint ilyen hosszú egyenes hajam. - ha ronda leszek göndören, akkor ugyanis levágatom
Azért aggódom, csak unom már, kell a változás
Ilke
de jó nektek, már a konyhabútornál tartotok!! Mi még mindíg az eladás-fázisban vagyunk, bár lassan elkezdünk nézelődni is. Csak most, hogy dédimama kórházba került, lassul kicsit a dolog
de már jobban van, 7végére valószínűleg hazajöhet
Üdv Ágiéknak, jó hallani róluk!!
Magdi
Jobbulást Nórinak, te meg légyszi ne stresszeld magad, árt a babának!!
Gumicukor
esőkabátra mi is vadászunk, viszont gumicsizmát szerintem gondold meg. Vannak tök jó goretexes cipők, teljesen vízhatlan + szellőzik is. Ja és még a lábán sem lötyög!!Sapit mi is varrunk, sokkal jobb így. Viszont ha varrtok, van egy jó találmányunk: ne alul megkötősre csináld, hanem kicsit oldalt tépőzárasra. Így nem nyomja a nyakát a csomó és gyorsan zárható, nem kell kínlódni, hogy maradjon egy helyben kötözési időre
Van kiságyunk, és bevált!!!!!!!!!
reggel korán kelt, de csak ült benne és dumált egy jó ideig, nem is akart kijönni, én meg visszaaludhattam, aztán mikor felkeltem, látom, hogy őkelme is bőszen alszik
!!!!!
Ja 7végi termés: jól bezabáltatták kenyérrel és kolbásszal. Azóta ha megérzi a kolbász szagát, semmi mást nem hajlandó enni, azért nyafizik. Abból viszont fogy rendesen, pedig azért én aggódom a sok pirospaprika miatt
A telefonozás nálunk is megy, haó - a halló helyett
azt viszont nagyon bőszen csinálja. Járkál a mobillal körbe - körbe és akkor
de ha megcsörgetjük a kezében a telcsit, akkor szalad hozzám és odaadja
ha meg beszél benne valaki, akkor kaparássza
Az autósülés annyira sláger, hogy nappal is beleül és brummog, autózik
tegnap a 3 órás út után, 10 perc itthoni pörgés, rendrakás volt, aztán már ült is bele az ülésébe
Rit és Doran