Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lanyok

Ez nem az en napom: ((
Reggel sietve keszulodutunk mert a nagyimat vittem egy vizsgalatra aztan meg be a korhazba idore.Mielott elindultam volna csorgott a telefon,majdnem nem vettem fel de megis visszajottem.Hat a noverem volt, es a korhazbol telefonalt hogy ejszaka gorcsei voltak es inkabb bementek.Ott kiderult hogy 2 perces fajasai vannak,de szerencsere meg csak 1 cm-re van nyitva.EN ugy megijedtem,eszembe jutott hogy a fiuknal es mit ossze nem izgultunk,igaz hogy ez mar 35 het,de megis kicsit koran.Most magneziumot kap meg szerdaig es szigoru fekves a ctg alandoan a hasan,mostmar rendszertelenek a fajasok,bar eddig sem erzett semmit csak monitor mutatta: ((Aztan szerdan abbahagyjat a gyogyszert es akkor kiderul hogy megindul-e a szules vagy ha nem akkor mehet haza.Bar az sem tul jo mert otthon a fiuktol nem nagy nyugta lesz.
Ja es persze megegyeztunk anyuval hogy nem szolunk a nagyimnak ne idegeskedjen O is ott a korhazban.
Szoval nemreg ertem haza,Alex evett de csak jatszik a kisagyban esze agaban sisncs aludni.
Szoval,lecci extra drukkot ha lehet a noveremnek,mert nem lenne jo megegy koraszules: (: (

Parazita
Most akcios is a Rossmann pelus 1300 egy csomag: )

Banyoci
Ha nme eszel megfelelo vitaminokat akkor ugye kiurul a szervezeted es Gyurci meg elegge igenybe vesz ugyhogy probalj magadra is gondolni: ))Tudom nehez: ))

Magdi
Es hogy derult ki ez az egesz?Mit vettel eszre?
ORulok hogy mar jobban vagytok: )

Ilke
Neked is hajra teso project: ))
En a turmixgepben osszetoroma szolot es aztan egyszeruen atontom egy szuron,talan nem kell annyit mosogatni igy: )

Agi
Jo hogy jol vagytok es elvezitek az uj hazat: )
Szilcsike
Nagy gratula az onallo lepesekhez: )))

Gumicukor
En lattam ilyen sapkat amit leirtal bar itt Egomban,de akkor mashol is van.Alexnak nem allt jol ezert nem vettem meg.

Na vegre elaludt: ))
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Gratulalok Norbinak meg Rekanak. Azert nem is lett tul nagy baba. De raer idekint meghizni, vagyis megerosodni....Kép Majdnem Emilia mereteivel szuletett, csak 50g-mal nyom tobbet.KépSok tejcsit nekik, kivancsi leszek meddig fogja a mama szoptatni.

Conti

Ez durva, ez az overall egy vagyonert.

Nalunk is kibujt egy fogacska, megpedig egy ragofog, ami azert vicces , mert ez a 8. fogacska, de a tobbi ossze--vissza bujt ki, hianyzik meg a bal ketteske es az osszes harmaska.Kép

Gumicukor

Halacskaek jol vannak, most akarok irni nekik, mert amit tegnap irtam elszallt.Kép Ha minden jol megy a jovo heten meglatogatnak minket.Kép Anna fut mint a nyul, mar nem szopizik, kicsit nyuglodik a fogakkal.

Kataa

Vegul is 27-es! farmert vettem, Levi`s 501-est. Meg apanak is kettot. Csak neki 34-est.Kép

Judy

Fogalmam sincs milyen kenyersutot kell venni, Besztit kerdezd. En mint kezdo laikus fogom azt valasztani ajandeknak, azt hiszem.Kép

Magdi

Gyors gyogyulast a kis Norinak! Hogy lehet ilyen csunyasagot osszeszedni?

Beszti

Kuldenel nekem egy-ket receptet? Lecci!Kép Persze elsosorban a kenyerke erdekel.Koszike.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Megvagyunk mi is. Tegnap nagy vendégjárás volt, 2 részletben voltak nálunk 9-en, és mindannyian itt is ebédeltekKép Délelőtt Gergő 1 évvel idősebb unokatesója volt itt a szülőkkel, hát nagyon szeretik egymást, tök jól eljátszottak, Gergő teljesen lehangolódott, mikor elmentek. De hamar jött az én unokatesóm 3 gyerekkel, igaz ők már nagyobbak, 7-9-11 évesek. Szóval nem unatkoztunk.
Szerencsére a párom is szeret főzni, ő megcsinálta a husikat és a levest én meg a salátákat, meg a tortát, sütit.
Ma pedig baba-mama klubban voltunk én vezettem egyedülKép Igaz nem nagy távolság, de akkor isKép Gergő nagyon élvezte, rögtön belevetette magát a játékos kosárba, labdázott, autózott, keresett magának egy pótmamát isKép Volt Hippes termékbemutató is közben, jó sokan voltak. Csak aztán el kellett jönni, mert ő még délelőtt is alszik és már kezdett elfáradni. Volt egész pici baba is, 1 hónapos, meg nagyobbacskák is kb 3 éves korig.

Noémi
Ti voltatok? szerintem pont elkerültük egymást, mert mi 11 körül eljöttünk.

Kataa
Gergő is 74 cm volt a múltkori mérésen. Még nem tudom a tortát, talán csokis, vagy gesztenyés. Ráadásul apája meg egy nappal előbb ünnepeli az övét, mint Gergő, úgyhogy lesz nagy bulájKép
Szűrésről még nem hallottam, pontosabban én méhnyakrákszűrésről olvastam az origon. Mondjuk én csak jövőre töltöm be a 28-at. Így jövőre lesz a 10 éves osztálytali, én is kíváncsi leszek. Nem semmi, hogy már elvált is van nálatokKép

Banyóci
Remélem már jobb a kedvedKép

Magdi
Jobbulást nektekKép

Gumicukor
Gergő is 2750 volt és 51 cm. Pikk-pakk behozta, havonta felrántott egy-egy kilót. Gratula a foghozKépja, a teszt nekem se mutatta ki a fiamatKép

pusz
Judy és Gergő
Judy

gumicukor
hááát azt azért nem mondanám. A fújás tényleg megy már egy ideje, sőt, ha kérem, hogy fújjon, akkor is fúj, ha nincs mit Kép a vízben ellenben nem Kép Ott csak próbálkozik, belerakja a száját, de ki is nyitja egyből, így belemegy a víz. Mondjuk a jó az, hogy nem nyelii le, hanem utána kiköpi, de a fújás az nem megy ott KépKép Amúgy mi most egy nagyobb csoportba járunk, ott ő a legkisebb, de azt mondták fel bírunk majd zárkózni. De a mi csoportunk az fél6tól lenne, akkor abban vannak 25en Kép Így viszont csak 10en, és tényleg ügyesedik. Már beugrik a medence széléről Kép!!!!!!

Beszti, Manó
Nálunk sem lesz bili, csak szűkítő, lépcsővel. De majd később, most még nem igazán figyel oda az ilyesmire KépKép Amúgy is frászt kapok a biliktől, főleg ha nem a fürdőben vagy a wc-ben használják az ismerősöknél. Hogy tanulja meg így az a gyerek, hogy hova menjen???

Manó
Dodesz szerencsére abszolút nem hisztis, most is eljátszik pl tök egyedül, viszont az rá is igaz, hogy társaságban meg kifejezetten egy angyal. De komolyan. A rosszaságot nekem tartogatja Kép + ja igen és másoknál még kifejezett zabagép is. Most is nagynénéméknél úgy evett, mint akit minimum 3 hete éheztetnek!! Mi ketten az apjával kevesebbet ettünk, pedig az már nagy szó!!!!

Kataa
Dodi meg azt utálja, ha számítógépezek. Vagyis, ha beülök elé. Így pl most is itt állok a monitor előtt és úgy gépelek. Így viszont semmi baja KépKépKép

Nyuszi
Nekem 26os kell, én a Józsefvárosi piacon szoktam találni még farmert is!! KépKép A multkor még ráadásul féláron kaptam meg az 501est, mert ebben a méretben ez az egy volt és már egy hónapja ott álltKépKépKép!!

Kataa
Én sem ismertem rád az esküvői képeken, emlékszel?? KépKép Bár most én is nagy változásra készülök, csütörtökön de megyek birkásítani magam. Előtte azért szóltam a papának, hogy kedd v. szerda du fotózunk, mert ki tudja mikor lesz megint ilyen hosszú egyenes hajam. - ha ronda leszek göndören, akkor ugyanis levágatom KépKép Azért aggódom, csak unom már, kell a változás

Ilke
de jó nektek, már a konyhabútornál tartotok!! Mi még mindíg az eladás-fázisban vagyunk, bár lassan elkezdünk nézelődni is. Csak most, hogy dédimama kórházba került, lassul kicsit a dolog Kép de már jobban van, 7végére valószínűleg hazajöhet Kép
Üdv Ágiéknak, jó hallani róluk!!

Magdi
Jobbulást Nórinak, te meg légyszi ne stresszeld magad, árt a babának!! Kép

Gumicukor
esőkabátra mi is vadászunk, viszont gumicsizmát szerintem gondold meg. Vannak tök jó goretexes cipők, teljesen vízhatlan + szellőzik is. Ja és még a lábán sem lötyög!!Sapit mi is varrunk, sokkal jobb így. Viszont ha varrtok, van egy jó találmányunk: ne alul megkötősre csináld, hanem kicsit oldalt tépőzárasra. Így nem nyomja a nyakát a csomó és gyorsan zárható, nem kell kínlódni, hogy maradjon egy helyben kötözési időre Kép

Van kiságyunk, és bevált!!!!!!!!! KépKép reggel korán kelt, de csak ült benne és dumált egy jó ideig, nem is akart kijönni, én meg visszaaludhattam, aztán mikor felkeltem, látom, hogy őkelme is bőszen alszikKépKépKép!!!!!

Ja 7végi termés: jól bezabáltatták kenyérrel és kolbásszal. Azóta ha megérzi a kolbász szagát, semmi mást nem hajlandó enni, azért nyafizik. Abból viszont fogy rendesen, pedig azért én aggódom a sok pirospaprika miatt Kép A telefonozás nálunk is megy, haó - a halló helyett KépKép azt viszont nagyon bőszen csinálja. Járkál a mobillal körbe - körbe és akkor Kép de ha megcsörgetjük a kezében a telcsit, akkor szalad hozzám és odaadja Kép ha meg beszél benne valaki, akkor kaparássza KépKépKép
Az autósülés annyira sláger, hogy nappal is beleül és brummog, autózik KépKép tegnap a 3 órás út után, 10 perc itthoni pörgés, rendrakás volt, aztán már ült is bele az ülésébe KépKép

Rit és Doran

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

jééééééé középhaladó felh. lettem!!

Rit

rit

anemona7

Beszti

Jol keresztbe irtunk...Kép De azert kerhetnek egy sima kenyerreceptet is?

Rit

Akkor ezek szerint mar csak ropke 50 iras es en is kozephalado leszek?KépEmilianak is nagyon izlett a kolbasz, bar en nem mertem csak nehany falatot adni neki belole.
Jobbulast a dedinek!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Rit
ezt a goretexes cipőt hol lehet meglelni? magasszárú is van belőle?
igen, a gumicsizmákkal az a baj, hogy mivel daninak magas a rüsztje így egy kínszenvedés, mire belepaszírozom a lábát.

úszás
hát pénteken én is rágtam rendesen a kefét, mert minden sávban 5-en voltak + baba és néhol 1-1 nagyobb gyerek is. én kivétlesen a vörösök támadása miatt nem fürödtem, de nem is bánom, így apa szenvedett a gyerekkel kerülgetve a többieket.
én azt nem bírom, hogy vannak szülők, akik azt hiszik övék az egész medence és képtelenek egy fix haladási irányt kitalálni, állandóan ütköznek vkivel.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

gumicukor

Igen, van magas szárú is, és úgy tudom, nem is drága itt, ebben a boltban, bár mi még nem jártunk arra, csak már keresgéltem e témában a neten.

Gréta bababolt,1140 Ond Vezér 24,tel:220-5101,30-2469453.

Nyítvatartás:H,K,P:11,00-13,00 14,00-17,00
Sz,Cs:11,00-15,00

Ha messzebről mennél,érdemes telefonálni,néha zárva tartanak külföldi árúbeszerzés miatt!

rit

rit

anemona7

Gumicukor!
Köszi a diétát, megkaptamKép

Lányok, foglalkozik közületek valaki búza, egyéb gabona csíráztatásával? Ha igen, légyszi írja meg, hogy működik!

Pusz
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Ahogy visszaolvastam, látom, sokan betegek. Mindenkinek jobbulást!

Nálunk egyelőre változatlan a helyzet, még mindig a párom szüleinél lakunk, már nagyon várjuk a költözést, ami, ha minden jól megy, még októberben megtörténik.

Peti változatlanul rosszul alszik, este még csak-csak le tudom tenni a saját ágyába, de éjjel átjön hozzám aludni, és ott alszunk hárman reggelig. Így viszont csak egyszer kel éjszaka.

Remélem legközelebb már Dunakesziről jelentkezem.

Dió és Peti
szabotimi

Hu Alex nagyon nyugin ebredt,csak a foga lehet mert o soha nem ebred sirva,nagyon nehezen eszik,Ez abbol all hogy megeszi ugyan az adagjat de dupla annyi ideig es neha felszisszen ha hozzaaer a kanal: (
NA de legalabb en si aludtam egyet kipihenve a stresszt.

Szilcsike
Nalunk ma a popsitorlo banta hogy elerte a kisagybol,kiszedte a felet es jol eljatszott vele.
Jo hogy megoldoldni latszik az alvas dolog,talan orokolte a ferjedtol a szivacson alvast: )

Conti
Szerencsere mi kaptunk Kanadabol ket overallt ami nagyon tuti ugyhogy ez megoldva: )))

Nyuszi
Na akkor kitalatam es Levis lett: )

Judy
Persze a mehnakrak szurest a nogyogyi vegzi minden evben.
Na akkor dupla tortat csinalsz??Vagy minden napra egyet?

Rit
Dauer? Ne mar ,neked olyan sok hajad van,miert nem vagatsz bele egy kis rafinaltsagot inkabb??
Alex is idejon ha szamitogepezek de csak azert hogy o is usse a billentyut.
Egyet ertek veled gumicsizma ugyben,nem szellozik es nem is olyan atalpkikepzese ami egy kpici gyereknek egeszseges,persze edi az biztos: )
Hogy birta Dodo az utat?Vegig aludta?

Kataa

Kép
Kép
kataa

Conti
A Larás topikot megtaláltam, nagyon dúrva hogy ott mit művelnek. A Rékásat nem, pedig bele olvastam volna. Annak nem tudod a pontos nevét? Mármint a topiknak?

Forti

Kép
Kép
forti

Forti, a topik neve : Rubint Réka

Conti

conti

conti

Kataa
Hát visszafelé igen, de akkor egy barátnőméktől indultunk, ahol 16 hónapos a kiscsávó. Na ő annyira de annyira tetszett neki, hogy ment utána állandóan, játszott vele, szóval jól lefárasztotta. Odafelé nem, csak félútig. Akkor zenét hallgattunk és énekelgetett KépKépKép de a végén üvöltött egy sort Kép

A popsitörlő nálunk is sláger - ha nem veszem észre és eléri, képes az összeset szépen kiszedegetni darabonként KépKép ugyanez megy a 300 db-os papírzsepivel is KépKép annyira tetszik neki amit alkot, hogy bőg, ha rendetrakok Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok!

Kataa!

Drukkolok nővérednek, de semmi baj nem lesz, még ha mégis megszületik akkor sem, a 35. hét már nem vészes, max 1 hetet inkubátorban tölt, de aztán mehetnek is haza, úgyhogy nem izgulj!Kép

Esőkabát: nekünk van, igaz elég drágán vettem, 2500 Ft volt playschool márkájú, tezsek fel róla képet a fotóalbumba. De olyan olcsóbb, egyszerűbb fajtát én sima közértekben szoktam látni, pl a profi is hirdetett nemrég, azt a sima átlátszó egyszínűt olyna 700 Ft körül, de intersparban is láttam már. csak én komolyabbat szerettem volnaKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hali!

A védönö már önmagán is túltesz, most már oltási értesitöt sem küldöttKép. Lehet, hogy mi már nem is vagyunk?KépKép Pedig Nátán (szerintemKép) holnap lesz 15 hónapos, mintha ilyenkor MMR oltást kéne kapnia, meg OPV-t. Vagy nem? (Viszm is holnap...)

Panda!

És azt tudtad, hogy az anyatej 80 %-a viz? (Egyébként a vérböl tejképzö sejtek "csinálják"...)

Szilcsike (és Nyuszi)!Kép

Kenyérkérdésben szerintem elöször érdemes kipróbálni egy már elöre elkészitett kenyérkeveréket, amihez csak langyos viz kell. Ezzel a gépet is lehet tesztelni. Lehet pl. kapni Ein, zwei, drei... nevü burgonyás v. tökmagos v. napraforgómagos keveréket a Tescoban, abból egész jó kenyér lesz. Aztán ha megy, akkor már lehet sajátot is sütni. Ha megkel, de összeesik, akkor valószinü a liszt-folyadék aránya rossz (túl lágy a tészta, több liszt vagy kevesebb folyadék kell hozzá). Egyébként ez kisérletezés, mig az ember megtalálja a jó receptet. Pl. sikerült már jó rozsos kenyeret sütnöm, de a fehér kenyér csak másodszorra lett jó, és még azon is lehetne javitani (igaz, már elöszörre is ehetö volt, nem maradt nyers, csak nekem is beesett).
Ja, és soha nem szabad kenyeret gyors programon sütni, akármilyen kecsegtetö is. A keléshez kell az idö (a hosszú program 3 órás, de azzal tényleg jó lesz).

Judy!

Hogy milyen gépet érdemes venni, fogalmam sincs rólaKépKép. Mi a legolcsóbb akciósat vettük, azzal a felkiáltással, hogy ugyis még ki kell próbálni, hogy egyáltalán megéri-e nekünk. Meg végre találtunk magyar kezelögombokkal valót (eddig ált. német kezelögombosat láttunk, de én olyan nagyon nem akartam, meg talán egyszer angolt, de azt meg drágállottuk, emg nem is tetszett). Egyébként szerintem csak azt érdemes megnézni, hogy mekkora kenyeret akarsz benne sütni, a töbi program valószinü nagyon hasonló.

Nyuszi!

Valamikor megy a mél!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Feltettema képeket, Manó Emmája 1 éves címmel, a 3 kép a hungaroringen készült és a rózsaszín kék virágokkal az esőkabátja. 92-es a legkisebbb méret, volt még sárga zsiráf foltos, igaz cska ez a két szín volt.

manó

KépKép
manó

Rit! és ez amit írsz cipő miből készül? Úhy értem hogy bőr vagy textil vagy micsod ahogy egyszerr evízálló és jól is szellőzik? lehet hogy engem is érdekeln, nekünk még nincs téli cipők, csak az őszi ami a képeken is látszik.

manó

KépKép
manó

Kataa,
Nagyon szorítok a nővérednek! Biztosan minden rendben lesz!

Beszti,
Én is mindig a 3 óra 40-es programon sütök, az a legjobb. Nekem az 1:2 arányú barna-fehér liszt keverék jött be. A mi gépünk is valami olcsó gagyisztán, de teljesen jól működik.

Most már fel fogok tenni valami szép képet Solymiról a profilba...

Zita
parazita

Sziasztok!

A páromnak teljesen bedagadt a bokája, a sebészeten nem találtak semmit, azt mondták lehet, hogy köszvényKép Most van vérvételen. Megyek is intézni a dolgokat.

Kataa!
Drukk a nővérednek! Vannak friss infók?
Nagyid jobban van már? Az én anyukámnak is csontritkulása van, ő is jár gyógytornára, meg masszírra.

Rit!
Nekem is hosszú sima hajam van, a fodrász elhajtott, hogy ő ugyan nem dauerolja be, mert úgyis lehúzná a súlya és így sokkal szebb.

pusz
Judy és Gergő
Judy

Hello

Koszi mindenkinek aki irt a drukkot a noveremnek!!!

Mano
Hat igen azt mondtak hogyha haza is engedik mert minden ok akkor jovo vasarnapig fekudnie kell otthon (Amierikban nem fektetnek senkit csak ugy a korhazban egy csomo penzert)
Aztan mar mindegy ha a 36.heten ki is bujik.A doki szerint mivel a fiuk is kora szulottek voltak igy hajlama van ra: (
Eskuszom en jobban izgultam erte mint sajat magamert amikor beindult a szules: )

Judy
Jobbulast a parodnak,csak ugy bedagadt? Semmi elozmeny?
Hat a nagyim sajnos mar jobban nem elsz,maximum csokkentik a fajdalmait ilyenkor egy kis idore.Sajnos mar 100fokban meg van hajolva a gerice.Ami ot meg esztetikailg is zavara amellett hogy menni csak a hazon-kerten belul tud: (
Jo ha anyukadnal elcsiptek idoben a dolgot,tenyelg jo a sok torna meg a kalcium dus etelek.
Koszi,Tegnap este mar jobban volt,levettek a ctg-rol es pihennie kellett csak,mar a tagulas is visszament: )))

Parazita
Varom a kepet: ))

Pusz,megyek fozni
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Azért küldj mindíg fiss infokat, kíváncsiak vagyunk, hogy vannak + várjuk ám a babát, úgyhogy majd képet is sos, ha lesz!! KépKép

Manó
Megnéztem az esőkabátos képeket, egész jó, én is valami ilyesmire vadászok, bár én inkább széldzsekire. Szóval rövidebb változat érdekelne és azt sem bánnám, ha szűkebb lenne az alja, vagy akár gumis, mert így bemegy a hideg.
A haja viszont tök tündéri lett!!! Én is úgy szeretném, ha ilyen kis gödörke lenne, de egyenlőre még csak hátul göndörödik, pedig a papáé az! KépKépKép

Beszti
Oltási értesítő????????? Mi még olyat soha de soha nem kaptunk!!Azt sen tudtam, hogy létezik!

Kataa
Hinta új felhasználása: etetőszék mehet a sunyiba, abból csak kimászik, de a hinta tökéletesen bevált! KépKépKép

Amúgy már most reggel az autósülésében mászkál, annyira mehetnékje van, tisztára, mint a szülei. Csak tudnám, kitől örökölte?? KépKépKépKépKépKépKép

Rit és Doran

rit

anemona7

Judy
Engem is megpróbált lebeszélni a fodrász, de azért már ismer is. Ha unom, akkor unom, ez van. Igazából nem most akadt ki, hanem amikor 4 éve elmentem és a hosszú hajamat felnyirattam tüsire KépKép

Manó
A cipő egy speckó textil. USA katonai fejlesztés volt, de mára már nagyon elterjedt főleg magashegyisek, mászók, barlangász körökben, mert tényleg jó. Vízálló, de meleg és lélegzik + az izzsdtságot is kivezeti, párologtatja.
Amúgy 4 pénz körül olvastam, ezért mi is el akarunk menni, mert gyanusan olcsó. Csak még nem volt rá időnk, talán ma, ha épp tart a bolt készleten. Majd megírom a fejleményeket. Mi mindenképp ilyan cipőt akarunk venni, de ha ez nem igazi, akkor 7végén úgyis megyünk Bécsbe, ott veszünk neki.

Tényleg KRYSS vagy??????? Elvileg 7végén megyünk!!!!

Rit

rit

anemona7

Beszti!
Nem tudtam, hogy 80%-a, csak azt sejtettem, hogy nagyrésze víz az anyatejnek.
Akkor Ti most itt vagytok Halásztelken? Mik Nátán legújabb paraméterei?
Különben oltási értesítőt mi sem kaptunk soha, viszont telefonált a védőnő. Volt, mikor 2x is, mert elfelejtette Kép.

Judy!
Köszvény??? Reméljük, mégsem!

Ez a kenyérsütő gép jó dolog? Mert a tesómnak van, de még sosem használta, így tőle nem jutok megfelelő információhoz.

Kataa!
Drukkolok a nővérednek! még 1-2 hét, és minden tuti rendben lesz a babával. Bár a tapasztalat azt mutatja, hogy a 35. hét után már szinte sosincs gond a babákkal. A fiúk hányadik hétre születtek?

Itt ez a fránya hideg, Noémi egyből dögrováson van Kép. Pedig még venni kell neki kabátot meg cipőt, de egyedül nem merek elindulni vele, mert be kellene menni a városba, és tömegközlekedve nem akarok, nehogy betegebb legyen. Meg néhány nadrág is kellene neki, mert a nyáron mindet kinőtte, amik meg vannak, azok vékonyak. Talán a férjemnek sikerül kivennie egy nap szabit, és bemegyünk autóval. Jogosítványt akarok!!!!!!!!!

Tényleg, valaki fűt már? Mert mi ezen az őszön még nem kapcsoltuk be a konvektorokat, de talán már ideje lenne. Melegebb úgysem lesz, sajnos Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Panda
Mi ma reggel kapcsoltuk be a fűtést, de most meg már olyan melegnek érzem, hogy levettem 0ra KépKép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Kataa!
Innen is megy a drukk a nővérednek és ne izgulj, tényleg még pár hét és semmi baj nem lehet.

Panda!
Mi panelban lakunk és tegnap bekapcsolták a központi fűtést. Szerencsére, mert a gyerek ha lerúgja magáról éjjel a paplant reggelre jégcsap. Pedig hosszú újjú bodyban és vastag plüss rugiban altatom. Lehet beszerzek egy vastag hálózsákot.

Képzeljétek, most telcsizett Csipkebogyó és csütörtökön találkozunk. Üdvözöl mindenkit, csak nagyon elfoglalt, és már jövő héten utazik is haza Németo-ba. Már alig várom, még nem is láttam Lucát élőbenKép Pont a fiam 1 szülinapján talizunkKép

Gábort szerencsére többször most egyelőre nem kell orvoshoz vinni, javul-javulgat. Képzeljétek, eddig a sima háziorvosi rendelőben, ha felraktam a nagy fehér asztalra simán elkezdte pakolni a dokinő cuccait, meg matatott, de most a sok orrszívás után elég volt megpillantania a fehér asztalt, meg a fehér köpennyt és már visított.Kép A doki kénytelen volt az ölemben megvizsgáli a Gábort, mert annyira vergődött, majdnem leugrott a viszgáló asztalrólKép Szegénykét úgy sajnálom. Mi játszódhat le a kis buksijában?!

Nem tudom ti hogy vagyok vele, de mi már előszedtük az overállt és ma abban vittem orvoshoz a gyereket. Nem bántam meg, mert cudarr egy idő vanKép Harisnya, hosszú újjú body v. vékony pulcsi a rövid újjúra és még csak melege sem volt a gyereknek, hanem a keze megint jégcsap volt. Én is nagykabátozom már, de kéne valami sapka, mert a fülem az egyőbl megfájdult. Az valahogy nagyon érzékeny, remélem a fiam nem örökölte. Bár ahogy emlékszem, nekem kiskoromba sose fájt, meg nem volt érzékeny, sose szúrták fel... Úgy látszik öregszemKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Csak bekukkatottam, mert tudom, hogy nálatok téma szokott lenni RR.
Hát megszületett a lányka:
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=3142
érdekes dolgokat ír a cikk, nekem szülés után elég furcsán hanzik néhány dolog.
(Nektek is a méhetek tágult? Kép)

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

hali!

Tegnap megkaptuk a 15 hós oltást.
A fiam egy hős, az elsőnél egyáltalán nem sírt, a másodiknál mondogatta, hogy nem-nem és csak azután pityergett egy kicsit, de hamar megnyugodott. Apa is jött velünk, olyan jó, hogy ott volt.
viszont azt gondoltam, hogy combba kapja, de a 2 vállába adták. ezt nem kell borogatni, mint a combost, este már nem is látszott a helye.

amikor már indultunk a rendelőből, akkor még beszaladt a dokrnőhöz vigyorogni a fiam. hát úgy látszik nem viselte meg a szuri Kép

Az egyik vállába, amit kapott, biztos jobban feszítette az oltóanyag, mert eset még néha fogta a karját, és odajött, hogy adjak rá puszit Kép

Nyugodtan aludt, majd 8-10 nap múlva várható láz, kiütés tőle.

És, tegnap történt egy csodálatos dolog is reggel! Kép
Dani éppen ott téblábolt a szekrényemnél, amikor reggel öltözödtem, állok egy szál bugyiban és a combomon piszkálgatta a pihe szőreimet. Éppen a cicifixet vettem volna fel, amikor felnézett, hatalmas vigyor a képén, nyújtozik fel és mondja, hogy cici Kép Leguggoltam elé és nézegette, megtapizta. Mondtam neki, hogy onnan szopizott és hamm be kell kapni. Odatette a száját, de elhúzta és fintorgott, az arcán pedig a még mit nem arckifejezés.
aztén amikor őt öltöztettem, ült a pelenkázón és húzogatta a pólóm, kukucskált befelé és mondta, hogy cici Kép Olyan forcsa, hogy már 4 hónapja nem szopizik és mégis csinál ilyeneket.
Aztán odabújt hozzám és dúdolgatott Kép

Az eglszségesen is, amint levettem a pulcsimat, ismét bekukucskált és mondta, hogy cici Kép A többi anyuka ott nevetett Kép

Megkapta már vki a 15 hós oltást? Utána mennyi ideig volt láz? Nagyon leveri a gyereketa lábáról?

Volt ott egy kisfiú kb. 8 éves körüli, tiszta hiszivel jött már be az anyukájával. Nem tudom miért, lehet már elege volt az orvosokból, vagy a szülő rémisztgette vmivel, de mikor sorra kerültek egyre erősödött a hiszti, ami odáig fajult, hogy a gyerek elfeküdt a földön, az anyukája pedig próbálta bevonszolni az orvoshoz. A vége az lett, hogy a drnő mondta, hagyja kint, ha nem akar nem kell bejönnie, így csak az anyuka ment be.
Dani aranyos volt, mert odament a kisfiúhoz és nézte csodálkozva, nem értette, miért fekszik a földön.

Conti
Elküldenéd a Larás topic url-jét? vagy a címét, nem találtam a topicok között.

cupp
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Myssnia

Köszi az infót RR-ről.
Nekem a méhszájam tágult Kép

Szilárdról vannak újabb képek? biztosan nagy már! mi most 7végén megyünk Jb-be, remélem szép idő lesz!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

RR téma
Én is olvastam a cikket még reggel, hát ............ . Nem emléxem, hogy a méhem tágult volna, de lehetséges KépKép

Megvettük a bébitaxit mi is az auchanban. Gyereket azóta nem lehet leszedni róla. Fogja a háttámlát, és segítség nélkül rohangál vele a lakásban KépKép

Sasha
Csipkebogyót puszilom Kép

Most megyek, mert előszedem a kenyérsütőt (újra) hátha ma sikerrel járok, és még túrós sütit is igértem apának Kép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Jobbulást mindenkinek aki még gyengélkedik! Én azt hiszem teljesen rendbejöttem!!

Szilcsike!
Gratulálok a babádnak az első önálló lépésekhez!!!
Nemsokára már szaladhatsz utána!

Sasha!
Jól belehúzott Gabi a fognövesztésbe! Már 11? Nem semmi! Mi még mindig csak a szenvedő stádimban vagyunk! A 4-ből 3-nak van kint egy-egy csücske!
Nálunk is iszonyat hideg van itt a panelban, de itt még nem megy a központi fűtés, igy marad az olajradiátor! Overállt mi még nem veszünk elő, inkább több rétegben öltöztetem, mert különben nem tudom mit adnék rá a - 20 fokban!

Conti!
Gyurci is csinálja ezt a körbeforgást, anyukám azt mondja rá, hogy keringőzik! Nagyon édin csinálja!

Gumicukor!
Remélem Dani jól viseli az oltást! Én már előre félek ettől a 15 hós oltástól! Annyi rosszat hallottam róla, és én mindig nagyon félek az esetleges szövődményektől. Azért próbálom a félelmeimet nem rá ragasztani a gyerekre!

Kataa!
Drukkolok a nővérednek, biztosan nem lesz semmi probléma! Jó volt, hogy ott volt velünk a nagyi is, mert igy valóban kevesebb volt a dolgom, és több időm maradt saját magam kúrálására!

Judy!
Mi még sose voltunk ilyen baba-mama klubban! Jó ez? Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy ki kéne próbálnunk! Egyáltalán hol vannak ilyenek? Jobbulást a párodnak!

Rit!
Gyurci is ilyen kis éhenkórász! Bárhova megyünk mindenhol kunyerál másnak a kajájából. Nálunk most éppen a körözött a sláger! A Nagyi csinált a hétvégén, és nagyon bejött neki! Azóta mindig csak azt enne! Tegnap is bekapott majdnem másfél szelet kenyeret egy étkezésre! A túró rudit idáig a csoki bevonat nélkül kapta, de most hétvégén azt sem engedte levenni róla! Úgy ahogy volt megevett egy egész óriás pöttyöst!
Ebbe a boltba mi is el fogunk nézni! Nekünk szerencsére itt van kb 10 háznyira.

Manó!
Hol vettél esőkabátot a babónak?

Beszti!
A mi védőnőnk összesen kb 3-szor volt nálunk, akkor is az első 3 hétben. Azóta felénk se nézett!
Bár lehet, hogy ennek az az oka, hogy észrevette rajtunk, hogy nem túl szimpatikus nekünk, meg az sem, hogy szó nélkül beállitott reggel 8-kor, mi meg még szinte aludtunk. Le szoktam vinni kb 4-5 hetente, hogy megnézzék! Oltási értesitő? Csak hirből ismerem! Még sosem láttam ilyet!

Gyurci továbbfejlesztette magát! Amikor oda ad valamit, már nem azt mondja, hogy "te" , hanem azt, hogy "tesszé"! Olyan drága!
Képzeljétek! Januárban megint el akarunk menni nyaralni, már hónapok óta erről beszélgetünk! Eddig nagyon vártam, de tegnap egy kissé lelombozódtam. Megkaptuk a téli katalógust, és kiszámoltam, hogy fejenként kb. 50.000 Ft-tal többre jön ki, mint előzőleg pont erre a helyre, pont ezzel az ellátással. Ráadásul úgy terveztük, hogy most elvinnénk a Nagyit is, hogy esténként egy kicsit szabadabbak legyünk! Nagyon szomorú lettem! Ez pont 150.000 Ft-tal több, mint amit kalkuláltunk!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Gumicukor!

Most olvasom közben, hogy milyen hősiesen viselkedett Dani! Nagyon ügyi! Kérdeztem a nővéremet, és nála egyik gyereknél sem jelentkezett semmilyen tünet az oltást követően. Remélhetőleg nálatok sem lesz semmi komoly!
Nálunk is megy a kukucsolás, meg a vigyorgás mellé, de még nem mond rá semmit! Nagyon okos fiúcska ez a Dani baba!

Nekem is minta a méhszájam tágult volna! Vagy lehet, hogy rosszul emlékszem?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Alex 11 ota alszik,itt volt a baratnom tesztelni az ebedet meg vegre nyugodtan beszelgetni: )
Holnap delelott anyuval vasarolni megyunk,ki tudja ugye mikor utazik a noveremhez,es meg az ajandekhegy fele van csak meg: )A baratnom bevallalta addig Alexet.

Rit
Koszi,de remelem meg legalabb 2 hetig nem lesz kep: ))
Ma meg nem hivott,ugyhogy remelem bekesen alszik ejszaka: ))Gyorsan le is jottem a telcsi volnalrol mert mar fel 7 van ott,biztosan felekeltik lassan,mint alataban a korhazban.
Nekunk van szeldzsekink,apa meg Kanadabol hozta,nagyon edi zold,kapucnis : ))
Hat tenyelg mi sem kaptunk soha oltasi ertesitot,tudtam hogy menni kell es mentunk.
Nalunk az etetoszekbol nem tud kimaszni,viszont kikapcsolni az tigen ha nem huzom hatra a csattot.A hintabol viszont most mar kezdegetne kimaszni,ugyhogy nem lehet egyedul hagyni.
Hat az oroklesrol van nemi elkepszlesem,bar mindkettotok szoba johet: ))

Panda
Ppont a legelejen van a 35.hetnek ezert kellene ha minden ok jovo vasarnapig meg fekudni hogy betoltse a 36.-at.
Bar ahogyen tudom ilyenkor mar 2300-2500 grammosoak a babak nem?
A fiuk a 30.het elejen jottek,1500 es 1700grammal.Tenyleg nagy szerencse hogy semmi bajuk nem lett.
Mis is futink mar vagy ket hete hebe hoba,de tegnap mar nappal is kellett nem csak ejszaka.Tegnap kint sem voltunk akkora szel volt.

Sasha
Csipkebogyonak puszi tolem is es kuldjon pocis kepet majd ha tud: )
Igazad ,azt hiszem ha kimegyunk ma delutan en is raadom az overallt.

Myssnia
Hat igen,bar nehany reszlet eleg ketes.Pl a par centis vagas,ami ugye koztudottam min 8 cm.Engem sosem zavart ez nem ertemmiert kell hangsulyozni hogy megteszi a gyerekert.
Ja meg a hogy a Norbi meghallota a lislany sirasat a szuloszobabol,akkor most filmezett vagy kint volt?
A sogornom szult a BM-ben marciusban e soda nem engedik be a ferjet csak az eloszobaig,mi is ott kuksoltunk es vartuk a sirast: )
Bar lehet hogy a Norbinak megengetek hogy bemenjen: )
Ja meg hat hogy nyugodt-e a termeszete azt meg egy 1 napos baban nem nagyon latni,bar lehet hogy nekik sikerult: )))

Gumicukor
Mi az agyhartya gyulladas elleni oltast is karba kaptuk mar es a kovetkezo nap erzekeny volt a karja.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
A Norbi családja már régi BM-es ezért is szült ott RR. Így mintegy bennfentes lehetett szerintem jelen. Mindenesetre hasizmozni még jó darabig nem fog RR, az biztos. Legalább tovább otthon marad A kislányával.
A nyugodstág meg minden babára jellemző az első napokban, aztán lesz tejci, akkor éjjel nappal az kell neki Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

banyóci!

Az árkádban vettük az esőkabátota babházban.

ma Emmával megint lementünkak bölcsibe,m gyógyultnak nyílvánítottam, és ma először ott ebédelt. Krumpkifőzelék volt sült csirkével és nagyon jól evett, megdicsérték, hogy szépen eszikKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Nem akarok bunko lenni, de ez a RR mekkora egy hos!Kép Nem tagult ugye, azert kellett a csaszar, de azt a par centis vagast nem sajnalta a gyerek erdekeben....Miert, lett volna mas megoldas is?Kép Nem ertem.

Gumicukor

Dani tenyleg egy hos!Kép Nem tudtam hogy karba adjak! Mar elore felek en is, hogy hogyan tudom majd lefogni.Kép

Hat neked nem sok kedved lehet dolgozni hogy mostanaban ennyit irsz!KépKépKép

Nalunk megint kibujt egy fog, vegre megjelent a hianyzo ketteske.Kép

Beszti

Oltasi ertesito? Az mi? Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,
Bocsánat, hogy előbb nem tudtam szólni, de most lett biztos. Pénteken 14.00-17.30-ig sikerült lefoglalni a Mikkamakkát. Az ár kicsit változott, most már 2200.- óránként.
Sajnos mi nem tudunk majd menni, mert 3-6-ig suliban leszek pénteken.

Este még majd jövök.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
petike rosszabul lett a hétvégén a köptetö nem használt Kép a nátha ráment a hangszálaira tegnap voltunk megint a dokinéninél hogy irjon valami mást fel ami hatásosabb kapott is remélem ez már hatásos lesz .Én meg ma megyek a fogdokihoz 15 órára remélem mostmár nem fog fájni a kezelés mert ha igen akor inkább kihuzatom a rosszfogat mint hogy ott szenvedjek egy gyökérkezelésel Drukojatok nekem .

Mano
ha enyire társaság kedvelö emma akor menyetek töbet el igy családiasan ha enyire élvezte a Hungaronget is petike is imád levegözni ha nem viszem ki vagy nem tudom kivini mert rossz az idö akor kibirhatatlanul viselkedik Kép.

Lányok
petike megtanult felmászni a tárgyakra székre zsúrkocsi aljára a hétvégén söt megint egykézemet fogva lépegetet párat és végre apjának is mondta hogy apa igaz nem igy hanem hogy ápá igaz most én nem halotam Kép csak a párbeszéd végét mikor a párom azt mondta a fiának hogy mondjad mert ott állt négykézlább petike apja dolgozoszobájánál Kép dumált hozá Kép .

Mamusz
én is azt keresek most petikének mert a zoknijai mind szorosgumirozásuak és nagyon nyomják a picilábait Kép .

Sasha
én még 10ezerért sem veném meg mikerül azon az overálon 10ezerftba .

Kataa
én sem halotam eröl a kötelezö mamográfiai szürésröl vagy ha halotam is már kiment a fejemböl ugylátszikKép de engem csak jövöévtöl érintene mert még csak 27 vagyok Kép Drukk a növérednek Kép.

Anenoma
én meg növesztem most a hajam most már a válamig ér és ha rátudom venni apát akor talán még kozmetikushoz is elmegyek de ez utobi inkább pénzkérdés .

Beszti
mi soha nem kaptunk oltási értesitöt én ezt az egyet még soha nem feleejtetem el hogy mikor kell legközelebb beoltatni petikét meg hát a dokinéni se Kép petikét 1 honap mulva kell vini az oltásra mert holnap lesz 14 hónapos Kép.

Pusz csics és petike
csics

nyuszi
most kevesebb a munkám, ezért netezek, meg ha elunom éppen amit csinálok, akkor gyorsan írok + amíg fut egy tesztprogramom éppen, arra uge várni kell, míg kész, sokszor 20 percet is, addig itt babanetezek. Ennyi jár nekem is, ha már nem vagyok otthon danival.

Danit igazából nem kellett lefogni, éppne, hogy a karjait maga elé tettem keresztbe és már be is adták neki. Nagyon gyorsan és tisztán dolgozik a drnőnk. Belegondoltam, ha gyerekorvos lennék, mennyit hezitálnék, hogy megszúrjam, ne szúrjam meg azt a pici hurkás karocskát. Pedig határozottan kell, de gondolom azért egy gyerekorvos a legelsőt azért egy kicsit félve adhatja be nem?

Csics
Daninak is volt, hogy teljesen elrekedt 1 hétig (sok ordítozás miatt, amikor a hangját próbálgatta), akkor volt otthon kis Joe Cocker. Mi arra a HOMEOVOX homeopátiás bogyót kaptuk és kb. 3 nap alatt rendbejött tőle. Össze kell törni poralakúra és anyatejbe vagy vízbe, Ti tápiztok, nektek abba belekeverni egy kiskanálban és úgy beadni.

Mielőbbi gyógyulást Petikének.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Banyóci!
Ami overallt ráadtam a fiamra reggel az nem a vastagabb fajtába tartozottKép Hanem a vékony-közepes kategóriábaKép Cudarr télre meg ott a 3cm vastagságúKép

Kataa!
Most délután már nem volt olyan hideg, csak reggel. Most csak 2 vastag pulcsi volt a gyereken és nem fázott. De holnap reggel azért megint beficcen az overall.

Csics!
Jobbulást Petikének!!!

Sziasztok
sasha

Kép
sasha

Sasha!
Nekünk csak a vastagabb fajta van, én azért nem adom rá! Nem kötekedésként irtam, ne úgy tessék értelmezni!

Puszi
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kép
Kép
forti

Conti
Én láttam a Mega toys-ban 8-10e-ért, szépet is, a Götz-ben meg a Kenguru-ban is.

Kataa
Remélem a nővéred jobban lesz és kihúzza még egy pár hétig.

Beszti
Én még sosem kaptam oltási értesítőt Kép

Judy
Remélem meggyógyul a párod hamarosan!!

Csics
Javulást Petinek! Remélem a fogad is javulni fog már.

Az unokatesóm felesége a múlt héten elveszítette a 10-ik hétben a babáját. 2 éve vártak rá. Szegény elsírta magát, amikor meglátta a Hannát. Kép

A gyermekem legújabb poánja, hogy simizi (meg húzza) a haját. Csupa kóc egész nap Kép
Megkapta a gyönyörű takaróját. tetszik neki (persze egy egész állatkertet varrtam rá Kép)

dec8
dec8

Hello
Megjott vegre apa es most orulnek egymasnak Alexxal: ))Annyira sikongatott amikor emglatta,el sem akarta engedni percekig.Ugy orultem mert akkor ezek szerint mar emlekszik hogy ki is az apja Kép
Hozott a H&M-bol egy csomo rucit mindenkinek,nagyon vaganyakat Alexnak : ))

Gumicukor
En is az hallottam hogy az anyukaja Ot is ott szulte annal a dokinal,csak a cikk nem volt egyertelmu mert eloszor azt irta kintrol hallotta a sirast aztan meg hogy vegig filmezett.
Hat igen 6 hetig ohne hasizom csaszi utan,bar nekem legkisebb gondom is nagyobb volt akkor: )
Hat igen,bar lattam en ott az osztalyon eleg siro babaucit mar az elso napon is: )

Mano
A jatszocsoport is ehet a bolcsiben?Vagy ez mar valami szoktatas fele,es te etetted vagy a gondozono?

Nyuszika
Jot nevettem az elso bekezdeseden: )
Nalun ugy volta akrba oltas hogy az asszisztens olbe ultette es egy spacko fogassal tartotta a karjat a masikkal meg egy zenelo jatekot mutatott neki.1-2 percig utana csunyan nezett a dokinore es az asszisztensre de utana mar visszamosolygott.

Csics
Nekem is igy volt hogy 3 gyoker kezeles utan is fajt a fogam ezert kellett kihuzni: (Drukk neked.

Sasha
Nekunk is ilyen kozepes overall is van,bar nem nagyon tetszi ka szine ,mert lila : ))Ne is mond ,cudar tel: (((

Banyoci
Hat igen az utoszezon az most van,Januar meg ugye azert kuriozum nyaralasilag.
Mi is ugy mennenk Jordaniaba,most csak 30e egy het ,de nem merem vinni Alexet, itthon meg nincs kire hagyni: (
Anyukam szabija veges es igy is 1 honapot lesz a noveremnel.

Akartam ar irni hogy kepzeljetek Alex ha megkerdezzuk hol a lampa megmutatja azzal a kis ujjaval.Olyan edes: ))
PErsze en egesz nap azt kerdeztem hogy hol a lampa,ugy elveztem: )))

Nalunk ott tart a fogzas hogy az ebedbol csak a felet ette meg,es delutan is hagyott mindenbol: ((Tudom nem ehezik ,de nekem ez olyan fura hogy nem akar enni,ja es ehhez meg nyugoldik is jocskan.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Gumicukor, bocs csak most tudtam jönni, de látom Forti már megadta a linketKép

Dec8, köszi a tippet, ha nem kapok a hétvégi kerületi börzén overállt, akkor megyek egy kört a megatoys felé is.

Kataa, nálunk is mutatja és mondja a lámpát, de mindig utána a lábát is mutatja, teljesen összefügg a kettő a kis agyában.

Megvettük mi is ma a babytxit, annyira jó volt látni az örömét, hogy csuda. Pár perc után rájött, hogy kell hajtani, csak sajnos a kormányzás még nem megy. Sebaj, fel-le szállt róla nagy boldogan, meg tologatta a háttámlánál fogva. Van egy új szavunk is: kika Ezt mondja ha kikapcsolunk valamit, vagy éppen neki sikerül megnyomni a piros gombot a távirányítón.

Ért ma egy fasza hír is, kijött a villanyszámla különbözetünk, csekély 80 e.Ft. Szegény Betti nyakába varrtam a felelősséget, több mosás, vasalás, főzés. Azt hiszem kérünk rá részletfizetést.

Tényleg, jön az oltás.. Remélem most nem gyullad majd be.
Ilke, nálunk is időpontot kell kérni? Mármint a tanácsadáson is? A barátnőm mondta, hogy a betegrendelésen időpontot kell kérni, ha nem akarom végigvárni a sort. Ők nem tudták és egy csomóan bementek előttük.

Beteg babóknak további gyógyulást!Kép

Conti

conti

Szilcsike,
Lili is öklendezett eleinte a főziktől, meg úgy általában mindentől, de aztán szépen belejött. Igaz kicsit lassan, de azért most már eszeget darabos kajcsikat is. Köszi a listát.

Beszti,
Köszi a recepteket!
Oltási értesítőről még nem is hallottam. Viszont ma felhívott a védőnőnk az oltás miatt időpont egyeztetésre. No ezt a korábbi védőnénink soha sem tette meg.

Kataa,
Drukk a nővérednek!

Conti,
Az októberi Praktikában azt hiszem írnak a csíráztatásról.

Manó,
Édesek a képek.

Panda,
Mi már hetek óta fűtünk esténként, nappalra viszont nem szoktuk bekapcsolni, mert a jó kis 35cm-es falak tartják rendesen a meleget. Jobbulást Noéminak!

Sasha,
Én ma vettem elő az egyik overallt Lilinek, mert tényleg nagyon ramaty idő volt, szerintem is kellett.

Tali,
Lányok tud majd valaki menni pénteken a Mikkamakkába?

Csics,
Jobbulást Petikének!

Conti,
Igen, kell időpontot kérni az oltásra, azért is csörgött ma ide a védőnő.

Képzeljétek ma reggel mi történt. Lilivel kimentünk a kertbe a tízórai után kicsit sétálni, hátramentünk a szőlőkhöz és kicsit szemezgettünk. Egyszer csak megfordulok és egy bazi nagy kutya áll velem szemben. Alig lettem ideges, még szerencse, hogy apa itthon volt így ordítottam neki és ő elzavarta. Végül kiderült, hogy az egyik szomszédunké, sajnos van egy rés a kerítésükön és ott tudott átférni. Ma kiékeltük azt a rést de elég alacsony is a kerítés, minél hamarabb meg akarom csináltatni. Sajnos nem voltak otthon, így nem tudtunk ma velük beszélni, majd holnap. De ez nagyon durva volt, így hogy merjek kimenni Lilivel sétálni a kerbe.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Kataa!

Igen, a játszócsoport is ehet a bölcsibenm én etetem. 143 Ft egy adag és egy nagy mélytányér főzeléket adtak bele aprítva husit + 1 barackot. És finom volt én ettem meg a maradékotKép Felnőtt kajcsi is van, azt is rendelhetnék az kétszáz valamennyi, ma bableves volt pl sajtos pogival. Nekünk akaik nem főzünk nagyon megéri így, és legalább Emma is eszik nem csak bébiételt.

Sasha!

Én is overállban vittem már le tegnap reggel is Emmát, és ma is délután.

Ma megmértük Emm
t, így 1 évesen 77 cm és 10100 gr.

Oltási értesítőről még én sem hallottamKép

Kataa!

Hát igen, Jordánis, jó is lenne. de az egyik szomszédunk most volt nyáron és bizony valami hasmenéses nyavajával jött haza, szóval kis gyerekkel azt hsizem tényleg elfelejthetjük az ilyneket egy időre.

Conti!

VillanyszámlaKép Kezdek megijedni, hogy nálunka léégkondi mennyivel dobta megKép Ha kijön valami horribilis mi is tutu részletfizetést kérünk.

Tali!

Há tén még nem tudom tudnánk e menni, mert péntek épp Emma szülinapja és lehet hogy pénteken jönnek köszöntemni a nagyszülők, d elehet hogy szombaton vagy vasárnap, természetesen még nem tudjákKépKépKép
Szóval ha lezs tali és ráérünk elmegyünk, de én tutitra nem tudom ígérni.

manó

KépKép
manó

Sziasztok Lányok!

Ha lenne nekünk vékonyabb overállunk is, akkor mi is abba járnánk már! De sajna nincs, legalábbis egyenlőre. Igy nálunk ezért maradt a "rétegelés"!
Nem okoskodni akartam, csak simán leirtam, hogy nálunk ez a helyzet! Bocsi, ha valaki félreértette!

Kataa!
Mi idén is januárban voltunk, ezért lepődtem meg annyira a mostani árakon! Idén kiszámoltuk, hogy a Neckermann-nál 100.000 Ft-tal került többe az út mint a Fischer-nél (akikkel mentünk). Most meg úgy néz ki, hogy a Neckermann olcsóbb, a Fischer pedig drágább lett. Nagyjából egy árban vannak.

Ilke!
Azt hiszem én el is ájultam volna, ha a saját kertemben egy vadidegen kutya néz velem farkasszemet. Még szerencse, hogy nem bántott titeket!

Nálunk ma egész este üvöltés volt, ha az ágya közelébe vittem! Nagyon nem akart aludni menni. Nem tudom mivan! Front? Vagy csak a fogak miatt? Ki tudja!?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?