Sziasztok Kismamák, Anyukák!
Gyors bekukk, most szerencsére alszanak az anyaszomorítók. Két napja teljesen bevadultak. Semmi nem jó nekik. Benszikém, sorstársam, teljesen együttérzek veled. Tegnap én is rájukkiabáltam
, mert már nem bírtam tovább a tandemhisztit. Ekkor nagy szemekkel rámnéztek, hogy most meg mi van, aztán újból rázendítettek. Gondolom tényleg ezek a frontok zavarják őket, de néha azt hiszem hogy csak direkt kitolásból csinálják ezt.
De azért aranyosak és nagyon ügyesek. Szépen fordulnak a hasukra, nyúlkálnak a játékaik után mosolyognak, nevetnek és szépen elalszanak esténként 8 körül és most már csak reggel fél 7- 7 körül kelnek. Eszik a főzelékeket, amibe mostmár husit is fogok tenni, szóval azért nem rosszak ők, csakhát a közös sivalkodást nem annyira bírom.
Zsókuci!
Jó tanulást! azért néha kukkants be!
Benszi!
Jól nézel ám ki és aranyosak a gyerekek.
Már fogatok is van? Ezt nevezem. Nálunk még semmi bár a rágcsálást már űzik néhány hónapja.
Chesti!
De szép Niki. Tiszta nagylány már.
Ja és reklamálni szeretnék.
Nem vagyok benne a talis táblicskuban, pedig tervezzük, hogy megyünk.
Zuzmó!
Jázmi is milyen nagy már! Jövő ilyenkor már mi is ilyen nagyok leszünk? Szinte hihetetlen.
Bibar!
Hú, hát nem irigyellek az éjszakai műszak miatt. De kitartás, csak jobb lesz!
Nagyon kis husi Olivér!
Boldog szülinapot!
Luki!
Falatka annyira édes, ahogyan alszik!
Lippa!
Hess-hess hőemelkedés! Jobbulást a lányoknak!
Kismamik!
Vigyázzatok magatokra, pihenjetek ebben a szeles, frontos időben. A munka várhat!
Elan!
Derékfájásra javasolhatom a kismamajógát? Lehet, hogy már megtettem, de nekem nagyon bejött, és azóta minden kismamának ajánlgatom.
Sharon!
A múltkrában olvastam, csak nem tudtam írni, hogy aggódsz, hogy a hasfájás elmúltával rögtön jön a fogfájásos nyűgösködés, mert a picur ezerrel nyáladzik. Nem feltétlenül van így. A nyálazás megkezdése a gyomorműködés beindulásának is a jele, ezért múlik a pocakfájás. Egyszóval a nyálazás nem kizárólag a fogzás jele, most jön a hasfájásmentes és fogfájásmentes időszak!
Puszi
Gica
Puszi
Gica