Új privát üzeneted érkezett!

Bibar
Kép
gabicsibe

Bibar!

Nagyon boldog szülinapot Neked!

Meiszterék

Kép

(egy szeletet már megettünk :lol: )

jucicuki

Lányok
mindenkinek köszönöm a köszöntést,annyira aranyosak vagytok :lol: :lol:

Vicuska
ez azért jó mert soha nem dolgozunk a szülinapomon :lol: :lol:

Juci
jól néz ki a torta,én is hasonlót ettem ma :lol: :lol:

Anyuéknál ünnepeltünk,most ismerte meg Olivér a kis unokatestvéreit,Blankát aki 4 nappal öregebb nála /bátyám gyerekei/és Barnust.
hááát az én kis drágám nem birta a hangzavart és végigorditotta a délutánt :cry: :cry: úgy sajnáltam öt :cry: dobok egy képet az ismerkedésről :wink: :wink: amikor még nem sirt :wink: :wink: Kép szia,leszünk barátok???

bibar

Ballagyo

igaza van Chestinek,remélem nem bántódtál meg,úgy csináld ahogy érzed. :D

Bibarkám

szereti :P nagyonka :P
Nagyon édesek a gyerkők,tényleg igazad volt de akkor is cukor :P

puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Szijjasztok Kismamák anyukák!!

Gratulálok a csöpségekhez lányok gyönyőrűek, :P :P :P :P

Kicsi Bibarka!!!

Nagyon Boldog Születésnapot neked kicsikém!!!!És gyönyörű Olivér,,meglestem ám iwiw,, :P :P :P

Benszike!!

Csodásak a babák,, :P :P :P :P

Mindenkinek szívbőlgratulálok,,,és aki még pocakos annak meg megy a drukkom ezerrel,,, :P :P :P :P

Hatalmas puszi neketek,,sokat gondolok ám rátok,,csak sajnos időm nincs, jönni,, :oops: puszika,,,sziasztok,,, :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi!!! :D :D :D

Üdv újra itt!!!!!!! :lol:

Jól vagytok,mi van Ördivel???

Kép
lukrécia

Kiscicaszundi :P
Kép

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Nem szoktam vasárnap jönni, de most úgy alakult, hogy sikerült leülni kicsit. Dobok pár képet, megirigyeletem Chesti szaladgálós nagylányos képeit, gondoltam megmutatom az én hosszúhajú copfos csajszimat, úgyis régen tettem fel róla fotót. A barátnőm mondta, hogy kezdjem el már most a copfozást, mert akkor később is hagyni fogja, az ő lánya 5 éves és a fésűt is utálja nemhogy cofi... :lol:
Kép Ez csak simán édes...

Kép Copfok oldalról....

Kép ...másik oldalról...

Kép ...alulról...

Kép ...hátulról...

Kép .....szemből...

Kép ...és csak úgy!

terheléses cukrom amúgy jó lett, úgyhogy nem óriás bébi... talán. Doki azt mondta, 30. héten elég lesz UH-ra menni, de én megpróbálok szombatra sírni egy helyet otthon, úgyis megyünk haza anyuékhoz. Kíváncsi vagyok mekkora?

Bocsi , most mennem kell, holnap próbálok jönni.

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Dobok egy friss táblát, aztán jövök még, csak visszaolvasok:
Kép Kép Kép Kép

Ha valami nem stimm, szóljatok, javítom :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

köszi az orrbarúgós képdícséretet, kiraktam az asztalomra és nézegetem :) Egyre jobban tetszik, írszteppes lesz a srác, akárki meglássa! Mint az annya :D

Benszi, köszi a tanácsot, de nem jött be :( Vagy lehet, hogy nem a gyerek a ludas, nem tudom... Gratulálok a forduláshoz, szépek és vidámak a babák :) És te is!

Rebe, örülök, hogy rendben van minden, ez a legfontosabb :)

Zsókuci, sajnálom, hogy ritkábban tudsz csak jönni (bár még így is rendesebben írsz, mint én...); a tanfolyam nagyon klassz ötlet, nekem is kéne valami majd, de még nem találtam ki, hogy mi leszek, ha nagy leszek... A régi munkakörömbe nem szívesen mennék vissza, napi 9 óra+utazás mellett gyereket nevelni nem túl jó kombó.

Jaj, annyira gyönyörűek a babák, nem győzöm nézegetni őket...

Lippa, sajnálom, hogy lebetegedtek a csajszik, azért jobban vannak már?

Bibar, Isten éltessen!!!

Nyunyi drága, gyere gyakrabban, mesélni is!

Gabicsibe, sajnos a derékfájásom nem múlik :( Voltam urológusnál, azt hittem, a vesém a hunyó, de semmit nem talált ultrahanggal... Arra gondolok, hogy ez már talán a tök természetes terhességi derékfájás? Az a gond, hogy általában tényleg csak a bal oldalon csinálja, bár ma már a keresztcsontom is fájt....

A legújabb parám a koraszülés, hajtanám előre a heteket, hogy a "biztonságosabb" szakaszba érjünk...
:?

Kismamik, vettetek már babakocsit?

Kép
elan

Na, itt vagyok újra :wink:

Benszi,
Nagyon szépek a gyerkőcök és Te is jól nézel ki – és ezt nem csak udvariasságból írom!
A fogyi köszi jól megy, még bírom. Bár most megállt -5 kg-nál, de várom már, hogy újra meglóduljon a mérleg nyelve lefelé :D

Estrella,
Bár te nekem sosem írsz :cry: de nem bírom megállni, hogy le ne írjam: nagyon szép Dóri baba :D Jól sikerült kiscsaj :wink:

Réka,
OK, szavadon foglak, hogy jössz majd hozzám :wink: Botondos képek nagyon jók :D

Lippa drága,
Nagyon ari vagy! És én is nagyon sajnálom, hogy nem leszek ott a talin! :cry: De sajnos nem hiszem, hogy jó lenne kihagyni egy napot is… főleg az elején… :? De majd pótoljuk, jó?
Igen-igen, nem titkolt célom az, hogy ezt majd gyerkőc mellett is tudjam csinálni :D
További jobbulást a lányoknak, remélem, hogy már jobban vannak!

Vicuska,
Gratulálok Rami átfordulásához! :D

Bibarci,
Drága vagy! Igyekszem azért jönni… :oops: A talit nagyon sajnálom én is… :cry:
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok utólag is!

Kép

(a következő táblában már javítottam a korodat)
Olivér nagyon helyes a képen! :D És Blanka is husi :D

Luki,
Ti is hiányozni fogtok… :oops: De majd pótolom, ígérem!
Falatka álomszép ám! :D:D

Chesti,
Sok puszi! :)

Rebe,
Igen, mindenképpen egészségileg szeretnék először rendbe jönni… aztán lehet, hogy mire rendbe jövök, addigra már végzek is a tanfolyamon :wink: :oops:

Zuzmó,
Hihetetlen, hogy Jázmin milyen nagy lány már :shock: Édesek a copfos képek :lol:

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lukikám
annyira édes a kis alvó manód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsókuci drága
jó a vonalzód :wink: :wink: :wink: remélem jól vagy :wink: :wink: fogdoki mikor lesz,??puszillak

Zuzmó
édes a kis copfos :wink:

Olivér ma 12 óta fennt van,szuper éjszakám volt :x :x UUUUUUUtáááálom az éjszakákat :cry:

bibar

Lukikám
annyira édes a kis alvó manód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsókuci drága
jó a vonalzód :wink: :wink: :wink: remélem jól vagy :wink: :wink: fogdoki mikor lesz,??puszillak

Zuzmó
édes a kis copfos :wink:

Olivér ma 12 óta fennt van,szuper éjszakám volt :x :x UUUUUUUtáááálom az éjszakákat :cry:

bibar

Sziasztok Kismamák, Anyukák!

Gyors bekukk, most szerencsére alszanak az anyaszomorítók. Két napja teljesen bevadultak. Semmi nem jó nekik. Benszikém, sorstársam, teljesen együttérzek veled. Tegnap én is rájukkiabáltam :oops: , mert már nem bírtam tovább a tandemhisztit. Ekkor nagy szemekkel rámnéztek, hogy most meg mi van, aztán újból rázendítettek. Gondolom tényleg ezek a frontok zavarják őket, de néha azt hiszem hogy csak direkt kitolásból csinálják ezt.
De azért aranyosak és nagyon ügyesek. Szépen fordulnak a hasukra, nyúlkálnak a játékaik után mosolyognak, nevetnek és szépen elalszanak esténként 8 körül és most már csak reggel fél 7- 7 körül kelnek. Eszik a főzelékeket, amibe mostmár husit is fogok tenni, szóval azért nem rosszak ők, csakhát a közös sivalkodást nem annyira bírom. :oops:

Zsókuci!
Jó tanulást! azért néha kukkants be! :)

Benszi!
Jól nézel ám ki és aranyosak a gyerekek. :) Már fogatok is van? Ezt nevezem. Nálunk még semmi bár a rágcsálást már űzik néhány hónapja.

Chesti!
De szép Niki. Tiszta nagylány már.
Ja és reklamálni szeretnék. :wink: Nem vagyok benne a talis táblicskuban, pedig tervezzük, hogy megyünk. :)

Zuzmó!
Jázmi is milyen nagy már! Jövő ilyenkor már mi is ilyen nagyok leszünk? Szinte hihetetlen.

Bibar!
Hú, hát nem irigyellek az éjszakai műszak miatt. De kitartás, csak jobb lesz!
Nagyon kis husi Olivér! :)
Boldog szülinapot! :)

Luki!
Falatka annyira édes, ahogyan alszik!

Lippa!
Hess-hess hőemelkedés! Jobbulást a lányoknak!

Kismamik!
Vigyázzatok magatokra, pihenjetek ebben a szeles, frontos időben. A munka várhat! :wink:

Elan!
Derékfájásra javasolhatom a kismamajógát? Lehet, hogy már megtettem, de nekem nagyon bejött, és azóta minden kismamának ajánlgatom.

Sharon!
A múltkrában olvastam, csak nem tudtam írni, hogy aggódsz, hogy a hasfájás elmúltával rögtön jön a fogfájásos nyűgösködés, mert a picur ezerrel nyáladzik. Nem feltétlenül van így. A nyálazás megkezdése a gyomorműködés beindulásának is a jele, ezért múlik a pocakfájás. Egyszóval a nyálazás nem kizárólag a fogzás jele, most jön a hasfájásmentes és fogfájásmentes időszak! :)

Puszi
Gica
Puszi
Gica

Kép
gica1

Zsókuci:
Ne haragudj ha kihagylak, nem szándékos. Csak néha épp hogy benézek és már mennem is kell, nincs időm mindig elolvasni mindent. Most Dóra a főnök, ha szól, hát akkor megyek. :D
Bibar:
Én meg az éjszakákat szeretem, eddig legalábbis azok jók voltak, remélem így is marad.
Lukrécia:
Annyira édes Falatkád. :)
Zuzmó:
Szuperek a fotók mindegyik szögből. Nagyon hasonlít Rád a lányod.
Vendég

Gica, a kismamajóga nekem nem jött be, utálok jógázni :)
Viszont járok terhestornára egy nagyon klassz gyógytornászhoz, remélem, hosszútávon jó lesz; úszni is el szeretnék kezdeni, ha a dokim jóváhagyja. A gyógytornász szerint a hormonok miatt kilazulnak az izületek, és elmozdulhatott egy porckorong, ezért húzódnak a medenceszalagok. Hiszek neki, mert egyrészt van 3 gyereke, másrészt 20 éve van a szakmában. Most amúgy is lehet valami az izületeimmel, mert a csipőm is iszonyúan fáj éjjel, utoljára kamaszkoromban éreztem ilyet... De ezek mind-mind nem annyira izgalmas dolgok, csak a babának ne legyen semmi baja :)

Kép
elan

Bibarka nagyon boldog szülinapot kívánok!

Benszi a fáradtság ellenére is nagyon jól nézel ki,Gyerkőcök pedig továbbra is gyönyörűek!

Vicuska gratulálok az átforduláshoz(látod csak emlegetned kellett) :wink: !

Rebe láttam az iwiw-en az új frizurád,nagyon csini Vagy!

Luki ez az alvós kép...gyönyörűséges Falatka!

Bibar azok a harapdálnivaló hurkák :) .Nagyon szépek Vagytok a közös képen!Sajnálom az esti nem alvást,remélem ma jobb lesz a helyzet!

Elan sajnálom,hogy nem szűnik a derékfájásod :( .Egyébként szerintem is lehet,hogy pusztán a terhesség az "oka".

Nyunyi szia elveszett bárányka!Hogy Vagy,mi újság Veletek?

Zuzmó copfos Kiscsajod tündéri!Örülök,hogy jó lett a cukrod!

Gica örülök,hogy jelentkezél és hogy jól Vagytok(tandem hisztit leszámítva).Képeket kérünk szépen!

Köszi Mindenkinek a jókívánságokat,aranyosak Vagytok!Úgytűnik Lilla rendbe jött(kopp-kopp-kopp),viszont Petránál is el kellett kezdeni az antibiotikumot.Szombat éjjel jó sz@r éjszakánk volt,felment a láza 40°fölé és nem akart lemenni.Szegény fél órát ült a hütőfürdőben mire lejjebb ment,na hát azt a fél órát nem kívánom senkinek .Vacogott a kádban,potyogtak a könnyei és azt kiabálta,hogy anya nem bírom tovább .A szívem hasadt meg annyira sajnáltam :( .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

TEJKÉRDÉS MÁR MEGINT:

Na szóval még mindig nem teljesen értem ezt a tejtermelés dolgot.
Annyi lenne a kérdésem, hogy ha már a gyerkőc nőni kezd és nagyobb lesz az étvágya akkor ugye többet fog enni, akkor több lesz a tej is? És az csak úgy magától igény szerint termelődni is fog? Tudom kicsit hülye kérdés, de valahogy ezt nem értem. És fejni folyamatosan kell majd mondjuk 6 hónapos koráig, vagy beáll valamikor ez a kereslet-kínálat dolog? :)
Aki tudja ezt kérem válaszoljon, köszönöm. :)
Vendég

Sziasztok!

Estrella
: én úgy vettem észre, hogy Rami kevesebbet szopizott ahogy nagyobb lett azaz ahogy nő már nem eszik annyit. Mondjuk ő az elején non-stop a cicin lógott.
Szóval én nem fejem, és beállt a kereslet-kínálat. Ha fejném szerintem több termelődne és azt nem szeretném.

Úgyhogy jól ki van ez találva, beáll minden, ne izgulj!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Zuzmo
Helyes Jázi ezekkel a copfokkal :D

Bibar
Kis husi-musi :D

Elan
Ha nekem nagyon fáj a derekam este lefekvés elött bekenetem Ino rheuma krémmel,1-2 nap és már jobb is a derekam!Pihenj sokat!!!!Mi már megvettük a babakocsit!Ne parázz együtt szülünk :D nézz a táblára!!nekem így álltak a szemeim mikor megláttam,hogy már csak Kriszta van elöttünk!:shock:

Gica
Örülök hogy jól vagytok :D Füldugót probáltad már :D

LUki
Falatka milyen sokat fejődött!

Zsókuci
Sajnálom,hogy nem jössz a talira,de most fontosabb a tanfolyam!Legfeljebb elküldöm postán a lényeget :wink:
gabicsibe

Luki, Cicuskád szuper édes és gyönyörű! Képeket még-még!!

Zúzmó! Csoda szép Jázmin is a 2 kis copffal! Nagyon tetszik!

Bibarka, hát nem lehet semmi, hogy ennyire nem alszik Olivér éjjel! Kitartást, meg fog majd változni!

Gica, de jó, hogy jelentkeztél! kérünk képeket!! talira nem jöttök??

Kép

vicuska2007

köszönöm a további szülinapi köszöntőket:))))

Lippa
szörnyű lehetett szenvedni látni őt :cry: :cry: :cry: :cry: remélem rendben lesztek már :oops: :oops:

köszönjük a husi dicséretet is :wink: :wink:

szerdán megyünk a 2 hós oltásra,már elöre izgulok mi lesz :oops: :oops: nem birom én az ilyen tűs dolgokat,főleg ha a szerelmembe szúrják :oops: :oops:

bibar

Helló Csajok!

Képzeljétek, megvolt az első nagyobb kiruccanásunk! Hazamentünk anyuékhoz vidékre (180km). Zsófi cica jól viselte az utazást, kb. negyed órát volt csak ébren, egyébként kisangyal módjára aludt. :D

A héten itt van velem a sógornőm, és a 8 hónapos unokaöcsi, úgyhogy megint nem vagyunk egyedül. :wink: :wink: :wink:

Jövök majd később és próbálok reagálni mindenkinek, de addig a legújabb kedvenc:

Kép

Mamm

Kép

Kép
mamm

Köszönöm a reakciókat alvás-evés ügyben! Eszemben sincs megsértődni :wink: Az az igazság, h hála a szülői "segítségnek", ébresztgettem a gyereket 3 óránként, de ahogy mindenki kitette a lábát a lakásból és rájöttem, h mi jó nekünk, felvettem Soma ritmusát. Hát, sokkal jobb :wink: A hétvégén ismét nálunk volt anyukám, kétségbe volt esve, h milyen "keveset" eszik a gyerek, folyamatosan azzal telt az idő, h veszekedtünk, h mikor és mennyit egyen :roll: Egyébként nincs okom panaszra, Soma jó húsban van, 6 hetesen 4,8 kiló :oops:
ballagyo

Estrella,
Első kérdés: IGEN,
és elvileg beáll, nem muszáj később fejni, ha van elég.

Kép
Kép
share

Bibarka!UTÓLAGOS BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Luki:Falatka egy tünemény!!

Lippa: hú 40 fom feletti??Atya ég!!Szegény leényzó!!Gyors gyógyulást Nektek!!

Zsókuci:ne aggódj nemsokára megint beindul lefele a kg!Sajna a fogyinak mindig vannak ilyen állomásai, ahol az ember toporog és akkor nagyon nehéz agyban tovább folytatni, de hajrá, hajrá!!

Estrella:ne aggódj, be fog állni a gyerkő étkére a tej mennyiség....lehet,hogy beletelik 1-2 napba, de hidd el, jól ki van ez a szopizás "találva"

Juj felébredt, pill és írom tovább...csak ezeket azért elküldöm...A képek tegnapiak, 2 napja megtalálta az ujját!!:D

Kép

Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Mamm, nem csodálom, hogy ez a kedvenc képetek! Isteni!

Réka, Kiskakukk is jó husiban van, látni, hogy kiegyensúlyozott, jó baba!!

Pár friss kép:
Kép Kép a pöttyös az igazi! :) Kép

Kép

vicuska2007

Mamm gyönyörűszép Zsófi cicátok,nagyon-nagyon jó ez a kép !

Ballagyo tényleg szép súlyban van Soma,úgyhogy ne foglalkozz vele ki mit mond.A lényeg,hogy szépen fejlődjön és kiegyensúlyozott legyen,a többi nem számít.

Bibarka drukk a holnapi oltáshoz!

Réka mi is nagyon megijedtünk,de szerencsére most már jól van.
Nagyon szép Benedek,édes ahogy cumizik.Na és az a mosoly,gondolom mindenkit levesz vele a lábáról :) .

Vicuska nagyon jók a képek,micsoda kis hurkás karja van Raminak.Továbbra is gyönyörű.

Estrella reggel feladtuk a Csajokkal :wink: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa!

Jobbulást Nektek!

Vicuska, szépek vagytok. llyen kis pöttyös nekünk is van, csak még bele kell nőni :wink:

Réka, édes a fiatalember :lol:

Mamm, nagyon szép ez a kép.

Lányok, nagyon várom már a talit :!: :!: :!:

Judit

jucicuki

Lányok, ma megint olyan jó hírt kaptam.
Tavaly januárban összeismerkedtem egy lánnyal a lombik alatt,ő is Zeke doki "betege".
Sajnos nagyon magas volt az FSH hormon szintje, így csak egy lóadag szurira lett 1 db. petesejtje, azaz korai petefészek leállás..sajnos nem is tapadt meg a baba. Ekkor már a többedik próbálkozása volt.
Utána a barátnője adományozott nekik petesejtet lett is sok embrike, ha jól emlékszem 10! Először nem sikerült de most hívott a lány, hogy most volt a Zekénél és UH-n és ott a baba! 230-as volt a HCG-je, de most "csak" 1 babát láttak.
3 éve jár Zeke bácsihoz de megérte! Azt mondta, hogy még a doki is el volt érzékenyülve. Nem csoda!!
Én annyira tisztelem a lányt, hogy nem adta fel az évek során és a Zekét is!
Komolyan ahogy mesélte mi hogy volt,libabőrös lettem! Annyira lepergett elöttem is, amikor a doki közölte a jó hírt!
Nagyon drukkolok neki sima terhességhez.
Bocsi Lányok, de ez most valamiért nagyon megérintett, a hatása alatt vagyok a jó hírnek!

Kép

vicuska2007

Mamm
nagyon édes :D

Réka
ez a mosolygós kép haláli

Vicuska
Úgy megdögönyözném és meg puszilgatnám Rami édes kicsi pufók arcát :D na majd a talin :D végig csókolom a gyerekeket :lol:

Képzeljétek ma reggel alig bírtam felkelni az ágyból a fél oldalam deréktól felfelé le volt bénúlva :shock: nagy nehezen áthelyezkedtem a másik oldalamra és egy óra pihenés után elmúlt!Boti annyira nyomott valamit odabent azt hittem a szemem ugrik ki!
Nem is meséltem,hogy voltunk a védőnéninél,meghallgattuk a szívhangot,de az én gyermekem gyorsan ráunt mert egy jó nagyot rúgott a kütyübe csak úgy sistergett. :D
gabicsibe

Gabicsibe, látom, nálad is közelednek a harmadik trimeszter "szépségei" :) Én ma voltam dokinál, azt mondta, mindenképpen járjak el újra úszni (terhesség előtt naponta jártam), mert nagyon nem jó, hogy már most fáj a derekam meg a hátam... úgyhogy szót fogadok, feltéve, ha nem durran be a torkom, valami nem stimmel vele. Milyen verdát vettetek?

Vicuska, ez nagyon jó hír, tényleg igazi csoda.

Megint gyönyörű babákat tettetek fel :)

Mamm, fantasztikus ez a fekete-fehér kép, én is fogok majd csinálni sok-sok fekete-feheret, imádom :)

Kép
elan

Vicuska

a hideg is kirázott,fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!Amúgy is sensitiv vagyok,holnap lesz egy éve hogy volt a leszívásom..... :P

Mamm

gyönyörű ez a kép,én is fogok ilyen fekete-fehéret

mennem kell,puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Vicuska:
Gratulálok annak a lánynak, tényleg hihetetlen egy sztorija van, és én is libabőrös lettem. Rami továbbra is gyönyörű. :D
Lippa:
Köszi szépen neked is és a csajoknak is. Puszi.

Az szerintetek normális, hogy Dórababa ma szinte egész nap aludt? Alig evett, volt hogy csak 50-et és már aludt is. Remélem nincs semmi baja. :shock:

És egy fotó a mai alvásáról:
Kép
Vendég

Jajj, de gyönyörűek a babák!! :lol: :lol: :lol:
Én is jövök majd képekkel az én kis gyönyörűségemről, de most csak pár sorra telik.
Estrella, szerintem simán belefér. Főleg amilyen frontok jönnek mennek.
Alvókás napja volt :lol: Remélem, azért éjszaka is ezt gyakorolta :wink:

Minden baba egy gyönyörűség, de Luki Falatka oldal fotójától mindig kész vagyok :lol: Hogy bírod ki, hogy ne puszilgasd álmában is? :wink:
Olyan kis törékeny!

No, majd még jövök

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Elég rossz éjszakáim vannak mostanában, teljesen kész vagyok. :cry: Nem Máté ébred, hanem én nem tudok aludni. Állandóan agyalok. :evil: Napközben pedig csak kóválygok. Egy előnye van: éjjel tudok olvasni, amire nappal nincs időm, és hiányzik.

Máté jól van, egyre érdekesebb dolgokat produkál, napról napra ügyesebb és okosabb. :lol: Viszont kis önfejű, csak arra hajlandó, amit ő éppen akar. Puszit kérek, áááá, ő most nem akar. Megölelném, eszembe ne jusson, fontosabb dolgai vannak. :wink:
Most épp a járássegítő víziló a sztár, valamint a kisebb és nagyobb autók tologatása szerte a házban.
Még decemberben kijött 4 foga, azóta semmi. :shock: Most fönt készülődik ismét 4, eléggé nyűgösek a napjai, de éjszaka elég jól alszik, ha fel is ébred, könnyen visszaalszik. (Csak én nem. :roll: )

Derék- és hasfájás: nekem végig volt a terhesség alatt valamilyen formában. Szülni is becsípődött derékkal mentem. Válogathattam vajúdás alatt, hogy a derekam v. a hasam fáj jobban. Szülés után elmúlik. :lol: :wink:

Estrella,
Máté nem alvós általában, de most ő is többet szunyókál napközben. TAvaszi fáradtság. :wink: Ahogy Napcsi is mondta, a frontok, nagyon megérzik a babák. Dóra baba nagyon komoly kislány. Ééédes! :lol:

Zuzmó,
Jázmin vagány csajszi lett. Azok a copfok!!! :lol:

Lippa,
jobban vagytok?

Ébred a fiatalúr. Mennem kell, mert követeli a reggeli nélkülözhetetlen cicijét. :lol:

Szép napot!

Kép
Kép
share

sziasztok!!!!!

Most van egy kis időm,mert a kölköket kidobtam a kertbe levegőzni!
Csend,rend,fegyelem van most!
Mindenkinek köszönöm a gyerkőceim és a magam dícséretét!
Bár azóta még jobban átvágtam a hajam,mert nem tetszett.Most már jobb egy fokkal.Szemfestéket a tök tudja mikor láttam utoljára!

Bibarka!
Itt is boldog szülinapot!Nagyon helyes OLI ÚR!!!
Micsoda combok!
Kemény lehetett a vasárnap éjjeletek!Azóta helyzet javult?Tejcsi?Drukk az oltáshoz!

Vicuska!
Van időd szemöldököt szedni?Az enyém leginkább Kiszel Tünciéhez hasonlít!Helyesek vagytok nagyon.Azok a szemek!

Estrella!
néha nagyon kimerítő a babák napjai a sok infótól,amit fel kell dolgozniuk és ettől volt már nálunk is csak evés és alvás egésznap.Szép a kiscsaj!

Luki!
Mennyire angyal!Mindig háton alszik?Az enyémek csak ha kiütötték magukat!

Rebe!
Pocakfotót kérek!

Nyunyi!
De jó hallani felőled,már hiányoltalak!Mikor kezditek a projectet?

Zuzmo!
Grat a jó cukorhoz!Megzabálom a copfost!

Elan,Gabicsibe!
Menjetek úszni,az nagyon sokat segít a derékfájáson.Én a 32.hétig úsztam.Úsztam????Inkább csak bálnáskodtam!

Zsókuci!
Ne add fel a fogyit.Sajna vannak ilyen stagnáló időszakok!Sajnálom,hogy nem jössz a talira!
Ja a táblában 4hónaposak vagyunk,pedig csak 3.Kijavítanád?köszike

Gica sorstársam!
Kemény időszak a fogzás.Balunak most megduzzadt az ínye,ezért nem látszik a foga,pedig kinn volt már.Nyúlkálás,forgolódás,de tartanék már én is ott.Ügyesek vagytok!

Lippa!
Szőrnyű lehetett ez a hűtőfürdős sztri!Remélem már jobban vagytok!

Mamm!
Nem kis túra 180km.Nagyon helyes Zsófi!

Ballagyó!
Csak magadra hallgass,anyut meg oszd ki!

Rékaróka!
Annyira édes ahogy cumizza az újját!Nálunk is videóra kéne venni a hisztiket!

Share!
Miért agyalsz?Igyál nyugtató teát,asszem a citromfű az jó erre.Kemény kis öntörvény Máté!Nálunk Dóra ilyen.Ha nem akarja nem tudod megpuszilni.

Napcsi!
Fotót!

Juci!
Javulnak a babák a Dévényi-féle tornától?

Hát megkóstoltuk az almát és mindkettő gyerekem nagyon bírta!
Balu felfedezte a sikítás örömeit!
Néha egymásra nézünk apuval és elgondolkodunk,amikor mindkettő édesen sikít,mi lett volna,ha halakat veszünk?Na jó,csak poénkodtunk,de amikor sírnak,hisztiznek elgondolkodunk rajta.
Az a legjobb,amikor jön valaki látogatóba és kérdezget milyenek hisztik stb,majd a végén közli:Te akartad!Ne hisztizz!!Mire én magamban:Anyád!Nem is beszélgetek utána sokat!
Na csak ennyit tudtam írni!Próbálok még jönni!
Vendég

Csajok!
Köszi mindenkinek az infókat.
Ma már hozta a formáját a csajszi, de most végre bealudt. :)
Benszi:
"Kedves" emberek mindig is voltak, vannak és lesznek is. A tapintat, illem szavakat sajnos sokan nem ismerik. Ne is foglalkozz velük. Már rólam is lepereg a "mennyit híztál" kérdés. :D Ez most tényleg ennyire fontos? Amikor itt van (vannak) gyönyörű gyerekek, azt sem tudja az ember hol áll a feje, kinek van ilyenkor ideje a kilókkal foglalkozni, nemde?

Szép napot mindenkinek!

Kép
Vendég

Estrella!
Annyira édes ahogy így kiütötte magát!
Az én Dórám is most 50ml-el bundizik!
Tojok az emberekre!ajnos tényleg van nagyon sok bunkó!Ha nem érdekli a "rossz dolog",csak a jót akarja hallgatni,akkor engem sem érdekel!Vannak tények,hogy nem mindig csak szép az élet a babákkal.Aki ezt nem tudja elfogadni,az nem érdekel.
Barinőm is babát vár és amikor már a 6.hónapban voltam,nehezebb mozgás,itt-ott fáj,már semmi nem jó stb.,mert az ikres terhesség már 6.hónapja megfelel a sima 8-9.-nek.Mondta mit nyavajgok,ez terhesség nem állapot!Na most tiszta para-piri a csaj,de én nem nyögöm az orra alá,hogy nem betegség csak állapot.Na mindegy.Mások vagyunk!Igenis tudomásul kell venni,nem csak "áldott" a terhesség,de szerintem most rájött!

Képzeljétek Balázsom rájött,hogy a nyálával lehet gurgulázni.Azóta alig akar elkezdeni enni,mert inkább játszani akar.Gondolom csikizi a tej gurgulázás közben a nyelvét és a szájpadlását és ez nagyon tetszik neki!Baromi helyes!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Dóri átfordulása!!!!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Megkaptuk a szurit,nem tudom hogy fájt e neki,mert végig orditott ahogy elkezdtem vetkőztetni :shock: :shock: :shock: most szunyál a babkocsiban kinnt.remélem nem lázasodik be :oops: :oops:

Benszikém
tejcsi még mindig jól jön :wink: :wink: azért van egy kis tápi is,mert nagyon kis éhenkórász Olivér :wink: :wink: egy húron pendül az agyunk,én is azt néztem milyen szép Vicuska szemöldöke :wink: :wink: nekem is Kiszel projektes :lol: :lol: ja és egyforma cuccaink vannak,mert nekem is van ám olyan kis takaróm ami Balun van :wink: :wink: nagyon édesek a képek,mármint a gyerekek :P :P az a kép ahol le van takarva mind a kettő szája,nem semmi cumimegtartó :wink: :wink: :wink: :wink: .gyönyörüek :P :P

Estrella
aranyos a kis álomszuszi :wink: :wink:

Vicuska
csodaszépek vagytok :lol: :lol: :lol:

Lukikám
majd csörgök :P :P

mai éjszakánk:19 kor vacsi,alvás,23kor ujra szopi,02 kor ujra szopi és utánna már csak nyögdécselés,nem alvás :evil: :evil: 5ig,na akkor felkeltünk enni a változatosság kedvéért :evil: :evil: jó volt nagyon,áááááááánem vagyok álmi :cry: Kép de ezért a bogyóért megéri:)))))

bibar

Kiszel Tünci Bibarka!

Nem semmi éjszakátok volt!Nálunk is este 7körül van kaja,majd fél10 felé felkeltem őket,nagy fürdés kaja10 felé és utána 5-ig húzzák a lóbőrt!
Mondjuk ma éjjel ez nem jött be,mert elaludtunk apuval a nappaliban és 1-kor keltünk.Kölkök este 7-től aludtak,de sajna Dóri csak 80-at evett,ezért felkelt fél3-kor.kaja majd alvás,fél 6-ig,mert akkor kelt Balu!Ő már végig alussza az éjjelt!
Tejcsi ügyben ügyik vagytok!

Jó az a kis plüss takaró én is nagyon szeretem.
Úhhhh anyám mi lesz velünk a talin!Bepótoljuk az fikatalit!
Luki ez neked is szól ám!!!!!!
Vendég

Bibarka!!!!!!
Jaj és hát nagyon gyönyörű ez a kis Bogyó!!!!!
Vendég

Jaj Lányok, annyira jó fejek vagytok, a szemöldökkel kapcsolatban. Itt röhögök, Rami meg néz csak mi a frász bajom van? :lol:
Ciki, hogy a bajuszom is szedem? He-he-he! Mediterrán csajnak hív a férjem..kuc-kuc..

Benszi, Lányod extra ügyes, hogy már forog! Simizd meg helyettem is!

Estrella, Raminak is voltak alvós napjai, én még a védőnőt is felhívtam, hogy most nincs-e baja..para-piri.. :oops:

Bibarka, ez a kép...
:P

Kép

vicuska2007

Ja, Ramika legújabb kedvence az üres ásványvízes palack..
Pá-pá brendonos 7000 Ft-os plüssök! :lol:

Kép

vicuska2007

Benszi,
azért agyalok, mert, ha felébredek, beindul az agyam, eszembe jut valami, arról még valami, így aztán eljutok a sz@ra dolgokig is (pl. anyukám elvesztése, anyagiak, stb...), aztán nem tudok visszaaludni. Mostanában inkább olvasok, mint fetrengek az ágyban.
Nyugtató dolgokat próbálom: citromfű, herbária nyugató tea, sőt már Sedacur forte tablettát is szedtem, amit apa szokott, ha éjszakázás után aludni akar. Háziorvosom megnyugtatott, hogy szopi mellett is lehet ezeket - mármint annyi mennyiség mellett, amennyit Máté fogyaszt. Szóval szedem-iszom, de pár óra alvás után, ha felébredek, sokáig nem tudok visszaaludni, inkább hajnalban 4-5 óra körül, aztán Máté 7 körül már ébreszt.

Ha már hasonló dolgok, nekünk olyan mintájú fejvédőnk (is) van a kiságyhoz, mint a szopis párnátok. :lol:
Mit csináltatok a földön? Piknikeztetek? :wink:

Vica,
mediterrán csaj. He-he!! :lol: :wink:

Estrella,
hogy be tud aludni!!!!:wink:

Teljesen egyetértek abban, hogy ez nem az az időszak, amikor a kilókon és a szemöldökön jár az ember esze. Ha jut idő, akkor megvan, ha nincs, akkor nem. El sem tudtam volna képzelni én sem, hogy így lesz, de tényleg ez van. K.T-ben én is nyomultam a télen. Mostanában rendben van: már nem takar a sapka, és tesóm is somolyogva megjegyezte, talán kicsit túl dús (hmm, a jóakarat).

Bibar,
együttérzek a rossz éjszakák miatt.

Na, volt egy extra fél órám. Máté bealudt a kocsiban, áttetem a babakocsiba, és most nyomja a teraszon a szundit. He-he, a kabátom szolgál bundazsákul, mert nem akartam, hogy az öltözéssel felébresszem.

Kép
Kép
share

Vicuska!!!

Bajusz???Miért lenne ciki?Az enyém néha Szaffiéhoz hasonlít,mint a mesében,tudod a cigány kisfiú! :lol:

Share!
Sajnálom,hogy ilyen rossz alvó vagy!Meditációs cd?
A nappaliban van letéve a játszószőnyeg meg a járóka is és ott dagonyázunk,eszünk,iszunk,kakilunk!Múltkor már felavatta a fiatalúr.Egy pillanat töredéke alatt,amíg a pelenkáért nyúltam az asztlhoz,addig tojt egy embereset rá! :oops: :D
Vendég

Benszi:
Nagyon jók a képek, különösen az apával bealvós tetszik. :D
Lippa:
Küldtem pü-t. :D
Vendég

Estrella!
köszönöm!Általában minden este ez a látvány van!Apa hamarabb durmol,mint bármelyik gyereke!Volt már olyan is,hogy kiesett a férjem kezéből a cumisüveg etetés közben és a gyerek is apa is arra keltek fel!Helyesek!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?