Szegény Mimi, olyan borzasztó lehet
Sok +++++++++++++++++++++!!!!!!!!
És olyan jó, h Judit hoztál újabb híreket Mimiékről
Szegénynek most biztos nem lehet könnyű
de legalább jól vannak
Peni,
Gondolom piac ügyben már lekéstem a dolgot
de szerintem ünnepnapokon biztos nincsenek
Dr. Veress Judit volt a gyerekdokitok? Ő vele csak egyszer sikerült találkoznom, amikor Adél benyelt egy karácsonyfa díszt. Sok dolog nem jött le, csak annyi, h nem tudta h hova kellene utalni a gyereket
Mi szerencsére a védőnőnk javaslatára a másik dokinőhöz kerültünk még anno a Bajcsyn lévő rendelőben. Gyöngyössy dokinő, nagyon kedves, rendes
Zsand,
Igen, szerintem is jó az az a műv. ház
Egyszer szerveztünk oda egy babatalit is a másik fórumról. A bejáratnál van egy játszó rész ingyen és bérmentve
Campis taliba mi benne vagyunk
Kerifiadnak továbbra is mennek a +++++, h gyorsan meggyógyuljon most már!
Kerti tavat csak akkor érdemes csinálni, ha van benne vízforgató vagy vmi, ami tisztán tartja a vizet, különben elég macerás takarítani
Jucc,
Utólag is
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT FIADNAK!!!
Begyulladt fog
jaj, az borzalmas lehetett
Képek nagyon jók
és teljesen átérzem a kertes rajongást
Én is mindennap megnézem a rügyeket a szerzeményeinken. Ez az első saját kertünk, úgy alakítjuk, ahogy mi akarjuk
Húsvéti főzésre nincs tippem, mi szokás szerint anyóséknál töltjük az ünnepet.
Vki nem olyan rég kérdezett kertészetet. Eddig én csak kettőt tudtam, az egyikről az jött le, h nagyon drága a bajcsy elején van, a másik meg a lőcsein, akiknek meg elég harmatos a kínálatuk. De ez utóbbiak tök rendik voltak, mert az aluljárónál lévő kertészetet ajánlották, h ott nézzünk szét, mi épp gyümifákat kerestünk. És tényleg nagyon szimpi kertészet. Ha vmire szükségünk lesz, legközelebb is odamegyünk
Judit,
Hirtelen én is azt hittem, h a fiad barátnője a képen, Te vagy
És mi is már jó párszor átmentünk az aluljárón
Annyira jó, a 20 olykor 30 perces kerülőútból most 8 perc lett
Jpne,
Üdv közöttünk
Mi parkvárosban lakunk és egyenlőre még egy gyerkőccel büszkélkedhetek
Gabi,
Gondolom megnyugodtál az ortopédia után
Az tényleg azért fura, h a dokitok nem mondott rá semmit, pedig az ő dolga lenne ezeket észrevenni és továbbküldeni esetleg
Arivirág,
Dominikának
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT utólag is
!!!
2 évvel ezelőtti kép meg nagyon szép, persze az ünneplősök is
Az ovis dolgot meg tényle ne hagyd
Azért ez tényleg pofátlanság, ami itt művelnek
Elküldenek óvónőket, ezek nem normálisak
Ha tüntetésre kerül a sor, én is biztos ott leszek.
Andi,
Kamerázás
De ott hol tudnak mérni? Én is járok arrafelé mostanság, de soha sem 40nel, hanem 50nel szoktam menni, egy kicsit erős túlzásnak érzem a 40-es sebességkorlátozást
Tegnap pedig hivatalosan is bekerültem az érdi sztk adatnyilvántartójába. Mostanság elés sűrűn jelentkezik látászavar így kénytelen voltam elmenni az sztkba. Képzeljétek akkora mákom volt, h 9-kor bejelentkeztem a betegfelvételen és fél10-kor meg már hazafelé tartottam
Egy nőci volt csak előttem. A szemész meg egy nagyon kedves fiatal, csinos nőci volt. Ritka az ilyen sztks doki, szóval eddig pozitív élménnyel vagyok az sztkt illetően, pedig olyan rosszakat olvastam róla