Új privát üzeneted érkezett!

és mennyi szokott lenni a magzati szívműködésetek???

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Nekem a 12. oszlpoban a contractio van...
ebbe akkor raknak + jelet, ha valaki keményedik, vagy görcsölget.
mindkettő jelenlétében veszélyeztetett a kismama...

Nem tudom, mivel szokták a csak táppénzt indokolni... :roll:
Vendég

140-144
Vendég

Húúúúúú, már írni sem tudok!!! :lol: :lol: :lol:

oszlpoban=oszlopban
Vendég

azért kérdeztem hogy megnyugodjak... nekem mindig + jelet tesz oda.
persze azért mert "veszélyeztetett"' vagyok. igy lehetek itthon tp-n. aztán a többi helyre még oda van irva hogy fizikai kimlet meg ilyenek, de most utoljára ilyet nem irt. aztán inkább csak megnyugtatásképpen, hgoy a + attól még elegendő a tp-hez.

Kép

Kép
timi1982

Hát at Én kiskönyvem nem nagyon van rendesen vezetve. Az első 4 oszlopot rendesen töltik, de a többit nem veszik figyelembe. Ráadásul el sem tudom olvasni, hogy mik vannak beleírva. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

mert a védőnőm meg (nagyon édes) de mivel nem panaszkodom keményedésre nem tesz oda + jelet. :(
mondjuk persze inkább a doki dönt, ő vesz fel tp-re. csak most ezek eszembe jutottak. persze nem hiszem hogy bárki is utánanézne konkrétan. :? legalábbis remélem

Kép

Kép
timi1982

t.krisztina!

hát az nagyon nem jo ha csak az első 4 oszlopot töltik ki... a többi is elég fontos.
nekem az 5.-et csak a védőnő tölti ki, mert ő nézi a vizeletemet. a 6-7-8-9. oszlopot még nem igazán nézik. a 10. et még nem töltötték. remélem legközelebb ha megyek a védőnőhöz már ir bele :D ugyanis már van mit beleirni. a 11-eset is a védőnőm tölti. a 12-eset mind a ketten, ellenkező jellel :(. 13-asat mind a ketten. 14. sort a dokim. most 2000nél tartok. 15-16-ost a védőnőm. 16-ba mindig a következő kötelező vizsgálatot irja. a többi meg értelemszerű :D

Kép

Kép
timi1982

tehát ebből következően én ugy érzem hogy a védőnőm nagyon kötelességtudó és segítőkész. szerintm nagyon jol végzi a munkáját. azt tudom mondani mindenkinek ilyen legyen!
a dokim, mivel most a korház magánkézbe került (gondolom láttátok a hiradót. mostanában ezen csámcsognak), remélem marad a helyén. már vén róka, és remélem nem nyugdíjjazzák. ha igen és nem lehet a szülészem, akkor asszem megyek pestre szülni.

Kép

Kép
timi1982

jah még annyit krisztina! (bocsi hogy ennyi kis ablakot küldök egymás után)
szóval annyit, hogy én a helyedben szolnék hogy azért ha már egy hónapban egyszer elmész a védőnőhöz, legalább fehérjét nézhetne a pisidben. nem tart semmiből se megnézni az 5. oszlopot!! nekem az aceton-on kívül nézi a többit! vérnyomást az ember tud otthon is mérni. szerintm az már majdnem minden háztartáshoz hozzátartozik.

Kép

Kép
timi1982

Nekem pedig olyan kacifántosan összefirkálja, hogy néha úgy gondolom, ezt ő külön tanulta valahol!

Neked 2000-es a méhszájad?!

Nekem a kiskönyv bal oldala viszonylag rendezett, ám a jobb fele csupa irkafirka...
Persze a 2100 !! így, két felkiálltójellel jól olvasható.
Vendég

Én mindíg viszek magammal vizeletet, és egyszerűen közlöm vele, hogy hoztam.
ezek után mindíg megnézi... :roll:
Merthogy én is azt hallottam, ezt előszeretettel hanyagolják.
Vendég

Sziasztok!
Bocs,hogy belekotyogok,de szoktalak benneteket olvasgatni!!!
Olvastam,hogy valaki Egerbe akar jönni cukorterhelésesre!!!!
NE TEGYE!!!!
ÉN MÁR TULVAGYOK RAJTA....EGY TORTÚRA VOLT....
Vagycsak én fogtam ki a legembertelenebb nővérkéket...!!!
Vendég

Bárány! Szerintem nekem azért nem kell feküdnöm, mert nem keményedek. Olvastam, hogy neked sokszor keményedik a pocakod. Nekem ezzel a terhességgel még egyetlen méhösszehúzódásom nem volt. Olyan szokott lenni néha, hogy estére nehezebbnek érzem, de más nem.

Vizeletet én is mindig viszek magammal és megnézetem. Legalább ennyi haszna legyen a védőnőhöz járásnak. Mert ugye a súlyomat és a vérnyomásomat itthon is meg tudnám nézni. Na meg ideadja a beutalókat.

Kép
szly27

Hát Marcsi a kérdésedre válaszolva: az orvosi társadalaom is pont annyira összetett mint a valódi, tehát embere válogatja, ki hogyan viselkedik. (nem mindenki való minden szakma elvégzésére :( :( )
De persze néha nem árt ha bizonyos embereket beparáztatnak, mert van akire csak ez hat, de sajna másokra meg pont fordítva.

De szerintem ne foglalkozz a dokival, figyelj inkább befelé és akkor érzed mi a helyzet, a tested és babád jelzi, mire van szüksége!

Maverick: egyáltalan nem biztos, hogy kisebbek lesznek a babáid és az sem, hogy korábban születnek! Láttam én már hármas ikreket is 37. hét után (szóval időre) születni 3000g körüli súllyal. Mondjuk a mamijukat nem irigyeltem!
Egy távoli barátnőm meg január végén szülte meg 38. hétre természetesmódon az ikreit! Szóval.....
Vendég

Sziasztok!!

Voltam dokinál, méhszáj 3000, az elmúlt egy hónap megpróbáltatásai után kezdem azt hinni hogy betonból van!! :D :D Kérdezte hogy szoktam-e keményedni, mondtam hogy 1-2 hete igen :? . Jófej volt, nem tolt le, csak visszakérdezett, hogy "nem bír a seggén maradni, mi?" HÁT NAGYON NEM! :lol: Pedig néha tényleg nem ártana már... :roll: Nah, majd annak is eljön az ideje! :)
Kérdeztem a csuklást, csak mosolygott, azt mondta nem baj.
Szly! Neked is köszönöm a felvilágosítást, a doki is csak ebben erősített meg. Ma meg már 5x is csuklott segénykém. Azért sajnálom, biztos nem lehet kellemes. Észreveszem hogy bepöccen tőle és bazinagyokat kezd el rúgdalni olyankor! :twisted:

:?: :?: :?: :?: :?: Tud valaki valamit a Péterfy Kórházról :?: :?: :?: :?: :?: Mert most mondta a dokim hogy május 1-től már ott fog dolgozni, úgyhogy mégsem a MÁV-ban szülünk!

Már itthon vannak a bababútorok, Apáék 5-től legóznak vele, és még messze vannak a késztől! Az alsó szomszédot most nem irígylem! Ha megoldható lenne biztos a plafonon raknák össze mert a felső szomszédokat hátőőőő... nem igazán csípem! :twisted: Jó ez a panel!!! :lol:

Most megyek mert hullafáradt vagyok! MIndenkinek jóccakát!
Vendég

Sziasztok!

Kiskönyvvezetés nálam is rapszodikus, pedig a doki és a védőnő is korrekt. Higgyétek el, ami igazán fontos, azt beleírják, ill. megvan a leleteken.

Wera, a Péterfyről eddig csak jót hallottam, baba-mamabarát, van újszülött-intenzív osztájuk is, és felkészült a személyzetük. Többek között a fórumon emlegetett Timmermann doki is dolgozik ott. Szerintem jó helyetek lesz ott. Biztosan tudsz róla olvasgatni fórumokon.

Szly, Örülök, hogy minden rendben veletek!

Aggódós kismamik, kívánom, hogy megnyugodjatok! Minden rendben lesz, mi itt a fórumon mind drukkolunk nektek!

Maverick, a barátnőmnél már a 32. héten necces volt, hogy bent maradnak-e az ikrek, aztán a 34-35. héten feküdt be végül, és majdnem 37 hetesek voltak a babák, amikor megszülettek. Makkegészségesen, bár nem voltak túl nagyok. Az ikres mamákat kiemelten figyelik, veletek is minden rendben lesz!

Még egy: kismamaruha-ügyben: ma voltam a ruhakészítő hölgynél, akiről írtam nemrég. Van nála egy turkálós doboz, amiben minden darab 1000 Ft, így végül azért az ötezresért, amit a farmerra szántam, vettem egy farmert, egy farmerszoknyát, két bermudát meg egy felsőt :shock: :D Az egyetlen "hibájuk", hogy nem a legmodernebb pamutbetétes szabással készültek, de bő pólók alá tökéletesen megfelelnek. Nagyon jó nyári gatyái vannak 5000-ért, és édes nyári felsői 3500-ért. döbbenetesen jó árak...

Holnap nem jövök, mert a napot a takarításra szánom, és nem akarom a nettel kísértésbe hozni magam.
Szép napot, vigyázzatok magatokra, és csak a szépre gondoljatok!!!

Kép
Kép
bondi

Most látom, hogy az előbb milliószor leírtam, hogy "minden rendben lesz", de komolyan gondolom, hogy a gondolataink befolyásolják az életünket :)

Kép
Kép
bondi

Már megint ébren talált a hajnal... 4-től kukorékolok jó szokás szerint :?

Este 10-re lettetek készen a fiúk a bútor-összerakással. Gyorsan le is fotóztam nektek, íme:
Kép
Kép
Kép
Néhány dolog még hiányzik róla (pelenkázó feltét, fali polc, polcos álló szekrényke) de ezek csak később érkeznek meg.

Jah, amit még nem is mondtam: van egy cuki kis gerincsérvem, ami már vagy 4 éve lett megállapítva, de most mondta a nődoki hogy kérjek újabb orthopédiai szakvéleményt róla, hogy szülhetek-e természetes úton. Basszus, nem is gondoltam hogy még ez is fog kelleni! Én nem akarok császárt! Tudom, nem csak ezen múlik, de azért drukkoljatok légysziiii! :roll: Mellékesen megyjegyzem hogy amióta kijöttem a dokitól fáj a derekam. Lehet hogy ez már pszichés, tiszta hülye vagyok. Régebben sokat szenvedtem vele, de már több mint 1 éve nem fájt. :evil: Alig bírok mozogni :cry: .
Vendég

28 hééééét!!!!!! Jupppijééééééééééééééééé!!!! :D :D
Vendég

Wera! A Péterfyről Én is csak jót tudok mondani Neked! Ha még szülhettem volna a régi dokimnál akkor Én is ott szültem volna, de sajnos Ő már nem vezet szülést! Közel van a 80-hoz! :D

Amúgy meg úgyis az a lényeg, hogy a saját dokid marad Veled akiben eddig megbíztál!
Vendég

Sziasztok!

Szly, örülök hogy minden rendben!!!
Timi, nekem a 12. oszlopba eddig csak "-" -t.
Wera, gratula a jó eredményhez! nagyon szép a szoba!!! :lol: Drukkolok az ortopédiai szakvéleményhez!!! Én pl még csak attól félek, hogy ne császár legyen. Biztos hülyeség, de úgy érzem hogy akkor kimaradnék a finish-ből. :?

Kép
sziszka82

Wera!

Tök szupik a bútorok, nagyon jól néznek ki.

Ma tök korán keltem mert ettől a szemét náthától teljessen kivagyok. Éjszaka szinte semmit nem aludtam. Remélem hogy mostmár csak jobb lesz. Szerintetek ilyenkor a baba is megérzi ha levertebbek vagyunk? Szegénykém!

Kép
linda24

Jó reggelt!

Wera! Szép a bútor! Az egyik munkatársamnak is gerincsérve van. Meg is akarták műteni, de utána mégsem vállalták a kockázat miatt. Azóta természetes módon született egy kisfia.

Amúgy én már szültem spontán. A vajúdás nagyon rossz volt, de nem az összes. 6 óra alatt született meg a baba és kb. 3-4 óra volt ebből nagyon kemény. Ahogy meglett Roli, már semmi sem fájt. A varrás sem. Először rossz volt felkelni, de főleg azért, mert vagy 20 órája nem ettem, nem ittam semmit. Pár órával a szülés után, már simán felkeltem és semmi bajom nem volt.
Láttam császárosokat is. Hát lehet hogy ők nem vajúdtak (a szerencsésebbek), de utána rossz volt nézni, hogy még a poharukat sem tudták felvenni a szekrényről. Mindenben mi segítettünk nekik. Még az 5. napon is.
Szóval ha választani kéne, akkor inkább simán szülnék megint.

Kép
szly27

Sziasztok!
Sly...jó neked..
Mondjuk amikor fekvésre itélt még egy darab keményedésem nem volt.22 hetesen...
Mostmár görcs keményedeés szülési fájdalom minden van...és ebből kifolyólag egyre mélyebb depresszió...
Írtam is a topikomban,hogy átteszem magam olvasó üzemmódba...nem hangolok le másokat,majd akkor írok ha egy kicsit talpraállok..
Maria neked a méhszáj topikban majd írok...ott szabad sírni :cry:
Vendég

Bárány! Sajnálom, hogy mindez neked így összejött. Szedsz valamit a görcsökre?

Kép
szly27

Sziasztok!

Wera! Hiába,ezt eddig is tudtuk,hogy sorstársak vagyunk!
Tegnap voltam a dr-nél,méhszáj rendben,de nekem számmal sose jelöli!
Az előbb kértem meg a 28-30. heti uh-ot,ápr. 9. 12:00 óra!
Jó messze van még! :cry:
Tegnap levette a streptococcusra a tenyésztést,2 hét múlva eredmény!
És holnaptól a Margit kórházban dolgozik,mivel újra indult a szülészet a Jánós kórhűz kirendeltsége néven,így ott fogok szűlni!!!!!!
Nekünk jobb helyen van,de mind1 lett volna csak a dr. ott legyen!
Van ismerősőm aki juni 28-ra van kiírva és a Margitban szül!
Ápr. 2-től indul ott is a szülészfelkészítő,úgyhogy megyünk,mert itthon ma lesz utoljára!
Gratula a 28. héthez!
Nagyon szépek lettek a bútorok!

Kisfóka! Gratula! Jó nagy már a babó!

Nekem a 12. sorba semmi sincs írva,pedig veszélyeztetett vagyok és a szívhanghoz sem tudok hozzászólni,mert senki nem nézi!
Ill. a dr. szokta uh-n,de nem ír semmit!
Ami meg bevan írva azt csak ő tudja elolvasni!

:lol:

Annyi dolgom lenne ma is ,de nem sok kedvem van!
Hülye idő megint!

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok! Jó reggelt!

Wera: nagyon klassz kis bútorokat vettetek! (én pont most nézegettem a naptárat, hogy mikor tudok elmenni megvenni és hát... ezen a héten már nem , aztán Apu utazik el szóval még úgy látom 2 hetet kell várnom.) Addig mindenki rakojon fel sok fotót és majd azokat nézegetem! :D :D :D
Gerincsérv: hát, úgy tudom nem feltétlenül kizáró ok a norm, szülésre de ha az ortopéd doki azt mondja, fogadd meg mert azért súlyos következményei is lehetnek....
Az hogy most kezdett fájni, szinte biztos, hogy pszichés :) :) :) :)
de a növekvő testsúly nem tesz neki jót, szóval vigyázz magadra!

Sziszka82: én is nagyon nagyon szeretnék normál úton szülni, nálunk nem is volt még senki a családban aki császáros lett volna, de úgy vagyok vele inkább az mint, hogy a baba, vagy akár én sérülést szenvedjek! És hidd el ugyan olyan anyuka lesz abból is!!!!
Csak hogy mindenkit ijesztgessek: a barátnőm nagyon ragaszkodott hozzá, hogy természetes úton szüljön és a doki meg nagyon a kedvében akart járni, így nem császározták meg akkor sem mikor már 16 órája szült, majd a babát mikor kipréselték, éleszteni kellett és lélegeztetőgépre került.....
(csak hogy hapyend legyen: szerencsére azóta jól van és úgy tűnik nincs maradandó károsodása! (de ez mázli)

Linda: jobbulást!

Bárány: neked meg kitartás, nagyon sok erő és gondolj arra minden nap nyeremény. (képzeld én magam is majdnem megszülettem 28. hétre, majdnem 29 éve és akkor még sokat nem tudtak tenni, hogy visszatartsák, aztán valahogy abbamaradtak a fájások és a méhszáj sem tágult tovább, így lett belőle 40. hét)

Amúgy valaki még régen írta, hogy 28. hétnek drukkol mert attól már életképes, hát a helyzet már a 24. héttől és 500g felett szülésnek számít és van esély, bár senkinek de senkinek sem kívánom, sem ezt, sem azt!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.15 10:46-kor.
Vendég

Sly csak magnéziunot szedek és borozok...az orvosom ennyit mondott :?
De szerintem lassan muszály lesz valami keményebb dologhoz nyúlni...
Én is nagyon szomorú vagyok,hogy ez így összejött..két topikból nincs még egy szerencsétlen mint én... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Bocsi, már megint rengeteg dolgot elgépeltem!!
Vendég

Mégiscsak bekukkantottam :)

Wera, nagyon ügyesek a fiúk, szép lett Nóra baba szobája!

Sajnálom a gerincsérved, remélem, mára már nem érzed a hátad!

Szülés: ha császárra kerülne a sor nálatok, azért vannak pozitív oldalai is - a legfontosabb, hogy a gyerek és az anyuka érdekében történik. Én is 9 hónapig a természetes szülésre gyúrtam, jógával, agyban, mindenhogy, aztán a szülés napján kiderült, hogy Ottónak nem a legjobb a szívhangja, mindenképp császárra lesz szükség. Iszonyúan féltem, de megkönnyebbülés volt, mert akkor már egész nap minden arra járó doki csak hümmögött a ctg-leletek láttán. Szóval császár lett, egy napig nem kelhettem fel (akkor még 24 órát kellett a spinális érzéstelenítés miatt feküdni), amikor kiment az érzéstelenítő, akkor iszonyúan fájt egy darabig, kaptam egy-két extra fájdalomcsillapítót. Két napig nagyon lassan közlekedtem, mert iszonyúan húzott a seb, de mindent meg tudtam csinálni magam körül, csak kicsit lassabban, óvatosabban. A 2-3. naptól törökülésben tudtam ülni az ágyamban (ezt irigyelték tőlem a természetesen szült mamatársak), és a 4-5. naptól már a lépcsőn közlekedtem, amikor mentem szoptatni. Egyedül a wc-élmény volt kényelmetlen, összepréselni egy friss sebet, de mondhatom, hogy a várakozásaimat felülmúlta az egész császáros élmény. És nem sajnáltam a természetes szülést utólag, mert ugyanúgy "megszenvedtem" vele (csak szülés után), lett egy gyönyörű és egészséges gyerekem, és tényleg hamar regenerálódtam. Ezen kívül a "kimeneti nyílás" is épségben maradt, nem kellett vágni-varrni-plasztikázni.

Bárány, küldök neked mosolyokat, meg pozitív energiákat: :D :D :D +++++++++

Most már tényleg húzok takarítani.
Legyen szép napotok, pocakfeszüléstől és rossz közérzettől mentes!

Kép
Kép
bondi

Jó "reggelt" mindenkinek!

A doki mindig nézi a méhszájat(tapintással), meg a szívhangot(UH-val), de nem mond értékeket, csak hogy rendben van, és semmit nem ír a kiskönyvbe.

A védőnőhöz rendszeresen viszek vizeletet, Ő meg is nézi, de eddig azzal sem volt gond. Persze ez sem került lejegyzésre.

Gondolom ha valami baj lenne, akkor beírnák, meg szólnának is.
Legalábbis ezzel nyugtatom magam.

Wera, tetszenek a bútorok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jaj Bari!!!! Ne tűnj el megint! Az a múltkor sem volt jó!!! Mondtam már hogy nem haragszunk ha negatívkodsz! Majd mi felpozitívkodunk, tudod?!?!?!?! :D :D :D Lépjen le az akinek ez nem tetszik! (Ami-mami! Bár ez nem neked szólt, de tudnod kell mire gondoltam!!? :lol: :lol: )
Nem vagy szerencsétlen, csak agyrémeid vannak, az sokkal jobb!!! :wink: FEL A FEJJEL!!! És tessék minden nap sétálni egy picit, a levegő jót tesz. A nap többi részében lehet feküdni. Mikor mész dokihoz??? Vagy már kérdezted a véleményét a sétáról?

Én sem akarok mindenáron természetesen szülni, csak ha a doki úgy látja jónak. Csak egy rohadt gerincsérv miatt nem akarok eleve elesni ettől a lehetőségtől. De úgy fogok szülni ahogy a dokim jónak látja, nem őrültem meg hogy ellenkezzek!!! Végülis én vagyok az egyik para-mami!!! :lol:

Linda - továbbra is jobbulást kívánok! :)
Vendég

A babanet előléptetett kezdő felhasználóból felhasználóvá.... :)

Amúgy én is majdnem megszülettem hat hónapra, aztán anyukám két hónapig feküdt velem kórházban, szóval egy nagyon veszélyeztetett terhesség után a 35-36. hétre születtem, 2 kiló 30 dekával. És van két diplomám, egy kis zenei vénám, majdnem megírtam egy disszertációt, és a súlyomat is jól behoztam :)

És láttam babákat, akik nagyon korán, nagyon pici súllyal születtek, és normális gyerekek lettek belőlük. Persze senkinek nem kívánom, hogy ilyet kelljen átélnie, de ha ne adj'Isten mégis, ma már annyira fejlett az orvostudomány, hogy nagy százalékukon tudnak segíteni, hogy egészségesek legyenek.

Kép
Kép
bondi

Ami - egy régebbi kérdésedre válaszolva (mindig elfelejtem): elkezdtem intézni már a névátírásos dolgaimat. A TB kártyám már megvan, a személyihez és a lakcímkártyához péntek d.e-re kaptam i.p-ot az okmányirodában. Még a bankba és a APEH-hoz kell bemennem valamikor.

Megint visszarendeltek a rohadt munkaügyi kp-ba. Nem részletezem miért, mert tegnap is eldurrant az agyam emiatt. A lényeg, hogy NEGYEDSZER fogok menni az egyik nyamvadék ügyintéző miatt, mert 3-adszor sem sikerült úgy regisztrálnia hogy az jó legyen. Ezt EGYETLEN alkalommal kellene elintézniük, de képtelenek rá! Megőrülök tőlük. Nem csoda hogy mindig tömeg van ott, ha mindenkivel ezt csinálják!!! :evil:
Vendég

Bondiiii!!! Azt mondtad ma takarítasz! De elcsábultál, hihihi!!! Ennek nagyon örülök, mert látom hogy nem csak én lettem függő!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Természetesen én sem "minden áron" szeretnék rendesen szülni. Úgy fogom csinálni, ahogy a doki mondja. :D Remélem... :wink: Csak úgy jobb lenne. Reménykedem és próbálom Lucával is megbeszélni. :lol:
Tényleg csajok! Tud valaki arról, hogy lesz-e mostanában bababörze?

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!!!!!

Hát, Bari nagyon gatya hangulatban van, elkelne neki egy jó nagy nemistudommi...!

Valahogy lelket kellene önteni belé!

És én is para-maminak tartom magam... :roll:
Minden vacaktól rettegek...

Lehet, hogy a korom miatt?
Régen nem voltam én sem ilyen betoji...

Wera!
Nagyon szépek a bútorok!
Apa is megígérte nekem, hogy húsvét után elkezdjük mi is a kis kuckóját készíteni Zsófikámnak! :lol:

(Azért, mert én azon aggódom, hogy nem fogok tudni benne személyesen részt venni... :roll: Merthogy a kórház vendégszeretetét fogom élvezni...)

Nem szoktátok olvasni a márciusiakat?
Annyira jó fejek!
Mindíg náluk vidulok...!!! :lol:
És a babák gyönyörűek!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Wera, igen, marha következetes vagyok :D
De közben bízom abban, hogy hasznára tudok lenni aggódó kismamitársaimnak, és egy kis bizakodásra bírhatom őket :)

Közben meg rohangálok, mint egy mérgezett egér (hány millió autója van a fiamnak... és mind szanaszét... :roll: )

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Bárány, kitartás!

Sziszka! Kismamabörze április 19. Hogy hol azt sajna nem tudom....Nők lapjában benne van.

Linda! Jobbulást! ( Én 2 hete estem túl rajta, nem sokat tudtam aludni akkortájt...)
Részemről egy teljesen tökéletes cukorterheléssel és vérképpel büszkélkedhetek! Adél rendes kislány volt, nem bántotta a cukorháztartásom! :D
Ez azért is öröm, mert hát én nem vagyok az a vékony alkat...

Én pár napra elutazom, mindenkinek szépet és jó, pozitív gondolatokat kívánok! :D

Kép
andkata

Jó reggelt!

Ma jó sokáig aludtunk! Egy órája keltünk! :oops: 8) De olyan jól esett a pihi!

Méhszáj, annyit beszéltünk róla, h megnéztem már én is írják-e a kiskönyvbe hát igen! 3100 :? Az elöző terhességemnél először 37 héten írták rá leletre :shock: Mondjuk mióta 2hete voltunk az ügyeletes dokinál kimélőre vagyok fogva itthon! Apa nem enged cipelni és mindig mondja pihenjek!Most két napja már nem éreztem h szúrna ott lennt! KOPP-Kopp! Kiváncsi vagyok mint mond 25-én a doki, akor már nincs szabin!

Bondi- autó az nálunk is megtalálható a lakás minden pontján :D .
Bence előszeretettel hordja szét őket és ha meglátt valamit vagy eszébe jutt valami ott hagyja! :wink:

Maria- Én szoktam őket olvasni, az egyik barátnőm is ott ír és már megvan a kislánya! Ja és egy helyen dolgoztunk az előző munkahelyünkön és most is!

Wera- tetszik a babaszoba! Várjuk a teljen kész szobáról is majd a képeket! :D :D :D

Szly - gratula a jó eredményekhez!

Linda- kipróbáltad a tantumot? Semmi hatás?

Bárány- Nagyon szorítunk neked! Gyere gyakran!!!Ne tűnj el!

Sziszka- valahol mintha úgy hallottam volna hogy a Hungexpon lesz mostanában, de nem tudom mikor pontosan! :oops:
bencuri

BABYMARKT BABARUHABÖRZE ÉS GYEREK EXPO®

2008. március 30. vasárnap 8 - 16 óráig

HUNGEXPO Vásárközpont "B" pavilon

X.ker. Albertirsai út 10. I. kapu

Sűrített Expojárat az Örs Vezér tere metrovégállomástól
Gyerekeknek belépés ingyenes.

A belépőjegy ára : 900.- Ft

Kép

Kép
timi1982

Kösz a biztatást nagyon arik vagytok!!
Csak azért húzodok vissza ilyenkor egy kicsit,hogy másra nehogy ráragadjon a rosszkedvem.. :(
Vendég

a babaörzéről én is áprilist tudtam és a syma csarnokot, de holnap megyek az egyik tanítványomékhoz, akik mindig kinn vannak árulni, és akkor megkérdezem tőle hogy mit tud. :) És ha van egy kis szerencsém, akkor be tudok velük menni nyitás előtt mert akkor van egy óra az árusítóknak hogy mielőtt a tömeg beözönlik ők vásároljanak. :)
De lehet hogy kétféle is lesz, holnap megkérdezem. Mindenesetre a hungexposat felírtam. :)
Amúgy mindenkinek szép napot. Szerintem majd csak este leszek megint.

KépKép
muffin

WERA!!!!!!!!!!

Naná,hogy tudom mire gondoltál!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyetértek!!!!!

Bari!!!!

Gyere!!!!!!! Azért vagyunk,hogy pozitívat adjunk és meghalgassuk a negatívat!!!!!!!!!!!!!!!
Én is paramami vagyok és szerintem még sokan mások!!!!
Na pussz mindenkinek,húznom kell főzni!!!

Kép

Kép
ibm

Bencuri, ugye, elképesztő az autó-mizéria.... bízom abban, hogy a kislány babáira kicsit kellemesebb lesz rálépni....

Bababörze: nálunk a X. kerületben, a Pataky Művelődési Központban ( www.patakymk.hu ) minden hónap első szombatján van jó kis börze, a belépés ingyenes. Kevesebben vannak, de ugyanúgy mindenféle jókat meg lehet találni. Pl. Otinak a télikabátját-nadrágját vettem ott, 2 ezerért. 100-200 Ft-ért olyan jó kis játékok vannak, csak talán a dobozuk sérült. Szoktak angol turisok is lenni, ők kicsit drágábbak, mint a börzeár (bár lehet alkudni náluk), de nagyon szép holmijaik vannak.

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Régen voltam, most is csak bekukk és megmutatom a szépségemet. Tuti kislány! Tegnap voltam 4D-n. Örülök, mert sokkal jobban sikerült, mint a 18 hetes.

Kép

Kép

Na de megyek is, mindenkinek szép napot!!
Aki picit rosszabb hangulatban van, annak sok sok+++++++++++!!!!

sz.andi

Köszönöm a börze infót!!! El kéne menni a márciusira és az áprilisira is. :wink:
Bárány, nem ragad ránk a rosszkedved! Sőt! Próbálunk felvidítani! Nem jó, ha begubózól! Gyere csak!!! :lol:

Kép
sziszka82

Andi!
Na végre!
A napokban hiányoltalak!

Nagyon szép a pici lány! Gratulálok!
Hogy vagy?
Ne tűnj el!
Vendég

Már megint az enyém a laptető... :twisted:
Ez jelent valamit?
Vendég