Sziasztok!
Kiskönyvvezetés nálam is rapszodikus, pedig a doki és a védőnő is korrekt. Higgyétek el, ami igazán fontos, azt beleírják, ill. megvan a leleteken.
Wera, a Péterfyről eddig csak jót hallottam, baba-mamabarát, van újszülött-intenzív osztájuk is, és felkészült a személyzetük. Többek között a fórumon emlegetett Timmermann doki is dolgozik ott. Szerintem jó helyetek lesz ott. Biztosan tudsz róla olvasgatni fórumokon.
Szly, Örülök, hogy minden rendben veletek!
Aggódós kismamik, kívánom, hogy megnyugodjatok! Minden rendben lesz, mi itt a fórumon mind drukkolunk nektek!
Maverick, a barátnőmnél már a 32. héten necces volt, hogy bent maradnak-e az ikrek, aztán a 34-35. héten feküdt be végül, és majdnem 37 hetesek voltak a babák, amikor megszülettek. Makkegészségesen, bár nem voltak túl nagyok. Az ikres mamákat kiemelten figyelik, veletek is minden rendben lesz!
Még egy: kismamaruha-ügyben: ma voltam a ruhakészítő hölgynél, akiről írtam nemrég. Van nála egy turkálós doboz, amiben minden darab 1000 Ft, így végül azért az ötezresért, amit a farmerra szántam, vettem egy farmert, egy farmerszoknyát, két bermudát meg egy felsőt
Az egyetlen "hibájuk", hogy nem a legmodernebb pamutbetétes szabással készültek, de bő pólók alá tökéletesen megfelelnek. Nagyon jó nyári gatyái vannak 5000-ért, és édes nyári felsői 3500-ért. döbbenetesen jó árak...
Holnap nem jövök, mert a napot a takarításra szánom, és nem akarom a nettel kísértésbe hozni magam.
Szép napot, vigyázzatok magatokra, és csak a szépre gondoljatok!!!