Új privát üzeneted érkezett!

Toncsinak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép Kép
(A lányomé és az enyém vasárnap lesz. Hát, hiába! Öregszem... :? :shock: )
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT TONCSINAK!!!!
Kép

Kép
sziszka82

Jó reggelt mindenkinek!

Ma kicsit tovább tudtam aludni.

Cukorterheléseseknek kitartást! Nekem még van odáig néhány hét, de már most rettegek.

Muffin, ilyesmit régebben Én is álmodtam. Nagyon rossz érzés volt!
De ennek ellenére a mai napig nem vettünk semmit.

Pénteken megyünk a párommal az egyik bababoltba körülnézni. meg talán a másikba is. Többről nem tudok itt helyben, pedig megyeszékhely vagy mi a fene! :evil:

Ma délután megyek dokihoz. Újabb reménykedés, hogy talán ma kiderül...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok! Jó reggelt!

Kriszti- drukk, h ma megmutassa magát!!!

Toncsinak -Boldog szülinapot !

Kép

Marcsi- Neked és a lányzodnak is előre boldog szülinapot!
Kép
bencuri

Sziasztok!

Nemtudtok megfázásra valami jó gyógymódot? Annyira fáj a torkom, és ha köhögök majd szét szakad a mellkasom.
Gyógyszert nem igazán szeretnék szedni, valahogy házilag kikéne kúrálni magam.
Ha tudtok valami hatásosat, légyszi írjatok. :)
Remélem babócámnak nem lesz baja!

Kép
linda24

Linda- bár írtad h gyógyszert nem szeretnél, én a Tantum Verde P cukorkából szoktam egyet vagy kettőt elszopogatni és segít! lehet terheség és szoptatás alatt is használni! Nálam bevált! De próbálkoz az inhalálással, állítólag van akinek segít!
Jobbulást!
bencuri

Titi- régen jelentkeztél! írj ha van időd!
bencuri

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!
Toncsi nagyon aranyos a tortás képeken! Milyen torta volt? Én is szívesen megkóstoltam volna :D

Visszatért a csokievő kedvem, ma 3 melbakockával csináltam csokiterhelést, utána 3 párizsi kockával... de jó volt!!!

Kike, tüneményes kisfiad van! És nagyon megható szerintem a történet a mosolyáról!

Linda, alakul az a pocak!!! Nem bánnám, ha az enyém is csak ekkora lenne, de hát... így alakul. A babakocsi pedig nagyon szuper, jó a színe is!

Tegnap vettünk a H&M-ben egy kismamanadrágot, 8000 Ft volt. A férjem szerint olcsó - bár szerintem már csak egy hónapig lesz jó rám! De legalább nem lóg rajtam. A többi gatyóm mind lecsúszik az óriáshasamról.

Csuklás: Szonja nagyon sokat csuklott, amíg várandós voltam vele, és fél éves koráig "kint" is elég sokat csuklott. Most még egyelőre nem éreztem csuklást, de Te már előrébb tartasz, úgyhogy szerintem teljesen normális!!!

KépKép
szkagi

Én is a Tantum Verde Pasztillára szavazok. Nekem pár hete az szüntette meg a torokfájást.

meg bevallom, én fagyiztam mellette, meg forró teáztam... :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Micsoda recept Kriszti :D Ha már igy szóbajött a fagyi azt hiszem, ma szerzek be egy kis jégkrémet ! 8)
bencuri

Linda - sajnálom a megfázásos dolgot!! :( Ami nálam bevált: Sinupret drazsé (homeopátiás, abszolut szedhető terhesség alatt is, gyógyszertárban kapható), forró csipkebogyó tea mézzel és limonádé igazi citrom levével. (A forró teába téve nem igazán hatásos a citrom leve, mert magas hőmérsékleten kipurcan a C vitamin.) Mielőbbi jobbulást kívánok!
Vendég

linda!

a köhögésemre én hársfateát ittam. persze csak óvatosan! ne csináld tul erősre és 3-4 dl-nél többet ne igyál! én nagyon gyengére csináltam és igy mertem belőle többet inni egész napra elosztva kb. 6-7 dl. de tényleg gyengére!!!
a torkom nem fájt, de én is szopogatós cukorkákat azért napi 1-2-t elhasználtam. jo fertőtlenített. nekem ez segített.
inahláltam kamillával és csöpögtettem bele 1-2 csepp hmm... diapulmont (azt hiszem igy kell leirni).
lázam nem volt. beszéltem a dokival. azt mondta ha lázas vagyok vagy 1 hét alatt igy nem jövök helyre, akkor menjek csak hozzá és ad valami keményebbet.
3 nap alatt kikuráltam magam.

Kép

Kép
timi1982

vicces, de nekem a torokfájáson egyedül a negro segít. :) Tudom hogy az nem gyógyítja meg, de amíg a számban van, sosem fáj a torkom. Aztán egy idő után elmúlik. :)

este csináltam rakott krumplit meg sütöttem sütit és most azt eszem. a bébinek is ízlik szerintem mert ficánkol rendesen. Amikor eszem mindig ezt csinálja. :)

ma még be kell mennem a suliba is, mert rendeltek rajtam keresztül mézeskalácsokat és be kell vinni. Nagyon cukik, majd teszek fel képet. Aztán lesz még egy dupla órám és végeztem mára. :) Szerencsére ez elég laza hét, meg a jövő hét sem lesz túl feszes hogy beleesik húsvét. :) Na most megyek. Majd még jövök. :) Nálatok is kisütött a nap? :)

KépKép
muffin

Na megjöttem a cukorterhelésről és hazafele jól kinéztem a kiságyat, mert tegnap Apu nálunk járt és azt mondta akar nekünk egyet venni! :D :D :D :D :D :D :D

Toncsinak: nagyon boldog szülinapot!!!

Muffin: hogy te miket tudsz álmodni!! (különben néha én is tudok lökött dolgokat)

Kriszti: reméljük megmutatja magát!!!

Wera: drukk a munkanélküli kp.-hoz, az nem semmi hely!

Csuklásról: nekm mintha néha csuklana, de én nem vagyok benne biztos, hogy ez az! De nem mindennap! DE gondolom minden gyerek más már odabent is, úgy mint kint!

Megfázásról: gyógyszer nélkül én sem tudok többet írni, mint az elöttem szólók! Én is Tantum Verde és hársfatea párti vagyok. (nekem ált elég ennyi) Illetve bármilyen tea melegen és jó sok!
Vendég

Sziasztok!

Hű, mennyi szülinap!
Csilla, Isten éltesse Toncsit!
Patr, Zsuzskának is boldog szülinapot! Megértem, hogy nincs kedved végigpolírozni a lakást a siserahad kedvéért.

Kike, gyönyörűen mosolyog a kisfiad!

Cukrosoknak együttérzésem.

Kriszti, drukkolok, hogy meglássátok, amit meg akartok látni :)

Linda, homeopátiás szereket nyugodtan ehetsz. Az oscillococcinum influenzaszerű tünetekre jó, a Coryzalia mindenre, ami megfázásos.
Köhögés esetén Stodal szirup vagy kakukkfűszirup. Éjszakára zsíros ruha: egy kimustrált konyharuhát v. zsebkendőt kenj be disznózsírral (de biztos más is jó), tedd a mellkasodra, tégy rá törölközőt (tekerd körbe magad). Tényleg beválik!
Nekem még bejött a nyitott, ill. csukott szájjal gőzölés: kb. 2-3 evőkanál kamillát és 1 mokkáskanál tengeri sót egy kis edényben leforráztam, e fölé hajoltam pár percre. Sokat könnyít.
Sok folyadék, citrusfélék, C-vitamin.
Jobbulást!

Baba is szokott csuklani, nagyon édes. Egyelőre még nem olyan brutális, mint Nóra baba :)

Muffin, vicces a kanapé-történetetek :) ha nekünk nem jött volna be a franciaágy a hipiszupi matracokkal, valószínűleg falnak mentem volna :roll:
Tegnap megcsináltam a kefires lángost, isteni volt, csak kevés :wink:

Jelentem, ma az ikeában vettem tejhabosítót! Éljen-éljen! Csak még egy kérdés: mennyire kell melegnek lennie a tejnek, hogy felhabosítsa?

Na megyek, mert lassan indulhatok a Kisfiúért az oviba. Aztán viszem Anyuékhoz, hogy még egy kicsit tudjak itthon házitündérkedni.
Sziasztok!

Kép
Kép
bondi

Köszönöm szépen a tanácsokat, mindenképpen kipróbálom őket. Ezt a Tantum verde pasztillát ezt gondolom recept nélkül lehet kapni gyógyszertárakba.
Mégegyszer tényleg köszike:)

Kép
linda24

Lányok!
Ma ismét gatya hangulatom van!

Ha legközelebb megyek a dokimhoz, figyelmébe fogom ajánlani, hogy a lelkiállapotommal legalább annyit kellene foglalkoznia, mint a méhszájammal...
Teljesen megborultam...
már m egint mindenféle rémtörténeteket kreálok az agyamban, le sem írom, hogy miről...

Kata!
Azért tőled kérdezem, mert orvos vagy!
Ezt tanítják az egyetemen?
Hogy hogyan kell a "beteg" nadrágját megtölteni k....-val?
Meg hogy jó mélyre hogy kell zabszemet rakni bele?

Igazán mondhatna néha egy kicsit bíztatót is...
Rámférne... :roll:
Valami ++++++++++????
:mrgreen:

Van közöttünk is olyan, akinek a dokija ezt teljesen normálisnak fogja fel.
Asszem Szly-é.
Szerinte többedik babánál ez természetes...
Én pedig...! :cry:
Vendég

Linda- Igen, Recept nélkül kapható!
bencuri

T.maria! Orvosváltáson nem gondolkodtál még? Lehet, hogy van a közeledben olyan doki, aki jobban meg tud nyugtatni... és ez tényleg nagyon fontos lenne!

KépKép
szkagi

[quote]m írta:ennyire kell melegnek lennie a tejnek, hogy felhabosítsa?
NAGYON!!! :D :D De tényleg! :wink:

Marcsika - gyorsan hesegesd el a csúnya rossz gondolatokat!!! A fenébe ezekkel a paráztatós dokikkal! Te mindent megteszel, hogy rendben legyél, sokat pihensz, vigyázol magadra, így nem lehet baj, hidd el!! Már hetek óta ugyanolyan a méhszájad, tehát nincs miért aggódni! CSak így tovább!!!!!!! :wink:

Puszi
Vendég

Bejelentkeztem szerdára fogorvoshoz!!! (ha már 4D-re nem megyek) Nagyon sokat vérzik az ínyem...

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Marcsi! Én is ma megyek az orvoshoz. azon szurkolok, hogy maradjon 2100-as a méhszáj. Egyébként nekem a 22. héten állapította ezt meg, de semmit nem mondott róla. Azt sem hogy pihenjek, vagy szedjek Magne B6-ot vagy valamit, abszolut semmit. Amikor hazamentem és elolvastam a kiskönyvevmet, akkor láttam. Felhívtam unokatesómat (szülésznő) és kérdeztem, hogy akkor most mi van. Azt mondta, hogy az is lehet, hogy így megyek szülni a 41. héten, de az is lehet, hogy változni fog. Majd a köv. vizsgálatkor kiderül. Egy másik topicban is van egy csaj, akinek szintén 2. baba és szintén 2100 volt elég korán. Neki is azt mondta a doki, hogy még nincs miért aggódni, mert 100 nőből 40 nőnek ilyen a többedik terhességnél. Amíg van benne 0 addig jó. Egyébként meg ha tényleg akkora nagy baj lenne, szokták összevarrni is. Gondolom ezt még neked meg sem említette a doki. Csak nyugi!! Pihenj amennyit csak tudsz! Meg ha annyira nagyon aggódni kéne, gondolom sűrűbben nézne! Megint egy hónap múlva kell menned?

Csuklás! Roli nekem naponta akár háromszor is csuklott. Azért szerettem, mert a végén már nem mozgott annyit, de csuklani mindig csuklott. Ha kicsit aggódtam, hogy miért nem mozog, tuti csuklott nem sokkal ezután és így tudtam, hogy jól van. A kiscsajszi is csuklik, bár ő nem olyan sokszor. 1-2 naponta egyszer, vagy van hogy naponta többször is, de ez változó. A csuklás nem okoz nekik kellemetlenséget, és nem utal semmi rosszra.

Kép
szly27

sziasztok!
Köszönöm a bíztatást...
Az eszem nekem is tudja...!

Szly!
Olyan jó, hogy jöttél!
Jó ilyet is hallani!
Nagyon drukkolok neked, hogy semmi változás ne legyen!!!!

Én két hetente járok hozzá, de csak azért, mert annyi magnéziumot tud egyszerre felírni. 10 dobozzal, az viszont nem elég egy hónapra.
Tegnap nem is akart megvizsgálni, csakhogy én kértem, mert annyira tele volt a gatyóm...
az összevarrásról szó sem volt.
Sokat olvasgattam róla, sokak szerint túl nagy a kockázat, és ha koraszülés készülődik, attól még megindul...

Ha nyugton vagyok, akkor nem is keményedek.
Úgyhogy ritkán fárasztom magam.
Majd ha betöltöttem a 36-ik hetet, akkor behozom a lemaradást.
Addíg meg rápihenek a hosszú, álmatlan sírós éjszakákra... :wink:

Hányra mész dokihoz?
Vendég

Marcsi! 17:30-ra megyünk dokihoz. Apa 17-ig dolgozik, így mi mindig utána megyünk, hogy ő is tudjon jönni.
Na látod! Nem kell elkeseredni!

Kép
szly27

Hahó!

Marcsi, miattad ugrottam be. A többieket olvasva megnyugodtam miattad, remélem, te is. Hidd el, minden rendben lesz, bízz benne!
Megértem, hogy aggódsz, a tesómnak pl. nagyon javasolják a klinikán, hogy menjen el magzatvízvizsgálatra, de annak fél-egy százalék a vetélési kockázata, és amúgy meg egy érték kivételével minden tökéletesen rendben van nála és a babánál. Az én orvosom - egy másik kórház protokollja szerint - pedig lebeszélné, ahogy az Istenhegyi genetikusa is, de még mindig nem tudja, hogy holnap megcsináltassa-e, vagy se, hogy ha megcsináltatja, nem fog-e pont abba a százalékba beleesni, és hogy megnyugszik-e a vizsgálat után.
Teljesen problémamentes terhességnél is történhet bármi, ahogy nagyon rossz vizsgálati eredmények mellett is születnek egészséges babák, így mind csak azt tehetjük, hogy erősen bízunk abban, hogy időre, makkegészséges babát szülünk, erre állítjuk be az agyunkat, és nem engedjük, hogy a negatív hullámok elöntsenek. Igaza van a lányoknak, a dokid lehetett volna megnyugtatóbb is....
Fel a fejjel!!! :D

Wera, köszönöm a tejhabos tanácsodat!

Szkagi, a Melbának meg a Párizsi kockának ugyanolyan az íze, mint régen? Nagyon szerettem, de évek óta nem ettem egyiket sem, és kíváncsi vagyok, a külföldi licencek nem tettek-e rosszat nekik...

Kép
Kép
bondi

T.maria: Kedves vagy,hogy hiányoltál. Nekem a 18.héten a klinikai doki 2100ra mondta a méhszájat,de mikor most utoljára voltam a sajátomnál 2000es értéket írt a kiskönyvembe. Én ezt nem értem. Azt mndták ez csak romlani szokott,akkor hogy lett jobb? Engem is ijesztgetnek a kórházi fekvéssel,de bizakodom nagyon,mert borzasztóan megviselnek az ilyen orvosos,kórházas körülmények. Pedig ha ezek a babócák elkezdenek megindulni nőni elég valószínű, hogy rosszabb lesz az érték. Meg amúgy is szinte semmi esély nincs rá h végig kihúzzam velük. Szóval nyugodj meg. A te babódnak legalább van helye növögetni,de az enyémek mindenen osztoznak és így még kisebbek is lesznek amellett h hamarabb bujnak. Majd tartjuk a pihit és zabáljuk a magnéziumot és minden rendben lesz. Igaz én mostanában sose fekszem, olyan sok energia van bennem,de vissza kell fogni.

A szivemre is azt mondták h minél kevesebbet terheljem,amit 2babóval nem igazán befolyásolhatok. 8-án mennem kell még valami vizsgálatra. Nektek mennyi szokott lenni a pulzusotok?

Én még nem éreztem h csuklanának. Vagy lehet hogy volt ilyen csak nem tudok róla h az volt-e:)
Vendég

Köszi a drukkokat! Remélem bejön.
Na most megyek és készülök, majd ha megjöttem, írok.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Régen jártam már felétek!

Hétvégén férjem elkezdte kifesteni a gyerekszobát, tegnap be is lett fejezve. Kitakarítjuk ma, nagyjából elrendezzük a bútorokat. A bordűrt majd csak hétvégén rakjuk fel, addigra remélem rendesen kiszárad a fal!

Voltam ma dokinál, megvizsgált, a külső méhszájam nyitva 1 cm-re, de azt mondta ne aggódjak miatta. Csinált uh-t, 1200g már a kicsi. Nem lesz kis baba,azt mondta!

Maverick!
Nem lesz baj, nyugi. Nekem a pulzusom 100 fölött szokott lenni, de ez a terhességnél normális!

T.maria!
Nem lesz semmi gond! Kérlek csak pozitívan!!!!!

Wera!
Nem tudom, hogy gratuláltam e már nektek! :oops: :oops: Annyira szépek voltatok!!!!! Gyönyörű mennyasszony voltál!

Terek.Kriszti!
Majd gyere, hogy mi volt a dokinál!

Linda!
Szép pocakod van! :wink: A babakocsitok is nagyon szuper!Jobbulást Neked!

Ibm!
Te hogy vagy?

Kép
Kép
kisfóka

lányok!

a méhszáj értékeket hol tudom kideríteni? tud valaki segíteni?
mármint hogy mi a megengedett, melyik héten meg ilyenek.

Kép

Kép
timi1982

Timi1982!

Én annyit tudok, hogy ha normál a méhszájad, akkor 3.0.0.0. -ra van írva a kiskönyvbe vagy a leletre.
Igy kell értelmezni:

3= a méhnyakad hossza

0= külső méhszáj

0= középső méhszáj

0= belső méhszáj

A belső méhszáj a leges legfontosabb, mert az védi meg legjobban a babát a fertőzésektől! Meg persze, amíg az nem kezd nyílni, akkor nem indul meg a szülés.

De akinek már van gyereke az javítson ki, ha nem jól írtam.

Kép
Kép
kisfóka

Azt nem tudom, hol írnak róla, de amit én tudok, azt leírom neked.

A méhszáj alap esetben 3000-es.
A 3-as szám a méhnyak hosszára utal, cm-ben.
Az ezt követő 0 0 0 pedig a külső, középső, belső méhszáj nyitott-vagy zárt állapotát jelenti.
Az én méhszájam 2100, tehát méhnyak 2 cm-re megrövidült, és a külső méhszáj nyitott.

Ennyit tudok róla.

Elviekben végig zártnak kellene maradnia, de a 36-ik hét után már a méh is javában készülődik, így meg is nyílhat.
Olyankor már nem jelent problémát.
Egészen addíg viszont pl az én állapotom fokozott figyelmet érdemel.

Remélem, neked nem beszélhetünk ilyenről a 36-ik hétig!
Vendég

Kép
Vendég

Köszi Bárány! Még annyival egészíteném ki, hogy szoktak ilyesmit is írni: 1,50,500. Tehát nem csak egész számok lehetnek ott.

Kép
szly27

Ja és ami az egyik orvosnak még zárt, az a másiknak lehet nyitott. Ez is orvosa válogatja.
Maveric! Azt hiszem te írtad, hogy egyik orvosnál nyitott volt, a másiknál zárt. Javulni nem szokott, úgyhogy az lehet, hogy az egyik így érzi, a másik úgy. Mert ezt csak tapintással érzik!

Kép
szly27

Szly!
Hamarosan indulsz!
Drukkolok!

Ugye visszajössz ma az eredménnyel? :lol:

Csak jókat!
Vendég

Na, megjöttem. semmi extra.

Nem volt UH. :evil:
Mivel múlt héten volt a genetika, és mivel minden eredményem tökéletes, azt mondta hogy most nem csinál UH-t, mert a piciknek nem túl jó, ha folyton zaklatják őket.
Ebben van valami, de most várhatok 4 hetet!

Méhszájat nézett, meg megírt minden papírt, amit kellett. Köztük a cukrot is :roll:

De mivel tudja, hogy mennyire nem bírom a vérvételeket, legalább olyan beutalót ad, miszerint "csak" kétszer fognak szúrni :shock: két óra különbséggel. :cry:

Hazafelé azért benéztem a Kenguru Goldba. Ez volt az első bababoltos látogatásom. És annyi édi cuccot láttam, hogy inkább kijöttem. Majd pénteken újra próbálkozok, de akkor már a párommal.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

bárány!

köszi! mostmár sokkal okosabb vagyok :D eddig csak az a támpontom volt amit az orvos mondott. ő meg ennyire nem részletezte.
de a lényeg hogy eddig az utolsó 3 szám 0 volt mindig :D

Kép

Kép
timi1982

azt hogy hányszor szurnak a cukrosnál az sokmindentől függ szerintem.

nálunk ez ugy működik hogy leveszik az első vért. azt gyorsan megnézik. ha már itt valami gond van akkor nem tuszkolják beléd a cukros lötyit küldenek is további vizsgálatokra.

ha ez rendben van utána cukros lötyi, majd szuri. ha az is rendben akkor nem küldenek sehová. ha gond van akkor ugyancsak küldenek tovább, persze nem az nap :D nem tesznek ki annak hogy még aznap rohangálj, vért vegyenek, ne egyél rendesen stb.

tehát azért szerintem itt nálunk elég korrekt. nem szurkálnak fölöslegesen...
remélem ez igy lesz ha én megyek is :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Megjöttem! F:3/K, cx2100 Bpd 65 mm I kpf (szerintem ez azt jelenti, hogy fejvégű és bal oldalon van a háta, de javítson ki valaki, ha nemezt jelenti) jó FHR, placenta a hátsó falon.
Megkérdeztem, hogy nem gond-e a 2100-as méhszáj. Azt mondta hogy nem, mert jó masszív (vagy valami ilyesmi, de más szóval mondta). Szóval most megnyugodtam. Karcagon szerintem és sokak szerint ő a legjobb szakember, régóta praktizál úgyhogy most örülök!

Köszi Marcsi a drukkot!

Kép
szly27

Hurrá Szly!

Ez aztán a jó hír!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szly tök jó ,hogy ilyet is hallani!!
2100 méhszájjal nem kell feküdni??? :shock:
Én 3100al fekszem magam betegre :cry:
Ahány orvos annyi féle..mindjárt elutazok karcagra :D
Vendég

Bari!
szerintem menjünk együtt!!! :lol:

Szly pedig elvisz minket dokihoz!
Vendég

Én nem látom a vonalzómat.
A ti gépeteken látszik?
Vendég

Én meg Egerbe... legalábbis a cukorra... :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Igen Marcsi, látom a vonalzódat!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én a tiédet sem látom. Vagyis a felsőt nem... :roll:
Vendég

Krisztina!

Jöhetsz Kisbérre is, itt is zsemle+tej van.
Ez mégiscsak közelebb van, mint Eger...
Vendég

Eltűntek a babafalvás vonalzók? Én látom mindet.

Zsömi meg tej... hmmm! :P
Lehet mégiscsak maradok a megyében! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hozzánk bármikor jöhetsz...
Mindíg itthon vagyok, és amúgy is, csak 30+-1-2km a távolság
Kisbér és Tatabánya között...

A babafalvás vonalzókat pedig felfalta a számítógépem!

Képzeljétek!

Ma az én pici gyönyörűségem elment a papírboltba, mert erre-arra szüksége volt.
Hazafelé pedig bement a zöldségesbe, hogy nekem vehessen epret!!!
Olyan aranyos volt!
Hazaért, és megkérdezte mennyire szeretem...
Mert ő mit hozott nekem... :lol: :lol: :lol:
azt hittem, összeroppantom, úgy megölelgettem!
Annyira jólesett, hogy így gondolt rám!

Andi! Te vajon merre vagy?????? :shock:
Vendég

lányok!

nektek a kiskönyvetekben ahova irni szoktak a 12. oszlopba a doki mit szokott tenni? + / - jelet????

ha valakinek + van ott akkor irja oda legyen szives hogy veszélyeztetett terhes-e??? mármint mondta-e a doki? vagy csak a tp miatt "veszélyeztetett"

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?