Sziasztok!
Hű, mennyi szülinap!
Csilla, Isten éltesse Toncsit!
Patr, Zsuzskának is boldog szülinapot! Megértem, hogy nincs kedved végigpolírozni a lakást a siserahad kedvéért.
Kike, gyönyörűen mosolyog a kisfiad!
Cukrosoknak együttérzésem.
Kriszti, drukkolok, hogy meglássátok, amit meg akartok látni
Linda, homeopátiás szereket nyugodtan ehetsz. Az oscillococcinum influenzaszerű tünetekre jó, a Coryzalia mindenre, ami megfázásos.
Köhögés esetén Stodal szirup vagy kakukkfűszirup. Éjszakára zsíros ruha: egy kimustrált konyharuhát v. zsebkendőt kenj be disznózsírral (de biztos más is jó), tedd a mellkasodra, tégy rá törölközőt (tekerd körbe magad). Tényleg beválik!
Nekem még bejött a nyitott, ill. csukott szájjal gőzölés: kb. 2-3 evőkanál kamillát és 1 mokkáskanál tengeri sót egy kis edényben leforráztam, e fölé hajoltam pár percre. Sokat könnyít.
Sok folyadék, citrusfélék, C-vitamin.
Jobbulást!
Baba is szokott csuklani, nagyon édes. Egyelőre még nem olyan brutális, mint Nóra baba
Muffin, vicces a kanapé-történetetek
ha nekünk nem jött volna be a franciaágy a hipiszupi matracokkal, valószínűleg falnak mentem volna
Tegnap megcsináltam a kefires lángost, isteni volt, csak kevés
Jelentem, ma az ikeában vettem tejhabosítót! Éljen-éljen! Csak még egy kérdés: mennyire kell melegnek lennie a tejnek, hogy felhabosítsa?
Na megyek, mert lassan indulhatok a Kisfiúért az oviba. Aztán viszem Anyuékhoz, hogy még egy kicsit tudjak itthon házitündérkedni.
Sziasztok!