Ittenvagyok!
Köszi kérdésed, Rékababa; mi is jól vagyunk, húsvételőtti ablakpuceráj közepette. persze, megpucoltam, 5 percre rá elkezdett zuhogni az eső...
Gyerekülés - helyzetünk ugyanaz, mint Cserianiéknak és Josiéknak...
Mi a Concord Trimaxra esküszünk, bár ez elég drága, 40 ezer volt 2 éve, de nagyon biztonságos. Ezt is végülis 9-36 kilósig lehet használni; ülésmagasító is. Most valszínű veszünk majd Hannának külön ülésmagasítót... Az ülés meg lesz Árminé.
Cseriani, és bevált a kenguru? Nekünk is Pierre C. van, de Hanna nem szerette, Ármint is csak néha passzírozom bele... Bár régebben nagyokat aludt benne, még Elizakorabeli korában...
A babakocsink Roan, nagy batár, nem PC. De nagyon szeretem én is, bár összecsukni művészet és elfoglal egy egész autócsomagtartót... Van egy pici kocsink is, az hamar és könnyen összecsukható, azt visszük kirándulni, városba, ilyesmi.
Nya.
Örülök, hogy jól vagytok,
Moni!
Josi, hajrá oltás...
Cseriani, további jobbulást rosszcsontodnak, meg neked is - allergia engem is elért... Bár még nem vészes, majd nyáron lesz az. Te mire vagy mostan?
Dadomi, hajrá szakdoga... Magam elé képzeltem a törpéket, Dominikot meg Rékát, ahogy magyaráznak...
Enyimármin is szövegel, eveeve, meg dededede, meg hasonlók, és mutogat közben. Próbáltam brummogni tanítani
(arra, hogy brumma, brumma, brummadzag - hehe), és ez lett: mammmamammmabmmmm.
De csak akkor mondja utánam, ha nem tereli el fontosabb dolog a figyelmét...
Van 3 és egy pici foga, mászik ezerrel, esik nagyokat... Hanna meg hiszti a köbön, dehát gyógyíthatatlan, mosmá így marad...