Sziasztok lányok !
Ne már ez a sok nem jó hír....
Kir drága, a fene a derékfájásba. Amit Rambóka ír, az tényleg jó, de ha ez egy becsípődött ideg, akkor megette a fene.... akkor pihenni kell, sajna. Fekvés és sportkrémes masszírozás. Jaj de sajnálllak, főleg egy kiskrapekkel el tudom képzelni, hogy ez milyen szar lehet.
Ági, gratulálok a gyönyörű tesztedhez !!
Babancs, még nem írtam, bár szerettem volna, hogy Domi gyönyörű kisfiú ! Nagyon szép, tényleg !! Gratulálok hozzá !
Monácska, szegényem, emlékszem én is a viszketésre, rémesen úúúúúúúúúúúútálatos tud lenni..... gondolom testápoló meg ilyen alapdolgokon már rég túl vagy.... talán tényleg érdemes lenne megkérdezni egy szakembert, hátha van valamilyen krémje, amivel csillpítani lehet a viszketést.... még a végén neked is vacak lesz a vége. Az meg nem lenne jó. Örömmel olvastam, hogy lélekben rákészültél a szülésre, ez nagyon jó hír, tudod, a dolgok java fejben dől el....
Tényleg, valaki nem tud valamit Kavicskáról..... ?
Olyan nagy a csönd, jó lenne megnyugodni, hogy jól vannak....
Nálunk sajnos apa szombat reggelre tökéletesen betaknyosodott, úgyhogy igazság szerint azóta nem volt eksön..... kicsit el vagyok kenődve, nem is kicsit, nagyon.
Igaz, hogy az előírás szerinti péntek estét és még a ráadás szombat reggelt is végigélvezkedtük, de azóta meg semmi. És én tegnap olyan de olyan erősen éreztem a bal petefészkemet, és az LH teszt tulajdonképpen péntek óta folyamatosan pozitv, szóval gyanítom hogy volt még egy pé-m, - talán ma éjjel repedhetett meg, ma reggelre már nem fáj annyira a bal oldalon - de hát nagyjából le is késtük. Talán ma este már össze tudunk bújni, és talán még elkapjuk, de nincsenek túlzott reményeim. Komolyan, az égiek sem akarják hogy ez összejöjjön.
Francba, francba.
És mivel egész áprilist végig utazom, ebből ráadásul a fő hetet, amikor pé-m lenne, teljes egészében Olaszországban töltöm, így az áprilist ki is kell hagynunk. Szóval ha most nem, akkor majd májusban. Ááááááááá, komolyan.