Új privát üzeneted érkezett!

Babancs: fú... én nem mernék Lillának párizsit adni.... igazából még a kutyámnak se mernék ha lenne :( (bocsi, nem kritika csak őszinte vélemény:) Én simán vettem pipicicifilét, felkockáztam, laposra csomagoltam és lefagyasztottam... ha meg főzök akkor letörök néhány kockát és azt főzöm bele... ez legalább színtiszta hús... ráadásul nem is macera (sokan a főtt húst fagyasztják le)... Gondolom a bölcsiben Lilla is kap majd ilyen trutyikat de amíg lehet inkább távoltartom ezektől... (mi évek óta nem veszünk semmi felvágottat, virslit stb. Kivéve a vega felvágottat amiben gabonahús van, nincsenek vegyszerek stb.)

Az Aviva könyvet szerintem tedd fel egy ezresért mert ha pl. 200-ért vinné el valaki akkor is postáznod kellene stb. ami marha nagy macera... (vagy 1Ft de rejtett minimumárral... ) (a vaterán nézd meg mennyiért árulják most a könyveket)

k.ir: fú... ez nagyon rosszul hangzik :(((((((( Jobbulást!!! (A 4. emeletről én sem bírom levinni Lillát ezért viszem mindig kenguruban... mert úgy meg se kottyan... ha viszont kézben viszem fel vagy hozom le akkor nekem is azonnal szétmegy a hátam... pedig ő max. 8kiló körül lehet... dilemmázok is, hogy mi lesz ha terhes leszek... bevallom attól félek, hogy akkor nem tudunk majd kimozdulni a lakásból csak ha a férjem leviszi Lillát a baabkocsiig... a tömegközlekedést meg simán elfelejthetem... addig legalábbis biztosan amíg Lilla nem jár tutira jól... ami azért nagyon közel van mert ma pl. a napja 98%-át két lábon vagy fekve az ágyában töltötte:)
Vendég

jipiii... enyém a laptető :))) (megfertőződtem asszem ezzel a tetőzéssel:)))))
Vendég

ja... Lilla egyébként igazi húsevő... több húst eszik mint én:))) Imádja :) (valszeg a párizsit is szeretné egyébként... akkora egy zabagép... a gyári babakajákat is két pofára nyomja ha csak azt kap... )
Vendég

Na ezaz, én is dilemmázok, h mi lesz ha terhes leszek s Tibikét még hordozni kell fel s le?

EGyébként én sem a karomban hozom fel, összeszakadnék.
Kendő rulez. Nekünk ez az, ami nagyn bejött. De ma valamiért nem vottem. Lehet, h ez tett be?

Másküönben: itthon felkötöm a kendőt, Tibikét bele s úgy viszem le. Aztán úgy vezetek, h a kendőt nem teszem le, úgy járkálok kendőstől a városban... :)) csak akkor bújok ki belőle amikor hazaértem. Ha babakocsizunk akkor is viselem, mert ha nyűgölés van, akkor gyorsan Tibikét ki a kocsiból s bele a kendőbe...

Na de az én derekammal ezelőtt is voltak problémák, én a terhességtől féltem, h a derekam nem fogja bírni, hát bírta. Mostanig kibírt mident, de most aztán szétment.
Nem tudom mit csinálok így... remélem nem tart sokáig.

Puszik, s mostmár tényleg fexek, mert ülni sem nagyon bírok...

Kép
k.ir

Kir!

Tudom, h. időben szólok, de ma gyöngyözős napom volt, és csak most néztem be, h. elkészült végre a nagy mű.
Szóval nagy kád forró vízben ázni, ameddig csak bírod, 1 tabletta Voltaren (vagy bármi, ami diclofenac hatóanyagú), és vmi sportkrémmel bemasszírozni. Remélem segít!

Csakegy!

Eljön még az idő, amikor úgy leszel, mint én, h. már mindegy, csak megegye a gyerek. :twisted:
Ma vmi Medvesajt terméket evett, amiben 1 kockasajtnyi krémsajt mellé adnak 8 ropiszerű kekszet. Mártogatós. Megette. Meg sem mertem nézni az E számokat! :?
Ezen kívül banánon és tejszínes gyümölcsjoghurton él. Meg szíve szerint savanyú uborkát tömne kétpofára.
Vagyinál megzsaroltam, h. csak akkor kap ubit, ha eszik egy-egy falat oldalast (sovány, húsos részét, h. vmi fehérje is jusson a gyerekbe), így azért evett egy keveset.
Mindenesetre holnap teszek egy próbát rántott karfiollal. Max. majd én megeszem.
Pedig hiper-jóevő volt a gyerek! :(
De bánatomban olvasgatok más topikokat és úgy tűnik ez ilyen 1,5 éves kori probléma, majd kinövi! Éhen csak nem hal!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Megint viszketek!!!
Komolyan mondom, én már nem bírom. Igyekszem a hisztit félretenni, de az éjjelem végig arról szólt, hogy kaparódzok. És nem olyan kaparódzás ám, hogy majd odanyúlok és megvakarom, hanem mire észreveszem,a ddigra berántja az izmot a viszketési inger, nem elég, hogy viszketek, de rángatózok is, mint a hüle gyerek. 3-kor még fent voltam, 4-kor már felkeltem. Végig sírtam a zuhany alatt vagy félórát, de törölközés után sem lett jobb.

Nem tudom mit csináljak, de még egy ilyen estét nem biztos végig tudok csinálni, ráadásul lehet, hogy az ágytársam sem. Szegény, alig aludt miattam.....

Hol jobb egyébként, hol rosszabb, hullámzó, de egyszerűen nem tudom mihez kötni, hogy kiküszöbölhessem a kiváltó okot, hetente kétszer háromszor visszatér. Továbbra sincs egyetlen piros folt sem, testszerte, kiütések nélkül intenzíven viszketek. Homeos már nem segít szerintem.......... Pffffffffffffffffffffff

Elegem van. Az éjjel megfordult a fejemben, hogy bemegyek a kórházba vele, de úgy sem csinálnának semmit velünk, és akkor inkább itthon kínlódok!

Megyek rívok egy kicsit. A francba, eddig legalább napközben nem viszketett, most meg már napközben is, de nagyon! Legalábbis ma. Aztán persze lehet, hogy csak figyelem, és ettől.
Áhhh
Vendég

Ja, mint látjátok még egyben.

Még 7 nap!
Vendég

Monácska!

Sajnos az unokatesóm is viszketett a terhessége végén, ez a májjal van összefüggésben. Szerintem mindenképpen kérdezd meg az orvost, van e valami gyógymód erre.

Valamikor volt itt a topikban szó erről, de már nem emlékszem ki viszketett ugyanígy!

Talán tud valaki többet segíteni!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

mona, már nem sok van 2 in 1 :) 7 nap :D
tényleg, motorozás??? férjem most jár motoros tanfolyamra. de ő chopper párti.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Monácska!

Szerintem szólj a dokidnak mindenképpen. Koraszülés már biztosan nem lesz a dologból, és lehet, h. egy szülésindítás jól jönne!

Rólunk:
Ded tegnap lelkesen megrohamozta a közterültek rendbentartásáért felelős közhasznú munkások egy csapatát és megpróbálta lenyúlni a seprűjüket. :lol:
Pillanatnyilag még bizonytalan és nem tudja eldönteni, h. kukás legyen vagy utcaseprő? :twisted:
De még ráér!

rambóka

Sziasztok lányok !

Ne már ez a sok nem jó hír.... :?

Kir drága, a fene a derékfájásba. Amit Rambóka ír, az tényleg jó, de ha ez egy becsípődött ideg, akkor megette a fene.... akkor pihenni kell, sajna. Fekvés és sportkrémes masszírozás. Jaj de sajnálllak, főleg egy kiskrapekkel el tudom képzelni, hogy ez milyen szar lehet.

Ági, gratulálok a gyönyörű tesztedhez !! :lol:

Babancs, még nem írtam, bár szerettem volna, hogy Domi gyönyörű kisfiú ! Nagyon szép, tényleg !! Gratulálok hozzá !

Monácska, szegényem, emlékszem én is a viszketésre, rémesen úúúúúúúúúúúútálatos tud lenni..... gondolom testápoló meg ilyen alapdolgokon már rég túl vagy.... talán tényleg érdemes lenne megkérdezni egy szakembert, hátha van valamilyen krémje, amivel csillpítani lehet a viszketést.... még a végén neked is vacak lesz a vége. Az meg nem lenne jó. Örömmel olvastam, hogy lélekben rákészültél a szülésre, ez nagyon jó hír, tudod, a dolgok java fejben dől el.... :wink:

Tényleg, valaki nem tud valamit Kavicskáról..... ? :roll: Olyan nagy a csönd, jó lenne megnyugodni, hogy jól vannak....

Nálunk sajnos apa szombat reggelre tökéletesen betaknyosodott, úgyhogy igazság szerint azóta nem volt eksön..... kicsit el vagyok kenődve, nem is kicsit, nagyon. :cry: Igaz, hogy az előírás szerinti péntek estét és még a ráadás szombat reggelt is végigélvezkedtük, de azóta meg semmi. És én tegnap olyan de olyan erősen éreztem a bal petefészkemet, és az LH teszt tulajdonképpen péntek óta folyamatosan pozitv, szóval gyanítom hogy volt még egy pé-m, - talán ma éjjel repedhetett meg, ma reggelre már nem fáj annyira a bal oldalon - de hát nagyjából le is késtük. Talán ma este már össze tudunk bújni, és talán még elkapjuk, de nincsenek túlzott reményeim. Komolyan, az égiek sem akarják hogy ez összejöjjön. :cry: :cry: :cry: Francba, francba.

És mivel egész áprilist végig utazom, ebből ráadásul a fő hetet, amikor pé-m lenne, teljes egészében Olaszországban töltöm, így az áprilist ki is kell hagynunk. Szóval ha most nem, akkor majd májusban. Ááááááááá, komolyan. :cry: :cry:
zsizsik

Lecso,Csillag
Köszönöm szépen...kipróbálom..hátha..

Monácska
Hivd fel a dokidat,kérdezz rá.

Lányok tegnap én beszéltem Kaviccsal,(vszinű nem egyedül),a szüléssel kapcsolatban, majd leirja a szüléstörijébe,,Kisfia jól van,ő még mindig szenved a nem alvás miatt,éjszakára altatót beszéltek meg az orvossal,h kitudja magát pihenni,remélem sikerült :!:
Nagyon fontos lenni a tejcsi miatt is!Igazából ennyi!
(Sztem nem gond h ezeket leirta,remélem! :roll: )

Pussz
Vendég

Most nézem, én barom ,hogy Ágit írtam Kati helyett..... :oops: :oops: Kati elnézést, természetesen neked szól a gratuláció ....!
zsizsik

leirta=leirtam
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!

Monácska: kitartást drága!!! Tudom könnyű mondani, de hidd el a végére mindenkinek kijár valami "nyalánkság".

K.ir: sajnálom hogy rosszul vagy, amit Rambóka javasolt, az nekem is bevált + én a vízbe raktam kb. 15 dkg sót. Jobbulást neked!!!

Rambóka: megjött végül? Már bocs ha felzaklat a kérdés :cry:

Nem tudom ki hogy van vele, de a tegnapi nap kész cirkusz volt nálunk. hiszti 1000-el. már a hajamat téptem szinte.... Semmi sem volt jó. Hidegfront jön, tuti amiatt volt ilyen elviselhetetlen... Ja, és 1 hete mióta beteg, éjjel 1 óránként kel. És visszaszokott az éjszakai evéshez.. Gratulálok magamnak... pedig tuti nem éhes, csak egyik este kipróbáltam, hátha mégis... Persze benyomta a kaját, de nem az volt a baja... és azóta követeli a kaját éjszaka is. Ja és a kaja után azt hiszi hogy már reggel van, és elkezd vigyorogni, meg dumálni, és nem akar visszaaludni... Mindezt éjjel 2-3 között. :twisted: :twisted: a férjem úgy hívja, hogy kis vérszívó :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj és K.ir kértél képeket: Kép pancsolok

Kép tündérke

Kép olvasok

Kép bunyó
Vendég

Sziasztok!

Jaj... tökre magam alatt vagyok.
Tegnap írta Luca a szeptemberi topikra hogy valószínű az egyik babája nagyon beteg és az első vizsgálatok szerint neki így nem szabadna megszületni. Most Pesten van plusz vizsgálatokon, egyedül...
:(:(:(
Ma nem volt érdemes felkelni.

Monácska!

Beszélj a dokiddal, ez nem normális. Neked is fel fog borulni az alvás háztartásod...

Cupp!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jaaaaj, Monee, ne már..... szegény-szegény Luca.... :cry: :cry: :cry:
zsizsik

szegény Luca :cry:

Valaki!!!!!!!!!!!A gyerekem tegnap óta alig eszik...17 órakor épp hogy 100 ml anyatejet, aztán 21 órakor is alig 120 ml tápot, majd hajnali 4kor üvöltött, alig evett 40 ml tápot, most meg 9kor is üvöltött és alig evett 60 ml tápot...........mi a baja??????????????????????????????????????????

(igaz, front van, nekem vasárnap este óta folyamatosan fáj a fejem de ez őt így viseli meg??????????)
Vendég

Sziasztok!

Monee, én is olvastam Lucát... Megkönnyeztem... Szegény! Sok-sok erőt kívánok neki.

Lafim, ezt így látatlanban elég nehéz. Lehet a front is, bújkálhat is benne valami... Láza nincs? Pocikája nem fáj? Kaki volt rendesen? Nem kapott valami olyat ami nagyon megfogta?

Ági, tüneményes a leányzó! :)

K.ir, jobbulást Neked!

Zsizsik, TeApának is jobbulást! Azért ne add fel ezt a hónapot! Ma este még összehozhattok egy kisfiút, ha ez is pé volt! :wink: :P

Kavicskáról senki nem tud semmit?!

Kép

Kép
anyoooka

Lafi: nem sír fel kaja közben? Lehet hogy a foga jön, vagy esetleg a torka fáj. Láza nincs?

anyóka: köszi :oops:

szegény Luca.... nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Vendég

Ági, szép kislányod van!

Zsizsik, ne ezen agyalj!!!!!!!!Ami tudtatok, megtettétek!

Láza nincs, sírni nem sír kaja közben, csak játszik a cumival, a nyelvével kibillenti, kilöki....poci nem fáj, kaki volt/van szépen....reggel is volt...és szép, normális kaki......
Vendég

Hi!

Szegény Luca!

Lafi!
"Szerintem" nincs semmi baja Hunornak. Lara is szokott olyant csinálni, hogy 50ml-t szopik aztán 3 óra múlva 100g- ot. 2 hónapos korában volt, hogy150g- ot nyelt le és azóta nekem is furcsa volt.
Múltkor írtad, hogy valószínű fájlalja a "fogát" lehet, hogy egy éppen most szeretne kibújni?
Sajna azt még nem tudom mikortól vátható az első fogacska.
Most jut eszembe, hogy még olyanokat is szokott Lara művelni, hogy evés után az ágyában cuppog. Aztán felveszem, de nem kér többet (így játszik). Amikor front van Larát is megtámadja a nyűg, olyankor elég érdekes vékony hanggal sír.

Kép
lara26

Lafi, akkor ne aggódj szerintem sem... egyszerűen most ilyen időszaka van. Ha elalszik kajázás után, és éjszaka is alszik rendesen, tuti nem éhes!
Vendég

Lafim, akkor szerintem se aggódj! Persze azért figyelgesd, de ha nem lázas, akkor semmi gáz.Napokban írtam, hogy én azt figyeltem meg, hogy Dorka is hol nagyon sokat eszik, hol alig. Amikor nő és nem hízik, akkor sokkal kevesebb is elég neki. Első alkalommal persze én is nagyon megijedtem, de el fog múlni! No para! :wink: :)

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Gyors beköszönés..

Zsizsik nem szabad csüggedni!! Még nincs semmi veszve!
Nekem pl inszem után semmi kedvem sem volt napokig a kekszhez(lehet volt az 1hét is), és persze előtte nem lehetett 3napig...
Nem lehet kiszámolni emberileg mi a tuti időpont.
És annyi ember drukkolt nektek,hogy csak na!! :wink:

Betegeknek gyors gyógyulást!!

Kavicsékról én is nagyon várom a híreket!! és képet

Szép napot!
Vendég

csajok, vmi jó hírt is mára!!!!!!!!!!!

lafi, szerintme is nyugi! a front. zsuzsi is be van kattanva :D de most meg alszik másfél órája. de este is aludt rendesen.
szajré megérkezett???? megnéztük az elsőt ahősökből, és sajne a végén el van csúszva a fleirat. bocs. ha nem lesz jó a többi is, majd kerestek hozzá!
holnap ikea??? nem tudtok eljönni? mondjuk, lehet messze van az nektek :(

zsizsik, nyugi. nyugi. nyugi. ne parázd túl a dolgokat! mindent megtettetek, amit megkövetelt a haza!!! :)
és tegnap panazskodhattál volna, ha már beszéltünk telón. és szerintem jól csináltatok mindent, az eredményt várjuk itt mindannyian. laptető is megvolt, ilyenek..... :)

luca, sajnálom. remélem minden rendben lesz mégiscsak. igaz nem olvastam, hogy mi a helyzet.....nagyon sok-sok erőt nektek!!!

k.ir?? hogy vagy????

ági, gyönyörű a kis tündérkéd!! és látom nálatok is megy az olvasás!!! :D

rami, azért megnéznélek kb. 16 év múlva, amikor gergő bejelneti, hogy ő mégiscsak kukás lesz :lol: :shock:

lara, jól vagytok???

anyoooo, és ti??

Kép

dimet

Na bekukk... aztán rohnok suliba...

Monácska: szerintem mindenképp beszélj a dokiddal... ez a viszketés már nagyon nem normális... Májfunkciót kéne néznie... (Máriatövismagolaj nincs otthon? Abból kéne bevenni, az májvédő - regeneráló!)

Luca :(((

Zsizsik: Nálunk Lilla egy PÉ előtt kb. 3 nappal "begyűjtött" anyagból jött össze :)))) Úgyhogy semmi sincs veszve... max. kislány lesz :))))

Hidegfrontosok: hmmm... Lilla csak álomszuszék... Remélem, hogy holnap sikerül majd időben odaérnem az Ikeába mert most speciel húzza a lóbőrt... (ld. 11 óra és kb. 1/2 órája alszik)

Ja... egy felhívás mindenkihez:
Ha lehet ne rakjatok fel pucér babás képeket a netre... Az indexen most "fogtak" egy csabi (fcsabi stb.) nevű állatot aki speciel használt gumibugyikra vadászott (az ÖSSZES) létező fórumon, apróhirdetésben... aztán khm. szóval feltehetően hordta is őket. Van egy kép a neten egy elég necces oldalon egy f csabi nevű illetőről gumibugyiban. Szóval a lényeg az, hogy bazi sok a perverz állat a neten. (a felesleges babaholmis topikban történt a dolog). Már korábban is gondoltam, hogy szólok csak mindig elfelejtettem.
Vendég

olvastam lucát...... :(

ilyenkor mi lehet a megoldás? :(

Kép

dimet

csakegy, én is annak drukkolok,hogy el tudjunk menni...zsuzsi még mindig alszik......

bassz, az a pasi...hülye perverz........

Kép

dimet

Lilla felébredt...

Azon filózok, hogy egy 12:00-s tali (ottebédelős... a gyerkőcöknek úgyis van babakaja) esetleg? (eredetileg ugye 10-11 között volt megbeszélve)... mert úgy tűnik, hogy a délelőtti alvás Zsuzsinál is bejátszik... (MOndjuk én felpakolom Lillát álmosan is, jól bírja a strapát de azért jobb egy pihent gyerek:)

Rejó??

Más jön még esetleg?
Vendég

jó, legyen 11-12 körül. mert nekünk elméletileg jó a 11. csak ma volt ilyen alvás. úgyis viszek neki kaját.

Kép

dimet

zsuzsi 11:15ig aludt. utáne tízóraizott. hogy lesz tovább :)

Kép

dimet

Szia Zsizsik!

Köszi szépen!
(először én is kerestem, hogy ki az az Ági, hadd gratuláljak neki :D )

Szerintem ne keseredj el azért, mert a párod beteg lett, előtte úgyis együtt voltatok!
(amikor a Levente fiammal megkaptam az utolsó hormoninjekciót és a doki elmondta mikor kell próbálkozni, hát pont akkor nekünk se jött össze, csak 1-2 nappal előtte. Ezért nem is hittem, hogy lesz belőle valami. De már 3 és fél éves.... :D :D )

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati,

ez jó hír..... mármint hogy így pár nap különbséggel is működhet a dolog.... hát mindegy most már, talán így is lesz valami/valaki.... ha meg nem, ott lesz az egész nyár, hogy próbálkozzunk.
Most kitartóan várunk, és jövő hét végén tesztelek.
zsizsik

Zsizsik csak annyit, hogy én azért bátorkodtam magam Szűz Marisnak (vallásosoktól elnézést kérek) nevezni, mert igazából még mindig nem értjük, hogy ez a baba hogyan jött össze, a pé-s tünetek és eddig 3 UH lelet alapján is, minimum 2 nap van a fogantatás és az utolsó együttlétünk között, de inkább 3.

Szóval nem igaz az, hogy aznap kell együtt lenni, amikor a tüsző reped.. nem hinném hogy normál esetben a párok, akik akadály nélkül nemzik sorra a gyermekeket, mindennap élvezkednek, mint a nyulak... :roll:
Úgyhogy ne aggódj csöppet sem.

Kavics tőlem azt kérte, hogy ne írjak a fórumba, gondolom szeretné majd, ha személyesen mesélné el a történteket. De annyit azért illő elárulni, hogy jól vannak, baj nincsen.

K.ir, kezet foghatsz a párommal, neki amolyan lumbágó szerű tünetei vannak 2 napja. :shock: Most azt a méregerős lefagyasztós kenőcsöt használja, amit a törött vállamra adtak még a fájdalomambulancián. Kvázi érzéstelenítő... hogy tud vele szenvedni, atyaisten.

Most valahogy elfogyott a türelmem a további írogatáshoz. Sajnos nagyon ideges vagyok ma. :? Azt érzem, soha nem fogok tudni megbirkózni a rám váró feladatokkal, enyhén pánikolok. Csütörtökön megkezdjük a pakolást. A párom fájós derékkal, én félig nyomorult karral, terhesen. Haha, de jó lesz! Nem baj, majd Bogi segít...
Vendég

Ja és hogy leírjam a parámat: igazából nem nagyon van terhességi tünetem. :shock: Bogival annyira más volt. Kezdek kicsit megijedni, még jó hogy holnap UH.
Jó, az extrém fáradtság megvan, de az lehet mástól is...

Az meg hab a habostortán már tényleg, hogy a faca antibio kúrától, amit kaptam a betegség miatt, szerintem kijött rajtam a gombás folyás. Nődokihoz csak jövőhéten jutok el, ma reggel használtam egy kis Canesten krémet, ettől meg rózsaszínes nyákom lett rá pár órára. :shock: Na ha valamitől, én az ilyen kis pecsétektől tudok totálisan bepánikolni, mert nem tudom, honnan jön??
Vendég

Monácska én is azt akartam még írni, hogy hívd fel Mészit hogy rohadtul viszketsz és már nem alszol.

Ne csináld azt mint Kavics, hogy a végén fóbiája lett az éjszakáktól.

Én is azt hallottam, hogy ez romló májértékekre utaló tünet.

Koriagi, Eszter valami meseszép kislány!
Vendég

Norka, köszi, hogy nyugtatsz, ezek szerint volt rá példa, hogy ennyi nap távlatából is... na, hát mindegy is, majd meglátjuk. Két hét múlva már okosabbak leszünk.

Atyaég, ti most költöztök....? :shock: Senki segítség nincsen....? Ha gondolod, páran biztosan össze tudunk állni, segíteni neked.... igaz, csajok ?
Cska szólj és már megyünk is !
zsizsik

Ja, Norka, nem mindig van ám terhességi tünet, de ezt biztosan te is tudod....ne parázz már, majd holnap kiderül, hogy minden ok a kislegénnyel....! :lol:
zsizsik

Lányok SOS!Azért ide írok, mert itt többen és gyakrabban vagytok.Holnap megyek hormonsoros vérvételre(cukor, inzulin NEM lesz), lehet enni előtte???Metet bevenni???Köszönöm a segítséget!

Kép
Kép
zazzy

norka, nyugi. sokakat ismerek, akiknek semmi tünete nem volt. még fáradtság sem!!!! :)

írj, ha kell vmi segítség!!!

Kép

dimet

zsuzsi kúszik. ezerrel. :)

zsizsik, akkor mikor talizunk, beszélünk?????????
én benne vagyok egyébként egy nagy wellnes progrmaban is. mondjuk jövő hónapban (remélem te már akkor nem tudsz jönni, VALAKI miatt.... :lol: ). de szóval egy fél napos wellness itt az utca végén?

Kép

dimet

Szia Norka!

És is parázom, ma töltöm az 5. hetet be elvileg. És igazából semmi bajom nincsen. Na jó, néha érzem a mellem, néha a hasam (nyugalomban) , és inkább zabálok mint hányingerem lenne.
Met mellett (2x500 mg) 5 hónap alatt fogytam kb. 5 kg-t. Most meg inkább kétszer annyit eszem.

Ki érti ezt???

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Hali

Zazzy lehet enni inni a hormonos vérvétel előtt és a gyógyikat is bekaphatod!

Norka nekem sem volt semmi terhes tünetem..na jó kicsit vörösboroztam mert a pocim éreztem de más nem!
(most meg csak úgy feszíti magát a pocakban kiskincs)
A bort néha esténként most is kívánom :roll:
Holnap várunk az uh hírekkel!!
A pici maszatolás lehet attól van,hogy a hüvely kicsit felázott...nem?
A költözéshez sok erőt és segítséget!

Kavicsékat pedig nagyon várjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

holnap szülésfelkészítőőőőőőő :D
Vendég

Jajj, Istenem, szegény Luca... Annyira sajnálom. Nem hiszem, h létezik ennél nagyobb bánat a föld kerekségén... :( Izgalommal várom a fejleményeket!

Lafi: figyeld meg a gyermeket, nincsen-e láza, stb. Esetleg kérdezd meg a dokit, védőnőt? Szerintem sincsen föltétlenül gond. Vagy azóta? Evett már rendesen? És midnenképpen ne idegeskedj, mert az senkinek sem tesz jót. Ha a kissrác jókedvű és alszk is, akkor nem hinném, h beteg legyen. Étlen meg nem hal, az 7szentség!

Koriági: a kis Eszter nagyon édeske. Olyan "lányos alkat" :) Tibikéhez képest legalábbis. És olvasni az én fiam is nagyon szeret. Sokat művelődik :))

Monácska: nem tudok mit ajánlani, de ngayonnagyon sajnálom a helyzetedet. Kérdezz meg egy dokit vagy mittudomkit, nem teheted, h kialvatlanul menj szülni!!!

Kavicsunk hogy van? Remélem nem sokat kell már szenvednie szegénynek... Már nagyon kíváncsi vagyok én is rájuk!

És az én derekamról:
reggel a férjem levitte Tibikét sétálni. Aztán elment a céghez. Azóta mi már ettünk, pelenkáztunk, stbstb. Enni a földön eszik a drága, mert nem tudom beemelni az etetőszékbe. Leülök mellé és könyörgök, h ne másszon el, hanem inkább tátogtasson.
Az ágyán van egy olyan "kutyaol" ajtó, amit ki lehet zipzárolni. Eddig oha nem használtuk, de most lenyitottam és azon csalogattam be a délelőtti alváshoz is, és most is, a délutánihoz. Szemmel láthatóan csodálkozik, h ott nyitva van az ágy oldala :))

Vettem neki 2 favonatot, még régebben, de még nem adtam oda. Ma megkapta az egyiket, és bejött a számításom: lekötötte a favonat egy jó időre, addigis nem rajtam csüngött.

Na, aztán egy barátném ajánlott egy masszőr csat, lehet, h felhívom.

Legyetek jók!
Puszik.
Kir

Kép
k.ir

Szasztok!

Felhívtam Mészit, pénteken nézünk egy májfunkciót megint, a múltkori rendben volt. Azt mondta ezzel sajna semmit nem lehet tenni, igyak esetleg kalciumot, kenjem Fenistillel, no de annyi Fenistilt az ég a hátán nem hordott, mire egy ekkora bazi testet végig kenek vele, aztán meg mennyi idő lenne az ismétlés?????? Ááááááá...... Nem tudom mi lesz, ma egész álló nap viszkettem, a meleg, a "dunszt", még rosszabbá teszi, így ma egyetlen percet sem tudtam se leülni, se lepihenni.
Szóval péntekig ki kell bírnom.

Bocsássatok meg, de most semmi mást nincs erőm írni.................

Puszka, holnap jelentkezem!
Vendég

Óóóó... mire nem jó ez a költözködés... megtaláltam az ősrégi kazijaimat, CD-imet...

most éppen a George Michael Outside-ja megy... Bogival őrjöngünk.... 8)
(A szomszédok meg anyáznak...)

Mona! Tarts ki!!! Nem is tudom, mi a jobb.... a terhesség eleje vagy a vége? :roll:
Ilyenkor mindig arra gondolok, mennyire sokan vágynak erre, vágytunk mi is... ez mindig megerősít...
Vendég

220 ml anyatej 17-kor.... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy itt zavarok, de kérdésem van:

Csütörtökön megyek átjárhatóságira (ultrahangosra), abba kell hagyni a metet? Mert olvastam már ezt is azt is.
Múlt csütörötk óta folyamatos hányingerem van. A hideg cola-tól kicsit enyhül. Nem vagyok terhes ma vagyok a 8.cn-on. Gyomorrontásom sincs.
Minden ötletet, jó tanácsot szívesen fogadok, mert lassan már zöld vagyok...

Lafead!
ÉLJEN!!

Lona
lona1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?