Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Egy dobozban 100 db van, úgyhogy egy hónapig elég.

Lányok !
Most jöttem meg a dokitól, szerinte nem vagyok terhes, bár igazán mélyrehatóan nem vizsgált meg. Azt mondta, hogy hormonzavar okozza nálam a problémákat szerinte, vettek vért aztán szedni kell két gyógyszert és a mensi 3. vagy 4. napján menni kell vissza. Hát kétségeim vannak őszintén megmondva, hogy ennyire nem is érdekelte, hogy esetleg terhes is lehetek, mindjárt elvetette.
Amúgy nagyon kedves és rendesnek tűnt, de ez az egy idegesít. Most mi a fenét csináljak ? Vegyek még egy tesztet? Tele van a hócipőm. A gyógyszert amit felírt és amitől megjön meg már holnap el kell kezdenem szedni.
Erika2
erika2 (erika2)

Erika!

Ha neked magadnak belül bármi kétséged van, akkor szerintem ne kezdj el addig semmilyen gyógyszert, amíg ezeket nem tisztáztad! Akár azon az áron is, hogy másik dokit is meglátogatsz.

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Erika2!

Mitõl lett hormonzavarod? Ezt honnan állapította meg vérvizsgálatból? Máskor is volt már ilyen, hogy 38 napig nem jött meg? Hány napos egy ciklusod?
Szerintem be kell szedned a gyógyszert, mert biztos nem viccbõl írta fel, de én a te helyedben csinálnék még egy tesztet. Az orvos is tévedhet.
Volt már rá példa, hogy egy nõnek két orvos is azt mondta, hogy nem terhes és csak 2 hónap múlva derült ki, hogy az. Pedig vérvizsgálatot is csináltak nála.
Szóval fel a fejjel! Még nincs minden veszve!

Puszi

Andi
Andy

Andi!
A hormonzavart, vagyis úgy fogalmazott, hogy túlteng a férfihormon egyenlőre sejti, most vettek vért, és egy pár hét alatt meglesz az eredménye. Eléggé elkezdtem szőrösödni mostanába, meg tele lettem pattanásokkal, azt mondta ez annak a jele. De a vérvételből kiderül. Én is azt hiszem hogy csinálok egy tesztet még holnap reggel. A ciklusaim 28 naposak.Hát ha tényleg ez a probléma azt mondta, hogy 3-4 hónap alatt rendbe tud hozni és akkor jöhet a baba. Na meglátjuk, de azért eléggé elkeskenyedtem. Lassan elfogy a türelmem.
Puszi
Erika2
erika2 (erika2)

Erika2!

Szerintem is csinálj még egy tesztet.
A szõrösödésrõl szeretnék valamit mondani.
Nekem mind a két mellbimbóm körül és a köldököm
alatt is szõröcskék vannak.
Viszont a hormonvizsgálat alapján a férfihor-
monjaim normálisak, úgy hogy nem tudom, hogy
lehet-e hinni a szõrösödésnek.

Éva
Éva

Beja!

Segíts nekem!

Nekem is vagy két napja ugrott meg a hőm 37°C-re /a peteéréskor is megugrott persze )és két nap múlva várom a menstruációm. Elméletileg tudom, hogy az jelentheti azt, hogy beágyazódott egy petesejt, de nálad tényleg így volt????

Hány nappal a menstruáció számolt napja előtt ment feljebb? Mikor lett ezek után poztív a teszt?? Tudom, hogy kicsinyes kérések, de nekem fontosak! Kérlek írj!!!
Száva

Erika2!

Nekem is kezd elfogyni a türelmem, de most még nem adhatjuk fel ilyen könnyen.
Én rajtam is szoktak kijönni pattanások. A peteérés környékén és a mensi elõtt. Nem tudom, hogy nekem most mi készül, de eddig még nem jött meg. Ma is 37 volt, ez nem valami biztató. Azért gondoltam, hogy terhes vagy mert a hõd elég magas. Ezt mondtad a dokinak?
Ha 28 napos a ciklusod akkor ne habozz és csinálj egy tesztet, legalább meg tudod, hogy mi van.
Ti mióta is szeretnétek babát?
Iszonyú, hogy miken kell keresztül mennünk ezért a gyerekért. Ezt mások meg sem értik. Csak azt hajtogatják, hogy túl görcsösen akarom, és ha majd nem gondolok mindig rá akkor majd sikerül.
Mi a véleményed?

Puszi

Andi
Andy

Erika!

Én a helyedben nem kezdeném el szedni azt a gyógyszert amit a doki írt fel. Mi van ha mégis terhes vagy, és annak a gyógyszernek van valami káros mellékhatása a babára? Szerintem várj egy-két napot és csinálj másik tesztet.
Egyébként az orvosok nálunk is eléggé felületesek, nem vizsgálnak meg normálisan.

Ildi
másikildikó

Erika,
én is sokszor reménykedtem (pl.a 44.napon), de ahogy a doki azt mondta, hogy nem vagyok terhes és gyógyszert írt fel, én is kételkedtem, de beszedtem és természetesen igaza volt, nem voltam terhes és egy teljes hónapot csúsztunk volna, ha nem szedem. A hormonzavar miatt nem jött meg a szokásos idöpontban, nálam is akkor nem a 28.nap körül jön meg, ha valami baj van. Tudom, hogy nehéz elhinni, de valószinü, hogy nem téved.Azért magad megnyugtatására csinálhatsz egy tesztet, ha gondolod. De szerintem hagyd a fenébe ezt a ciklust, a következöre kezd fenni a fogad és a hasadKép, akkor nem tör le az eredmény,ha nem úgy alakul.Meg minél késöbb kezded szedni a gyógyszert, annál késöbb lehet a következö próbálkozás.

Nadin,
igen, arra emlékeztem, hogy sokáig nem jött meg neked és + teszted volt.Rájöttek akkor az okra?
Szerintem valamelyik összetevöre allergiásak vagytok a macában, hogy kiütések lettek. Lehet, hogy abba kellene inkább hagyni. Én legalábbis nem kockáztatnék.

Éva,
szerintem is teljesen normális a höd.Ne aggódj annyit.Kép

Zsófi, Andi,
most ti lettetek a legesélyesebb kismama jelöltek!KépKép Hogy vagytok?Kép

Lányok nektek nem fáj isszonyatosan a fejetek? Nekem mindjárt szétrobban!!Kép
Jázmin

Sziasztok!

Emlékeztek még rám? Sajnos le vagyok kicsit maradva, majd megyek visszaolvasni, tehát íme egy konkrét kérdés.

Innen ki jön a Babanetes találkozóra?

Puszi,
Évici
Évici

Jázmin!

Még nem akarom elkiabálni, de még nem jött meg. Nagyon a mensire utalóak a jelek, de azért reménykedek. A hõmérsékletem mint írtam 37 fok. Az lenne a jó ha feljebb menne, de nem megy. Nagyon el leszek kenõdve ha megint megjön. Akkor jövõ héten mehetek a dokihoz.
Veled mi újság? Görcsöknek már végleg vége?
Te is esélyes vagy!Kép

Ez a mai lista:

Erika2: 17c 39 cn 27 ev
Jázmin: 25 c 33 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 29 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 27 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 24 cn Györ 24 év
Száva: 3 c 24 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 23 cn Budapest 32 év
Ildi: 2c 15 cn 21 év
Monique: 9c/11hó 14 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 10 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 9 cn Galgamacsa 29 év

Puszi

Andi
Andy

Andi !
Mondtam a dokinak hogy magas a hőm, meg vittem a mért hőmérsékleti görbéimet is, de azt mondta, hogy ezek már őskori módszerek ő ilyenekkel nem foglalkozik. Szerinte amit az ultrahang mutat az a biztos.
Mi úgy istenigazából egy éve próbálkozunk teljes energiával.
Amit írtál abban egyetértek. Sajnos az én környezetemben sem értik meg, hogy aki nem pikk-pakk lesz terhes, az miken megy keresztül. Sokszor úgyérzem el se hiszik, hogy mekkora tortúra ez az egész, orvosokat keresgélni, a különböző jobbnál jobb vizsgálatok. Sokszor elnézek egy két embert, akinek évek óta nem sikerül, és elgondolkozom, hogy nem biztos, hogy nekem évekig lenne türelmem ezt csinálni. Előbb utóbb biztos bele lehet bolondulni.
Egy-két jóakaró kolléganőm nekem is elmondja napjában háromszor, hogy nem kell ezzel ennyit foglalkozni, biztos azért nem jön a baba. Meg hogy mit csinálok ebből ekkora problémát, hogy állandóan dokihoz járok, szerintük felesleges.
Hát míg nem voltam benne én is ebbe, addig nem gondoltam volna, hogy az ember mikre képes, most már tudom.
Remélem te most több szerencsével jársz mint én. Szívből kívánom neked.
Bocsi, kicsit hosszú lett.
Puszi Erika2

Az új lista:
Erika2: 12c 39 cn 27 ev
Kriszti 10c 9 cn Galgamacsa 29 év

Remélem jól csináltam.
erika2 (erika2)

Erika2!

Minden orvos más, mert az enyém állandóan a görbémet nézegeti. Mindig magammal kell vinnem. Már megszoktam, hogy reggel addig nem kelhetek fel, amíg meg nem mértem.
A múltkori UH-nál kérdezte, hogy beszéltünk-e a mesterséges megtermékenyítésrõl. Hát nem tudom, hogy most mi következik, de mondani fogom neki, hogy elõbb csináljon egy petevezeték átfúvást. Neked volt már? Milyen vizsgálataid voltak?

Bocs, hogy elrontottam nálad, de én is úgy másoltam.
Az Ildi viszont kimaradt.

Itt egy másik:

Erika2: 12c 39 cn 27 ev
Ildi:2c 15 cn 21 év
Kriszti 10c 9 cn Galgamacsa 29

Puszi

Andi
Andy

Andi!
Nekem nem volt még petevezeték átfujásom, de pont tegnap mondta az unokatesom, hogy ott volt délelőtt és neki nagyon fájt, de gondolom mindenkinek más a fájdalomküszöbe. Biztos nekem is lesz, de én inkább keresek valakit, aki elaltat, ha tényleg fájdalmas. Az ultrahangon és a szokásos vizsgálatokon kívül még semmi extra nem volt hála istennek. De gondolom lesz majd valami. Mért mondták nektek a mesterséges megtermékenyítést, olyan nagy a probléma nálad? Engem is a Kaáliba küldött az orvos ezzel a céllal (mest.megt.), de igazán még szerintem van más lehetőség is, mielőtt erre gondolnánk.
Ha gondolod írj az e-mail címemre: nagyfogy@elmu.hu.
Az Ildiről nincs adat, legalább is én nem láttam még.

Puszi Erika
erika2 (erika2)

Erika!

Mielõtt most úgy döntött, hogy nincsenek rendben a hormonjaid, volt elõtte (bármikor az elmúlt évben) hormonvizsgálat (vérbõl)? Vagy csak ez, aminek még ezután lesz eredménye? Mert én nekem nagyon nem tetszik az olyan doki, aki a hormonvizsgálat eredménye nélkül ír fel olyan gyógyszert, ami erre szól. De lehet, hogy én nem követem eléggé az esetedet.
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Sziasztok!

Száva, szia!

Szóval nálam az utolsó ciklusom, ami végül is sikeres lett, valahogy elcsúszott, és nem a 18. napon volt az ovuláció (ahogy az nekem mindig is szokott), hanem csak a 27. napon. A hõm is ezt mutatta, mert csak a 27. nap után ugrott fel 36.8 körülire, aztán rá pár nappal már 37.0 fölött volt. Teszteltem a 30. napon, negativ lett, aztán a 34. napon is, az is negativ lett, aztán végül is a 38. napi teszt lett pozitív (de ekkorra már legalább 6 napja 37.0 fölött voltam). Tehát ha azt nézem, hogy ha a 27. napon volt az ov., akkor a 38. nap az ov. utáni 11 nap volt, tehát a nemvárt mensi elõtt 3 nappal lett végül is a pozitív tesztem. Nem tudom, hogy érted-e, nem biztos, hogy világosan fogalmaztam, ne haragudj érte. Tudom, nem egy mintaciklus volt nekem a legutolsó, de ez volt, remélem, azért tudtam valamit segíteni. Tehát terhesség esetén én úgy gondolom, hogy az esetek legalább 90%-ában háromfázisú lesz a hõ, magyarán a beágyazódáskor (ami kb. 6-7 nappal van a fogantatás után) tovább ugrik a hõ. Õszintén szorítok Neked!!!!

Erika2, szija! Nekem sajna egyáltalán nem szimpi a dokidKép Elõször is a fogantatás után legalább 2, de inkább 3 hétig még nem is lehet látni az embriót. A hormonproblémát csak abból következtette ki, mert szõrösödsz? Jaj ha engem látnál, én olyan szõrös vagyok mint egy makimajom... A karom, a lábam, a mellbimbóm környéke, és a hasam is, egy függõleges csíkban... Az pedig (már megbocsáss) hülyeség, hogy nem nézi a hõdet... igenis a hõmérõzés nem elavult módszer, szerintem szinte minden doki ad a hõm. görbékre. Mi az, hogy meg sem nézte??? Az enyém kapva kapott a hõm. görbém után minden alkalommal, amikor én bátortalanul elényomtam.
Nem tudom, emlékeztek-e Ancsira?? Az õ dokija nem látott babát nála, ezért rá egy hétre elment az én dokimhoz, aki viszont látta a babát! Egy tesztet szerintem mindenképp csinálj holnap... Viszont én ennek a gyógyszernek (ami meghozza a mensit) a szedésétõl félnék... Inkább jöjjön meg magától, aztán lekezdheted szedni azt a gyógyszert, amit a 3. naptól ajánlott... Légy ügyes és okosKép

cupp, Beja
Beja

Lányok, Andi!

Borzalmasan rosszul vagyok. Szombaton elkezdett fájni a fejem, azóta egyre rosszabb. A mellem majd leszakad és annyira elkezdtem délután 1-kor görcsölni, hogy kénytelen voltam görcsoldót bevenni.KépKép Hihetetlenül ramatyul vagyok, azóta fekszek, most is megyek vissza.
Ez már a menzis görcs, mivel tudtam, hogy kb a 34.napra fog megjönni. Ezt onnan lehet tudni, hogy tüszörepedés + 14 nap, nálam a 20.napon volt, úgyhogy sejtettem, hogy nem a múlt heti volt a menzis görcs, hanem ezen a héten lesz.
Be is jött.:-/

Andi,
múlt pénteken reggel is bevettem egy görcsoldót,mert már 2 napja görcsöltem erösen, azóta nem volt erös görcs, egészen eddig.

Ma estére várható a barnás elöjel és holnap a menzi, megyek beburkolózok az ágyba.

Puszi
Jázmin

Erika2!
Nekem 8 hetesen még szívhangot sem találtak csak egy - doki szerint elhalt magzatot.Persze nem volt igaz és amikor egy hét múlva rákérdeztem, hogy miért mondott ilyet, csak annyit mondott, hogy el lett számolva az idő. Novemberben lesz három éves.Úgyhogy erről ennyit.

Beja!
Köszike, sokat segítettél, nálam ugynez a helyzet, úgyhogy reményekedem, hogy a friss kismamák topic-ban is találkozunk lassan.
Remélem segít, hogy szorítasz. Majd megveszek, hogy mégegyszer nagy hassal tolathassak!!!!
Még azt írd már meg, hogy milyen teszttel nézted. A lányomat nekem is csak 10!!! napos menses késés után mutatta ki a teszt, amikor már tök rosszul voltam. Most én olyan tesztet vettem amire az van írva, hogy 10 napos terhességet kimutat. Most honnan számolva? Tud valaki segíteni?
Száva

Szerintem nem kellne azért a dokik helyett döntenünk, azért biztos értenek a munkájukhoz.

Az én dokim meg sem említette a hömérözést, teljesen felesleges és hülyeség szerintem is. Az UH-nál nincs biztosabb, ez 100%.
Jázmin

Sziasztok!

Voltam ma uh.-n és a doki már csak a folyadékot
látta, mert mind a két oldalon megrepedt
1-1 tüszõ. De a hõm még nem ment fel, talán
holnapra. Úgy hogy tüszõt már nem is látott.
A nyálkahártyám 8 mm-es, azt mondta, hogy ez jó,
de olvasmányaim szerint vastagabbnak kellene
lennie. Szerintetek?

Úgy,hogy ma este akcióba lendülünk!

Sziasztok

Éva
Éva

Éva!

Ez nagyon szuper! Kép Akkor hajrá nektek!!!
Gondolkodom rajta, lehet, hogy én is elmegyek ma este (mert a dokim most ügyeletes), nehogy lemaradjunk a nagy esetről. Nem tudom, milyen hatást fejt ki nálam a Closty, lehet, hogy felgyorsítja a dolgokat.

Rita
Krita

Jázmin!

Én azt mondom, hogy egy férfi orvos soha nem volt, nem is lesz terhes, nem éli át azokat a dolgokat, amit mi csajok. Ők nem érzik azokat a változásokat, amit egy terhesség okozhat és okoz is. Azt meg főleg nem, hogy milyen az amikor nagyon vágysz egy babára, mindent megteszel érte. És amikor egy halvány kis remény van, hogy lehet, hogy sikerült, akkor jönnek ők, és mivel még UH-n nem látják a babát, lenézően és szinte már bunkón közlik veled, hogy ugyanmár miből gondolod, hogy terhes vagy (ez velem pontosan így történt). Azt hiszik minden csak úgy lehet ahogy a könyvekben azt megírták.
Egy barátnőm ismerősét elküldte egyszer a nőgyógyász, hogy nem terhes, a csaj állította, hogy ő érzi, hogy az, és végül a csajnak lett igaza.
A műszerek és az orvos tévedhetnek, de a szervezeted pontosabb ezeknél.
Bocsi egy kicsit hosszúra sikerült.
Ildi
másikildikó

Jázmin!

Szörnyû lehet nálad ez a görcs. Nekem is fájnak a melleim, nem is bírok hason feküdni.De nekem csak akkor görcsöl a hasam, amikor már vérzem. Én is úgy érzem, hogy meg fog jönni. Úgy látszik a következõ ciklust egyszerre fogjuk kezdeni.Te nem vagy állandóan éhes? Én rettenetesen és mindent megeszek.

Erika2!

Ment az e-mail, megkaptad?

Éva!

Akkor nosza rajta mindent bele ma éjszaka! Ez tök jó, hogy magától megrepedt a tüszõ és nem szedtél semmilyen gyogyit.
A nyálkahártyát azt nem tudom. Nekem 6,7 mm volt a múlkori UH-nál, az akkor rossz?Kép

Puszi

Andi
Andy

Száva, szia!

Én úgy tudom, hogy ha azt hírdetik, hogy 10 napos terhességet kimutat, akkor azt a fogantatástól számolják... Én Gravi HCG-t használtam, amikor + lett. Bár az van ráírva, hogy a nap bármely szakában elvégezhetõ, én reggel csináltam, biztos, ami tuti alapon. HajráKép

És HAJRÁ mindenkinek lányok, legyetek nagyon ügyesek!!!!!!

cupp,
Beja
Beja

Ildi,
én úgy vagyok vele, hogy vannak pancser orvosok, de azért nem kell mindegyiket tudatlannak tartani, mert nem azt mondja, amit hallani akarunk. Az UH-al pedig mindent pontosan végig lehet követni. Nekem minden ciklusomat végig követi a doki és nem foglalkozik a hömmel. De az én dokim profi és megbízok benne, másé nem tudhatom, hogy milyen.

Andi,
borzalmas ez a fájdalom tényleg!! Már hatott a görcsoldó, de nem kellett estig várni a barnás menzi elöjelre.:-// Úgyhogy kisírtam magam és 8 nap múlva újult erövel vágok bele. Ezt a hónapot éreztem, hogy el fog úszni. Sajnos igazam lett.Kép
Valamikor éhes vagyok menzi elött, most éppen nem, valamikor dagad a mellem, valamikor nem, annyira nem tudok a jelekre támaszkodni. Egyedül az biztos, hogyha van a barnás elöjel, akkor lesz menzi.:-/
A jövö ciklust együtt izguljuk végig!Kép

Zsófi,
mostmár csak te maradtál a kismama pikszisben, mindent bele!Kép

Puszi
Jázmin

Száva!
A teszteléssel kapcsolatban nekem "vesszőparipám" az, hogy legalább kétszer (1-2 nap különbséggel!) és ne csak egyféle teszttel próbálkozz! Nekem két féle teszt pár napos különbséggel ugyan azt mutatta: a második csík olyan halovány volt, mintha csak odaképzelném. Jobb lett volna még többször próbálkoznom, de aztán mentem a dokihoz... és minden pozitív lett!

Szurkolok neked: Laura
Laura

Sziasztok!

Jázmin!
Ez már biztos, hogy meg fog jönni? Már volt
a barnás izé?

Andi! Sajnálom, hogy te is úgy érzed, hogy
meg fog jönni. A görcsökbõl gondolod?

Ma reggel felment a hõm 36.8-ra, azaz 0,3 tizedet.

Lányok! Én szorítok Nektek, hogy ha most nem is,
de a következõ ciklusban összejöjjön az a drága
kisbaba.
Nektek is és mindenkinek.

Pussz

Éva
Éva

Jázmin!

Nagyon sajnálom, hogy megint nem sikerült. Kép
Pedig annyira megérdemelnél már egy édes kis babucit. De ne add fel, mi Veled vagyunk, Veled szurkolunk!

Éva!
Képzeld! Én is voltam tegnap este dokinál, s az egyik nekem is megrepedt (ami tegnapelött 15 mm-es volt), úgyhogy nekem is akciót javasolt a doki. Hát ez meg is történt. Kép
A másik tegnap 16 mm-es volt, azt mondta, ahhoz is jó lesz ez az akció, hátha siekrül elcsípni. Most a Closty miatt nekem úgy tünik, gyorsan növekednek.
Még szerencse, hogy tegnap elmentem, s így nem hagytuk ki a tegnapi akciót. Kép
Azért még ma is rásegítünk a dologra. Kép

Én is egyet értek Pethes Ildivel, no meg az UH is ezt támasztotta alá, hogy nem egyszerre repedt meg a két tüszőm. Az egyik tegnap, a másik meg ma fog talán.

Az egyetlen dolog, ami aggaszt, hogy a hőm nem ment ma fel. Kép Ezt nem értem, miért, pedig megtörtént a tüszörepedes.

Rita
Krita

Lányok!
Ma reggel megcsináltam egy ilyen tíznapos tesztet és nem vagyok terhes. Tudom, hogy a lányomnál is csak sokkal később muattta ki, de akkor is elkeserítő. Teljesen le vagyok sújtva.
Pedig már 12 nap eltelt azóta, hogy a hőmérőzés szerint peteérésem volt.
Száva

Jázmin!

Ne szomorkodj, mem érdemes.Ne hogy sírjál nekem!! Nekem is jelentkezett az a barnás izé este. Már étvégyam sincs és kezd fájni a hasam. Kicsit letörtem, de azért jól viselem. Majd a következõ hátha sikerül, most már nem fogom olyan görcsösen akarni a babát.
Akkor együtt kezdjük hajrá!Kép

Zsófi!

Most már benned van minden reményünk!Kép
Szurkolunk neked!

Éva!

Hány mm-es volt a két tüszõ amikor megrepedt?
A hõmérsékleted felment az nagyon jó!Kép

Rita!

Ne aggódj a Clostitól fel fog menni a hõd. Én is szedtem és mind a 3-szor felment.

Száva!

Úgy látom neked sincs ma jó napod. Nekem is volt peteérésem és 12 nap telt el azóta és tessék ez van. A mensi még nem jelzett?

Puszi

Andi
Andy

Égy úgy tudom, hogy a tesztek a beáhyazódástól számíthatók.
Ha a tesz a 3 napos napos terhességet mutatják ki akkor ez azt jelenti, hogy a beágyazódástól számított / ami 7-10 nap / 3-ik napon kell a tesztet elvégezni vagyis jelen példa esetében a tüszőrepedés után 10-13 nappal.
szabri

KRita!
Nem akarok erösködni a tüszörepedéssel kapcsolatban, de ha már egy megrepedt, megvolt az ovuláció, akkor hiába van mégegy tüszöd megfelelö mérettel, szerintem nem lesz mégegy ovulációd.
Gondolj bele, ez azt jelentené, hogy minden tüszörepedés után 14 nappal menstuálnál.

Szóval azt a 16 mm-est szerintem már a következö ciklusra növeszted, jó nagy lesz az ovul.-korKép
Persze lehet, hogy már nem lesz következö ciklusKép

Éva!
Akkor ugye pont a megfelelö idöben volt hancúr???Kép Most aztán sikerülnie kell.Kép

Jázmin!
Mi van? Megjött már? Ugye még nem?Kérlek ne sirj!
Olyan jó, hogy már a következö ciklusra koncentrálsz, ha most megjönne. Jó olvasni, hogy újra az optimista Jázmin vagy! Jön a nyár, ilyenkor minden megtörténhetKép
Itt Finnországban Juhannuskor (Szent Iván napján: két napos hihetetlen mulatság van az év 2 leghosszabb napján) fogan a legtöbb baba.
Ki tudja, lehet a holdállás stb is hatással lehet a gyermekáldásra.

Erika2!
Eszedbe ne jusson bevenni azt a gyógyszert, amig UH-gal nem vizsgál meg valaki!!!!

Pesten élsz? Ha igen és még nincs másik ajánlott orvosod, sétálj be a MÁV kórházba az éppen rendelö orvoshoz, hogy ne kelljen egy napig se várnod.
Én is ezt csináltam tavaly, mikor a terhességi teszt nem tudott használható eredményt adni és már 40 napja nem jött meg.
Egyböl csinált a doki egy hüvelyi UH-t, ahol már látszódott a 4-5 hetes terhesség.

Kérlek, ne tesztekkel próbáld magad megnyugtatni, az UH sokkal megbizhatóbb. Ha még igy sem lehet látni, akkor meg ragaszkodj egy vérvizsgálathoz, az 100%-os megbizhatóságú.

Nagyon vigyázz magadra és élj úgy, hogy igenis valószinüleg terhes vagyKépKép

Tényleg, volt már ilyen, hogy ennyit késett a mensid?
Mi alapján mondta a dokid a hormonzavart? Volt már ilyenirányú kivizsgálásod?

Rólam csak annyit, hogy tegnap 600 km-t autóztunk a párommal, munkaügyben Helsinkit jártuk meg. Hulla fáradt lettem. Nagyon könnyen elálmosodom mostanság.
Száva teljesen beizgitott a hömérözéssel, és igy megmértem.
Tegnap 36.88-volt, ma reggel (igaz 1 órával késöbb mértem, mint tegnap) 37.04. Ez a 28 (29. nap).
Ha szabályos lenne a ciklusom, akkor ma-holnap kellene megjönni, de tudjátok, hogy 34. napig bármikor jöhet.
Szóval ennyi. Semmi különöset nem érzek. Ne reménykedjetek bennem.

Én már annak is örülök, hogy ez a ciklusom viszonlyag normális lehetett hormonális téren. Hétfön lesz meg a hételeji hormonvizsgálat eredménye, már ez nagyon megnyugtat. Akkor okosabb leszek.
A dokinéni szerint viszont nincs nagy gond!

Pusszantás, ma még jelentkezem!
Zsó-fi
Zsó-fi

Sziasztok lányok!

Zsó-fi, ha nem érzel semmit az még nem jelent semmit,ha érzel az se. Kép A kora terhesség egy ilyen fura állapot. Tehát amíg nem jött meg, minden lehet, tudod. Kép

Jázmin, sajnálom, hogy megint megjön. Annyira szorítottam.

Én is azt olvastam, hogy lehet több tüszörepedés egy ciklusban, de valószínűleg az elsötöl számított kb 14 napra jön meg. (pl. a soron kivüli tüszőrepedés extra élvezetes szerelmeskedésnél, nem?)

Velem semmi újság, még mindig csak várás van, szombaton és hétfön lesz "eksön tájm". Az elmúlt 2 hónapban a 12. 14. napon próbálkoztunk, most a 13. 15. napon fogunk, hátha... De sem nem hömérözök, sem nem LH tesztelek. Vakrepülök. Kép

Mindenkit puszil, Lotti
Lotti

Köszi mindenkinek a kedvességet!Kép

Tegnap azért letörtem, amikor a 'jól megszokott' kis elöjel jelentkezett, mert ez tényleg a másnapit jelzi elöre.Kép Ez mindig így van, mint most is.Kép De ma már jobban vagyok, ugyanis kedden vettem 9 szük rövid felsöt és hogy hordhatnám most nyáron öket, ha ki lennék gömbölyödve?Kép Majd szépen ösztöl gömbölyödök úgy!!Kép

Zsófi,
ha 2 tüszö van, akkor két ovuláció van és az utolsóhoz számított 14 nap múlva jön meg. Ez 100%, hogy így van, mert nekem általában 2 tüszöm van egyszerre. Mióta itt vagyok veletek, azóta is mind a 3-ban két tüszöm volt és nem egyszerre repedtek meg. Az egyik általában a 13-14.nap körül, a másik pedig a 19-20. nap körül. Ezt UH-al követjük végig mindig a dokival és ez így van. Ahány tüszö, annyi tüszörepedés, így lesznek a többpetéjü ikrek.Kép
Csak tegnap pityiztem egy kicsit, de 1 óra múlva már kis mosoly ott volt. Ugye milyen jó, hogy optimista-pista Jázmin vagyok?Kép

Lotti, köszi.Kép

Rita,
akkor mindent bele az akciókba!! 2 hét múlva majd remegö térdekkel nézed te azokat a csíkokat, az az érzésem!KépKép
Nagyon kedvesek voltak a soraid, teljesen megható volt! Komolyan! Köszönöm.Kép

Andi,
ha elszomorodok picit sírnom kell mindig. A múlt hónap nagyon vészes volt, mert annyira reménykedtem és ezért annyira pofára estem, hogy csa na. Na, akkor aztán adtam neki hajnalig! Áztattam a zsepiket, de most nem érintett olyan mélyen, mert számítottam rá.
Neked is jelentkezett a barnás?Kép Akkor tényleg együtt állunk a rajthoz!!Kép

Évi,
igen, már tegnap délután megjelent a pár csepp barnás. Ez van. De látod igyekszem nem letörni.Kép
Ha ne adj Isten, nem sikerülne neked, akkor te se tedd, jó? De azt hiszem neked már tényleg sinen vannak a dolgaid és ott a célegyenesben a baba!Kép

Most pár napig nem leszek, mert a párom engesztelésül meglepett egy kis kiruccanással, de jövö héten jövök, addig legyenek + tesztek és akcióhegyek ám, oksi?Kép

Puszi
Jázmin

Krita!
Örülök, hogy neked is megrepedt a tüszõd.
Szerintem a másik is meg fog repedni,mert
ha eléri a megfelelõ nagyságot és megérett,
akkor megreped. Hajrá még ma estére!Kép
Mi is ezt tesszük.

Száva!
Ne add még fel. Lehet korai volt a teszt.

Andy!
Nekem a 11. napon volt egy 12 mm-es és egy
15 mm-es tüszõm. Tegnap, a 13.napon pedig
már nem lehetett látni, mert megrepedt. Úgy hogy
milyen nagy lehetett azt nem tudom, mert azt
már nem láttuk, azt csak egy korábbi uh.-val
lehetett volna látni.
Most úgy reménykedem, de nagyon félek, hogy
minden hiába.
Irigyellek, hogy ilyen jól viseled az esetleges
mensit. Én mindig kibukok.

Jázmin!

Hogy vagy? Már biztos hogy megjön?
Tudnod kell, hogy veled (is) érzek.

Éva
Éva

Andi !
Megjött az e-mail, igyekszem válaszolni.

Száva!
Sajnálom, hogy nem lett pozitív a teszt, majd következő hónapba már biztos sikerül.

Ildikó!
Volt egy vérvételem februárban, de ez a doki azt mondta, hogy neki nem jó semmire. Most amit levettek az érdekli egyedül. A gyógyszert arra kaptam, hogy megjöjjön.

Beja!
Igen a szőrösödésből, a patikból és a menstr. zavarokból következtetett.

Éva !
Remélem ügyesek voltatok !

Zsófi !
Nem pesten lakom, de itt dolgozom. Holnap délelőtt fogok elmenni a körzetihez, hogy küldjön el ultrahangra. Biztos megteszi, elég rendes.
Addig nem szedem be a gyógyszert. Egy-két nap tolódás már mindegy.

Lányok !
Most olvastam az Intertility-n. hogy ez a férfihormon túlműködés a Policisztás Petefészek Szindroma. Na hát eléggé elszörnyűlködtem rajta. Valakinek van, vagy volt ilyenje? Ha tudtok róla valamit írjátok már meg. Köszi előre is.
Remélem, hogy az orvos tévedett, mikor ezt sejtette. És ráadásul azt írta a Infertility, hogy a petefészek felszínének elektromos úton való roncsolásával lehet gyógyítani. Na ehhez mit szóltok ? Bizalomgerjesztő mi ?
Mára azt hiszem ez elég volt sokkolónak.

Erika2
erika2 (erika2)

Erika2!
Jaj ne olvass már ilyeneket, légyszi!
Attól mert vannak bizonyos betegségek, még nem jelenti azt, hogy neked van valami bajod!

Ne legyünk mán ilyen hipohonderek!

Örülök, hogy elmész Uh-ra, remélem jó hireket kapsz!

Jázmin!
Érezzétek jól magatokat! Kell egy kis romantika, igaz-e?

Jázmin és Lotti!
Most akkor melyikötöknek van igaza? Ha több tüszö is megreped, akkor az elsötöl vagy az utolsótól számitott 14 nap a mensi?
Nem lehet, hogy csak gyógyszeres ráhatással lehet több tüszörepedés? (ld. Closty?)

Pusszantás Zsó-fi

Ui. Már csak 1 hét és OTTHON vagyunkKép
Zsó-fi

Csak egy pár sor erejéig, aztán rohanunk.Kép

Már rég kitaláltam, de egy új ciklus kezdésre tartogattam, hogy nem szeretném, hogy 25-26-...30 próbálkozós ciklus legyen a listában, mert az olyan ijesztö és elkeserítö. Úgy érzem predesztinál engem a kudarcra ez a sok kudarc, mert végülis erröl szól az a szám és mivel célirányosan csak 1 éve próbálkozunk ezen belül, meg csak 4. hónapja van egyáltalán rendes tüszöérésem, tüszörepedésem és normális a nyálkahártyám, elötte inkább orvoshoz járás, mint próbálkozás volt. Tüszö nélkül ritkán sikerülhet.Kép Úgyhogy a listaújítót arra kérem, hogy írjon engem át 4c-re a huszonmittudoménmennyi helyett. Ez lesz nálam a siker titka, szakítok a múltammal, egyenes elöre megyek a baba és a siker felé!!Kép

Puszi
Jázmin
Jázmin

Krita!

Te most a tüszõrepedés után érzel valami változást? Mikortól kell érezni valami tünetet
ha sikerült?
Neked mennyi volt a méhnyálkahártya vastagsága?
Nekem 8 mm. A doki szerint ez rendes, de én
azért ma elkezdem inni a palástfû teát, ami
a lányok szerint vastagítja a nyálkahártyát.

Jázmin!

Kívánom, hogy jöjjön be neked ez a "szakítok
a múltammal" dolog, és mielõbb babás légy.

Erika2: 12c 40 cn 27 ev
Jázmin: 4 c 34 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 30 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 28 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 25 cn Györ 24 év
Száva: 3 c 25 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 24 cn Budapest 32 év
Ildi:2c 16 cn 21 év
Monique: 9c/11hó 15 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 11 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 10 cn Galgamacsa 29

Sziasztok

Éva
Éva

Zsófi,
100%, hogy úgy van, ahogy mondtam, mivel velem az utóbbi 3 hónapban velem ez történt és ebböl 2-ben nem szedtem Closit. De ezt onnan is tudom, mert kiokosodtam ebböl eléggé, a növérem és a sógorom is orvos, az ilyen témákat vágom!Kép

Erika,
az a PCO szindróma és nagyon gyakori. Nekem és Boglárkának ilyen van (én most tünetmentes vagyok, de ez kiújulhat mindig), ez elég általános betegség sajnos. Nekem évekig a pancser dokik nem vették észre, de a mostani jó dokim rögtön észrevette és fél év alatt mulasztotta el. Ha visszaolvasol a múlt hónap végétöl kezdve volt erröl föleg szó, Boglárkának írtam a hó elején egy monológot erröl, azt olvasd el.

Mostmár tényleg indulok, mert a párom már tükön állKép, megyünk romantikázni.Kép

A listában írjatok át akkor légyszi!
Puszi
Jázmin, aki új lendületbe kezd!!Kép
Jázmin

Éva köszi!!Kép :-*
Jázmin

Lányok!

Most küldött a Kriszti egy SMS-t és mindenkit puszil.

Éva!

Nem haragszol, de átírtam a listát.

Jázmin: 5 c 1 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 1 cn Szeged 30 év

Andi
Andy

Andi!

Persze, hogy nem haragszom. Ki ne találd!!

Éva
Éva

Andy!
Jázmint miért irtad át?
Neki még nem jött meg, csak a mensi elött jenetkezö barnaságról irta, hogy most már tuti, holnap megjön neki.
Legalábbis én igy értettem.

Azt viszont szomorúan olvasom, hogy neked megint...Kép

Kitartás, és örülj annak, hogy itt a nyár.

Ja amúgy itt Finno.-ban már kb egy hete csak 10-15 fok van, szakadó esövel. Ma elöször nem esett. Szörnyü!
Szóval tessék csak örülni az otthoni 20 foknak is!

Pusszantás Zsófi
Zsó-fi

Jázmin, Erika!

Nekem is PCO-m van, ki ne hagyjatok ! Kép
Erika, ne keseredj el, még semmi sem biztos, de ha mégis kiderülne, hogy PCO-d van, az orvosoknak ez már nem újdonság. Csak egy jó doki kell. Ezt Jázmin írta nekem kb 1 hónapja, mikor én is le voltam törve, mint a bili füle. (Én akkor tudtam meg a hírt.)
Tegnapelőtt találkoztam egy másik dokival is - csak beszélgetés szintjén - s mikor mondtam neki, hogy miért nem sikerül a baba (PCO), azt mondta, hogy ez a probléma nem is olyan nagy, csak szörnyen hangzik. S ettöl még lehet baba, nem is egy! A lényeg, hogy felismerjék minnél előbb.

Éva!
Az az igazság, hogy én nem is kérdeztem a méhnyálkahártya vastagságát. Kép A dokim pont egy császármetszést halasztott el, míg lejött hozzám (Hát nem tündér? Persze a pocakos nö nem ezt gondolhatja... Kép ), s ahogy lehetett, én is próbáltam sietni.
Tegnap kijött rajtam ket pattanas (ez olyan, hogy irtóra fáj, ha hozzáérek, de elmúlik magatol), ez volt az egyik gyanus jelem, a masik pedig, hogy tegnap idonkent fajt a hasam, s a fehernemun nagyon halvany rozsaszin foltocskakat talaltam, ami néhány embernek ovulációkor szokott lenni. Nekem eddig még nem volt, csak most. (Closty)
Ma is olykor-olykor fáj a hasam, de lehet, hogy csak tulsagosan odafigyelek mindenre, máskor észre se vennem.
Te mit érzel?

Rita

Rita
Krita

Zsófi!

Jázminnak már tegnap volt a barnaság és én úgy vettem ki, hogy ma jött meg neki, mert kérte, hogy írjuk át a listán.
Hát most már én se értem azaz igazság. Majd õ megmondja, ha visszajön.

Akkor írok egy másikat addig:

Jázmin: 4 c 34 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 1 cn Szeged 30 év
Igy jó?

Amúgy elég jól viselem, még rossz kedvem sincs. Az elõbb ittam egy pohár pezsgõt. Fel vagyok dobva.
Te mikorra nem várod?

Képzeld itt Szegeden is szakad az esõ.
Szorítok neked, hogy sikerüljön!Kép

Puszi

Andi
Andy

Krita!

Nekem annyi történt, hogy néha belenyillal
a melleimbe. De nem folyamatosan.
Amúgy nekem is tegnap mikor volt a peteérés,
nagyon szúrt mindkét petefészkem.
Ekkor repedhettek meg a tüszõk.

Írj, ha történik valami.

Éva
Éva

Jázmin!

Bocsi, lehet, hogy kicsit durva volt ahogy megfogalmaztam a véleményemet. Nem tartom tudattalannak az orvosokat, de akinél én voltam az nagyon köcsög módon bánt velem. Vesére meg epére vizsgáltak engem, és a hasi UH-n a kórházban mondta a doktornő, hogy a méhemben lát valamilyen szabad folyadékot, nem tudja pontosan mi lehet az, de azt mondta, hogy szerinte valószínű, hogy terhes lehetek. Erre elküldött a nőgyógyászatra (tehát nem is magamtól mentem), ahol tényleg felháborítóan bánt velem az orvos.
Szóval bocsi, ha a te orvosodra nézve ez sértő volt.
Ildi
másikildikó

Andi!
Ma már nem is akartam irni, de mivel kérdezted, mi van, összeszedtem magam és mégis válaszolok.
Szóval kb. 1 órája min. vérzés jelentkezett, pont mint a mensi elsö napján.
Tehát nekem is új ciklus kezdödik (sajna), majd holnap javitom, most nagyon nincs kedvem hozzá.

Tudom, hogy annyira nem akartam, hogy ebben a hónapban összejöjjön a babuci a sok repülözés miatt, de akkor is most nagyon csalódott vagyok.

Remélem másnak jobban alakul ez a ciklus, nem mintha lenne panaszra okom. "Csak" a babuci nem jött össze már megintKépKép

Zsófi
Zsó-fi

Zsófi!

Mennyien kezdünk új ciklust! Mi van ma?
Hát nagyon sajnálom, hogy neked se jött össze.
Azért nem adjuk fel ugye?Kép
Én holnap be is jelentkezek hétfõre a dokihoz.

Most mennem kell!

Puszi

Andi
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?