KRita!
Nem akarok erösködni a tüszörepedéssel kapcsolatban, de ha már egy megrepedt, megvolt az ovuláció, akkor hiába van mégegy tüszöd megfelelö mérettel, szerintem nem lesz mégegy ovulációd.
Gondolj bele, ez azt jelentené, hogy minden tüszörepedés után 14 nappal menstuálnál.
Szóval azt a 16 mm-est szerintem már a következö ciklusra növeszted, jó nagy lesz az ovul.-kor
Persze lehet, hogy már nem lesz következö ciklus
Éva!
Akkor ugye pont a megfelelö idöben volt hancúr???
Most aztán sikerülnie kell.
Jázmin!
Mi van? Megjött már? Ugye még nem?Kérlek ne sirj!
Olyan jó, hogy már a következö ciklusra koncentrálsz, ha most megjönne. Jó olvasni, hogy újra az optimista Jázmin vagy! Jön a nyár, ilyenkor minden megtörténhet
Itt Finnországban Juhannuskor (Szent Iván napján: két napos hihetetlen mulatság van az év 2 leghosszabb napján) fogan a legtöbb baba.
Ki tudja, lehet a holdállás stb is hatással lehet a gyermekáldásra.
Erika2!
Eszedbe ne jusson bevenni azt a gyógyszert, amig UH-gal nem vizsgál meg valaki!!!!
Pesten élsz? Ha igen és még nincs másik ajánlott orvosod, sétálj be a MÁV kórházba az éppen rendelö orvoshoz, hogy ne kelljen egy napig se várnod.
Én is ezt csináltam tavaly, mikor a terhességi teszt nem tudott használható eredményt adni és már 40 napja nem jött meg.
Egyböl csinált a doki egy hüvelyi UH-t, ahol már látszódott a 4-5 hetes terhesség.
Kérlek, ne tesztekkel próbáld magad megnyugtatni, az UH sokkal megbizhatóbb. Ha még igy sem lehet látni, akkor meg ragaszkodj egy vérvizsgálathoz, az 100%-os megbizhatóságú.
Nagyon vigyázz magadra és élj úgy, hogy igenis valószinüleg terhes vagy
Tényleg, volt már ilyen, hogy ennyit késett a mensid?
Mi alapján mondta a dokid a hormonzavart? Volt már ilyenirányú kivizsgálásod?
Rólam csak annyit, hogy tegnap 600 km-t autóztunk a párommal, munkaügyben Helsinkit jártuk meg. Hulla fáradt lettem. Nagyon könnyen elálmosodom mostanság.
Száva teljesen beizgitott a hömérözéssel, és igy megmértem.
Tegnap 36.88-volt, ma reggel (igaz 1 órával késöbb mértem, mint tegnap) 37.04. Ez a 28 (29. nap).
Ha szabályos lenne a ciklusom, akkor ma-holnap kellene megjönni, de tudjátok, hogy 34. napig bármikor jöhet.
Szóval ennyi. Semmi különöset nem érzek. Ne reménykedjetek bennem.
Én már annak is örülök, hogy ez a ciklusom viszonlyag normális lehetett hormonális téren. Hétfön lesz meg a hételeji hormonvizsgálat eredménye, már ez nagyon megnyugtat. Akkor okosabb leszek.
A dokinéni szerint viszont nincs nagy gond!
Pusszantás, ma még jelentkezem!
Zsó-fi