Új privát üzeneted érkezett!

Minnya visszaolvasok :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nóri!
erre csak azt tudom mondani, h én is kiakadtam kicsit (pedig én is csípem őt), a másik pedig, h sosem tudhatod.
van olyan ismerősöm, akiről mindenki úgy tudja, h elsőre összejött nekik, csak én tudom, h 2 évig várták a csodát..... :roll:

babszika

upsz :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csnóri: Igen én is felkaptam a fejem tegnapmikor mondtál a tv-ben.
Amúgy ez velem is előfordult. Anno az első férjem nem akart gyereket. Igaz nem is védekeztünk mert szerinte neki nem islehet gyereke.De azért én mindne hónapban reménykedtem. Na szóval felhivott a gyerekkori barátnőm akkormár 8éve voltunk együtt a férjemmel. És közölte a barátnőm neki akinek a doki azt mondta sose lehet gyereke most babás. Gratuláltam és mikor letettema telefont zokogtam. De nem is akárhoyg. Ez nem irigység volt hanem a saját bánatom. A férjem akkor el is döntötte váljunk el mertez igy nekem kínzás.
Ja és vigasztalásul csak: Ez a barátnőm akinek nemlehetett gyereke életében nem menstruált. A dokik nem is tudták mi baja. Illetve igy nem igaz évente 1X maxX menstruált.
Annyi dokinál járt, hogy csak na. Senki nem biztatta.
Ma már 2gyereke van:)
nekem mindig ez ad erőt, hogy ő sem adta fel.

Kép
csucsu05

babszinak igaza van. Az Ábel Anita évek óta akart gyereket ezt hangoztatta is.Lehet csak ezt mondta , hoyg elsőre összejött.

Kép
csucsu05

Babszi:tudod, ha összejönne, igazából leszarnám, hogy mennyi idő előzte meg...a lényeg, hogy ott van...de ezt kivárni néha baromi nehéz ügy.
Ja, szétnéztem (Mirci segítségével) tábor ügyben...nem ócsó... :cry:
De elküldöm a linket, ahol meg tudod nézni azért.
Szóval ma otthon vagy! :wink:
(msn bukta)
Vendég

akkor jól emlékeztem én.... ezt nem akartam mondani, de most, h a Csucsu is írta, nekem is oylan emlékképeim vannak, h ők már akartak babát.

babszika

csucsu:édes vagy és köszi, tudom...meg most nem is az Anita a lényeg...csak mikor jössz-mész és mindenhol pocakokat látsz, meg címlapokat, hogy ez babás-az babás...és amúgy valóban, a saját "hiányosságom" az, ami fáj.
Vendég

Nóri: Meglátod össze fog jönni és vigasztaljon az, hogy azt mondják akinek az első nehezen jön össze annak a második szinte elsőre összejön. És forditva is igy van. Szabina hamar össze jött és lásd a kistesó nem.
Nehéz kezdet könnyű folytatás lesz:)
Én optimista vagyok és hiszek ebben a tavaszban:)

Kép
csucsu05

Te lökött tyúk!
másképp hogyan írogatnék nektek??!! :lol:
(persze, észre sem veszitek :) )

Amúgy pedig totál megértelek!
én is így voltam ezzel. sőt, mai napig. főleg, mikor a barátaink a mi leendő babánkról beszélnek..... nehéz... :cry:

de igenis optimistának kell lennünk!!!!!!!

babszika

Igy igaz!! Optimistának kell lenni!!! Sikerülni fog!

De ez valóban igaz az emberilyenkor csak kismamákba botlik bele, az egész családban a baba a téma, az össze barátnőnk ilyenkor lesz babás és sorolhatnám.
De sebaj nemsokára arról fognak beszélni, hogy ebben a topicban mennyien babásak lettek:)

Kép
csucsu05

Én szemfüles vagyok, észrevettem:

Kép
Vendég

Bridget!
na mi van már? :wink:

Nóri!
most, h te rakosgatod fel a képeket, érzem, h el kell menjünk nekünk is Nyíregyre megint. imádom!!!!

babszika

A tegnapiakat nézted?A zebrák jófejek, odajött az egyik és súgott valamit....
Jaaa és hétfőn Nyíregyre megyünk.Juhéjjj!
Csucsu meg Debrecenbe...ha jól látom MSN-en! :wink:
Vendég

Nem nem Pestre megyünk az állatkertbe. Nyíregyen hol van? Nyregyházán? Mert azt is megszeretnénk majd nézni.
csak legyen jó idő mert esőt mond. Olyan idő kellene mint Nóriéknak volt szombaton:)

Kép
csucsu05

Vasalnom kell ma:(

Kép
csucsu05

Küldjetek energiát vagy egy vasalónőt :wink:

Kép
csucsu05

Valójában az már inkább Nyíregy-Sóstó, Csucsu

De tényleg menjetek el. Mi az összes etetésen ott voltunk és szerelmes vagyok Szabolcsba (akinek azóta már van párja, de akkor még facér elefánt volt) :lol:
és ott annyira szeretnek az állatok, h állandóan bébik születnek.

Nóri!
naná, h láttam!

babszika

babszi jovok csak most rengeteget irtatok itt utanam es teat csinaltam meg popcorn-t...de minnya irok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sóston sokat voltamgyerekoromban. Nagyim Nyiregyházán lakott és minden nyáron végig nála voltam annyira imádtam ott lenni.
Elmegyünk oda azbiztos. Jó kis kirándulás lesz na meg legalább a Mamám sirját is rendbe teszem.

Az embereknél is gaz ha nagyon szeretünk akkor elöbb utóbb bővül a család:) És az elefánt az szerencsét hoz:)

Kép
csucsu05

Nyíregyházán vadaspark van, oda megyünk. (készülünk)
Ja, Csucsu:én elcsesztem szombaton, mert üres kézzel mentem és csak ott vettem zoo-s állateledelt...szóval vigyél darabolt almát!!!Minden állat imádja!!!Persze, csak ha akartok etetni meg símogatni!
Vendég

Csucsu!
nekem mániám az elefánt. de tényleg. a házunkban már alakul egy elefánt-fal, mert kitaláltam, h ők külön falat érdemelnek :lol: :oops:

a szerencsehozásban és bővülésban nem nagyon hiszek, talán ezért nem is jött még össze nekünk?! :roll: mindegy. örülök, h most lekattantam a témáról. Ha mostanában összejönne a bébi, tuti nagyon boldog lennék és nem zavarna, h kirúgnak miatta. de amíg nem tudom, h terhes vagyok, addig próbálok nagyon jó m.erő lenni és nem agyalni a babán.
mert egyébként nem védekezünk, nem figyelem magam, de pé környékén (amit én sosem tudok, h mikor is van) nem engedek be egy katonát sem :roll:

babszika

babszi: Ez a legjobb hozzá állás. Igy meglátod összejön. Élj a mának és majd jön az a baba is meglátod.

Nóri: jó ötlet viszek is akkor mert szeretnék etetni. Párom mondta ne vigyünk smemit majd ott veszünk etető kaját. De én mondtam, hogy viszek csak nem tudtam mit. De már akkor ezt is tudom:)

Kép
csucsu05

Látom beletrafáltam a hozzászólásommal! :evil:
Csucsu,
nem tudom,h. irígy e rám a kolléganőm mert ő már nyugdíjas, így a babatéma nem játszik. Ja amúgy ő volt aki múltkor azt ecsetelte, h. "milyen jó anyának, nagyinak lenni...majd megtudom én is". Kösz! :twisted:
Az irígység esetleg a sógornőm részéről lehetséges, bár őt sem tudom, h. mire irígy... Ő meg 2 hete egy közös pizzázás alkalmával tapintott a lényegre, h. "nálatok miért nincs még gyerek??" és most nem túlzok, szó szerint így kérdezte meg. Köpni-nyelni nem tudtam. Ráadásul ő azért volt bunkó, mert tudja, h. szeretnénk babát, ezért gondolhatja, h. nem direkt nem akarunk, csak valamiért nem sikerült eddig. Ja, és neki már van kettő (1-2 hónap alatt összejöttek).

Nóri,
köszike a nyuszikát, annyira édes! Ábel A. valóban már évek óta babát akart. Én meg a maximát szoktam venni, ahol a Jóban Rosszban-ból a Fruzsina nyilatkozta, h. már nagyon szeretnének hárman lenni (2 éve házasok). Megértem, h. mit érezhet.
Babszika,
neki is köszi az ölelést
De most hülyén is érzem magam, mert TI is mindannyian ilyeneket érezhettek és Ti vígasztaltok mégis!! :oops: Csak én nem nagyon szoktam kiakadni, de most túl sűrűk voltak ezek a dolgok! Ja és a hab a tortán, h. ma bejön az egyik kolléganőm az 1 hetes kisbabájával. :cry:
Vendég

Arikon: az idősenn kolléganőd is lehetrád irigy csak ezzel tudja meg is bánt azért hozza fel a témát.
Nyugi te is beviszed majd a babát a munkahelyedre:)

Kép
csucsu05

idősebb akartam irni:(

Kép
csucsu05

Csucsu:etetőanyag 100 forint, azért érdemes venni, de a legtöbb állat rámnézett, mikor odatartottam és kb ennyit mondott:baszki, ezt már piszkosul unom...nincs valami másod? :wink: :lol:
(mondjuk a kiskecskék imádták)

Arikon:naná, hogy vígasztalunk, ha valaki, ezt mi aztán megértjük!Úgyhogy gyere, itt a vállam... :roll:
Vendég

most lehet, h hülyének fogtok nézni, de én úgy gondolom, h sokszor nem szemétségből kérdezgetnek minket az emberek.
én úgy érzem, h tőlem is sokan azért kérdeznek ilyet, mert látják, h imádjuk a gyerekeket, látják, h egymást is imádjuk, az is egyértelmű, h jól alakítjuk az életünket, hiszen házunk van, meg 2 autónk (az lényegtelen, h 19 évig fizetek havi 130-at érte) és nem is gondolják, h vmelyikőnkkel baj lehetne.

csak mi sokkal érzékenyebben vesszük fel.
mert emlékszem, mikor kislány voltam, a családban az idősebbek mindig azt kérdezgették a tesómtól, uncsi tesóktól, h mikorra tervezik a babát. szóval, sztem az emberek egyszrűen kíváncsiak és nem is gondolják, h "rosszat" tesznek a kérdéseikkel. :roll:

babszika

Sőt Arikon, mi is odavisszük a babáinkat és ott rendezünk nálatok topik-talit! :D
Vendég

Babszi:a legtöbben lehet, de sajnos az ember érzi, mikor éllel kérdeznek...én lagalábbis tudom (érzem) , mikor baszogatnak és mikor érdeklődnek.
Vendég

Babszi:téged hülyének?áááááááá dehogy.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ez a szép a topicban. Mindenki ugyanazt szeretné mégis tudjuk egymást segíteni és bátorítani:)
Nórinak igaza van:) Visszük a babákat és ott lesz topictali:)

Babszi: lehet mondasz valamit. Ezt még ebből a szemszögből nem is néztem.

Kép
csucsu05

Nóri!
azért, mert te tudod, h az vagyok, azért a többiek hagy higyjék már, h normális emberrel társalognak :lol: :lol: :lol:
Kép

babszika

Na itt lennek

Arikon
paprikas krumpli azt ngyon szeretem 8) bejaro not meg atkuldom...mer 5utan te ma ne takaritsal :wink: :lol: Kép

Zsuzska
En sajna a tesztekhez nem ertek...de azt latom,hogy csikos :? :oops: valamelyik topikban pedig olvastam rola de nem akarok hulyeseget mondani :roll:

Nita
Szoritok lakas ugyben...bar az onkormanyzatit mar evekkel ezelott is ngyon nehez volt megszerezni :roll: bar,hogy most megy en nem tom :idea:

Krisztinka
Meg egyszer koszi a faradsagot,hogy utananeztel nekem :wink:

Babszi
Elefantfal :shock: :?: azt meg,hogy kell elkepzelni :roll: szupi lehet :wink:

Csucsu
bejarono teleportalasa megkezdodott...nyissa ki az ablakot... Kép es jol mondod szerintem is mi erzekenyebbek vgyunk :roll: velem is megtortent mar... :roll:

Nori
Aterzem am teljesen...en neha talan azert is valaszolok ugy ahogy...vgyis valaszoltam...en nem csak a babatemara...de sokminden masra is erzekenyebb vgyok a babaugy miatt persze...olyan mint egy virus szetterjedt az eletemben...es hiaba probalom elfedni...soxszor nalam is kiborul a bili :roll:

Bocsi,hogy megint soka irtam de kozben parommal sms-eztunk :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép napot mindenkinek!

Babszi: Szerintem is így van. Nagyon sokan inkább azért kérdezik meg, hogy mikor lesz már baba, mert drukkolnak érte.... csak mi reagálunk rá érzékenyebben :roll: Az is biztos, hogy vannak, akik szemétségből csinálják :evil: :evil: :evil: Őket le kellene lőni :!: :!: :!:

Csucsu: Sajna nem jós tesztek voltak :x :x És már 10-én is pozitív volt egyszer, de nega lett. Most megint pozitív.

Arikon: Sok a tapír ember :roll: :roll: :roll: (((((ölelés))))

Nóri: Nagyon jók lettek a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a hajas teve meg szenzációs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is így voltam anno, amikor tavaly bejelentették barátnőmék, hogy babát várnak. Iszonyúan örültem neki, de délután olyan sírógörcsöm lett, hogy párom is nehezen tudott megvigasztalni. :roll: Aztán jött el előtejem is és megint elkapott a sírógörcs.... szerencsére apa pont itthon volt és gyógyítás gyanánt bevonszolt az ágyba :oops: :oops: :oops: Egyből jobb kedvem lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget!
áh, csak úgy képzeld el, h azon a falon van az elefántos kép, az elefántos naptár, egy polc, amin az elefántok sorakoznak.... ilyesmi. Kép

egyenlőre még csak a képek vannak fent. :roll:

babszika

Szia Zsuzska!
Látod, végre megint tudunk majd esténként értekezni :wink:

babszika

Babszi ne hulyulj ez ngyon klafa :shock: ilyenje nincs mindenkinek 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babszi:teljesen noooormális ám...a mellékelt képe ezt hűen tükrözi... :lol:

na ide dobok egy témába vágót...

Kép
Vendég

Pont most mondtam Bálintnak, h miylen fura ez az egész ház dolog.
most voltunk egy pénzes ismerőseinknél (meghívót leadni) és beléptünk a házukba (még nem láttuk), de már fordultunk is volna ki.

nem vagyok elfogult, mert az emberek véleménye alapján mondom, h nálunk mindenki vidáman, mosolyogva néz körbe. az övéké meg tök lehangoló volt és olyan szedett-vedett hatása volt.

szóval, sztem a mienk azért tetszik mindenkinek, mert mi csináltuk és szeretettel. szóval, minden egyes ytongban egy csomó szeretet bújkál és minden apró részletet nagy gonddal gondoltam ki a házban.

és persze, nincs mindenkinek, de nem is mindenki mániákus úgy mint én :lol:

babszika

Nem tudja valaki hol van Gabi :shock: es,hogy mi van vele :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

a várandósság/novemberi topikba ír...minket már le sem sz.... :oops:
pedig vígasztaltuk-bíztattuk őt is sokáig, ha kellett....na mindegy, befogom, mert aztán megint én leszek a főbűnös!
Mondjuk a számlámra legyen írva, hogy én ott is olvasom, miután felkutattam!
Vendég

Oké, benne vagyok a topic-bébi taliban! Sőőőt azt is bevállalom, h. otthon legyen nálunk és sütök-főzök meg minden! :D Na kezd jobb kedvem lenni, nemhiába én alapvetően pozitív csajszi vagyok!

Nóriii :lol: :lol: tök jó ez a kép!

Mindenkinek köszönöm az ölelést és remélem érzitek, h. viszonzom! :wink:

Bridget,
nos egy bejárónőt én is szívesen elfogadnék, de szerintem Férjecske nem nagyon díjazná. Ő azt szereti nézni ha én hajolgatok a a felmosóronggyal... :oops: 8)
Vendég

Nóriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
áááááááááááááá :lol:

Kép

babszika

na persze, Arikon, mert akkor jól betámadhat hátulról :lol: :oops:

babszika

Arikonnak:bár ez ismétlés!!!(bocs)

Kép

:lol: :lol: :lol:
Vendég

homokosok------helyettesítés-----FÉRJECSKE!!! 8)
Vendég

Kép

babszika

Babszi: pont ezt akartam én is mondani.... ha behajolsz elé, naná, hogy rád veti magát egyből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És örülök, hogy jól érzitek magatokat kis vityillótokba. Mi is így vagyunk a saját lakásunkkal.... hozzánk is nagyon szeretnek jönni.... meleg (éppen 25 fok),hangulatos és barátságos, és mi csináltunk mindent a két kezünkkel :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri: Azért fájt ez a kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

csajok!

lelépek, mert ma még nem ettem, nem mostam... :?

legyen szép napotok!

Kép

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?