Látom beletrafáltam a hozzászólásommal!
Csucsu,
nem tudom,h. irígy e rám a kolléganőm mert ő már nyugdíjas, így a babatéma nem játszik. Ja amúgy ő volt aki múltkor azt ecsetelte, h. "milyen jó anyának, nagyinak lenni...majd megtudom én is". Kösz!
Az irígység esetleg a sógornőm részéről lehetséges, bár őt sem tudom, h. mire irígy... Ő meg 2 hete egy közös pizzázás alkalmával tapintott a lényegre, h. "nálatok miért nincs még gyerek??" és most nem túlzok, szó szerint így kérdezte meg. Köpni-nyelni nem tudtam. Ráadásul ő azért volt bunkó, mert tudja, h. szeretnénk babát, ezért gondolhatja, h. nem direkt nem akarunk, csak valamiért nem sikerült eddig. Ja, és neki már van kettő (1-2 hónap alatt összejöttek).
Nóri,
köszike a nyuszikát, annyira édes! Ábel A. valóban már évek óta babát akart. Én meg a maximát szoktam venni, ahol a Jóban Rosszban-ból a Fruzsina nyilatkozta, h. már nagyon szeretnének hárman lenni (2 éve házasok). Megértem, h. mit érezhet.
Babszika,
neki is köszi az ölelést
De most hülyén is érzem magam, mert TI is mindannyian ilyeneket érezhettek és Ti vígasztaltok mégis!!
Csak én nem nagyon szoktam kiakadni, de most túl sűrűk voltak ezek a dolgok! Ja és a hab a tortán, h. ma bejön az egyik kolléganőm az 1 hetes kisbabájával.