Sziasztok!
Szantre!
Annyira szép volt amit betettél,hogy itt csorognak a könnyeim!
Örülök,hogy rendeződnek a házzal kapcsolatos dolgaitok!
Márk meg már nagyon ügyes,magátol is megfogja tanúlni a dolgokat!
Nircee!
Szerintem a házszétverés tényleg nem nem függő!Nálunk a két lány jóval nagyobb kupit csinál mint az 1 fiú!Na meg azért nefelejtsük el,hogy nevelés kérdése,hogy mennyire lesz kupi a lakásban!Én mindég szólok nekik előre,hogy úgy pakoljanak szét,hogy ők rakják el az egészet!ez így is van,minden játékot ők tesznek a hejükre,még Zsani is segít nekik már!
a fiúkra is lehet ám nagyon szép dolgokat venni,mert mostmár egyre szinesebbek az ő ruhájuk is!Régen amikor Roli született akkor még nemvoltak ennyire szép szinesek a rucik fiúknak!Megértem,hogy lányt szerettél volna,de tényleg ne bánkodj ez miadt!kitudja,lehet,hogy a 4D últrahang is tévedhet!
Na meg ha esetleg beválaljárok a harmadik babát akkor még lány is lehet belőle!Nem szabad túl korán teherbe esni én nekem az a tapasztalatom!
mondjuk én Anett után fiút vártam teljes mivoltomban!szerintem egy fiú sokkal kedvesebb tud lenni mint egy lány(még amíg picike),sokkal jobb babák is!
Pumperka!
Gyönyörű a szobája a kislegénynek!Igazán jó dolga van neki már ijen picike korában is!Teljesen jó helyre születik meg a pici!Kitartás nincsen már sok hátra péntekig!
Szandik nagyon szépek!Mi még nem vettük meg,majd egy hónap múlva amikor bejön neki a szezonja!Megvárom,mert mindég megbánom ,hogy előbb megveszem nekik és késöbb meg látok szebbet jobbat!
Kaja!
Ugyan az mint Henuséknál!Útközben szokott még enni pogit,kekszet.A túrórudi nálunk is nagy kedvenc!
mindég mondja,ha kinyitom a hűtőt,hogy Túúúróóóó
cici az minden mennyiségben jöhet,most mértem őt és hízott 1 hónap alatt majdnem 1 kg.most 11,3Kg (Volt 2 hete).mindegy szerintem vannak babaák akik a sok kajcsitol is csak úgy híznak mint egy átlagos gyerkőc,és vannak babák akik a kevéstől is "dagadnak".Nem kel kétségbe esni ha megcsappan az étvágyuk,hiszen mi sem eszünk mindég egyformán4Van,hogy Zsani nem is eszik főtkaját,csak szendvicset,krémtúrót,gyümit!Gyümölcs az mindég van naponta legalább 1 alma,banán.Nemfognak éhezni,mert előbb vagy utóbb úgyis kérnek enni,legalábbis Zsaninál így van.szépen mondja már,hogy enni adó és amikor kérdezem,hogy éhes vagy?Ő rávágja,hogy igen!Már nem bólogat,meg a fejét rázza,hanem igen,vagy nem a válasz!
Henus!
Köszike a hiányolást!Vagyok,csak Húsvét előtti nagytakarításban voltam!Nekem nincsen olyan jó dolgom mint Vernának!
Picurk!
Gyönyörű a kiscsajod!!!Mekkora szemei vannak!
Sziasztok
Szép napot mindenkinek!