Hú csajok, irigykedve olvastalak titeket
Naaaaaagyoon jóóóó lehetett
Tesóka, egyértelmű volt
De előtte mint a sír úgy hallgattatok erről
Amúgy ez nem gond, csak csodálkoztam hogy mi van, tök szupi dolog és nem is hireszteltétek
szóval érted
Mi is megyünk úszni, húsvétkor. Kiváncsi leszek mit szól hozzá majd a Ricsi
Szerintem para lesz, most a kád víztől is fél, ha egyedül ül benne. Mi lesz a nagy medencében?
Szisz!
Pár nap és visszaáll az eredeti mennyiségre a tejcsid, ha már nem lesz meg, minden a régi lesz. Nekem így van, sőt ugye mikor kevesebb van akkor többet és gyakrabban szopik a Ricsi és ahogy elmúlik a mensi hirtelen bedurranok
Ennek mondjuk én már nem örülök...
Gabó!
Most mondjam hogy nagyon szívesen?
Hát ebben a szituban ez így gázos
Úgyhogy használja Flóra őket egészséggel! Remélem sikerült egy kicsit kárpótólni az antik görög vázát
MÉg akartam valamit
Ja, megvan
Multkor mikor itt volt az anna(védőnéni), mondta hogy a kullancsos oltást 2 éves kortól ajánlják
??????????????
kb ez volt a véleményem, úgyhogy ma apa elrobogott a dokihoz és megkérdezte...Nem hogy két éves kortól, hanem holnap be is adja a doki
És így is jövőhéten kapja a Ricsi a kövit, hogy még a kullancsszezon elejére immunis legyen. Képben van az anna
Másik oltásunk a prevenár lesz (pneummoc.). 1-2 éves korig 2 oltás kell, a dokint meg egyet mondott és egyet is írt fel
Asszem holnap megkérdőjelezem ezt, ki sem váltottuk, nehogy már rosszul oltsák a gyereket
ráadásul mindenáron le akar erről beszélni, hát nem mindegy neki
Ja és ezt meg még az Anna is ajánlotta, és mikor mondtam neki hogy a dokinak nem tetszik ez, ő sem értette?! Van összhang mi
Ráadásul kérdezte az Anna, hogy miért nem oltatjuk a bárányhimlőt, ennek meg a doki örült hogy nem kérjük.
Közben eszembe jutott még valami
A Deichmannban vannak olcsó gyerekcipők
Hátha érdekel valakit
Vettünk tavaszra egyet 2990 ft-ért