Új privát üzeneted érkezett!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!!!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat :D Finom volt a tiramisu :D
Vincének nagyon hiányzik a séta, nem tud itt bent olyan jót aludni, és már 2 napja nem voltunk kint...

Móni, el kellene kezdened vezetni :wink: Majd várom a beszámolót a ringatóról, mert szeptembertől mi is mennénk :) És kiváncsi vagyok, hogy érzi majd magát a Ricsi! (Egyébként Kelta köz)

Niki, nagyon édes Nonó!! Tényleg voltatok urológián?

Encu, nekünk mindegy mikor lesz a tali :wink: Karcsika nyűgös még? Vince ma csinálja a fesztivált...
Mennem is kell..

Többiek???

Kép

Kép
sbarbi

Móni!
Igen felhívott Ricsi, de nem keltett! :lol:
Még jó hogy csak félóra, mert a több időt ki sem bírnák, annyi a tücsökzene is!
A mesére pedig azt értettem, hogy amikor majd Benedek Eleket vagy népmesét mesélsz, ne költsd át, mert az úgy van felépítve, hogy a gyermek lelkivilága megtalálja benne magát és ha megtöröd nem fogja jólérezni magát benne!
No erről sokat tudnék mesélni, de majd elmondom a lényegét amikor talizunk!
Flóra nagyon örült az ajcsiknak mégegyszer köszönjük!

Encu!
Igen ez így van, amikor végre alszik a gyermek, akkor te nem bírsz, de lehet, hogy ez a hülye szeles idő is közre játszik!

Barbi!
Nemcsodálom, hogy Vince nem bírja, hiszen jó is az a ringatós séta, de ez a bolnd idő...

Niki!
Átaludta Nonó az éjszakát így hogy fáradt volt, reggel korán keltetek?

Zsuzsa!
Az április tényleg messze van, vagy nem is? :lol:
De már várom a beszámolót, hogy vajon mekkora lehet stb....

Kép
gabriel79

Lányok

undorito idö van

Felhivtam a vezetö védönöt és
elpanaszoltam neki hogy nem jövök ki a védönövel és nagyon megértö volt söt még azt is megbeszéltük hogy ö lesz

a tudja válalni

esküszöm lányok egy kö eset le a szivemröl mintha megkönyebültem volna hogy vége .

nem vagyok normális
anha

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak kicsit fáradt vagyok mostanában! Ja és tele van a tudatom az orvosokkal!

1. Bálinttól is vettek vért az anyagcsere szűréshez a születése után mint minden gyerektől. Kb. 3 hete kaptunk egy levelet, hogy vigyük el mégegy szurásra, mert elképzelhető, hogy kezelhető, örökletes anyagcsere betegsége van. Akkor felhívtam őket és megbeszéltük, hogy a Péterfy fogja küldeni az újabb mintát és majd értesítenek pár nap múlva. Még mindíg ott tartunk azóta, hogy nem tudjuk az eredményt, mert: költöznek, rossza a rendszer, kb. 600 oldalnyi a betegek listája amit nem tudnak megnyitni, stb. Kicsit kezdek morci lenni!!! :x :x :x

2. Dávidot hétfőn visszük Debrecenbe a végleges shönt beültetésére. A kórházban nem tudnak mentőt hívni, mert ambuláns beteg, nem hozzájuk tartozik a probléma. A gyerekorvos nem tud mentőt rendelni, mert nem tudja az egyeztetett dolgokat. A gyereket csak mentővel és mentőorvossal/mentőápolóval lehet vinni ebben megegyezett a két orvos véleménye. Tegnap meló után ment Viktor a kórházba azért a paírért, amit az ottani kezelőporvosa írt az itteni gyerekorvosnak, hogy meg tudja rendelni nekünk a mentőt... Persze mikor szóba került, akkor a védőnő és a gyerekorvos nem mondta, hogy kell ilyen papírt kérnem, a főorvos pedig nem adott mivel nem kértem. Most nem tudom, hogy a szülőket nézik ennyire hülyének, vagy ők azok!? :roll: :roll: :roll:

3. Bálintnak holnap ismét korrigálni kell a szemét (már harmadszor), mert véletlenül megint kimaradt egy kis rész az előző korrekciónál! :evil: :evil: :evil:

Mindezek mellett Dávid tök nyügös, alig tudom elaltatni, utána alig bírom kivárni, hogy felkeljen enni... Tegnap is összesen 6-szor evett :oops: :oops: :oops:
rnecsi

Szia

Csilla nem irigyelek az tuti
anha

Csilla!!

Én is nagyon együtt érzek... Már nem is tudom, mit lehet ilyenkor mondani...!!!!! Csak hogy kitartás, hamarosan vége lesz, ha elég nagyok és erősek lesznek a fiaid.

Soksoksok energiát küldök nektek!+++++++++++

Kép
Kép
encu

Csilla!
Egyszerűen szóhoz sem jutok, hogy micsoda fejetlenség van! :twisted:
Aztán ezek akarnak még több pénzt?Majd, ha lelkiismeretesen végzik a munkájukat (tiszetelet a kivételnek)!
Ha bármiben tudok is segíteni csak szólj nyugodtan , hívjál!

Kép
gabriel79

Lányok merre vagytok????
Hétvége van már :roll:

Csilla, tényleg mit gondolnak magukról ezek az orvosok :shock: Gondolok rátok, és szurkolok a fiúknak!!!!!!!!!!

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Mi a Nikivel épp készülődünk ezerrel a hétvégére, mert megyünk ugye wellnesselni...
Hogy mennyi minden kell egy babának!!!! :shock: Csak neki akkora a pakkja, mint kettőnknek az apjával ;)

Mindenkinek nagyon szép hétvégét, majd mesélünk!!! :D

PUSSSSSSSSSSSZ!!!! ;)

Kép
Kép
encu

Encu!
Akartam neked írni egy privit, de véletlenül az iwiwen küldtem el... :oops: :oops: :oops: :oops:
Látszik, hogy már Debrecenben van az agyam...
rnecsi

Encu, Niki! Jó szórakozást, pihit...stb :D Hát bizony jó sok cucc kell a babáknak...

Kép

Kép
sbarbi

Csilla!

Megkaptam és válaszoltam ;)

Barbi! Utólag is köszi! :)

Hűűűűű, de pangás volt most... :shock: Mi történt???

Niki! Ez jó volt!!!!! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Hát ennyire jó idő volt :shock: Mi is egész szombaton kint voltunk a kertben, jó kis kerti munka :) Vince kint aludt a babakocsiban vagy 3 órát :D

Vince új tudománya, hogy megfogja mindkét lábát hanyatt fekve. Egyébként pár napja megmértük és 7700 g volt, szóval hízik :wink:

Megyek rámolok...majd még benézek...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Mi ez a pangás??? :shock:

A hétvégénk nagyon szupi volt, na és tegnap reggeli masszázs..... :D :lol:

Encu!
Hányra mész dokihoz? :roll:

Barbi!
Holnap megyünk Nonóval urológiára, mert múlthéten apa nem merte bevállalni egyedül, mert ha Nonó elkezd ordítani, nem biztos, hogy meg tudja nyugtatni.

Csilla!
Szurkolok nektek, hogy most már tényleg minden nehézségen túl legyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kitartást!!!!!!!!!!

Kép
niki+baba

hm............ na azért ez már túlzás lányok!!!!!!!!!!! :shock: :D

merre vagytok??????? :roll:

Kép
niki+baba

Sziasztok

Gabi kültem privit
anha

Itt vagyok!

Rajtam van ez a szar, nincs kedvem semmihez ;)

Viszont tényleg nagy a pangás... :shock: Miért?? Merre vagytok????

És mi ez a nagy titkolózás? :D

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Olvasok de írni nincs időm :( megvagyunk, holnap reggel megyünk oltásra utána ringató és millió dolgunk van még utána.

Tesóka, Niki!

Meséljetek!!!!!!!! Elég szűkszavúak vagytok, bár arról is hallgattatok hogy együtt készültök wellneselni :roll:

Csilla!

Sok-sok ++++++++++++++
Remélem ezután már semmi hasonlót nem kell átélnetek! Kitartás!!4 :wink:
Háát a dokik :shock: :shock: :evil: sajnos ki vagyunk szolgáltatva nekik :evil:

Bocsi, de mennem kell, fürdünk

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Bocsi, most csak önző módon rólunk pár sor, hogy még élünk, megvagyunk stb.

Marcival az utóbbi időben nehezen lehetett bírni, szóval nem sok időm volt mostanában mellette.
Sajna vasárnap megjött, tök sz@r, ma is szenvedtem, nagyon fájt a hasam :cry: Ja, és azóta alig van tejem is :( Hát nem túl rózsás a helyzet. :(
Ma el is mentem gyógyszertárba, kiváltottam a tápszert a biztonság kedvéért.
De nem szívesen adnám, csak végszükség esetén. Szóval, ha van valami ötletetek, hogy több tejcim legyen esetleg, akkor várom... :roll:

Na, most mennem kell, Marci itt van az ölemben, és nem tolerálja már a dolgokat :)

szisszka

Tesóka!
Dehogynem! Én írtam, hogy készülődünk.... :roll: Nem volt egyértelmű?... Sorry...

Egyébként jó volt nagyon, a kölkök jókat fürödtek, élvezték nagyon, minket meg megdögönyöztek egy párszor ;) Hálisten! Már nagyon kivolt a hátam.
Annyira hiányzott, hogy el is fogom kérni Gabótól az Anikó számát asszem ;)
Ezek szerint nektek is sűrű a program ;) Mi meg holnap reggel 6kor indulunk Pestre, hogy levegyék a HOlter-monitort és ki is értékelik rögtön... Remélem nem kapok rossz híreket...

Szisz!!! Végre visszajöttél! Elég sok front jön-megy, nem csodálom, hogy kivan szegény Marci... Szerdán nem jössz masszázsra? Már ha lesz... ;)

Gabó! Hogy álltok a készülődéssel? Megyegetnek a dolgok? A meghívók?

Barbi! Mi is most már nagyon mennénk babaúszásra, mert Karcsikának nagyon bejött...tudsz adni elérhetőséget?

Niki! Nonónak nem hiányzik a nyüzsi? KArcsika egész nap viribült, most eludt el.... :D

Kép
Kép
encu

Szisz!
Fejjél, fejjél, és fejjél!!!!!!!!!! :D :lol:
Amúgy nekem is megvolt a hétvégén, de tudtam rendesen fürödni nem igazán zavart. :D

Móni!
Összefoglalva írtuk le, hogy szupi volt!!!!! :lol:
A babák nagyon élvezték a vizet. :lol:
Encuval egymást húztuk be a pezsifürdőrészbe, mert annyira erős volt a nyomás, hogy mindig kilökött minket! :lol:
Szombaton két masszázson is voltunk, délelőtt arc és dekoltázson, délután aromamasszázson persze pasinál. :D
És vasárnap reggel, Encu ment Karcsi helyett frissítőmasszázsra, nekem meg apa engedélyezett még egy aromamasszázst, ami isteni volt!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: És szinte mindenemet megmasszírozták. :lol: :lol:
Ja és a pasik is nagyon jól kijöttek egymással!!!!! :D

Amúgy ez a masszázs dolog nekem is nagyon bejön!!!!!!!!!

Gabó!
Igen mesélj, az esküvői előkészületekről, hogy haladtok???

Én most bezsongtam, mert most jöttem rá, hogy pont egy hónap van a szülinapomig!!!!! Hát igen öregszünk....... :roll: De azért várom is! :wink:

Kép
niki+baba

Encu!
Nonó ma egész nap tök nyűgös volt! Biztos ez az időváltozás volt az oka. :?
Amúgy meg nagyon elfáradt, elég sokat aludt ma. :lol:

Kép
niki+baba

Hú csajok, irigykedve olvastalak titeket 8) Naaaaaagyoon jóóóó lehetett :D :D :D

Tesóka, egyértelmű volt :lol: :lol: De előtte mint a sír úgy hallgattatok erről :roll: :wink: :lol: :lol: Amúgy ez nem gond, csak csodálkoztam hogy mi van, tök szupi dolog és nem is hireszteltétek :wink: szóval érted :D

Mi is megyünk úszni, húsvétkor. Kiváncsi leszek mit szól hozzá majd a Ricsi :roll: Szerintem para lesz, most a kád víztől is fél, ha egyedül ül benne. Mi lesz a nagy medencében? :roll:

Szisz!

Pár nap és visszaáll az eredeti mennyiségre a tejcsid, ha már nem lesz meg, minden a régi lesz. Nekem így van, sőt ugye mikor kevesebb van akkor többet és gyakrabban szopik a Ricsi és ahogy elmúlik a mensi hirtelen bedurranok :P Ennek mondjuk én már nem örülök... :? :oops:

Gabó!

Most mondjam hogy nagyon szívesen? :roll: Hát ebben a szituban ez így gázos 8) Úgyhogy használja Flóra őket egészséggel! Remélem sikerült egy kicsit kárpótólni az antik görög vázát :oops: :roll: :)

MÉg akartam valamit :roll:

Ja, megvan :D Multkor mikor itt volt az anna(védőnéni), mondta hogy a kullancsos oltást 2 éves kortól ajánlják :shock: ?????????????? :shock: kb ez volt a véleményem, úgyhogy ma apa elrobogott a dokihoz és megkérdezte...Nem hogy két éves kortól, hanem holnap be is adja a doki :D És így is jövőhéten kapja a Ricsi a kövit, hogy még a kullancsszezon elejére immunis legyen. Képben van az anna :shock: :roll:

Másik oltásunk a prevenár lesz (pneummoc.). 1-2 éves korig 2 oltás kell, a dokint meg egyet mondott és egyet is írt fel :shock: Asszem holnap megkérdőjelezem ezt, ki sem váltottuk, nehogy már rosszul oltsák a gyereket :roll: ráadásul mindenáron le akar erről beszélni, hát nem mindegy neki :roll: Ja és ezt meg még az Anna is ajánlotta, és mikor mondtam neki hogy a dokinak nem tetszik ez, ő sem értette?! Van összhang mi :? Ráadásul kérdezte az Anna, hogy miért nem oltatjuk a bárányhimlőt, ennek meg a doki örült hogy nem kérjük. :lol:

Közben eszembe jutott még valami 8) A Deichmannban vannak olcsó gyerekcipők :wink: Hátha érdekel valakit :roll: :P Vettünk tavaszra egyet 2990 ft-ért :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Encu, Niki!
Nagyon jól tettétek, hogy kényeztettétek magatokat!
Remélem felüdülve, frissen tértetek haza!

Móni!
Hát tényleg érdekes, mert múltkor az Anna mondta, hogy inkább a pneumo, mint a bárányhílő!
Szerintem fáradt!!! :wink:

Esküvővel kapcsolatban.
Kicsit elment a kedvem sokminden összejött, de majd személyesen elmondom nektek!
A meghívó szövegét csütörtökön viszem be!

Kép
gabriel79

Sziasztok!!!

De jó egy kicsit belendült az élet :D :D :D :D

Encu, babaúszásra mi Érdre járunk, közel van, és még az a jó, hogy nem kell pontosan megjelenni. Tel: Somogyi Krisztina: 06-30-921-5209. Ő majd elmondja, hogy kell orvosi igazolás (tőlünk nem kérték), meg úszópelus. Cím: Balatoni út 19 azt hiszem :oops:
Jaj, de irigy vagyok, jó lehetett a wellness :D
Mi Debrecenbe április 18-i hétvégén megyünk, én is majd kikunyizok egy masszázst :wink:

Niki, akkor teljesen megújultál, ennyi masszázstól :wink:

Szisz, biztos visszajön a mennyiség, csak szoptass, és ne keseredj el :wink:

Móni, hova mentek húsvétkor, ha nem titok :oops: :roll:

Megyek, mert Vince már egy kicsit mérgesen énekel :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt! :D

Megvolt az oltás :D Viszont csak egy hónap múlva kapja a kövit, lehet ha holnap megyünk akkor megint máskor kapná :roll: :lol: Megkérdeztem a prevenárt, állítólag ez egy új oltóanyag és csak egy kell belőlle :roll:

BArbi!

Balcsira megyünk, de hogy pontosan hova azt nem árulja el apa :lol:

GAbó!

Ok, legyen fáradt :lol: :lol:

Mindjárt megyünk nyenyerézni :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vince bealudt egyedül 8) azóta is nyomja, fárasztó az éjszakai 10 órás alvás :wink:

Móni, hú az szuper, imádom a meglepiket, bár engem vinnének valahova...de nálunk ez nem divat :roll: :oops:
Majd, ha lesz időd írd le milyen volt a ringató :)

Gabó, lesz holnap masszázs??? :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Éjszakai 10 óra alvás??????? :shock: :D :D :D aztaaaa, kijár ám neked a jóból bőven :wink: :D Mi sokszor keltünk, ismét jön egy fog... :?

Na mennem kell mert idegbajt kapott a Ricsi meg apa is hogy gépezek :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
A barátnőmék visszaköltöztek érdre akartok jönni tücsökzenére?

Barbi!
Igen lesz és várok mindenkit!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

CSajok! Ez annyira de annyira jóóóóóóóóóó volt!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ha hetente 5ször lenne is mennénk mindennap :oops: :D :D :D :D

Előbb értünk oda és elcsíptük az egyel előbbi csoportot így előbb is végeztünk, pont jó is volt, hazafelé bealudt a Ricsi :D

Hegedült a csaj, furulyázott, a Ricsi meg csak pislogott, tetszett neki :lol:

Kicsit olyan volt, mint anno mikor énnekkaros voltam. Nagyon bejött :D :D

Voltak negatív dolgok is de azt majd személyesen ha érdekel valakit, hátha olvassák mások is rajtunk kívül és magukra ismernek :roll: :wink:

Gabó!

HÁáááááááááááááááááát, érdekel 8) De csak akkor ha senkit nem túrunk ki, nem akadályozunk más programokban utána, meg ilyenek. Szóval terhet nem akarunk rád akasztani azzol hogy gondolsz ránk :wink:

mennem kell, fő a kajcsi :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????? Mit értékeltek ki?
:roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Na, hát annyival lettem okosabb, hogy majd az MR után mer biztosat mondani a doki, mert feleslegesen sem nyugtatni, sem ijesztgetni nem akar ;)

De azért én annyira nem vagyok ám beparázva...

Nikinek már beígértem, holnap masszázson elmesélem , hogy milyen tahók vannak... :shock:

Most megyek öblítőt venni ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Jöhettek ám előbb is csajok!
1-re, ha nektek jó!

Móni!
Senkit nem túrsz ki és semmilyen programban nem gátolsz, ha lesz más dolgunk azt úgyis közölni fogom veled! :wink:
Mi 9-re járunk jó az nektek, mert Flóra reggel 6-kor kel?

Megyek, mert manó apjával vitatkozik! :D

Kép
gabriel79

Gabó!

A 9 az tökéletes! Mi általában 6-7 között kelünk mostanában, úgyhogy szinte egy rugóra járnak a gyerekek reggel :D Jól emlékszem, keddenként jártok? :roll:

Szerintem mi nem tudunk előbb menni, 13-kor szoktunk kajálni, de megpróbálom előbb hátha sikerül :P Meg ha lesz babamasszázs, az úgysem rólunk szól, úgyhogy nyugodtan menjen előbb aki tud és ha jó így nektek! :wink:

Tesóka!

Jó hogy Te nem parázol! :wink: :D
Tahók...vannak sajnos :roll: :(

Tök nyűgi a Ricsi, enni sem nagyon akar, inkább szopizik. Csak a ropi csúszik ma. Na megyek, mert piszkálja a nyomtatót :x

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hű de tudok írni :lol: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nekünk jó az 1 óra, ha másnak is :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Most beszéltem a Csillával, holnap délelőtt lesz a műtét! Ha minden jól megy április elején jöhetnek haza és Bálintnak is megcsinálják addig a sérvműtétjét és akkor mind a két baba hazamehet! :D

Csilla!

++++++++++ *10000000000000-val :wink: Holnap nagyon-nagyon szorítunk!!!!!!!

Merre vagytok????? :roll:
Ma egész délután olyan nyomi voltam, még sétálni sem volt kedvem , utálom már ezt a szelet :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Mi nem megyünk ma, elkezdett köhögni a Ricsi :(
Tudtam, hogy el fogja kapni :evil: Volt a Ringatón egy gyerek, tök beteg volt, majd kiköpte a tüdejét :evil:
Ráadásul nincs is itthon calcimuskunk, adtam utifüvet remélem segít :roll:

Miért nem ír senki?????? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok!
Neharagudjatok, de inkább lemondanám a mai napot!
Flóra már második napja reggel 5-kor kel, most megint alszik és ebéd után újból!
Szerintem kezd megváltozni a napirendje, mert eddig nem így voltunk, csak nem akarom, hogy fáradt legyen!
Ugye nem haragudtok rám csajok??? :roll: :(
Jajj pedig annyira szeretem amikor itt vagytok olyan jó a társaság és Flóra is élvezi.
Remélem jövőhétre eldől, hogy milyen ritmust vesz fel manócska, mert ez a hajnali kelés kicsit megvisel olyan vagyok, mint a mosott f.s! :cry:
Persze az is lehet, hogy időjárás változás van és azért dőlt fel a napirendünk!

Kép
gabriel79

Sziasztok!!!

Gabó, nem haragszunk :wink: És tudod valamikor óraállítás is lesz, az is megkeveri majd a babákat...

Móni, jobbulást a Ricsinek!!!!

Mi nemsokára megyünk babaúszásra :) Addig gyertek írjatok!!! Nagy a pangás :roll:

Niki, meglestem a fotókat az iwiw-en, nagyon jók :D Ezek ugye már a Zalakarosi képek?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat, meg hogy lelket öntöttetek belém!
Újra több tejcim van, Marci reggel jól lakott már 1 ciciből.

Marci 6-kor ébredt, azóta virgonckodott. Csodálkoztam, hogy leállt a forgással, de tegnap délután egyszer megfordult. Ma reggel pedig többször is! És amikor a hátára fordult, utána mindig sírt, hogy forditsam vissza hasra. Szerintem elfáradt, mert most alszik mint a bunda :lol:

Csilla
Nagyon nagyon drukkolunk Nektek!!!

Móni
Szegény Ricsike! Jobbulást Neki!
Nem értem, hogy miért kell ilyen betegen gyereket közösségbe vinni :evil:
Hú de jó lesz Nektek Balcsin!
Nálunk Apája még hétfőn is dolgozni fog ... :( igaz, hogy csak 4 órát, de akkor is :evil:
Én is láttam a deichmannos cipőket, nagyon édesek és jó áruk is van!

Ja, a Plusban meg habtapit lehet kapni 1000ft-ért. Mi vettünk is Marcinak húsvétra.

Barbi
10 óra alvás? Nem semmi fiad van!!!

Niki
Na, voltatok urológián?

Na, most mennem kell, ma van Apája névnapja, remélem mindennel elkészülök, mire hazajön.

szisszka

Sziasztok!

Móni!
Élvezni fogja Ricsike a medencét, mert ha ti is bent lesztek vele, akkor biztonságba fogja magát érezni! :D
Jobbulást Ricsikének!!!! Nem tudom miért visznek beteg babát foglalkozásra, biztos azt hitték, hogy nem fertőző. :?

Barbi!
Köszi!!!!!!! :D :D Igen ezek már a Zalakarosi képek! Van még csak nehéz válogatni!! :lol:
Az április az már mindjárt itt van!!! :D :lol: Ti is pihentek akkor egy jó nagyot!!!!!!!!! :lol:
Ebbe az a rossz, hogy nagyon hamar elmegy az idő... :?

Csilla!
Megy a drukk!!!!!!!!!!

Gabó!
Akkor ma egy csomó pletyi kimarad!!! :roll: :lol:
Amúgy nálunk is hasonló a helyzet, csak Nonó 6-kor kel, utána fél kilenc körül még alszik egy órát, vagy max. másfelet, és ebéd után még szokott aludni egy órát ami kb. fél egytől, fél kettőig van.

Most éjszaka nagyon sokszor fent volt Nonó, nem tudom miért volt ilyen nyugtalan éjszakája. :(
Másnál hasonló???????

És követeljétek Encutól is a képeket!!!!!!!! Mert nagyon jóóóóó képek készültek róluk is!!!!!!!!!!!! :D

Szisz!
Urológiára holnap megyünk elvileg, már nem tudom igazából, hogy mikor hogy van rendelés, mert össze-vissza mondanak mindent telcsibe. :? :(

Kép
niki+baba

Szisz, nagyon ügyes fiad van, szuper, hogy ilyen kis mozgékony :D Örülök, hogy rendeződött a tejcsid :D

Encu, merre vagy? Képek???

Vince nagyon élvezte most is az úszást, úgyhogy én is :lol: Nemsokára indulunk sétálni, mert Vince nem bír elaludni...

Csilla, gondolok rátok, és remélem minden rendben lesz!!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Flóra már húzza is a lóbőrt!

Barbi!
Igazad van! :shock:
De jó bár örülök az óraátállításnak csak tudom, hogy jól bekavar majd az alvási rendünkbe!

Csilla!
Szurkolok nektek és remélem mihamarabb együttlehettek otthon!

Kép
gabriel79

Na, gyorsan írok, míg Apája haza nem ér, kb fél óra múlva jön, csak még elinditja a futóversenyt a téren :lol:

Niki
Hát ez hihetetlen, nem igaz, hogy nem tudják eldönteni mikor van rendelés :? Neten nem lehet megnézni esetleg a rendelést?
Durva az egészségügy, és akkor még a gyerekektől (elvileg a gyerek orvosoknak szánt költségvetésből vagy mi) vesznek el most pénzt, hogy pótoljanak valamennyit a felnőtt háziorvosoknak :shock:

Barbi
Akkor jó sűrű napotok van :D Micsoda kispasi Vince! Nem lehet ám egyszerűen kifárasztani! Úszás, aztán séta...tud élni :wink: :) Ééédes!
Marci viszont álomszuszék ma, az előbb is felkelt enni, játszottunk kicsit, most alszik megint :) Pedig éjjel is aludt...

Gabó
Azért jó, hogy Flóra alszik ebéd után, majdcsak rendeződik ez a napirend dolog!
Én 5kor kelek, Marci 6-kor vagy 7-kor. Kajál, aztán játszik, majd alszik még pár órát, aztán egész nap nem lehet lelőni, estetlen délután szunyál még fél órát, esetleg egy egészet . Ma viszont úgy tűnik kivételes nap van :D

Encu
Merre jársz???

megyek teregetni :wink:

szisszka

Szisz, hát akkor nem alszik sokat Marci...Vince reggel 6kor kel, és délelőtt alszik 1 órát, majd délután újabb 1 órát, vagy 2szer felet, ha sétálunk akkor képes 2 órát egyhuzamban aludni...De ebben a pocsék időben :roll: Szétfagytam kint :shock:

Kép

Kép
sbarbi

Basszus, írtam, és eltűnt!!

Na, mindegy... :shock:

Képek:

Kép Kettecskén

Kép Ez ám az élet!!! ;)

Niki! Mi is ááááááááálllllatszarul aludtunk... :(

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Csak egy képpet teszel fel???!!! :wink: Telhetetlen vagyok! 8) :P
Tök jó lehetett, megint irigykedem!!!! 8)

Édesek vagytok!!! :D

Köszönjük mindenkinek, folyamatosan nézem hogy lázasodik e a Ricsi, néha tök meleg. A múltkor is így kezdődött, remélem sikerült elkapni a dögöt, ezerrel nyomatom a c-t, jó lenne elmenni úszni, nem szeretnék itthon ülni mert beteg a Ricsi :roll:

Tényleg, úszópelust adtatok a babákra a vízben?? Érdemes egyáltalán venni, mert ugye elvileg csak pisi van ilyenkor az meg úgyis kifolyik a pelusból :roll: Bár amilyen szerencsés vagyok tuti összefosná a Ricsi a medencét :lol:

Nekünk szuper volt az éjszakánk!!!!!! Szinte hihetetlen :lol: Tegnap délután 6-kor bealudt a Ricsi a sátrában, egyszer felkelt, áthoztam az ágyába és csak reggel 5-kor kelt, akkor betettem magunk közé és 7ig aludtunk még :D :D

Újfajta altatást próbálok ki, most a sátorban alszik, és nem cicin altatom el hanem lefekszek a sátorba és befekszik mellém. Van hogy összejön, remélem sikerül a nappali alvásokat így megúszni cici nélkül :) De ha kér akkor adok neki. Tegnap óta eléggé szopis megint, a kaja nem igazán kell :? Viszont észrevettem hogy tök gáz lett a mellemen a bőr :shock: :evil: :evil: Lehet hogy most kiszopizza az összes tejet és azért lett ilyen fonnyadt, de nagyon brutál. Mint a vén banyáknak, ráncos meg minden de csak a két szélén a kezemnél 8jól behatároltam :lol: ) :shock: :evil:

JÉzusom, zabálja a krémem a Ricsi :shock: :lol: :lol: megyek kimosom a száját :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, mármint látom hogy két képet tettél fel :wink: :lol: :lol: de csak egyett a lazulásról :roll:

Niki, megleslek mindjárt én is titeket iw-en 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?