Sziasztok Csajok,
Itt vagyok, nem tűntem el megint, csak tegnap Anyóséknál voltunk egész estig, ma meg tárgyaltam mostanáig a melóban. Most is van még dolgom, de aaannyira kivi voltam, mi van Veletek, hogy bekuksiztam gyorsan
)
Bridget, örülök, h visszatértél, de leginkább annak, hogy Te magad is beláttad, furi volt a múltkori szitu - jó, h itt vagy újra
Szia Zsuzska, átadom tesókámnak a gratut, köszi
Nóri, ez a zebrafotózás akkor ötlet volt, nagyon köszönjük valamennyien!!!
De ugye azért legalább egyet haza is vittetek a csapatból..?
Babszikám, milyen érzés az új fészekből indulni reggelente? No és ugye, itt már a "pudingozás" is másként esik?
Arikon, írtad a cickát, ezek szerint jól értem, azóta is iszod folyamatosan? A barátnőm szerint pár hónap után, ha a cicka már megtette jótékony hatását, érdemes elkezdeni félidőtől a palástfüvet is - én most iszom bőszen.
Köszönöm mindenkinek a bátorítást az öribabával kapcsolatosan. Csucsu, olyan szépet írtál, fel is olvastam Jocinak, meg is könnyezte Ő is
Tegnap elmondtuk Anyóséknak is, mire készülünk. Kicsit aggódtam, mit szólnak, mert tudják, hogy az Ő fiuk tökéletes, nálam van gond... Szóval marha kedvesek voltak, azt mondták, nem az számít, a lényeg, h szeressük majd, ők már annyira várják az unokát, hogy örülnek az elhatározásunknak. Na, holnap 2-re megyünk a TEGYESZhez, drukkoljatok - én már nagyon izgulok
Ja, tesókám babája nagyon édi
Apukám rájött, hogy imádja a fényt, és ha nagyon sír, ezzel lehet megnyugtatni. Azóta ezt már tovább fejlesztették, és most már ha sír, laptop... A fényre rögtön elalszik, éjjel nagyon hatásos. Bezzeg, ha becsukják, rögtön sír megint... Íme egy kép tegnapi kép huncutkáról:
No és egy mai:
Többet nem untatlak Benneteket a fotóival, de ennyit szerettem volna megmutatni
))