Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, most már írjatok valami nyugtatót is: ugrándozó barikák a réten meg ilyesmi, mert a végén totál bepánikolok!;-) Azé' éjjel egy kicsit jobban aludtam, biztosan az segített hogy megoszhthattam veletek a szorongásaimat! Ezek után tessék nekem ajánlani egy nooooormális nődokit! Pályázatot írok ki: nem kell hogy sztár doki legyen abból jutott egy pár, ne motyogjon az orra alatt, nem kell mézes-mázasnak lennie de azé' ha kérdezek válaszoljon, ha időpontra megyek ne kelljen rá órákat várni meg ilyenek...! Szóval asszem visszakúsznék ide Bpestre, főként a Pesti oldal érdekelne, írjatok!!:-) PLEASE!

Egyébként meg madárfüttyös szép jó reggelt! (6,30-kor keltem, már itt vagyok a melóhelyemen... :? )
Vendég

Látszik, hogy álmos vagyok:5,30-kor keltem...
Vendég

Drága Tücsök!

Ha már a mi topikunkba nem jössz akkor itt leírom, hogy borzasztóan sajnálom hogy ilyen dolgokon kell keresztül menned és egy hatalmas ölelést küldök Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

A topik talinkra ugye jössz? :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Szia, Tücsi!

Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen kell keresztülmenned!

Nekem is az a véleményem, hogy ne pánikolj be, ekkorát nem hibázhatnak!!!!Szerintem ha sterilizálnak, bele kell egyezned, alá is kell írnod valamiket, azt anélkül nem csinálhatják meg.

Viszont mivel beletették a bogarat a füledbe, elhiszem, hogy nem hagy nyugodni a gondolat.
Keress egy jó dokit, és menj el Hozzá.Tudom, ez nem könnyű dolog, én is folyton dokit keresek...
(Lehet, hogy a megint megjöttben is tudnak ajánlani Neked.)

Remélem, hogy mihamarabb rendeződik a helyzeted, és tisztán fogsz látni!Örülök, hogy folytatod az Avandiát!
Szoptatás után és is szedni fogom!Legalábbis megpróbálom...

Én jól vagyok, ma betöltöttem a 12. hetet, hétfőn megyek genetikai uh-ra, és dokihoz.
Ha ott minden rendben lesz, kicsit megnyugszom.És kedden szerzek kiskönyvet. :lol:

Naponta többször mérem a cukromat, jónak tűnik.Fel sem megy nagyon, le sem esik.De szerintem kevés ez a szénhidrát, amit én eszem, úgyhogy kicsit lazítottam a diétán.Szerdán megyek az itteni diabetológushoz, kontrollra.

Szeretném valahogyan elérni, hogy ne kelljen a terheléses cukorvizsgálatra menni.
Az nem tenne jót, felborítaná totál a cukromat,amire annyira vigyázok...Szerintetek, ha kérek a diabetológustól egy igazolást, hogy állandó felügyelet alatt állok, akkor is meg kell csinálni?
Ezt megbeszélem a dokival is hétfőn.
Vendég

Ditke, azé' nem megyek mert mindig kikapok tőled! :P Nem, a talira nem megyek, azért is kértem Zsu-t hogy vegyen ki a táblából is mert nálam ugye a babaprojekt egy jó ideig még nem aktuális és ezért most nem is szívesen foglalkozom a témával, és nem azért mert fájdalmas hanem mert így is van elég agyalni valóm... Szeretnék egy kis nyugalmat végre magam körül: jó lenne ha végre fellélegezhetnék: "hurrá túl vagyok a laparon, és minden rendben van velem, most már nem kell ezzel foglalkoznom, csak élvezni a tavaszt aztán a nyarat..."szóval szeptemberig nem szeretnék dokit se látni! Addigra remélem teljesen rendbe jövök endokrin szempontból (most ez a legfontosabb a számomra, és minden erőmmel azon vagyok, hogy végre elmozdulhassak a pozitív irányba és ne érezzem rosszul magam a bőrömben a pattincsok és a szőrök miatt)és akkor talán jöhet a baba kérdés is!;-)
Nagy-nagy ölelés neked!:-)
Vendég

Luca, de örülök neked!!! Nagyon ügyes vagy a diétával kapcsolatban, de ezt már többször megállapítottam! Majd rakjál UH képet!
Ja, tegnap este én is ezen agyaltam, hogy a sterilizálás előtt biztos kellett volna beleegyező nyilatkozat..meg az altató orvos is kérdezte hogy van-e gyerekem és mondtam neki, hogy nincs; több mint 10 éve szeretnék és a ciszta mellett ezért is vagyok itt, hogy megnézzék nincs-e összenövés (nem tom mit jegyzet meg ebből a beszélgetésből, de az tény hogy nagyon kedves volt, sőt mivel mondtam hogy IR-es vagyok ráírta a papíromra, hogy mérjék meg a cukrom a műtét előtt közvetlenül mert ha gond lenne vele akkor ad valamit nem tom' mit) jaj, és mikor felébredtem az altatásból akkor bejött a dokim és mondta hogy minden rendben van, én kérdeztem, hogy volt-e összenövés mondta hogy "nem, mondom minden rendben", és mintha azt mondta volna hogy a vezetékek is átjárhatóak (és itt megint van egy olyan bevillanás, hogy mintha megjegyeztem volna magamba, hogy ezt eddig is tudtam...) de akkor megint elrohant...Tudom, tiszta hülye vagyok, mert ugye akkor itt a bizonyosság, de az az igazság hogy nem vagyok benne biztos...a férjem állítja, hogy folyamatosan beszéltem amikor visszavittek a szobámba én erre nem emlékszem csak amikor kitoltak a műtőből arra emlékszem, akkor kérdezték hogy néz ki a férjem én válaszoltam, éreztem hogy fölém hajol és fogja a kezem aztán semmi a következő emlék mikor messziről hallottam, hogy a műtős fiú megkért hogy szorosan fogjam át a nyakát, hogy az ágyamba tehessen...
Vendég

Tücsi, nyugi, légyszi, nem lehet gond!!!!!!!!!!!Kérd el azt a nyamvadt jkv-et!!!!!!!
Én dokim?Ő pesti mávos, pcos-ban képben van (már), Babszi is oda jár...megbízható, rendes, ír fel metet stb...kicsit pörgős...szóval a stílusát meg kell szokni, de nekem bejön, kérdezhetsz tőle, mobilon éjjel-nappal elérhető, magánrendelésén nem kell várni kivéve ha cúszik akkor is max 20 percet. és rendes, ha mondod, ez meg ez a labor kell, már írja is ki...
Vendég

Tücsi: szegényke!!
csináld amit Lafiék tanácsolnak, jk, újboli vizsg, h megnyugodj!
minden rendben lesz!! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Tücsök

Ennyire rossz ember lennék? :shock: :oops: Bocsi!

Viszont lesznek a talin mások is, Gyugyi is lemondott a babáról, Nati is jön stb..........
Egyébként a "szomszédodban" lesz a tali! :wink: :D
Vendég

Lafika, ez jól hangzik! Elküldöd az adtokat pü-ben? Ja, azt már tegnap is akartam kérdezni a jkv-et gondolom csak az általános munkaidőben, hétközben 8-16 között tudom kikérni, ugye? Vagy odamehetek akár este 6-kor vagy hétvégén is? Nem fognak elhajtani, hogy menjek vissza hétközben meg délelőtt (és addigra írnak egy újat :twisted: )... :roll: Vagy a kórházak nem úgy működnek ilyen adminisztrációs szempotból mint más közintézmény?

Czinki, tudom hogy kívülről nem úgy tűnik, de tényleg nagyon segít hogy leírhatom nektek! Szóval, tényleg jobban vagyok egy kicsit!
Vendég

Ditke, ne mondj butaságokat! Tudod hogy benneteket is nagyon szeretlek, de tényleg!
Vendég

Drága Tücsike!
Először is:nagyon hiányzol nekünk!!!!!!
Megdöbbenve olvastam a történetedet! :shock: :shock: El se tudom hinni,hogy mi mindenen kell keresztül menned!!!Kitartást!Minden rendben lesz,én sem hiszem hogy sterizáltak volna(szerintem ez előtt komoly beszélgetés+beleegyezés kell),de akkor is megdöbbentő a hozzáállásuk!! :twisted: :twisted: Szörnyű manapság az egészségügy hozzáállása,szakmai hozzáértése!!!Jó dokit találni,az olyan,mintha tűt keresnél a szénakazalban!! :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Sok erőt,kitartást kívánok neked!Sokszor gondolunk rád!Azért néha benézhetnél hozzánk is! Taliról hiányozni fogsz,de megértelek!!!

Sok puszi neked!!!
littike

A szénakazlas mondat után nem :lol: ,hanem :cry: jelet akartam tenni! :oops: :oops: :oops:
littike

Tücsi, mingyá megy pü!
A jkv-et az osztályos irodán(gondolom ott van ilyen, ahol átvetted a tb-papírt meg ahol fizettél vizitdíjat vagy ilyesmi dolgokat intéztél) szóval ott kell kérni, legalábbis én utólag (a műtét után 4 hónappal) ott kértem természetesen munkaidőben....mert hát nem közigazgatás de mégis... :evil:
Vendég

Littike, köszi neked is! Pussz! :-)
Éppen most írtam nektek és bocsánat az itteniektők, hogy itt meg túltengek! :oops:

Lafi, köszi!
Vendég

Szép jó reggelt!

Tücsi: Döbbenten olvasom a történeted :shock: B.sszus ez hihetetlen, de mégis igaz. Kérlek gondolj arra, hogy minden a legnagyobb rendben volt, jó?
Ha doki kell, akkor az enyém is nagyon ott vana témában. Ugyan fiatal, de alőadásokat tart, a SOTE II-n rendel. Én még nem fizettem neki semmit, ettől függetlenül mindig korrekten ellátott, sosem akart kidobni a rendelőből, mert nincs ideje... Vele is meg lehet beszélni bármit, ha vizsgálat kell vagy gyógyszer... Ha érdekel, szólj és küldöm az adatait ;)

Kitartás, biztos vagyok benne, hogy minden rendben. A gyógyszert pedig tessék szedni, ezt az egy hónapot már féllábon is kibírjátok ;)

Kép

Kép
bettica

Betticaaaa, gratula a 27-ik héthez, csak kapkodom a fejem hogy repül az idő!! Kíváncsi vagyok ki a dokid, vicces lenne ha az én előző dokim lenne, vagy mégsem lenne az?! :roll:

Képzeljétek, az előbb hívott Angéla és már ma mehetek a receptért, ez azt jelenti, hogy egy napra sem maradok gyogyi nélkül!:-)
Vendég

Tücsi: Ment a pü. ;)

Kép

Kép
bettica

Tücsi: :D
én is jobban érzem magam, ha kiírhatom magamból a fájdalmam, aggodalmaim! :roll:
bejelentkeztem az MM-be, úgy, h ua a laboreredményt viszem majd kaáliba.
remélem nem lesz gond, h mm-be 3 hetes laborer-el fogok menni!
nem lesz ígyse úgyse 3. cn-i, mert már nem is tudom, h hol tartok 50 vhány napnál. :roll:

kérdésem az lenne, h pajzsmirigy túl v alulműködést a TSH-ból lehet tudni v kell még vmi más is mellé, mert akkor az is kérnék még!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ft3 és ft4 nem árt még szerintem
Vendég

LAFI : KÖSZI !

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok lányok!

Jajj, teljesen elvagyok havazva. Házat festettünk, mindegyik szobát, holnap jön a villanyszerelő, mert mindenhol új lámpák lesznek, azt sem tudom hol áll a fejem. Viszont ma a szépen alakuló hőmnek lőttek, megjött a menzeszem, pedig annyira bíztam ebben a hónapban :( Kép Íme :(
tyche

Mniki!

Azt a leborult...
Ezt nem vették észre? Vagy "csak" nem szóltak?
Megkérdezhetem mennyi volt az az alacsony progi? És mit mondtak az eredményekre: Minden rendben, hazamehet, gratulálunk???? Ááááááhhh! Nem találok szavakat!
Most konzultációra megyünk. 2006-ban volt 3 inszem. Továbbra sem hajlok a lombikra. Sôt az inszemet is szeretném closti nélkül. Nem tudom mit szólnak majd az ötleteimhez... De szerintem, ha van spontán peteérés akkor maradjunk annál. Nem kell nekem több tüszô.
Na meg lesz egy átjárhatósági, mert az elözôt egy lapar alkalmával csinálták és mi van ha az után elromlott valami. Ha egy nappal türelmesebb vagyok jelentkezhettem volna Norka felhívására, de miután úgy könyörögtem ki a Kaáliban ezt az idôpontot már maradtam ennél.

Tücsi!

Na itt a többiek már mindent leírtak amit egy ilyen topik elbír...
Ôszintén felháborít a dolog és sajnálom, hogy még ezen kell morfondíroznod.
A lapar másnapján én elkezdtem vérezni. Kérdeztem, hogy ezt vegyem e menstruációnak, azt mondták ne. Mégis rá pontosan 28 napra jött meg a következô.

Lona
lona1

lafead: Tudom, hogy egyszer már beszéltünk erről, de ki a te dokid? Rendel tb-s rendelőben is, vagy csak magánrendelője van? Nagyon szeretem az én dokimat, de ő csak magánban rendel és ha babás leszek nem biztos, hogy minden vizsgálatot meg fogok tudni csináltatni nála.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky van ez is, az is!
Vendég

Sziasztooook!:-))

Czinki, pont utánnam 1 héttel mész az MM-be!;-) Viszont nem soká itt van 19.-e és mehetsz a Kaáliba, kiváncsi vagyok mit mondanak!;-) Akartam már kérdezni, hogy kiválasztottad már a menyasszonyi ruhát :?:

tyche! Ó, a manóba, ez tényleg nagyon ígéretes volt és ha jól számolom a luteális fázisod még 14 napnál is hosszabb volt szóval, gondolom mekkora csalódás ez! Sajnálom!:-((

lona!

Képzeld, du 3 óta iszonyatos görcseim vannak, és van már egy picike narancsos dolog (azé' narancs mert még a tegnap esti kúp is ürül;-)) szóval nagyon reménykedem, hogy holnapra megjön! Ha így lesz akkor még sem hülyült meg annyira a szervezetem ugyanis, ma van 2 hete, hogy észleltem a nagy mennyiségű tojcsis folyást!:-)))

Lafika, megnéztem Hunort az iwiw-es albumodban, annyira édes! És a kutyus is!;-) Nektek mikor lesz meg a Beagle? A mi Edink 17-én lesz 2 éves, 8 hetes korában hozta haza a párom...

Puszi mindenkinek, ma már nem jövök mert asszem ma lesz a Született feleségek!
Vendég

Tücsi, hát az úgy van, hogy ha végre lesz kertes házunk (Isaszegben is gondolkodunk, kolleganőm isaszegi és elmondása miatt tetszene, viszonylag olcsó is...), szóval akkor a következő állataink lesznek:
1. magyar drótszőrű vizsla,mint az avataromon lévő Jimmy
2. beagle
3. macsekok, perzsa cicák
4. valamilyen nagytestű, szőrös kutya

1-3 én kívánságom
4 férjem kívánsága(nem tudja,milyen a fajtája :lol: de elképzlése van...)
Vendég

lafead: És mi is a neve a dokidnak?
vicky79
Budapest III. kerület

Szép napot mindenkinek! :-)

Lafika, gyertek ideee!;-) Mi is totál véletlenül költöztünk ide: a férjem kollegája ajánlotta, mikor először kijöttünk nagyon vonzott minket a dombság és a sok erdő, de azért voltak kételyeink...Aztán megláttuk a házunkat és azonnal beleszerettünk (a ház icike-picike és elég ramaty állapotban vettük meg, de annyira szuper helyen van, hogy nem tudtunk lemondani róla,) és nem bántuk meg! Nagyon boldogok vagyunk itt, a szomszédok is szuperek, főleg a szembe szomszédünk: egyszer Edi elszökött amikor nem voltunk itthon, a szomszéd megismerte őt és hazahozta, a kisdög újra kiszökött a srác meg már pizsiben volt miko meglátta az ablakból a szökést...szóval pizsiben utánna rohant és újra hazahozta! :lol: Annyira hálásak vagyunk neki azóta is, de egyébként is nagyon jól el lehet velük dumálni...Jaj, bocsánat az OFF-ért, csak akartam érzékeltetni, hogy milyen mázlink van a szomszédunkkal is!;-)

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Itt vívódok már egy fél órája, hogy leírjam-e a gondom, és úgy döntöttem leírom.De előre szólok, hogy NEM SZERETNÉK vitát!!! :wink: Ha csak egy ember is van itt, aki nem gondolja azt, hogy bolond vagyok, és esetleg megért, attól már nagyon megnyugodnék!
Azért fura ez az egész, mert szerintem én még nem is tartozom a nagyon nagyon rágörcsölő-típusba, mégis úgy érzem, hogy nem akarom ezt tovább csinálni.Onnan jött most ez, hogy ráérő időmben olvastam egy csomó hasznos oldalt, mit lehetne még tenni a siker érdekében, utánaolvastam a gyógyteáknak például, és arra jutottam, hogy én egész egyszerűen NEM AKAROM, hogy ekörül forogjon az egész életem, mert már így is a begolyózás szélén állok, hogy mennyi mindent kell tennem azért, hogy kisbabánk lehessen.És félre ne értsetek!Nagyon szeretnék, de most úgy érzem, többre mennénk, ha nem koncentrálnánk erre ennyire.Mostanában már ott tartunk, hogy jó, ha kéthetente egyszer együtt vagyunk! :shock: És én érzem, hogy ez ezért van.És a férjemet sem hibáztatom, mert nekem sincs kedvem :oops: olyan "muszáj-ízű" az egész, mintha csak azért kéne együtt lennünk, hogy hátha végre...NEM MEGY :cry: Úgy érzem, ha nem változtatunk(főleg én)akkor rámegy a kapcsolatunk.És ettől nagyon félek.Nagyon szeretem a férjem, közös gyerek nélkül is szívesen élem le VELE az életem, de azért remélem nem így lesz.
Lehet, hogy ez most úgy tűnik, hogy nem vagyok képes eleget megtenni azért, hogy gyerekünk legyen, de annyira biztosan érzem, hogy ha ezt tovább folytatom, az csak kárunkra lesz, és abból egész biztosan nem lesz baba, csodaszerek, gyógyszerek ide vagy oda.A család felől is egyre nagyobb az "elvárás", ez is iszonyatosan nyomaszt, elegem van a saját hibáztatásomból, és mindenből!Szeretnék nyugodtan, felhőtlenül élni, nem így, hogy minden egyes percem erről szól.A férjem kislányával egyre ellenségesebben viselkedek, ami szintén nagyon bánt, mert nem szándékos, valami tudatalatti baromság ez, hogy nekik bezzeg sikerült.Meg persze ő is állandóan a kistestvért hajtogatja.Iszonyú nehéz.És elég volt.Szeretném, ha ugyanaz a boldog család lennénk, mint egy évvel ezelőtt, mielőtt ez az egész pcos megmérgezett volna mindent.Kíváncsi leszek pénteken az eredményekre, remélem, hogy van javulás, hiszen, mióta diétázom, többet mozgok, még 5 kilót fogytam, volt ugye múlt hónapban egy spontán ciklus, én hiszek abban, hogy helyreáll a dolog, még ha lassan is, és görcsölés nélkül is jönni fog a spontán baba.Most is látjátok hanyadik cn, és ebben a ciklusban eddig szinte kivétel nélkül 36,4-et, 5-öt, vagy 36,6-ot mértem, gyűlölöm a lázmérőt is! :x
Nem tudom, ki fogom-e bírni, hogy ne jöjjek ide még látogatóba se(valószínűleg nem), de tényleg elhatároztam, hogy félre teszem most ezt az egészet.Az újfajta életmódot már megszoktam annyira, hogy arról már szerintem nem az fog eszembe jutni, hogy a babáért teszem, de nem akarok terhességről, babákról, javítható esélyekről olvasgatni, méregetni, számolni a napokat.Ilyen anyukához, mint amilyen mostanában én vagyok, nem is csodálom, hogy nem jön baba.Innentől nyugi van.Szerdán megyek vérvételre, illetve mindhárman megyünk, és kirándulunk egy kicsit(margitsziget, vagy nem tudom, még megálmodom :wink: )remélem az időjárás is mellénk áll.
Mindenkinek köszönöm, hogy annyiszor segítettetek, hatalmas puszit küldök mindenkinek, és minden babára várónak mielőbbi babásodást kívánok!
Zazzy

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
pü-ment! :D
kandi72
Budapest III. kerület

Zazzy: Én speciel teljesen egyetértek!!! A legfontosabb, hogy MOST boldogok legyetek, feloldódjatok, nyaraljatok, érezzétek jól egymást :)

Hidd el, hogy ha a baba jönni akar akkor jönni fog... és akkor amikor nem is gondolnátok, akkor amikor úgy érzi, hogy jönni akar. Szerintem legalábbis tök mindegy mit csinál az ember, nem mi döntjük el mikor jön a baba... a kierőszakolásnak meg nincs sok értelme.

Viszont: szerintem ne tűnj el. A PCO több annál mint a babavárás vagy a teherbeesés, itt igazából a hosszú távú egészségről is szó van, szerintem midnenki szívesen beszélget arról, hogy mikor hány kilót fogytál, hogy alakul az életed, mikor milyen örömhír ér stb.

Úgyhogy szerintem jól teszed ha hagyod az egészet a csudába és inkább élvezed az életed:)

(ismerem ezt a nyögvenyelősdit... szerintem nincs az a kapcsolat amit ne mérgezne meg... nagyon nehéz kikerülni ebből az egészből viszont ha nem jön véges időn belül a baba és az ember nem lép ki belőle akkor tényleg belegargyul)
Vendég

Ezért szeretek ide jönni, olyan jó, mikor így segítünk egymásnak.Csipi írta nemrég, hogy el sem hisszük, milyen jólesik a támogatás, hát én abszolút elhiszem!
És ezért nem tudnálak itthagyni titeket, kinek mesélném el különben pénteken a (remélhetőleg) jó híreket a hormoneredményeimről?! :D
Az is baj volt ám, hogy olyan ritkán járt erre valaki, "kénytelen" voltam :lol: a babás topikot olvasgatni, és imádtam azt a sok édes gyerkőcöt, de mindig adódott a kérdés:és én???
Úgyhogy most azon leszek, hogy oda is írogathassak minél hamarabb, de ide jövök, ha tehetem!
Nagy ölelés mindenkinek!!!!Olyan jó hogy vagytok!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!
Még új vagyok nálatok, de valahogy mégis azonos. Babát szeretnénk de nagyon és félek hogy elvesztem eddigi életem. Minden gondolatom csak e körül forog. Már nem vagyok önmagam.
Szeretném tőletek megtudni, hogy a Meforal tényleg olyan jó? Az orvos most írta ki egy hete. Még fél szemmel szedem csak egyszer sikerült tegnap 2*1 szemet bevennem Kérdésem természetes a hasi fájdalom ne foglalkozzak vele? Ja és nekem nem okoz égyvágytalanságot.
kriszti30

kriszti30: kaja közben vedd be, lehet, hogy az a gond, hogy nincs elég szilárd kaja a hasadban... (vagy, hogy nem eszel elég szénhidrátot mellé...)... (nekem hányingerem van ha nem eszek vagy iszok mellé eleget) A Meforal tényleg jó csak adj neki időt!!! (ha meg úgy érzed, hogy sok a mellékhatása akkor ott az Adimet vagy a Merkformin pl.)

Ha elfogadsz egy tanácsot: Most felejtsd el vagy fél évre a babaprojektet (annyi általában kell a metforminnak... minimum). Tényleg felejtsd el. Arra koncentrálj, hogy a szervezeted rendeződjön. Örülj annak ha megjön, ha meg peteérésed van annak pláne. Nem kell belőle gyereknek összejönnie... (még)... Az első és legfontosabb, hogy normálisan működjön a szervezeted! Ha helyrejöttél (ami ki tudja meddig tart... valakinél több mint egy év... Sajnos a PCO megtanítja az embert a türelemre :( (viszont hála a jó égnek de tele van ez a topik sikersztorival... és mindenki átment már legalább egy hullámvölgyön)

Sok sikert!!!!!! :)
Vendég

Zazzy: Teljesen megértelek én is! Ha úgy érzed, hogy kezd rámenni a kapcsolatod, akkor tessék egy kis pihenőt tartani... A családnak pedig el kell mondani, hogy sajnos nem egyszerű a helyzet és nagyon megköszönnétek, ha nem kérdezgetnének állandóan, mert ez nektek sem jó... Talán ha beszélsz velük, akkor legalább onnantól könnyebb lehet az életetek.
Én remélem, hogy nem tűnsz el, lagalább néha gyere és számolj be arról, hogy milyen szép, örömteli dolgok történtek veled.
Hatalmas ölelés!!! :)

Kép

Kép
bettica

Kriszti!
Üdv a "csapatban"! :wink:
Ha még nem tetted meg, feltétlenül nézd meg a pco-szindroma.hu oldalt, és hidd el nekem, én vagyok a tökéletes példa rá, hogy önmagában a met nem elég!!!Életmódváltás kell, diétával, mozgással!Kinek szigorúbb, kinek kevésbé, de kell!!!Kitartás!Én egy éve szedem, múlt hónapban volt azóta először spontán mensim 45 napra.Úgyhogy tényleg türelem!De bízni kell!Van akinek egészen hamar sikerül! :wink:

Bettica!
Köszönöm!És jövök, ha tehetem.

Most, hogy Krisztinek írtam, rádöbbentem, mennyi mindenen vagyok túl, mi lenne, ha most lennék az elején...Pffffffffff
De milyen jó,hogy vannak tanácsadók, segítők! :wink:

Kép
Kép
zazzy

zazzy: Én úgy próbáltam a s.exet különválasztani a babagyártástól, hogy néha úgy is szoktuk egymást szeretgetni, hogy abból biztosan nem lehet gyerek...nem tudom érted-e? :wink: Szóval nálunk ez bevált és így nincs meg az a tudat, hogy ez most mindig a gyerekért van és nem az aljas örömszerzésért.

kriszti30: Üdv köztünk. Mire kaptad a gyógyszert? Ciszták, inzulinszint? Szerintem attól is függ, hogy kinek hogy hat, hogy milyenek az értékei.
vicky79
Budapest III. kerület

Tücsi, teljesen ledöbbentem!

Utána keresgéltem az eü törvényben, és bár azt hiszem azóta változott maga a törvény, de a lényeg bizotsan nem: nem olyan egyszerű dolog az a strilizálás! Bizonyos procedúra kell, hogy megelőzze:

Művi meddővé tétel

187. § (1) A nemző-, illetőleg fogamzásképességet megakadályozó művi meddővé tétel családtervezési célból, illetve egészségügyi indokból az érintett nő vagy férfi írásbeli kérelme alapján, megfelelő szakorvosi vélemény alapján, illetve javaslatra végezhető.

(2) Családtervezési célból a művi meddővé tétel 35. életévét betöltött vagy három vér szerinti gyermekkel rendelkező személynél végezhető el. A családtervezési célból elvégzett művi meddővé tétel iránt a 16. § (1)-(2) bekezdéseiben meghatározott személyek által benyújtott kérelem érvényességéhez a gyámhatóság hozzájárulása szükséges.

(3) Családtervezési célból művi meddővé tétel kizárólag magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező magyar állampolgárnál végezhető el.

(4) A művi meddővé tétel elvégzésére a kérelem benyújtását követő 3 hónap elteltével kerülhet sor, kivéve, ha a beavatkozás soron kívüli elvégzését szülészeti vagy más műtéti esemény lehetővé teszi. A beavatkozás megkezdését megelőzően a beavatkozást végző egészségügyi szolgáltató kijelölt orvosa a kérelmezőt - házasságban, illetve élettársi kapcsolatban élő kérelmező esetén a házastársat (élettársat) is - tájékoztatja a fogamzásgátlás egyéb lehetőségeiről, valamint a beavatkozás jellegéről, lehetséges kockázatairól és következményeiről.

Ha lesz időm, akkor utána nézek a munkahelyemen is, ott van nagyjából hatályos jogszabály.

De ettől függetlenül kérd ki a jkv-t, és esetleg vállalj be egy hsg-t! Mert csak akkor megnyugodhatsz!

Zazzy, DRUKKOLOK! Akkor is, ha nem jössz. szerintem ne keseredj el, javulsz! Ha néha úgy érzed, hogy lassan, akkor is!

Rólam: 31 napra spontán "megjött". háát inkább barnázás és mensi közötti dolog volt. De legalább történt valami. Fél éve ez volt az első pé nélküli "ciklusom". Érdekes volt egyébként, egyik nap hipóztam, vagy nem is tudom mi volt, de olyan érzésem volt, mint amikor el kezdtem a metet /emeltem. Ettem, és nem változott. Folyamatos hipózás szerű volt. Délután már a torkom nagyon fájt, éjjelre meg már lázas voltam. Annyira vacakul voltam, nem is szedtem se az avandát, se a bromót. Erre pár napra "jött meg".
Egy hét után ugyanez a folyamatos hipózás. :shock:

Kép
mamint

mamint zsizsik is erre panaszkodott hogy folymaatosan hipózik...de nem lehet a betegség miatt érzed magad levertnek?

zazzy sok ember átment ezen a problémán! Jó úton haladsz, és jól kezeled a problémát! Kitartás!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Ígértem nektek képet, de sajna otthon most nincs net, ezért most tudom feltenni!

Kati Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Zazzy, leírtad az én gondolataimat!;-)

Mamint, köszi hogy ennyi időt szántál a dologra, de most már kezdek megnyugodni, mert a férjemtől kérdeztem, hogy emlékszik-e arra a párbeszédre amiben a doki említette az átjárható petevezetékeket, és akkor egyből beugrott neki, hogy tényleg panaszkodtam neki, hogy miért a vezetékekről hadovál a doki, miért nem mondja el részletesen, hogy mi volt a műtéten! Szóval mindenkinek köszönöm a segítséget, bátorítást: úgy néz ki minden rendben van!:-)
Figyi, ha nem jött meg rendesen akkor esetleg egy tesztet nem kéne csinálnod? :roll:

Kriszti, üdv közöttünk! :-)

Kati, nagyooon szépek!;-)
Vendég

Tücsi: halihó! örülök neked, h jobban vagy kicsit :D
megvan a rucim ! nagyon szép!! majd esküvő után rakok fel képet!
bár most próbáltam felrakni ,,majnem ,, ruhákat, de túl nagy méretű a file. :roll: majd a párom megoldja.
meghívókat az én rokonaimnak a hétvégén szétosztottuk. a héten jönnek a párom rokonai.
anyukám elsírta magát a meghívónkon! :lol: nagyon jól sikerült nagyon egyedi!!
szüleim végre megitták a pertut a párommal 11 év után!! nagyon boldog most!!! :lol:
még egy csomó minden hiányzik, de nem izgulok, bár a nászutat már kéne szervezni. :roll:

most rengeteget dolgozok, most csak ennyire futotta. :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, megpróbálom kibírni valahogy az esküvődig, de már nagyon kíváncsi vagyok a ruhádra!;-) A meghívókat is megmutizhatnád! :roll: Ne dolgozz sokat!
Vendég

Tücsi: sajna én a technikához néha nagyon hülének érzem magam. ilyen pl az, h h lehet kicsinyíteni a képet, h fel tudjam rakni. :roll:
kiokosítom magam és rakok fel ,,majdnem ,, rucikat. :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, van pl. az irfanview progi, ha rámész az image ikonra az alatt van a resize, ott betudod állítani pixel és asszem cm szerint is a méretet!
Vendég

Sziasztok!
Jövök pár jóhírrel :D Olyan boldogságos vagyok.Először is tegnap volt egy fergeteges 8) , felhőtlen esténk... :wink: Aaaaaaaaaaaaaaaannyira jó volt!Megbeszéltük ezt a görcsölősdit, és közösen úgy határoztunk, hogy mostantól "csak"élvezzük az életet(na meg egymást :wink: )és bebizonyosodott, hogy megy ez nekünk! :D
Aztán reggel úgy döntöttem, hogy ha már ezt a ciklust eddig kitartóan mértem, ilyen hülye hőkkel is, akkor ezt még befejezem, annál is inkább, mert tegnap elkezdtek fájni a cicijeim, erre ma mit gondoltok mennyi lett a hőm??? 36,8!!!(tegnapi is 36,5 volt)Azért ettől csak elvigyorodtam, és reméltem, nem a tegnapi "túlfűtött" :lol: éjszaka miatt lett ennyi :wink:

Czinkeb!
Hű de izgi ez már!Várunk minden érdekességet!Nászutat nekünk is kéne szervezni, még nem voltunk :(
Én is nemrég tanultam meg, hogy kell lekicsinyíteni képet, de arra nem mernék vállalkozni, hogy pl.ide betegyek valamit, fogalmam sincs hogy kell.Múltkor nézegettem a hőgörbés oldalt, ahol lehet gyártani, hát kínai volt :( Nagy szó, hogy vonalzó már megy :lol:
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

fú zazzy:))))) Ez úgy hangzik mint egy jó "kis" PÉ :)) (khm... szerintem egyenlőre maradjunk ennyiben... aztán 2 hét múlva ha szépen megjön akkor annak örülünk - ld. mert szépen működsz:)- ha meg nem jön meg... na ennyire ne fussunk előre, a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat:)))))))) (és a jövőben érezzétek magatokat mindig ilyen jól:))))))))
Vendég

Zazzy:-)))

Csakegy, boldog szülinapot Lillának, így utólag!;-)
Vendég

Tücsök:)) Köszi :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?