Sziasztok!
Remélem mindegyikőtök jól van!
Először is
Pupy!
Jaj, nagyon megijesztettél, elborult az agyam is egy pillanatra, de aztán látom minden rendben van. Nehéz dönteni, hogy az ember inkább feküdjön-e otthon, vagy inkább dolgozzon tovább. Én már nagyon bánom, hogy nem dolgoztam, elfoglaltam volna magamat. De hát ahogy a helyzet adja
Panka!
Gyönyörű Emilid van
Akkor jó, ha Annácska rendben van, sajnálom, hogy ide már nem jön.
Gratulálok Emilihez, bár a képet nem tudom megnézni, nem veszek ilyen újságot.
Hát az unokanagynéni nem állt hozzám túl közel, rigolyás volt nagyon, de elfogadtam. Voltak dolgai rendesen, most már csak mosolygok rajta. Pl a lakás rendben tartása a mániája volt, minden tiszta higiénia, belépnia szobába csak több hipós rongyon keresztül lehetett csak. Na az unokája 1 év alatt 3-szor volt skarlátos, mert látogatni is csak fél órára lehetett a gyereket. ÁÁ, szóval ilyen volt.
Angie!
Szilárdkának utólagosan is
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Gyönyörű baba Szilárdka, nagyon édes baba.
Mekkora haja van, nagyon irigyellek. A lányok kinézik a csatjaimat, és az ő hajukba is bele akarják tenni, de nekik ugye még alig van
Olyan csalódottak szegénykék, hogy az az 5 szál nem tartja meg....
Azóta hívtál?
Nomi!
Jobban vagyok már?
Maci!
Horvátországban kinéztünk egy szigetet, és úgy döntöttünk, hogy benépesítjük 2 hétre
:D:D
Miért veszik el a házatokat?
Sajnálom a párodat, biztosan nem lehetett könnyű neki....
Syry!
Hát mi csak 4-en megyünk, meglátjuk, hogy mi lesz. Mondjuk mi első perctől egyedül vagyunk velük, lényegében az elején is csak főzni jártak fel a szülők.
Igen rajzolgatnak, sőt Angi tegnap a bébi legóból tornyot épített teljesen egyedül. Anyukámtól megtanulták, hogy hogyan kell a babát ringatni és elaltatni. Ma reggel pedig felvették a papucsomat és abban rohangáltak
Szupi lehetett Bécsben, mi is akarunk menni majd, ha nagyobbak lesznek a lányok, vagy lepasszoljuk nagyiknak
Aranyosak a képek is. Gyönyörűek ezek a tojások, kár, hogy nálunk már nincs ilyen szép ünnep, mindenki megy valahová.
Adriana!
A lényeg, hogy szépen lassan rendeződött minden
Évi77!
Szegény Dóji így a betegséggel
:(:( De a lényag, hoyg újra a régi formáját adja.
Gyertek ti is
Mivel szeptembertől szeretnék dolgozni, ezért még ki szeretném használni ezt az utolsó munka mentes nyaramat. Szomorú vagyok, hogy ez lesz az utolsó
, így szeretném a legjobban eltölteni
Fleur!
Én voltam Rodoszon, onnan jöttek a lányok is, tudom nem Korfu, hanem egy másik. Furcsa volt, ugye céggel mentünk, meg április is volt.....
Na majd Korfut is kipróbáljuk. Még Costa Brava-ra szeretnék elmenni, mert a férjem ott még nem járt, nekem meg nagyon tetszett. Ami a nagy álom, az Tirol kastélyok
hmmmm
Anikó!
Örülök, hogy jól vagytok. Kisfiaidnak pedig minden jót kívánok
Szupik a pocis képek, nagyon jól mutattok rajta
Tacsifül!
Jó rólad is hallani, nagyon aranyos szép baba Marci!
Sok puszi mindenkinek, mindjárt írok magunkról is.