Noémi
Hanna is már jól eljátszik egyedül. Főleg a szobája meg a miénk közt szaladgál, kihoz valamit, bevisz valami mást (vagy útközben rejti el). Sokszor csak ott hajlandó játszani, ahol én vagyok, de mindig szoktam hagyni ilyenkor is egyedül. Csinálok valami számára nem érdekes dolgot (bár mostanában minden nagyon érdekes). Ha a konyhában vagyok attól megőrül. ilyenkor abszolut nem bír magával, áll az ajtóban (baba-rács) és rángatja a rácsot, meg visitgat.
Ilke
Nagyon édes Lilike. (Hannaának is ilyen frizuja lett) Szerintem a szemüveg is jól áll neki, látom már rajta marad annyi ideig hogy le lehessen fényképezni.
Nyuszika
Ezeket a lépcsőket én sem értettem, persze mondtam az uramnak hogy kell lennie rámpának, úgyhogy bejártuk a bozótost, nem hittem el.
Manó
Én még forralom a vizet, nekem van elektromos forralóm, úgyhogy elég könnyen megy. De ha utazunk akkor ásványvízből csinálom. De ha elfelejtem stb. akkor sima csapvíz megy.Főleg most, hogy nincs kánikula. Egyébként utazásnál nem kap a helybéli vezetékes vízből, az lehet másmilyen mint a megszokott. Most is 4 napig volt hasmenése, pedig csak fürdött a helyi vízben (szerintem kicsit gyógyvizes volt). Én Nestle vizet adok neki.
A szomszédról: szerintem annyi pletykát fel tudnak szinezni a lakók, meg ha a férjem haldoklana én sem csevegné róla lépcsőházban. lehet, hogy a helyzet nem is olyan ilyesztő mint látszik. Persze mindig szörnyű, ha egy fiatal ember meghal, én is nagyon el szomorodok ilyenkor. A férjem apja is korán halt meg, meg minden férfi a családjában, szóval mindig félek kicsit.
Kataa
Ja úgy látszik a soványsággal ez együtt jár. Én már megszojtam, de szegény férjem. Még elég korai volt a kpcsolatunk, és nála aludtam, amikor beteg lettem, persze éjjel kimentem és elájultam. Szegényke, azt hittem el is hagy, úgy meg volt rémülve. De nem tette, lehet hogy pont ezért vett el?
Hanna nem ette meg a Milumil 3-t, a Mildibétől pedig megy a hasa, úgyhogy Milumil 2-t kap még.
Varázsitató
Hanna kb. 6 hónapos kora után volt hajlandó inni belőle, rájött magától. Mi is vettünk rá fogót, úgyhogy tud inni egyedül belől, csak elhajítja ha befelyezte. de nekem egy csomószor ereszt a szelep, nem tudom miért, de van hogy folyik szét az egész. Van meg hogy ugyanaz tökéletesen zár. Én szétszedni utálom (pedig, csak úgy lehet elmosni).
Gumicukor
Hannánál az a legújabb hogy mindent a füléhez emel és mondja hogy Ha-o. Aztán rám néz, hogy most mondjam én. A múltkor jön be a szobába (mezítláb), kezében a két zoknija, mind a kettőt a füléhez tartja és mondja hogy Ha-o
Csics
Jobbulást Petikének !!!
Sasha
Remélem hamarosan véget érnek a torúráitok, nem semmi ez a nő. Szegény Gabi, remélem javulgat !!
Gyerek koromban volt egy nagyon jó fülészünk a Heim Pálban, de persze a nevére nem emlékszem, csak arra, hogy nagy keze volt
Én félig süketen születtem, és ő műtött meg, úgyhogy 18 éves koromig jártam hozzá (az sem ma volt), de majd megkérdezem anyámat, hátha emlékszik a nevére
Judy
Én a DM-s pelust (babylove) használom éjjel-nappal és bírja (este 6 - reggel 6-ig) Nekem a Pampers ázott át folyton (pedig lány), a Libero is ok volt, de ez olcsóbb és szerintem ugyanolyan.
Panda
Én is gondolkodtam, hogy mi lehet a bennmaradt tejjel
. nekem még hetekig ki lehetett fejni egy keveset.
Magdi
De jó, hogy vagy. Én is sok Győri kekszet ettem Hannával. van fahéjas is, az volt a legjobb. Egyébként és in fogytam az elején bár csak 3 kilót.
Csics
Én láttam a békát az Örsön is csak nem tudtam, hogy tapadós az alja, akkor vettem volna
. Mire én mégegyszer eljutok odáig ...
Manó
Hanna is tisztára ilyen, most már szinte kényszerítem az alvásra napközben. Ha ez kimarad ordítás van, nyüszizés stb. De ha bárhova elmyegünk nagyon angyalian viselkedik. Csak nekem ilyen nyüszögi.
Mi már kezdünk jobban lenni. Hanna égtelenül rossz volt ma, úgyhogy biztos gyógyul, még kicsit szuszog. Én még le vagyok épülve. Egyébként ma a kockás pizsama alsómmal a fején szaladgált
, feltette-levette, nagyon tetszett neki, én meg majd meghaltam a röhögéstől.
Tényleg szerintetek mikortól aludjon Manci "rendes" ágynemüvel, takaró, párnácska. (most varrtam neki egy gyönyörű huzatot az örökölt ágynemükre)
Puszi
dec8