Sziasztok!
Kezdem az önzőzéssel:
1. kipurcant a derekam. Nem tudok fölállni. Vagyis fel tudok állni, csak nem tudok kiegyenesedni. Kb. 12o fokos szögben kolatok jobbra-balra. Szörnyű. Elmentem a kismamaklubba, mert valami "készülődés húsvétra" volt a téma, készítettünk nyuszit meg a többiek egyebeket is. 6tól volt, egy oviban, a központban. Bekocsikázok, leparkolok, kiszállok, kiveszem Tibikét az ülésből s úgy maradok szögben. Nem tudok kiegyenesedni. Tibikét akarom csípőre tenni, naná, semmi esély, ugyanis úgy fáj a legeslegjobban, ha oldalason tartom. Na, akkor mint a majom, tartom magam előtt a 11 kilós fiamat, én meg meghajolva. Úgy nézünk ki mint a cirkuszban, midenki bámul. 5 perc kell, míg megyünk száz métert. Az oviban az anyukák aztán átvették Tibikét, levetkőztették, stb. Felhívtam a kedves férjemet, h jöjjön utánunk, mert nem tudom hazavinni a drágát. Így is lett, jött s hazahozott.
Na, de közben készítettem egy szép nyuszit! Legalább ennyi, na...
Holnap, ha ugyanígy leszek, akkor Tibikém reggel 8kor és este 8kor fog sétálni, semi esély, h levigyem a negyedikről, feljönni is alig tudtam egyedül. Tibi mindent hozott, csomagot, gyereket, én csak a nyuszimat
Na, így jártam...
Másik: ma először nem főztem külön a gyereknek, hanem a mi levesünkből adtam neki ebédet. Zöldségleves, nem volt benne sem liszt, sem tej, de szerintem ilyen finomat rég nem főztem. Ami ujdonság volt benne, mármint a gyerek számára: kukorica.
Nem volt úgy oda érte, mint a pépekért, de megette.
Monácska: mostmár Neked szurkolok ezerrel, szerintem minden rendben lesz! A szülészőt meg megvárja a lányod, ha szimpatikus neki. Ha nem, akkor örül, h hálistennek nem lesz ott a vén banya
Ja bocs, asszem ez nem volt egy jó vicc.
Rambóka merre van? Mára teljesen eltűnt?
Többiek?
Ja, láttam egy gyönyörű tesztet! Kati: gratulálok!!! Nagyon jó ilyent látni!!! Megírod ugye az igaz történetedet majd a pco-szindroma.hu -ra?
Puszik midenkinek,
Kir, a vénasszonyderekú...