Új privát üzeneted érkezett!

Kavicska
Gratulálok kisfiad születéséhez!Sok boldogságot és tejcsikét kivánok Nektek!
puszi
Vendég

KAVICSKA, GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon sok boldogságot, örömöt kívánunk nektek!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!!

Húúú, Kavicska nagyon sok boldogságot a kismanóhoz, jó egészséget az egész családnak!!!!! Sajnálom én is hogy rosszul viselted a végét, de tényleg az eredmény a lényeg, a rosszat utána elfelejti az ember!!!!!

Monácska: hihihihihi: rajtad a világ szeme, te következel!!! HOgy érzed magad?

Csakegy
! Lillának nagyon boldog 1. szülinapot kívánok így utólag!! Nagyon szupi tortája volt, ügyes vagy!!! Végül melyik ajándékot kapta meg? Örült neki?

Norka:
gyönyörű nagy lány Bogi baba! Most lehet hogy hülyét kérdezek, de felfogja már hogy kistesója lesz? Örülük hogy meggyógyultál!!
Rambóka: köszi neked is a segítséget a betegség ügyben! Te hanyadik cn-en vagy? Szorítok nagyon!!!
Vendég

Jaj, és hát Zsizsik!!! NAgyon szorítok ám én is nektek, könnyesre röhögtem magam a hsz-ek olvasása közben!!!! Jó hogy a férjed így áll a dolgokhoz, mert az enyémet pl. teljesen lelombozta ha időzített szex volt.
Vendég

Kavicska: Tiszta szívemből gratulálok! Szilveszternek sok-sok tejcsit és a szülöknek pedig rengeteg örömet kívánok a kissráccal!

Kép

Kép
bettica

koriági: az ugráló kutyát kapta meg, a hintaelefántot elraktuk karácsonyra... (így is kapott a szüleimtől egy hatalmas doboz duplót meg iszonyú sok építőkockát... nem akartuk tetézni a dolgot:)

Ja... Lilla tegnap éjjel kb. 5* vagy 6* ébresztett minket... hullák vagyunk... reggel gondoltam megnézem mi a helyzet a szájában mert tegnap még csak 2 foga volt, 3. fognak se híre se hamva... na ehhez képest reggelre kibújt az egyik felső metszőfoga is:) Szegény... durva lehetett... (viszont az egyik alsó foga ferde...remélem ez nem jelenti azt, hogy majd tutira fogszabályzózni kell...) Ja... és tápfüggő lett... a tápos cumisüvegével rohangált egész nap és üvöltött, hogy adjunk még neki... ez nagyon gáz... (kétszer kapott... plusz rentgeteg egyéb kaját is evett úgyhogy nem éheztettük)

Tényleg Monácskán a világ szeme :))))) Ki lesz a hírhozója?
Vendég

Kavics!

Sok szeretettel gratulálok Nektek Szilveszterhez!

Kép
babancs

Koriági!

Köszönöm kérdésed. Miután reggel átharaptam apa torkát, leüvöltöttem a fejét, majd szétbőgtem az agyamat, semmi kétségem, h. holnap reggel mikulás lesz a csizmámban.
Már tele van vele a hócipőm! :twisted:
Na mindegy, ma még bőgicsélek párat, aztán összevakarom magam vhogy.
Ez van. :(

Csakegy!

Nyugi még majd rendeződik az a fog!

További torta ötleteket itt találhatsz a jövőre nézve (szerintem elég jók!):
http://vezsuzsi.extra.hu/
Én valószínű a gyíkos-kavicsost csinálom Gergőnek jövőre.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Koriági: nagyon szép babának nézem a kis Esztert, de plíííz küldj 1-2 képet, h nézzük meg nagyobban is. Jól vagytok? Helyzetjelentést kérünkszépen!!!

Csakegy: még mindig nem tudom, h mi az a hajdina vagy mi is a neve? Unok visszakereseni, és sietek mosogatni. A Tibijeim kimentek egyet... ma egész nap olyan rettenetes idő volt, h csak most vitte le pár percre, h addig tudjak elmosogatni.

Na, és az a marcipánizé nemtom, hogy miaz. Vajon nálunk is árulnak? Előfordulht, mert egyáltalán nem vagyok az a típus, aki tudja, h hol mit, mit hol árulnak. Sokszor valamit akarok venni s fogalmam sincsen h hol keressem. Na, szóval küldjetek egy fotót arról a gyurma-marcipánról, mert felcsigázta a fantáziámat!

Jót msolyogtam, h elmarad az elefánt karácsonyra. Én biztosan nem tudnám március közepétől év végéig eluttyogni, alig várnám, hogy lássam mit kezd vele :))

Norka: igazad van, mint mindg: Kavicsra iszonyatosan ráfér egy jó hosszú alvás... Volt egy olyan érzésem nekem is, h nem túl szép a helyzet vele, de mostmár remélem rendbejön.

Pusszok, a konyhában keressetek, ott leszek, mosogatok s főzöm a holnapi ebédet.

Kép
k.ir

Kavicska: Ezer gratula a kiccsaládnak!!

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Kavicska!
Gratulálok Szilveszter baba születéséhez :) Sok egészséget, boldogságot, tejcsit nektek! Kívánok , hogy a büszke apucinak és anyucinak sok-sok öröme legyen a kislegényben!

Kívánom, hogy anyuci is mielőbb kipihenje magát.

Kép

Sziasztok!

Kitartást mindenkinek a jövő héthez :) ( hidegfront, húsvét……)

Anyooka!
Jujj de tökéletesen látszik a kicsike az UH-n. Gratulálok! 63 mm….tökéletes :wink:

Csakegy!
Lilla babának boldog 1. szülinapot! ( hú hogy telik az idő) A torta mesésen sikerült..nekem nagyon tetszik. Íze sem lehetett rossz :) Lilla baba meg egyszerűen ennivaló a jelmezben :wink:

Zsizsik!
Gratula a szép PÉ-hez és a 2 csíkosokhoz :wink: 2 hét mulva ugyanolyat!!!! PÉ alatti szexuális étvágy – igen, ezt tapasztaltam, és olyankor még a görbém is ezt jelezte!

Lafi!
Gratula a jól alvó babához…..sokan irigyelhetnek :wink:

Babancs!
De jó hogy jelentkeztél :) Gyógyulást neked! Csodás márciusotok lesz, sok szép ünneppel. Ugye láthatunk keresztelős fotót is??? Domi nagyon édes, látom van segítséged a takarításban :lol: (jut eszembe, te ugye győri…..hol érdemes babakocsit és ágyat nézni??? ) Kérdezted: babaszoba még nem készül, rettentő babonás vagyok.

Norka!
Bogi tagadhatatlanul évezte Szentendrét…ó de édes :) És jó olvasni, hogy te is jól vagy. Örülök :)

Vöcsök!
Kistesó??? De jóóóóóóóóóó lenne ….

Pá!

Gina
Vendég

Tápos babások légyszi segítsetek.

Szerintetek a táp a ludas?

Lillának majdhogynem hasmenése van. Tegnap este is sokkal lágyabb volt a kakija (ki is folyt a pelenkából), ma este is majdnem kifolyt. Na nem vészes, de önmagához képest lényegében hasmenés. Tápot ma reggel kapott és kora délután (kikövetelte - a dobozon az áll, hogy köztes kajának is adható). A reggeli kaki OK volt, ebéd után is kakilt egyet és az is OK volt, az estivel volt gáz. Tegnap csak reggel kapott tápot és megint csak az esti (késő délutáni) kaki volt a necces (ez van.. a gyerek két pofára zabál, ennek megfelelő mennyiséget kakil:))))

Necces. A kazeikérzékenységnek mik a jelei? A tápokban van laktóz? Létezik, hogy laktózintolerancia???? Vagy semmi pánik, egyszerűen meg kell szoknia, hogy te alapú tápszert kap??? (fú... és milyen büdöset kakil azóta... műanyagszagút... de elég szúrósat)

Egész este üvöltött :(((( Félek, hogy a hasa fájt :((( (viszont szó nélkül elaludt)

Rohadt tápszer :(((( Nem tudom mi legyen. Tejem az már gondolom nincs (ld. ma reggel már nem szoptattam, a mellem sem feszül reggelente - max. néha amikor sír akkor érzem, hogy egy pillanatra befeszül)... a szoptatást meg nem szeretném elkezdeni újra mert különben soha nem lesz esély a kistesóra...
Vendég

Csakegy!

Milyen tápszert adsz??? Nem próbáltál valami poci nyugtató cseppeket?
Vendég

van laktózmentes táp is.
de szerintem adj neki "egyzserűbb" tápot. mondjuk a BEBA 2 aktívot. vagy 3at. nemtom. de az aktívot patikában lehet kapni, doki írja fel. van benne bifidus.

tápfüggőség létezik........ :? :)

Kép

dimet

Mildibé 3 banán ízű... (nem kapott cseppeket mert nincs itthon... Lillának soha nem szokott fájni a hasa)
Vendég

Mildibé 3 Tehéntejfehérje-bázisú, általános rendeltetésű, anyatej-kiegészítő (elválasztási) tápszer 1050 g (tejzsírt és növényi zsiradékot, lactose-t, saccharose-t és rizsnyákot, továbbá D3-vitamint tartalmaz, magas vastartalmú)
Vendég

Lányok, itt még egy-két napot se lehet kihagyni....

Kavicska! Nagy gratula nektek!

Csakegy, Lillácskát Isten éltesse!
Mi is beba 3 aktivot adunk, recept nálkül is van, 1 éves kortól asszem ugyanannyi.
ha hasmenése van, szerintem is kezd beba kettővel.
nem biztos, hogy allergia, csak ismeretlen, és kicsit érzékeny a gyomrocskája. :-)

vöcsök ??????????????????

Lányok, szeretnék cipőt venni Marcinak. Most kezdeget járni, játszótérre kéne. Tanácsokat kérek, mire kellene figyelni: betétes cipőt vagy ne? vékony bőrt, ami tartja a bokáját is, vagy sportcipő jellegűt? kicsit lehet nagyobb, vagy olyat, ami éppen jó mondjuk még 2-3 hónapig?
ha használtan veszek lehet valahogyan fertőtleníteni?

Kép

Kép
csillagfény

csillagfény: köszi a tippet!

Nekem azt mondta a férjem gyógytornásza, hogy addig ne adjunk rá cipőt amíg nem jár profi módon mert különben nem tud megerősödni a talpa... (van viszont a másik irányzat, hogy azonnal cipő amikor tipegni kezd)...

Ne legyen betétes. Az csak akkor kell ha gond van. Egyébként csak kárt okoz. Tudtommal első cipőnek bokafogós kell és olyan ami max. 1 számmal nagyobb (szívás de ez van sajna)!

Mondjuk én ezeket a netről szedtem fél szemmel olvasgatva úgyhogy nem vagyok megbízható információforrás.
Vendég

(na... mehet a kukába a tápszer ezek szerint... bár ha novemberig eláll akkor talán még kezdhetünk vele valamit...

HA-s tápszerből szerintetek melyik a leginkább ehető???? plusz 1 éves kor felett mindegy, hogy receptre veszem vagy csak úgy?)
Vendég

Csakegy!

HA-s tápszert receptre csak 1 éves korig írnak fel.De szerintem adnak recept nélkül is (vagy nemtom, ott még nem tartunk),de gondolom drágább.
ezoterike

Csillag:

lapozz vissza, kereken a századik oldalon van egy jó részletes leírás a cipővásárlásról. Szóval: századik oldal, Rambóka első hsz-je az oldalon.
És mégegyszer köszi, Rambó!

Persze még én sem vettem meg, de hamarosan nagyon sűrgős lesz.

Csillag: jól látom? Másfél év korkülönbség lesz a gyerőcök között? Ez igen! Akár azt is mondhatnám: BEZZEG! :oops:

Soha nem gondoltam, h én ilyen "anyagias" leszek valaha is, de most azrt nem próbálkozunk még, mert előbb el akarunk költözni. Ezzel okat nem dicsekedtem, de 28,5 négyzetméteren lakunk 3-an, alig férünk. Nem mernék ide bevállalni még egy gyerkőcöt. De éppen nagy lakáskeresésben vagyunk, reméljük az idén el tudunk költözni! Egyezség a férjjel: amikor tudjuk, h HOVA költözünk, tehát kinéztük az új lakást, akkor fogunk neki a próbálkozásnak. EGy baj van: én nem fogom kibírni addig... :twisted:

Na, olyan álmos vagyok, h esek össze, pedig ma rengeteget aludtam napközben is. Nyugi: nem azért :!:

Kép
k.ir

Csakegy domi minden fog előtt-alatt-után hígan folyót kakilt, és iszonyú piros lett a feneke.

lehet Lillának is csak a foga miatt lazább a kaki. sztem várj még egy kicsit és nézd meg mitől van.

Kavicska gratula Szilveszter babához!

képet kérhetünk majd?

Kép

Kép
rejo

Jó reggelt!

Még 8 nap...............

Vagyunk, egyben még, de a fejem legalább meggyógyult!!! Többen kérdeztétek, milyen is, mikor rajtam a világ szeme, hát nagyon furcsa! Tudjátok, mindenkinek van 15 perce az életben, talán ez az időszak most az enyém... :oops: :oops: :oops:

Még ma megyek, intézek egyet, (meg van a kamion), de sofőrt fogadtam, aláírom a szerződést, és vége!!! :)
És lesz ctg is, és a fiamat nem engedtem suliba, gondoltam hagy lógjon egy napot na, egye fene!!!

Anyósom 20-án indul Rómába, apósom és a mama meg a Balcsira, 25, 26-án jönnek haza! Aszondják nekem, hogy vagy addig szülök, vagy azután. Mondom okés, majd lemeccselem a lánnyal! :twisted: :roll: Merthogy akkor ki fog engemet a kórházba vinni! Mondom megoldom, eddig sem pesztráltak, egyetlen egyszer sem vittek sehova, miért is pont őket kérném meg bármire is, ha beindulna a szülés?????? :shock:
T-m szerint lehettem volna finomabb is, de nem ment, bár elfogadtam, hogy igaza volt. De ha ennyire a lelkükön viselik Nóri születését és azt ki visz be, akkor ne menjenek sehova nem??? Végülis nehogy már én igazodjak az ő úripasszióikhoz! Illetve én még csak, de a ksilány nem fog!

No, mindegy! Ezek történtek a hétvégén.......

Mindenkinek szép napot kívánok!

KAVICSKA!!! ÖLELLEK!!!!! Alig várom, hogy visszagyere és mesélj!!! Szilveszter babát is jó lenne látni.......
Vendég

csakegy, elfelejtettem tegnap írni, hogy táptól keméynebb kaki szokott lenni. dokinénitől kérdezd meg, hogy mit ajánl. és receptre olcsóbbak a HAsok, de ha könyörögsz kiadják teljes áron. nekünk a BEBAn kb 600 ft támogatás van. így 2 ezer Ft.

monácska, kitartás :) izgulsz már nagyon? vagy már rezignáltan várod a végcélt?? :)

Kép

dimet

Sziasztok!

Nem vagyok egy napig és fordul egyet a világ, ez hihetetlen! :lol:

Kavicska!

Szívből gratulálok a kisfiatok érkezéséhez! Kívánom, hogy legyen nagyon sok örömetek benne!

Nagyon várom a híreket hogy hogy vagytok! Remélem hamarosan kiengednek a kórházból!

Monácska!

Az ősök néha olyan hülyéket bírnak beszélni... Gondolom én is hogy nem T-ével mennél be a kórházba, hanem inkább a mamával meg a papával... Sőt! gondolom a szülésnél a segítődet is közülük fogod kiválasztani... :lol: :lol:

Se a cipellő, se a tápi kérdéshez nem tudok hozzászólni, uh. önzés lesz.

Nekünk autóversennyel telt a hétvégénk. A vasárnap különösen hajtós volt. :( Nem szokott sosem ennyire... pont most kellett neki. Így jártam. :?
Asszem köszönetet mondhatok a babusnak, hogy rendesen viselkedett, különben bajban lettem volna. Nem alienezett, nem volt túlzottan éhes, nem kellett 10 percenként pisilni szaladgálni (ahogy pl. szombat egész délelőtt), szóval tök jó volt. Így elmerek menni a következő versenyre is. :D
Na de hogy ezért ma mit fogok kapni tőle?! :lol:

Ma is itthon. :D
Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Rambóka!

Válasz ment! ;)

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lilla ma reggel Beba2 Active-ot kapott (volt itthon egy termékminta)... beszlopálta lelkesen... (mit nem eszik meg????).... Van még egy HIPP probiotikus táp meg valami üveges HIPP tejféleség... úgyhogy még 2 napig próbálkozhatunk:)))) (plusz megpróbálom beváltani a 9 hónapos HIPP kuponomat mert szerintem abban a csomagban is kell lennie termékmintának). Annyira azért nem állunk jól sajna, hogy az összeset úgy próbáljam ki, hogy mindegyikből teljes doboznyit veszek... (mert ízre úgy tűnik tényleg tök mindegy Lillának... beszlopál ő mindent és vigyorog is hozzá:)))))

Ja... és éjjel nem ébredt fel (egyszer éjfél körül zajongott de 10mp. múlva aludt)... viszont 1/2 7-kor ébresztett... én meg megszoptattam... úgy visszaaludt... (48 órája nem szoptattam... a mellem kifejezetten megkönnyebbült:) Úgy tűnik akkor még van tejem csak mázlista vagyok mert nem vagyok hajlamos a mellgyulladásra... tejapasztási hadművelet folytatódik...
Vendég

(ja... és jönnek a licitek az Aviva torna könyves aukciómra... ha mázlim van akkor pont annyi pénz jön majd be belőle mint amennyibe a mini duplo vasút kerül amire ma akarok licitálni... lehet röhögni:))) (azért kell a vasút mert van hozzá 12 görbe sín ... pont annyit akartam venni a meglévő készlethez csak simán sínt venni nem éri meg mert kb. ugyanannyi a postaköltség mint a sín maga... max. akkor lesz 2 vonat a észlethez...:)))))
Vendég

Sziasztok!

Kavicska!
Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak! Legyen sok örömötök a babázásban!!!

Megpróbálok nektek képet rakni a tesztről.

Kati Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

csakegy: :lol:

zsuzsi is beszopizik bármit. csak habermanba legyen :shock: :lol:

unatkozom. de mindjárt kel mazsola. az elmúlt pár nap annyir amozgalmas volt,hogy tegnap este 8kor beájult. és meg sem mukkant reggel fél 7ig. vagyis az apjára flenézett morcosan, mikor bejött. aztán 8kor visszaaludt.
felkelt.

Kép

dimet

Kati: gyönyörű teszt :)))))))
Vendég

Jó reggelt !

Kati, gratulálok, ez egyértelmű :lol:

offff : nem tudom kinek ígértem a BORZAS KATA receptjét (Rejo, Kavicska ???)
Most mindenesetre közzé teszem :

15 dkg porcukor
40 dkg liszt
1 cs. vaníliás cukor
1 cs. sütőpor
1 Ráma margarin
1 tojás sárgája
3 kanál kakaó
(aki szereti, reszelhet bele citromhéjat)

Ezt összegyúrjuk, majd 2 felé vesszük. Az egyik részét a tepsi aljába reszeljük, majd a másik felét a töltelék tetejére.

Töltelék : 1 kg túró
50 dkg cukor (én nem szoktam csak kb. 30 dkg-ot
beletenni + mazsolát)
4 cs. vaníliás cukor
6 tojás sárgája

Közepes hőfokon addig sütjük, míg nem ragad a tészta :)

Jó étvágyat !
mniki

(höhö:)))) vettem egy duplo kisvasútkészletet :))))) Bazi olcsó volt, lényegében a sínek áráért kaptam hozzá egy vonatot is két vagonal:))))) (na jó, plusz posta) Na mostmár tényleg mehet a vonatozás:)))) (a mostani készlethez elektromos mozdony van ami ugye marha jó de sajna Lilla tegnap majdnem leégette a motorját... be és kikapcsolni már megtanulta csak sajna túlságosan tetszik neki, hogy olyankor forog a kereke és mindenáron meg akarja állítani... úgyhogy most lesz neki egy sima gőzmozdonya amit nem tud hazavágni mi meg majd esténként az elemes mozdonnyal játszunk a párommal:)))))))
Vendég

Ginuska!

Ágyat, babakocsit, etetőszéket, fürdetőállványt, kengurut is a Babylandból vettünk. (szinte mindent innen) Itt az elérhetősége:

http://gportal.hu/gindex.php?pg=7281076&PHPSESSID=00df02e7363cbb6f4fa83fe00265f079

A mikrósterilizálót, a mérleget, ágyneműt, légzésfigyelőt, játékokat meg a Brendon webáruházból rendeltem. Győrben nincs akkor választék babaáruházakból sajna mint Pesten. Még van egy jó webshop, ahonnan szeretek rendelni:

http://bambino.hu/home_page_normal.php?home_id=6757&page=608453

Kati!

Gratulálok a +teszthez!

Csakegy!

Nálunk is szokott lenni hasmenés. A legutóbbinál a barackra gyanakszom. De az is lehet, hogy hozzá kell Lillának szoknia a tejalapú tápszerhez. Mondjuk én mindennap adok Dominak banánt, az meg alapból jól fogja a kakit.

Jé nekem is van ilyen Avivás könyvem, semmire sem használom. Feltegyem teszveszre? :lol: Jaj Domi épp a talpamat nyalogatja..össze kell szednem magam alól. :twisted:

Kép
babancs

Az is lehet, hogy a probiotikus, meg az active tápszer nem a legjobb..ez alapból is lazább székletet csinál.

Kép
babancs

Babancs:

szerintem tedd fel:) A Vaterán speciel tök drágán árulják... én olcsón adtam (2900 volt a kikiáltási ár a 2 könyvre és a CD-re)... le is csaptak rá, most tart 3100-nál :) (a röhej az, hogy 1800-ért hirdettem pl. az indexen meg itt a Babaneten is a csomagot és a kutyának se kellett... ) Ha eladod akkor meg vehetsz az árából valami jópofát Dominak:)))) (én pl. pont 3100-ért csaptam le a kisvasútra:)))) (hát... nekem nem jött be az Aviva... biztos, hogy működött volna ha csinálom de nekem nem jön be ez az ugrabugrálás... meg a férjem is halálra röhögte magát amikor elkezdtem otthon gyakorolni)

Így meg egy porfogóval kevesebb:)))) (fú... a ruhákat kéne már felpakolnom... tök sok helyet foglalnak...kidobni meg nem akarom őket mert vadiújak... csak olyan macerás megcsinálni a fényképeket stb.)
Vendég

Sziasztok!

Kavicska, gratulálok!!! Sok boldogságot kívánok Nektek, Szilveszter babának hosszú, boldog életet!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok

Lányok egy kis segitség kéne....múltkor volt vmilyen homeopátiás bogyoról szó,,,,tejelapasztóról,,,azt hiszem Csillagfény Te irtad,de nem vagyok biztos benne :oops:.Megtudnátok adni a nevét,két gyógyszertárba is voltam,nem hallottak róla,már abba sem vagyok benne biztos h homeopátiás :oops: ???

köszike előre is.

Megyek mert jön a fogunk,,hiszti ezerrel.
:roll:
pussz
Vendég

Köszi mindenkinek!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Ella:a tejapasztó URTICA URENS 30CH
Tuti!Egyszer írta Dimet is+amikor én elmentem venni tejszaporító bogyót a gyógyszerész 30CH-t adott.Visszamentem,mert a fene tudja mire jó amikor nekem 5CH volt a papírra írva.Egy másik kasszához kerültem.A gyószerésznek mondtam,hogy nekem nem ez van felírva+amúgy sem tudom mire való,amire ő:hát ez pont az ellenkezője,tejapasztó. :evil:
Szóval majdnem megjártam! :?

Kép

Kép
lecso

ella, nekem homeos bogyó még sose használt. egyébként asszem nincs is benne túl sok hatóanyag. na mindegy. szóval én asszem többet nem adok rá ki pénzt. lehet, hogy valakinek használ.

tejapasztás: mindig később fejni egy kicsit. a végén már 2 naponta fejtem, utána hideg borogatás. ez használt.

Kép

Kép
csillagfény

Hazaértem..................

Nem szülök, ha a fene fenét eszik sem szülök a héten, a szülésznőm szabira ment, csak húsvét után kezd!!!! Azt hittem lehátazok, mikor meghallottam. Hívhatom bátran azt mondta, de azért még is inkább nem szülök. Valahogy szerintem nem biztos, hogy örülnék neki, ha engem valaki szabimon zaklatna....... Nem tudom!

Dimet! Izgulok-e? Nem. Magam is meg vagyok lepődve, de nem! Valahogy el sem hiszem, hogy ezen is túl fogok esni! Fejben beállítottam magamnak, hogy pikk-pakk szülök, hatékony, de hatalmas fájásokkal! És itthon vajúdok amíg csak lehet, a végére fogok bemenni, hacsak valamit gázosat nem tapasztalok majd. És annyira nyugis vagyok ezektől a gondolatoktól, hogy el sem hiszed. Meg lehet, hogy a homeos bogyesz is segít, de tényleg nyugis vagyok (gelsemium 15 ch napi 1x5). Az éjszakák nagyon gázosak már, igazából nagyon keveseket alszom, de lassan majd csak vége lesz!

Most megyek főzök valamit!

Kavicskáról van hírünk?
Vendég

(Fú... 3500-ért vitték el a könyveket...fene érti az emberek lelkivilágát... 1800-ért sok, 3500-ért meg ölnek érte...)
Vendég

Monácska: hát... akkor ne szülj :))) Így legalább nem kell majd a húsvétot kórházban töltened :))) (a szülésznőd meg nagyon gáz... miért vállalt el ha tudta, hogy el fog menni szabira!!!) Addig meg továbbra is rajtad a világ szeme:))))))

(Kavicskáról és a kis Szilveszterről hírek, képek ???????)
Vendég

(fú... 3600-ért vitték el végül a könyvet... tök fura, azt hittem, hogy ha megadtam egy 3500-as licit nélküli árat akkor ott mindenképp megáll az aukció... erre kiderült, hogy nem...)
Vendég

mi van ma? megállt az élet?

na jó akkor túltengek egy kicsit:))))

Lilla mai vacsorája:

hagyma, pipihusi biovegetával majorannával és egy kis őrölt köménnyel... aztán belekevertem egy csomó vörös lencsét és jól összefőztem... nyami:)))) (szerintem állat jó lett:))))

(mondtam a férjemnek, hogy kóstolja meg de nem volt rá hajlandó... pedig szerintem sokkal jobb lett mint az ő lencsefőzelékei :)) Pedig ez nem is annak készült:))))))
Vendég

megkóstolta... szerinte a hús kemény, a lencse nem főtt meg teljesen. Lilla bezzeg nem reklamált... egyszem ember a családban akinek ízlik amit főzök :))))
Vendég

Csakegy!

Nekem csak az Aviva I. kötet van meg, cd nincs hozzá. Feltegyem 1 ft-ért? :lol: Én sem használtam semmire sem..

kaja: az jó, ha Lilla nem reklamál :lol: , én néha nem tudom eldönteni hogy ízlik-e Dominak amit eszik, vagy kér-e még. A délutáni párizsi és főzelék párosítás nem jött be neki sztem, mert jó sok párizsidarabkát hányt oda a perzsaszőnyegre..fú de örültem neki. :evil:

Vajon hogy van Kavicska? Úgy néznék már fotót Szilveszterről.

Kép
babancs

Sziasztok!

Kezdem az önzőzéssel:
1. kipurcant a derekam. Nem tudok fölállni. Vagyis fel tudok állni, csak nem tudok kiegyenesedni. Kb. 12o fokos szögben kolatok jobbra-balra. Szörnyű. Elmentem a kismamaklubba, mert valami "készülődés húsvétra" volt a téma, készítettünk nyuszit meg a többiek egyebeket is. 6tól volt, egy oviban, a központban. Bekocsikázok, leparkolok, kiszállok, kiveszem Tibikét az ülésből s úgy maradok szögben. Nem tudok kiegyenesedni. Tibikét akarom csípőre tenni, naná, semmi esély, ugyanis úgy fáj a legeslegjobban, ha oldalason tartom. Na, akkor mint a majom, tartom magam előtt a 11 kilós fiamat, én meg meghajolva. Úgy nézünk ki mint a cirkuszban, midenki bámul. 5 perc kell, míg megyünk száz métert. Az oviban az anyukák aztán átvették Tibikét, levetkőztették, stb. Felhívtam a kedves férjemet, h jöjjön utánunk, mert nem tudom hazavinni a drágát. Így is lett, jött s hazahozott.
Na, de közben készítettem egy szép nyuszit! Legalább ennyi, na...

Holnap, ha ugyanígy leszek, akkor Tibikém reggel 8kor és este 8kor fog sétálni, semi esély, h levigyem a negyedikről, feljönni is alig tudtam egyedül. Tibi mindent hozott, csomagot, gyereket, én csak a nyuszimat :D

Na, így jártam...

Másik: ma először nem főztem külön a gyereknek, hanem a mi levesünkből adtam neki ebédet. Zöldségleves, nem volt benne sem liszt, sem tej, de szerintem ilyen finomat rég nem főztem. Ami ujdonság volt benne, mármint a gyerek számára: kukorica.
Nem volt úgy oda érte, mint a pépekért, de megette.

Monácska: mostmár Neked szurkolok ezerrel, szerintem minden rendben lesz! A szülészőt meg megvárja a lányod, ha szimpatikus neki. Ha nem, akkor örül, h hálistennek nem lesz ott a vén banya :twisted:
Ja bocs, asszem ez nem volt egy jó vicc.

Rambóka merre van? Mára teljesen eltűnt?
Többiek?

Ja, láttam egy gyönyörű tesztet! Kati: gratulálok!!! Nagyon jó ilyent látni!!! Megírod ugye az igaz történetedet majd a pco-szindroma.hu -ra?

Puszik midenkinek,
Kir, a vénasszonyderekú...

Kép
k.ir

Ja és most látom csak az Aviva címénél: Aviva módszer S.O. S nőknek. :lol: :wink: Hát nekem nem volt s.o.s :D Tornázhattam volna akárhogy a mensi érdekében, ha nem teszik helyre a pajzsmirigyemet.

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?