Új privát üzeneted érkezett!

Évi, te! Ne zavarints meg! :lol:
Akkor megint rádkeresek.....
Süti sül.... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi,felvettelek! :) A germicid az kúp,ugye?Én még annyira tudatlan vagyok ezekbena dolgokban :( Hát,hogy én mikor aludtam 9ig,te jó isten,mikro terhes voltam talán :)

Nóri,milyen sütit sütsz?

Kép
Kép
tundi24

Tündi! A tejespitét! Írtam...
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=6394
Nem tudom, elég érdekes... :shock:

A Germicid az kúp, igen, lűáz-és fájdalomcsillapító. De már gyártanak annál jobbat és kisebb keresztmetszetűt is, hogy ne kelljen elvágni. Nektek nem írt fel a gyerekorvos a kezdetek kezdetén? :shock: Direkte oltások után adják, ha lázas lenne a babó....vagy egyéb esetekre....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi: Én is felvettelek. Boka.eva-t :? ...szóval akkor újra?

Tündi: Jó bulizást mára! Hű, olyan nincs, hogy észrevétlenül kibújnak a fogacskák?????? Ilyet szeretnék. :D :D
Nekem sem szokta jelezni a babanet mostanában az üzit! :shock: Nem tudom, mi van/volt, de most már "csak" 3 óránként szopizott, de ez is fárasztó. Megszoktam már, hogy éjjel csak egyszer szólít.

Reggel hétkor arra ébredtem, hogy karatyol. Beszélgetett Foltos kutyával. Nagyon édes volt!

Vali: Megvagy még?

Szilvi: ?

Nóri: Süti? Hmmmm....nyami...

Ma takarítós, vasalós, sikálós napunk lesz. Tavaszi nagytakarítást be köll fejezni.

Judit, Szazsa??? Régen írtatot. És lemorzsolódott az egyik új tagunk is!!!!!!!
jaimee1

Na, igen...ha kihűlik dobom ki...sz@r az egész...nyers maradt, pedig majd 40 percig sütöttem.... Az egészből csak a tejet sajnálom.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!
Meg vagyok még köszönöm :) Hál istennek nem volt gond éjjel...aludtam végig :)

Évi!!
Valami nem stimmel a skypoddal sztem mert nekem ugyan meg vagy de ott azt írja,hogy utolsó bejelentkezés 2008.03.02. :shock: Pedig szeretnék veled beszélni ma ha ráérsz egy kicsit .

Nóri!
Már megint sütsz???? De jó :)

Megyek főzök közben én is :)

Hajni????????????????? Kicsit írhatnál már :wink:

Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Tündi!

Van fogzásra kúp nagyon jó,nekem a védőnő ajánlotta kérdezd meg tőle!

Mindenkinek szép napot!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Nóri: Nem akartam mondani, de én is jártam már így. :cry:

Szia Ivett! Mi újság felétek? Dobhatnál fotókat!

Na megyek, így sosem takarítok ki. :? :?
jaimee1

Szia Jaimee!

Jól vagyunk kedden megyünk oltásra(az utolsóra),de már félek előre,mert utána két napig is nyűgös szokott lenni annyira megviseli!
Ti hogy vagytok?Réka baba?
Majd teszek fel képet,de most megyek főzni meg takarítani!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok Lányok!

Olyan sokat írtatok,hogy alig győztem visszaolvasni,próbáltam nem felületes lenni! :oops: :wink:

Rólunk: Lányok jelentem nagyon jól vagyunk,apa minden nyűgömre gyógyír volt,lehet tényleg csak az izgatottságtól szaladgáltam annyit a wc-re! :roll: Na végülis mostmár teljesen mindegy,elmúlt ez a lényeg! :D :D
Képzeljétek el, Franci nem ismerte meg az apját,úgy viselkedett mint mikor egy idegen jön hozzánk! :( Lesütötte a fejét,elbújt a konyhába,úgy kellett kihozni,és csak ült az ölemben, az apjára alig akart ránézni! :cry: De mára már megenyhült,és úgy érzem a kapcsolatuk lassan újra a régi! :lol: Bár apának ehhez nagyon sokat kellett pedálozni Francinál az elmúlt két nap alatt! :D

Évi!
Kicsit megkésve de NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED! :D Kép
Remélem a hangulatod már jobb,és nagyon meg tudom érteni mit érzel!Hiszen társas lény az ember,és hosszú távon bizony nagyon nehéz az egyedüllét!És hiába van segítség,nem mindíg az az,ami hiányzik! :(

Katlina!
Nagyon szép mindkét ruha,csini vagy benne! :D Mindjárt itt a nagy nap! :lol: :lol:

Melinda!
Klasz lesz a házikó,nagyon kellemes szineket választottatok,tetszik!
Ti is nagyon szép pár vagytok! :lol:

Szilbee!
Édes Dévid is nagyon! :lol: :lol:

Vali!
Óh te szegény végig megy az egész családon ez a fránya vírus! :( Remélem te kimaradsz belőle!

Tündi!
Én Nurofent adtam Francinak,mikor ilyen rossz éjszakáink voltak!De én is hallottam valami kúpról ami direkt fozásra van,de a nevét nem tudom! :oops:
A Party játékbolt szerintem nem olcsó egyáltalán! :roll:

Erika!
Még ilyen mestert,nincs kedve megcsinálni! :shock: Mért nem szóltok egy másiknak?Vagy nem lehet? :?
Réka baba remélem már jobb kedvű? :D

Ditke!
Nem is írtad mit szólsz a vonalzódhoz,remélem tetszik? :wink:

Mongi!
Pihenj sokat,nem lesz ott semmi gond! :D

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Halihó, én is előkerültem! Kép

Menlinda nagyon szép menyasszony voltál, és gondolom nagyon szép kismami is vagy. :lol:
Nagyon szép lesz a házatok!
Tündi, szerintem pénteken úgy 10-11 óra körül :?: a párod jött szembe velünk a Kocsoros úton, biztos ment a laktanyába, mert a 8Y buszról szállt le, csak az nem megy arra, és a Szilvás utcánál szoktak a katonák leszállni, és innen besétálni. De ha nem, akkor nagyon vaksi vagyok. Bocsi.

Pénteken voltunk a CORA-ban is. Éppen haladunk az egyik soron, amikor Szilvási Levente nagy lendülettel közeledik felénk, apa meg mögötte megpróbálja kormányozni, az amúgy is lehetetlen autós bevásárlókocsit. Szegény apa alig tudta úgy tolni a kocsit, hogy le ne sodorjon néhány cipósdobozt, mert ugye Levente meg szaladt előre. De Szilvi és a Kispetty ember sehol nem voltak. Már majdnem megsimiztem Levente fejét, de még időben észbe kaptam, hogy ami nekem természetes, hogy én ismerem őket, az nekik egyáltalán nem lenne az. Szóval csak néztem utánuk, és nem köszöntem, :oops: mert nem is tudom, talán.....furi lett volna, vagy apa / Ádám /nézett volna rám nagy szemekkel. Aztán mégegyszer összefutottunk velük, tényleg Szilvi, mi finomat csináltál a fagyasztott meggyel? :lol:

Tegnap meg nagy buli volt itthon, névnapoztunk. A mindmegette oldalról szedtem le fincsi recepteket, nagyon ízlett mindenkinek. fasirgolyókat is csináltam, tudjátok, azokat a fogpiszkálósakat.

Holnap megyek ovigyakorlatra. Már nagyon várom. :D :D Nem valószínű, hogy minden nap be tudok majd jelentkezni, de igérem, lesz élménybeszámoló. :!: :twisted:

Vali, jobban vagytok már?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Szia Hajni

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Helló Nóri! :D Kép Sajnálom a pitét! :(
Vendég

Haliiii!!

Hajni! Be jó, hogy jól vagy!!! :D No pont ezen agyaltam a múltkor, hogy vaj meg fogja e Franci ismerni az apját! :roll: ... De aztán úgy voltam vele, hogy van neked elég bajod, hogy ezen is agyaljál... Örülök, hogy azért alakulnak a dolgok és visszazökkentek a réges-régi kerékvágásba. :)

Ildi! Nyugodtan köszönj rá Edre, ha látod!! :D .. ja és igen! Mostanában így vásárolunk... nagy Kölök kicsi bevásárlókocsival, kisKölök nagy bavásárlókocsival. :lol: Bár legutóbb tényleg nem voltunk velük... mert Dévid beszunyált itthon indulás előtt, de ez nem jelenti azt, hogy ha legközelebb látod a fiúkat, akkor nem vok a közelben.... , mert egyébként úgy vásárolunk, hogy én pakolom a szükséges cuccokat be, míg a fiúk rohagásznak föl-le a hiperszupermarketben! :lol: Én ilyenkor általában a bót másik végében leledzem és telefonon tartjuk a kapcsolatot.... valahogy így...

Én: Fűszereknél vok!
Ádám: Bicajoknál vok!

:lol: :lol: :lol:
szilbee

Szilvi: Jó a vonalzód? Happy hófordulót Dévidnek! :D

Hajni: Cupp! De jó, hogy írtál!

Ivett: Mi is ugyanígy viseltük az oltást. Ma meg kitalálta, hogy nem álmos... :shock: :shock

Ildi: Várjuk az élménybeszámolót!

Szilvi: Mi ezt gyakran már gyerekek nélkül is így csináljuk. Apa rendszeresen "elhagy", nem egyszer hívtam már fel mobilon, hogy merre jár....Múlt héten leragadtam a Húsvéti csokiknál, ő a magazinoknál (Tesco), felpakolok 2kiló csokinyuszit, keresem, apa sehol. Szaladgálok körbe körbe körbe körbe - mobil otthon persze - majd meglelem ugyanott, a magazinoknál, csak közben már ő is keresett engem. :D

Nóri: Pite hol pihen?
jaimee1

Erika! A receptje alatt a kukában :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

No, hazaértünk, Csongi 2 percet volt fenn, aztán rohant le a haverokhoz focizni:)

A Skype... hát jobb lesz ha én keresek rátok, mert egyedül Ildi talált meg... a többiek kit vettek fel, azt én nem tudom :wink: :?
Szal, küldjétek, hogy keressek rátok...

És én az evaboka mellett maradtam, de most már tudom a másikat is:)

Hajni, akkor jó, hogy jó, hogy itthon apa :lol: Csajszi meg majd visszaszokik, biztos kell neki egy kis idő. Eddig csak Te voltál vele, szokatlan lehet neki a helyzet!

Évi és
Kép
csongianya

Nóri: :lol: :lol: Talán Katitól kellene szaktanácsot kérnünk...

Évi: Na, jelöltelek. Ha nem te vagy ez sem, hallod... :D :D

Lányok, kedden Réka fülbevalót kap, de kezdem megbánni az egészet. :? :? :? Fofok nagyon...illetve biztos csini lesz, de már nem vagyok benne biztos, hogy olyan jó ötlet volt. Biztos nagyon fog neki fájni...Lenne már kedd 10 óra, túl lennénk rajta. Na nem nyarvogok.

Petri te hol vagy? Most lett vége a Forma 1-nek, most már lassan illik írni... :lol:
jaimee1

Erika... többiek... msn-en senki nem akar dumcsizni??? :(

... és köszönjük a köszöntést! :mrgreen:
szilbee

Hazajöttünk a buliról,jó volt :) Ettünk finomságokat,meg sütikéket.Én úgy beleaktam,hogy ihajj :)

Nóri,bocsi,de nem láttam,hogy írtad,hogy milyen sütit sütsz :( Kár,hogy nem sikerült. Nekünk is írtak fel germicid kúpot,de még egyszersem használtuk szerencsére,de nekem azt mondták,hogy az lázcsillapító!

Ildi,nem hiszem,hogy apát láttad,mert ő kocsival jár dolgozni,de én is van sokszor,hogy annak gondolok valakit.Pl:mint pénteken corába,azt hittem Erikáék vannak ott Réka babával,még jó,hogy nem szólítottam meg őket!

Erika,szerintem nem lesz gond a fülbevaló betételell.Barátnőm kislányának is kozmetikus rakta be,ő is 3 hós volt/annyi idős,mint Luca,vagyis mi 9nappal öregebbek vagyunk 8) /és csak addig votl gond amíg berakták,utána nagyon jól viselte,úgyhogy szerintem nyugi.Holnap délelőtt megyünk be,megcsörgetlek ha indulunk Abonyból,hogy mi a helyzet.

Hajni,jajj de jó,hogy írsz :) Hát látod én is ettől félek,hogy Luca nem fogja megismerni az apját,10hós lesz mikor elmegy,és 16 amikor visszajön.Ja,és a bizonyos vaki még mindig nem ment haza.Hát már én is kiakadtam ezen komolyan!

Ivett,hátha ez az oltás nem viseli meg Mátét!Majd gondulunk rátok!Várjuk a képeket!

Évi,jó kis banda lehet felétek,ha Csongi ennyit lejár.Jó,hogy van neki kivel játszani.A mi utcánkban nem voltak gyerekek,csak öreg nénikék,bácsikák,mindig úgy hiányzott,hogy nem lakott arra gyerek!Mondjuk panelházban más a helyzet!

Egy képecske,ahogy Luca eszi a lábiját :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Igen tudom mi maradt ki,Szilbee,Dávidnak boldog hófordulót! :)

Kép
Kép
tundi24

És még valami,köszönöm a fogzásra adott segítségeteket!
Az agyam kicsit gyagya :(

Szilbee,én beszélgetnék veled! :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,most látom nincs itt megadva msn-en címed :( Igy nem tudlak felvenni!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Jaimee
Én olyan fanatikus vagyok hogy hajnalban (is) néztem a forma 1-et :P :lol:

Timinek már egy hete szívatom az orrát. Semmi más baja szerencsére. :)

Tündi
De szép szeme van Lucának :D Az én csajom is az imént rágta a lábát vagyis inkább a szandiját :? :lol:

MAno
Mondtam én hogy apa lesz a gyógyír :D

Én ma nem csináltam semmit :shock: Pedig annyira kellene már takarítani. majd holnap

Apa lelépett Kecskemétre az Auchan -be, megint kettesbe vagyunk Timivel.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündi! De jó hogy mondod! :oops: No minnnyá kirakom! ;)
szilbee

Szilbee!

Mikorra mész fogorvoshoz?
Képzeld én februárban kértem időpontot s most kaptam jó mi? Hát de már most görcsbe van a gyomrorm.

Amugy üdvözlök mindenkit :oops: bocsi hogy nem voltam erre de nics sok időm:-(

puszika

Kép
kbernadett

Szilvi: Dede, szeretnék msn-en is. Csak olyanom nincs. Mit kő csinálni? Gyengébbek kedvéért..... :oops:

Tündi: Tegyek fel fotót MAGUNKRÓL? Ja, de most már úgyis talizunk személyesen, úgyhogy mindegy. Ez hogycsinálja a Luca lyány? :lol: :lol: Rékánál el full reménytelen. :D

Petri: Nem mondod?! :lol: :lol: Én is fenn voltam 6-kor, de nem tudtam rávenni magam, hogy átmenjek a nappaliba. :lol:

Jujj, fogorvos....kérte a doki, hogy menjek a 8. hónapban, mint kismama. Nem mentem. Húztam halasztottam....Mire kaptam időpontot, megszületett Réka. Apa ment el az én időpontomban. Menni kellene..... :? :? :? Felvághatok Rékával, de ez nem nagy vigasz.

Betty: Pusza! :D

Na mindddjárt ügyeskedem msn ügyben...Senki sem skypeos??? Jellemző... :cry:
jaimee1

el=ez
jaimee1

Sziasztok!

Erika!
Ne aggódj a fülbelövés miatt,nem lesz semmi gond inkább csak megijednek a kattanástól! :D Majd kérünk fényképet! :wink:

Tündi!
Szóval kisütizted magad!Mi is elsétáltunk ma a cukrászdába délután,vettünk egy csomó finomságot,amit aztán meg sem bírtunk enni! :oops: :D
Lucus nagyon tündér a képen,ahogy eszi a lábát! :lol: :lol:

Szilbee!
Hát meg se gondoltam,hogy nem fogja megismerni az apját Franci!Én kis naiv azt hittem,hogy mivel minden nap beszélünk telefonon,meg a fényképek az elég. :( De jól alakulnak a dolgok az a lényeg! :D

Na puszi mindenkinek! Jó éjszakát!
Vendég

DÁVID BABÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!
Kép
Vendég

Mano! Köszi! :D

Betti! Kedden 18:00 Lugosi Anna. Nekem a gyógyitömésemet cseréli ki... meg remélem ránéz a többire, mert még mindig fájdogálnak a fogaim... :? De csak úgy hébe.hóba...

Erika! Állítólag lehet vmi meghívót is küldeni emilcímre msn-ről... megpróbáljam?
szilbee

Húúú Lucus milyen hajlékony.... :lol: Dávidnak a hurkái még eléggé behatárolják a mozgását! :lol:
Jól látom, hogy az ott egy fogacska a képen??? :?: :shock:
szilbee

Kép

Jaimee!

nekem van skype-om :-D

Szilbee! én meg most megyek s nem tudom hogy húzz e vagy töm:-S de muszaly mennem mert rosszak a fogaim, annak ellenére hogy rendes mosom :cry:

szép estét

Kép
kbernadett

Sziasztok!
Csak rövidet írok, csinálom a poszterhez az anyagot ezerrel.
Dávidkának boldog hófordulót kívánok én is!
És köszönöm a sok dícséretet a lakásra meg az esküvői fotóra.
Holnap rakják a laminált padlót!!! :D :D :D

Mano, én azt hiszem, megismerte Franci az apukáját, csak annyira régen találkoztak, hogy nem tudott mit kezdeni a helyzettel...

Kép
pimelinda

Hajni: No, én is pont azt akartam mondani, amit Melinda. Inkább csak elszoktak egymástól, nem? Nade mindegy, a lényeg hogy jól alakulnak a dolgok.

Csajok, itt nem lőnek semmit, hanem szúrnak. Egy vékony tűvel valahogy átszúrják a fülét és ezzel egyidőben áthúzzák a fülbevalót a fülecskéjén. Szilvi, most pláne külön örülsz, hogy két srácod van, nem? :D Nekik talán sosem jut eszükbe a fülbevaló. :roll: Talán nekem sem kellett volna... :?

Betti: Megkereslek akkor! Bettike nagyon szép csajszi. :D

Szilvi: Légyszi...köszi! :D

Nóri: Nálatok már megvolt a pizsiosztás? :D
jaimee1

Erika! Küldtem a meghívót.... (most) Remélem megkaptad....
szilbee

Jó reggelt!

Ma egy nugodtabb éjszaka van mögöttünk :) Apa ma ment gyakorlatra,talán szerdán vagy csütörtök reggel jön haza.Megkezdődik ez az időszak,olyan furcsa,mert eddig megúszta a gyakorlatokat,csak szolgálatba kellett mennie,de az meg csak 1 éjszaka ugye.De hát kibírjuk valahogy.

Szilbee,összehoztuk ezt az msn-es dolgot :) Csak este még tesóm gépét próbáltam babrálni,nem sok sikerrel.Hát nem tudom,hogy fogacska -e az Lucusnak,itt a képen én is angyon fehérnek látom,de ha meg benyúlok neki nem érzem.Elég tanácstalan vagyok.Dávid is fogja majd csinálni a hurkácskái ellenére szerintem ezt a láb szájba tételt :)

Betti,fogorvos hjujj az nagyon nem jó.Mondjuk nekem odáig eljutni nehéz,amikor már ott vagyok nem párzok annyira!Bettike szép nagylány már?Szobatisztasággal,hogy álltok?Visszaállt már a rend?

Linda,jó,hogy azért ilyen kicsit is írsz :) Látod,csak halad az a munka,még ha lassan is,de halad! :) A poszter meg biztosan nagyon jó lesz!!

Erika,akkor ma délelőtt megyünk be, megcsörgetlek ha indulunk abonyból.Rékának még van 2hónapja,hogy megcsinálja ezt a műveletet! :wink: Szerintem egyszer minden gyerek megcsinálja,de tény,hogy nagyon hajlákonyak még ebben a korban :) A fülbevaló miatt meg tényleg ne aggódj,miért nem akórházban tetettétek be neki?Lucaának ott szúrták,eléggé sírt,vagyis ordított,de utána egy hanja sem volt,és azóta sincs neki ! :) Úgyhogy nyugi :)

Hajni,jó is egy kis sütikézés néha! :) Örülök,hogy alakul a helyzet apával és Francival :) Apa,hogy viselte? Amikor mondtam Lacinak,mi a helyzet,kicsit megijedt.Luca a mindene,nem is tudom,majd hogy fogja viselni.Még ezt a pár napot sem tudom,majd most meglátjuk!

Petri,nem semmi vagy,hogy oylna korán felkeltél :) ti miért nem mentetek Auchenba?

Vali,jobban vagytok már?Mentek ma gyerkőcök oviba,bölcsibe?

Többiek?! Írjatok! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Na most meg apa elvitte a kapukulcsot másolni, be vagyok zárva. Remélem, hamarabb hazaér a kulccsal, mint ti...mondjuk elvileg ki tudom nyitni belülről. :roll:

Én nem tudtam, hogy a kórházban is megcsináják, nem reklámozták. A védőnő is ezt kérdezte különben. :D

Szilvi: Megkaptam, köszi!

Rékának tegnap megjött a beszélőkéje. Be nem áll a szája, folyamatosan karatyol. :D

Hogy van mindenki ezen a széép hétfő reggelen?
jaimee1

Sziasztok

Betti.Nagyon szép Bettike a képen :) Hol lehet ilyen szupi én kicsi pónimos pólót kapni????????? :shock: :shock: :shock: :)
A fogra nekem az elmex GÉL-t ajánlották,tán még a pici hibákon,romlásokon is tud segíteni..de ha más nem majd ezután megelőzésnek.

Tündi.nagyon édi Lucus lábrágicsálós képe :)

Többiek...hogy vagytok?

Nálunk még a maival 3nap ovi és szünet...: :D

Szép napot mindenkinek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szép jó reggelt mindenkinek!

Melinda!
Hát igazad lehet,lehet,hogy csak a helyzettel nem tudott mit kezdeni a picúr hirtelen!Na de az a lényeg,hogy jól alakult a helyzet! :D

Erika!
És hol csinálják ezt a fülátszúrást?Még erről nem hallottam!Igazán készíthetnél már videjót Réka babáról mikor beszélős kedvében van éppen! :wink: Édes lehetett! :D

Tündi!
Kezdődik a gyakorlatos időszak! :cry: Hidd el,hogy átértékelődnek majd benne a dolgok ha kimegy,mert ugye most más a helyzet mint a múltkor mikor kint volt!Apának bizony nem esett jól a dolog,hogy Franci nem ugrott a nyakába! :(

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Az agyam szita! :?

Betti!
Én is akartam írni,hogy milyen szép kislány Bettike,nagyon csini! :D

Cleo!
Tényleg itt a tavasziszünet! :shock: Ki is ment a fejemből!
Vendég

KépKép
Vendég

Sziasztok csajok!Köszi mongi, hogy adtál tippet, de azóta bejelentkeztem máshová.de lehet egyszer még igénybe veszem. :D
pimelindának nagyon tetszik az esküvői csokorja és persze szépek a képen.
ivett &fanni: tegyél már fel képet magadról.Veled is beszélgettem a tadáson?
diácskát sajnálom, hogy lebetegedett de minden rossz után következik valami jó...
jaime1: Az én lányom is 3 hós volt, mikor kilövettem a fülét a kozmetikussal., észre sem vette, ne félj.
Tündi: a fogfájásra nekem nem segített semmi a viborcul kúpon kívül (homeopátiás)nem drága, de hatásos volt nekem.A fogzás is olyan mint a hasfájás, túl kell lenni rajta.szerintem...
hajni: köszi a vonalzót, azért nem írtam mert telefonon akartam mondani.majd küldök emailt.Remélem most már jól vagytok 4s ben.
szilbe: kicsit megkésve, de annál boldogabb szülinapot dávidnak. Kép

KépKép
ditke78

sziasztok!

Celo azt ugy rendeltem a másik topicból egy pár anyukával. A babaszobán árulta valaki.

hát szobatizstaság ha iszik bepisil, ha nem iszik nem pisil be, illetve ha időben lefekszik......szóval igy állunk. de majd csak kinővi egyszer.

Fogorvos. Én már jó ideje tervezem hogy elmegyek megcsináltatom, de márm ost görcsben van a gyomrorm pedig csak holnap megyek 2-re ugyhogy gondoljatok rám:-S

most megyek mert van egy kis feladat amit meg kell csinálni, vagyis kellene, de nincs hozá könyvem:-S

nah puszika majd holnap jövök

Kép
kbernadett

Köszi Betti.

majd utánanézek,hátha lehet még valahol kapni olyan pólót .:)
Gondolunk rád holnap..túlleszel rajta meglásd.

A bepisilés ahogy telik az idő ritkulni fog.az oviba is ma pl egy 5éves kislány pisilt be.Sziszinél is elfordul még néha-néha

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Bocsi lányok, most csak ennyit kaptok belőlem:

Nagyon jó volt az oviban, sokat játszottam, és ragadtak rám a gyerekek. :lol:

De majd bővebben később, tul.képpen amiért írok:

Évi Boldog szülinapot! Kép / utólag :oops: /

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Reggel óta csak hazaértem :) Voltunk Erikáéknál,vagyis csak én mentem fel,mert Lucus aludt a kocsiban,a dédi vigyázott rá lent.
Réka baba nagyon édes,egy kicist megiejdt tőlem,de utána mosolyt is kaptam tőle :) Utána Corába mentünk,aztán hazajöttünk és mentem keresztanyámhoz.Luca délután megint nyűgi volt,szerintem csak eza fog kínozza!

Erika,Réka nagyon nagyon édi!!! :) :)

Hajni,bizony megkezdődött,el is vagyok kenődve :( Már most hiányzik apa,pedig csak reggel ment el,és nem is olyan messzire,és csak szerdáig vagy csütörtökig!Dehát majd meg kell szokni!Muszáj lesz!Remélem neked lesz igazad,hogy át fog benne értékelődni a dolog,és ez lesz neki az utsó.

Ildi,jó,hogy jól érezetd magad az oviban :) Én is szerettem ygakorlatra játni,és bizony az ovisokkal éreztem magam a legjobban! :) Monjduk én normál oviban nem voltam ugye,csak a petősben,de normál suliban igen,az viszont nemigazán tetszett,igy tanítani nem is igen szeretek,csak mozgást!! :) vagy sérülteket!

Ditke,merre jártál hétvégén? :)

Betti,majd megoldódik ez a bepisilős dolog. Milyen az órarended?

Kép
Kép
tundi24

Nem birok visszaolvasni de majd pótolom,nem is nagyon leszek már a héten de azért majd képeket dobok fel a lagziróla jövőhéten

Kép

Kép
katlina

Patonai Robikának boldog 9. hófordulót!

Katlina, várjuk a fotókat, és jó készülődést! Nagyon izgulsz? Tőlem mindenki ezt kérdezte, pedig egyáltalán nem izgultam, csak azt vártam, hogy túl legyünk rajta :)

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Ildi, nagyon szépen köszönöm neked is és mindenkinek :lol:

Akkora öröm ért egy fél órája, hogy muszáj megosztanom veletek!

Tudni kell, hogy én dolgoztam Pesten 10 évvel ezelőtt az Öttusa Szövetségnél. És képzeljétek, most szólt anyukám, hogy kaptam egy nagy borítékot, hogy szeretettel meghívnak a júniusi Budapesten rendezendő világbajnokságra! És szeretnének megvendégelni is, jelezzem melyik nap tudok menni!

Annyira hihetetlen, hogy még 10 év után is gondolnak rám, pedig azóta nem sokat találkoztam velük. Akkora megtiszteltetés, és hát bevallom visszaadta az életkedvem és az önbizalmam is egy kicsit!

Nagyon boldog vagyok! :lol: :lol: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?