Jó reggelt!
Ma egy nugodtabb éjszaka van mögöttünk
Apa ma ment gyakorlatra,talán szerdán vagy csütörtök reggel jön haza.Megkezdődik ez az időszak,olyan furcsa,mert eddig megúszta a gyakorlatokat,csak szolgálatba kellett mennie,de az meg csak 1 éjszaka ugye.De hát kibírjuk valahogy.
Szilbee,összehoztuk ezt az msn-es dolgot
Csak este még tesóm gépét próbáltam babrálni,nem sok sikerrel.Hát nem tudom,hogy fogacska -e az Lucusnak,itt a képen én is angyon fehérnek látom,de ha meg benyúlok neki nem érzem.Elég tanácstalan vagyok.Dávid is fogja majd csinálni a hurkácskái ellenére szerintem ezt a láb szájba tételt
Betti,fogorvos hjujj az nagyon nem jó.Mondjuk nekem odáig eljutni nehéz,amikor már ott vagyok nem párzok annyira!Bettike szép nagylány már?Szobatisztasággal,hogy álltok?Visszaállt már a rend?
Linda,jó,hogy azért ilyen kicsit is írsz
Látod,csak halad az a munka,még ha lassan is,de halad!
A poszter meg biztosan nagyon jó lesz!!
Erika,akkor ma délelőtt megyünk be, megcsörgetlek ha indulunk abonyból.Rékának még van 2hónapja,hogy megcsinálja ezt a műveletet!
Szerintem egyszer minden gyerek megcsinálja,de tény,hogy nagyon hajlákonyak még ebben a korban
A fülbevaló miatt meg tényleg ne aggódj,miért nem akórházban tetettétek be neki?Lucaának ott szúrták,eléggé sírt,vagyis ordított,de utána egy hanja sem volt,és azóta sincs neki !
Úgyhogy nyugi
Hajni,jó is egy kis sütikézés néha!
Örülök,hogy alakul a helyzet apával és Francival
Apa,hogy viselte? Amikor mondtam Lacinak,mi a helyzet,kicsit megijedt.Luca a mindene,nem is tudom,majd hogy fogja viselni.Még ezt a pár napot sem tudom,majd most meglátjuk!
Petri,nem semmi vagy,hogy oylna korán felkeltél
ti miért nem mentetek Auchenba?
Vali,jobban vagytok már?Mentek ma gyerkőcök oviba,bölcsibe?
Többiek?! Írjatok!