Új privát üzeneted érkezett!

CSakegy elfelejtettem írni: nagyon boldog szülinapot a kicsi Lillának !!
:lol:
zsizsik

Jééééééééééééééééézuuuuuuus: LAPTETŐ !!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan, ez egy jó nap !! :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Zsizsik, laptető! :wink:

Most mondtam a férjemnek, ahogy néztük a közvetítést a zászlófelvonásról, hogy úgy de úgy kimennék, mindenféle vásár meg ilyenek, de nem merek...kész röhej...pedig olyan jó az idő...

jaaaaaaaaaa és 1 hete 21 órától reggel 7-fél8-ig alszunk! :lol: :lol: :lol: Simán lehet tanulni mellette és ki is alszom magam...
Bár korábban is cask egyszer kelt, éjfélkor majd 6ig bírta, aztán már csak 4kor és 9ig bírta, de most már eddig bírja, kaja, visszaaltatom és 11ig fel sem kel!!!!!!!!!Szerintem tök ügyes....
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket Lilla nevében is:)

Most készül a tortája... fú.... nagyon nem akart összeállni, most szurkolok, hogy azért ehető legyen a végére... (van benne egy kis tönkölyliszt és egy csomo hajdinaliszt).... na majd meglátom mi lesz belőle... max. csinálok neki kamu-tortát kukoricadarából:))))))))
Vendég

Boldog szülinapot Lillának!!!

(Összeszámoltam: 2002 óta 1x volt peteérésem - ebből lett Vili -, és lehet, hogy most...)

Vöcsök

Kép
vöcsök

Sziasztok!

Csakegy!

Boldog szülinapot kívánok Lillának! Aztán majd kérünk ám fotókat a szülinapos "nagylányról"!

Anyooka!

Klassz az UH-felvétel, gratula hozzá!

Kavics!

Minden nap belesek - hogy még egyben vagy-e, elnézést ha úgy tűnik hogy kukkolom a topicot, mivel ritkán írok. Szóval jól kihúzod a végéig, drukkolok neked!

Monácska!

Pihenj sokat és vigyázz magadra. Sajnálom, hogy nem vagy jól.

Norka!

Hogy vagy, mi van veled?

Ginuska!

Kész van már a babaszoba? Hogy vagytok?

Én most nem vagyok a legjobban, nagyon köhögök sajna. Én hülye jéghideg ásványvizet ittam tollasozás után kimelegedve..hát nem vagyok egy felkészült "sportember". :lol:
Pajzsmirigy: a dokim nagyon a műtét irányába terelget. Beszélnem kéne a sebésszel..közben meg mindenki más lebeszél, természetgyógyászok serege próbál gyógyítgatni. :)
Domi: lassan ő is egy éves lesz, márc. 23-án. Átvettük a bababónuszos dm-es szülinapi pólót. Rendelek majd neki csokitortát, azt amúgy is szereti. Aztán márc. 30. keresztelő, a család már nagyon forszírozta a dolgot, most nyélbeütjük. :P

Kép ez egy érdekes dolog:)

Kép
babancs

Csakegy!

Lillának boldog szülinapot!!!

Meg egy igazi csajszis virtuális tortát! Erre tuti nem lesz allergiás! :wink:

Kép

Zsizsik!

Remélem bejön a laptető!!!!! :wink:

Vöcsök!

Csak neeem??????? :wink:

Lafi!

Nálatok külön szobában van a ded?

Kavics!

TV lesz a szülőszobán? Mert F1 lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

RAmi, nem , még egy szobában vagyunk mindhárman...mert ennek van jelentősége alvás fronton?ha külön lenne nem aludna???
Vendég

Nem. Azt hittem külön alszotok és azért ilyen jó az alvókája, mert nálunk Gergő csak onnantól aludt, amikor kiköltöztünk a hálóból!
De ezek szerint ti mázlisták vagytok!

rambóka

Lillának nagyon- nagyon sok BOldog Születésnapot kívánunk!

Puszi
Vendég

Kicsi Lilla, isten éltessen e jeles nap alkalmából! Nőj nagyra! :D

Zsizsik, már nem olvasol, de remélem még ma is belehúztok, aztán lesz egy vegyespárosod! :P Jót röhögtem azon. hogy a párodnak tegnap már rángott a szemöldöke... :lol: :lol: :lol: kb olyan lehet ez, mint amikor az izgatott ló fújtat! :lol:

Kicsit önzőzöm. A mai nap végre olyan volt a hosszú hetek gyötrődési után, hogy átvitt értelemben is beragyogta a nap. (No meg gyakorlatilag is, mert tiszta szeplő vagyok... ) Végre megfelelőnek ítéltetett meg mindannyiónk fizikai, pszichés állapota, és nekivágott a kis családunk a szentendrei Skanzennek. Nagyon jól sikerült. Aminek a legjobban örültem, hogy a jászárokszállási vendéglőjében Bogi annyit evett, hogy majd szétdurrant (mostanában elég étvágytalan volt szegény). Falatozott mindent: húslevest husival, kenyérrel, sztrapacskát husival, meg főleg tócsnit libacombbal... nem hittem a szememnek. :lol: Utána a szatócsboltban kapott rendes fakereplőt és azzal kergetett őrületbe mindenkit. :lol:
Hazajöttünk, aztán persze beütött a terhességem: azonnal ráájultam a kanapéra és 1 óra után sem tudott lelket verni belém a párom... :oops: nemrég ébredtem fel...

Pár kép:

Kép

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Norka,

hihi..... ez a ló izgatottan fújtat, nagyon tecccik.... :lol: :lol: Iiiiigen, még ma este azért ráhúzunk egyet, párom vibrál az örömtől, nem is emlékszik rá, mikor volt utoljára olyan, hogy 24 órán belül 3x...
Megmondom őszintén, én sem.... jó ez a gyerekcsinálási projekt, ha másra nem, hát arra biztosan, hogy sokkal de sokkal közelebb vagyunk megint egymáshoz. És ez annyira jó. :lol:

Még mindig neked: nagyon örülök, hogy jobban vagytok, ma tényleg csodás nap volt, gondolom, voltak a skanzenben is jópáran. A Kékesen is voltak, de nem volt veszélyes, elfértünk.

Csajok, én Esztert kezdettől fogva külön szobában altattam, és nem bántam meg, így utólag. Bár akkor kissé mérges voltam a férjemre, hogy miért nekem kell odamenni aludni a gyerek szobájába,miért nme vihetjük oda magunkhoz az ágyát, de 1 hónap után, mikor végig aludta az éjszakákat,a saját szobájában, a saját ágyában, sokkal nyugisabb volt minden.
zsizsik

Uramatyám Norka... mekkora gyerek ez a Bogi???:)))))))

zsizsik: bevallom tök jól szórakozok a sztoridon a férjeddel :) Szurkolok Nektek ezerrel :)))))

Babancs: köszi a képet Domiról :)))))) Hatalmas baba lett :)))) Jobbulást!!!!!

Vöcsök: hűha... :)

Mindenkinek mégegyszer köszi a gratulációkat... Mondjuk nem nagy érdem az egy éves kor, jön magától minden babánál... de azért csak a csecsemőkor vége:)))) Hogy is jönnek most a babák Domi a következő???

Mindjárt rakok be képet a tortáról amit délelőtt kreáltam... Lilla úgy bezabált, hogy még bukott is egyet... (khm... megszerezte a marcipánokat és azonnal rácuppant... ennyit a vegyszermentes cukormentes szülinapról:))))))
Vendég

ja... és ma reggel óta tápszeres baba... szerintem már nincs tejem... reggel legalábbis miután mind a két mellemen lógott egy sort ugyanúgy üvöltött mint előtte.

Most izgulunk mert tejalapú tápot kapott.

Délután meg kakilt egy jó büdöset ami valahol átmenet volt a hasmenés és a szilárd között... csak ma kapott egy csomó meggyet is így nem tudom, hogy nem-e a meggy vagy a marcipán hajtotta meg. Szerintem 2-3 napig megy reggelente a tápszer aztán meglátjuk.

Szerintetek milyen jelekre figyeljek?

(a gluténnál a hasmenést figyeltem... itt ha laktózgond lenne akkor ugyancsak a hasmenés lenne, de a reggeli ital után nem volt gond... az ekcémája sajna rosszabb - de mindig ugyanazon a 4 helyen... de ennek még nem lehet köze a táphoz)
Vendég

(ja... imádta a tápszert... )
Vendég

Na sziasztok!

Az idő itt is szép volt ma, és az ünnep is bizonyára sokkal szebb lett volna, ha nem vernek megint szét egy magyar srácot. Bazeg, a hideg mindig kiver. Vajon az én fiamat is fogják megverni azért mert magyar? A qrva anyjukat. Bocs. De annyira unom már ezt a témát, h döglök meg.
Ez a Lészai Lehel egy református papnak a fia.
http://fotoriport.transindex.ro/?cikk=6928

Na, ez nem tartozik ide. Bocsi, h mostanában mindig offolok.

LILLA!!! Nőj nagyra, élj sokáig, szüleid és az egész topicunk örömére :D
Csakegy: milyen lett a torta? Mi az a... mi is? h betűs izé?
A másodi szülésről: nekem is a szülésznő rettenetesen a lelkemre kötötte, hogy "Réka, figyeljen ide: a következő gyermeknél a legeslegelső keményedésre! Nem fájásra! Keményedésre!!! legyen szíves száguldozzon a kórház felé. Ellenkező esetben jobb, hgyha a férje kitanulja addig a bábáskodást!"
S mai napig hálát adok a jóistennek, h nem szültem a kocsiban. (Reggel 9:3o kor indultunk a kórház felé. Tibike 1o:25-kor kinn volt!)

Norka: végre látom a férjedet. Vagyis ugye ő az? Eddig elképzelésem sem nagyon volt Róla.

Zsizsik? Nagyon szorítok! Remélem ez a rengeteg drukkolás, meg pozitív energia meg minden nem vesz kárba!

Monácska, Kavicska: úgy tűnik mégsem lett az idén ünnepi babánk! De sebaj, lesz ünnep utáni!

Más: április 26-án megkereszteljük a kis srácunkat. Romai katolikus lesz, eldöntöttük. Jövőhéten szerzünk majd egy kis vendéglőcskét, mert meghívjuk majd ebédelni a nagymamákat, nagytatákat, nagynéniket, nagybácsikat, plusz a keresztszülők, s így leszünk vagy 14en összesen.

Aludjatok jól, megyek vacsizni.
Kir

Kép
k.ir

Sziasztok!
Lilla babucinak boldog születésnapot kívánok!!
Csakegy!
Lilla a jó öreg ötágú tortadarabolóval osztotta fel a tortáját, (én így szervíroztam anno az 1. szülinapomon) vagy leginkább a színes figurák érdekelték őt? :lol:

Babancs!
jobbulást! Domi nagyon aranyos! Látom jól elvan a porszívóval. :D

Zsizsik!
Most aztán megkaptad/kapod a magadét! :lol: :lol: :lol:
Ebből kisfiú fog kisülni!
Véleményem szerint nem a póz számít, hanem az időzítés. :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

fúúú, megvolt a buli! jól sikerült. de az utolsó endégek 8kor mentek el. elfáradtunk :)

monácska? kavics? látom, még egyben:) helyes:) jól érzik magukat bent a lurkók!! :)

zsizsik, én már megírtamn a megírnivalót. a zigótádnak csók. remélem már osztódik lassan :lol:

norka, csuda szép kiscsaj a bogi! jó idő is volt rátok!
babancs, domi is már mekkora!!! és mekkora haja van:) úgy telik az idő!!! :shock:

csakegy, melyik tápot adjátok lillának? tápos pesti lett? :lol:

vöcsök, csak nem???

rami, mi is együtt alszunk még zsuzsival, és alszik fél 9től 7ig. igaz néha fel-felkel éjszaka, de csak egy simiig. vagy ilyesmi.
át kellene már tenni a szobájába...de nem megy :?

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hát ez volt a torta... volt benne tönkölyliszt, hajdinaliszt, szőlőcukor, egy tojássárgája. A töltelék párolt alma volt mazsolával és fahéjjal (imádja). Rajta volt egy nyestlé bébidesszert (alma- maracuja) amaranttal összekeverve, hogy jobban ragadjon, rajta banánszeletek na meg a marcipán. A formája meg ugye egy egyes volt:) (a képen nem olyan egyértelmű)

Kép
Kép

és ennyit hagyott belőle:)))))
Kép

Ez meg a múlt heti torta volt az anyóséknál sima vízben főtt hajdinadara mazsolával kihűtve, közte meg a jól ismert alma)... és igen, MIND ő ette meg egyedül... desszertként:))))
Kép
Vendég

bónuszkép :) (azt már nem árulom el, hogy mikor készült :twisted: maradjunk annyiban, hogy elég sokan megnéztek minket aznap :twisted: )
Kép
Vendég

Dimet: valami Mildibé3-at (banános) vettem a Schleckersben... nem tudom miért pont ezt.
Vendég

csakegy, nagyon tuti volt mindkét torta!!!!!!!
mégegyszer cupp-ok lillának.

Kép

dimet

Csakegy: te csináltad ezt a nagy 1-es tortát?

Én milyent fogok? Bakker, minnyár ittvan :))

Kép
k.ir

dimet: Szamos gyurmamarcipán :) Még ráértek beszerezni :))))) (állat jó... eredetileg az egész tortát be akartam vele borítani de a férjem lebeszélt... igaza volt, Lillának a torta oldalára és a tetejére tapasztott banánkarikák jöttek be a legjobban:))) (így rondább lett de a lényeg az volt, hogy nagyon tarka legyen és szét lehessen trancsírozni:)

k.ir: Hááát... :) (Babancs csokitortát fog... ) Én eredetileg babapiskótából akartam a tortát legyártani - párolt almával ragasztottam volna össze őket körbe... szerintem ha az ember marcipánnal borítja be az egészet akkor teljesen tortaszerű, a gyerkőc meg imádni fogja az almaízű piskótákat :) (az is felmerült, hogy tejpépbe keverek valamit és az lesz a tortakrém... csak jobb mint a vajkrém:) aztán elúsztam az idővel, elfelejtettem piskótát venni így ma reggel kellett kitalálnom, hogy mi legyen...
Vendég

(fú... az egyik babanetes topikban azon ment anno a verseny, hogy ki milyen drága tortát rendelt a gyerek első szülinapjára... aztán sírtak amikor a cukrász nem pont olyat csinált... mondjuk 15e Ft-ért... hát én ezen eldobtam az agyam... nem tök mindegy, hogy milyen a gyerek első tortája? A lényeg, hogy mindenki élvezze a szülinapot és a tortát -ami szerintem első szülinapon úgyis csak a gyereké- és jó képek készüljenek amiket ha már nagyobb meg lehet neki mutatni:)... ha valaki nem akar sütni akkor megveszi, ha valaki sütni akar akkor megsüti és SK kidekorálja... miért kell ebből versenyt csinálni... én pl. elismerem, hogy az én tortáim anyagköltsége kb. 300 Ft volt plusz a marcipán ami nem nagy tétel, a gyurma talán 300Ft, a figura is kb. 300Ft... viszont Lilla degeszre tömte belőlük magát és nem kellett hetekig azon agyalnom, hogy honnan és milyen tortát fogok rendelni két havi családi pótlékért)
Vendég

Dimet!

Ez már a hajvágás utáni állapot! Hatalmas haja nőtt Dominak, már muszáj volt megnyírni.

Csakegy!

Hű, szuper volt minden. Nagyon ötletes a torta. Bevallom őszintén bennem nincs ekkora fantázia. Gondolkoztam, hogy esetleg gyümölcstortát csinálok, de én meg szöveget nem tudok írni, max. tejszínhabbal.
Gáz, hogy egyesek ezen versengenek mennyiért rendelnek tortát. Mondjuk nekem is megfordult a fejembe, hogy átmegyek az Árkádba- ami itt van mellettünk rendelni tortát (kb. 6enél kezdődnek a marcipántorták, ott csak az van), kényelemből, mert nincs kedvem gyerekkel elkutyagolni máshol rendelni. De én sem akarok ilyen drága tortát, szerintem is tök fölösleges.

Norka!

Örülök, hogy ilyen szép napotok volt és hogy jól sikerült a kirándulás. Bogi jól bekajált hihi. :lol: Téged is elnyomott a jó levegő. Jók a képek. Örülök, hogy írtál.

K.ir!

Mi is elég sokan, 16an leszünk a keresztelőn. Már januárban lefoglaltuk az éttermet, mert nagyon kapós a hely, nem akartunk lecsúszni róla.

Kép
babancs

babancs: nekem még tudod mi tetszett? Vannak marcipánból készült gyümölcsök... azokat is fel lehet pakolni egy SK torta tetejére... marcipánfeliratot készíteni meg nem nehéz, én simán hurkákat gyúrtam, behajtogattam és azokat kilapítottam 2 folpack között (úgy szép sima lesz)... a betűket meg felpakoltam egy kilapított fehér marcipánlapra (csak, hogy ne vesszenek el a tortakrémben:))))... Az Árkádban nincs Szamos? a mellettünk lévőben van)

bevallom kifejezetten élveztem, hogy legálisan gyurmázhatok :)))))))) (következő szülinapra is gyurmázni fogok... mondjuk akkor valszeg az egész tortát beborítom marcipánnal és arra gyurmázok valamit... sima fgurákat meg bárhol kap az ember... mert azt azért én sem vállalnám be:)))) (a neten valszeg iszonyú jó ötletes tortát talál az ember... és egy gyümölcstortából is olyan szép szülinapi tortát lehet rittyenteni, hogy csodájára járnak:)

(az esküvői tortánkra viszont a férjemmel közösen!!! gyártottunk le anno 70 darab fehér marcipán rózsát :))) Tök szépek lettek :))))) (pénzünk nem volt, a marcipánrózsák meg olyan marha drágák voltak, hogy ki kellett találni valamit... így meg minden vendégnek jutott egy SK rózsa:) elég nagy sikere volt:))))

Fú... én igazából már alig vártam, hogy legyen valamilyen indok a gyurmázásra:) Az utóbbi időben az összes kisgyerek ilyen gyurmát kapott tőlünk, annyira tetszett az ötlet:)))) (kis tasakban 5 kis rúd marcipán).

(Domi nagyon jóképű legényke lett:)))))
Vendég

Csakegy eszméletlen szép ez a színes torta! Ejha!

Hiába főzök nagyon profin, sütök is rendszeresen, de ilyen szép tortát nem tudnék rittyenteni...

kapunk képet az esküvői tortáról is, milyen lett a végeredmyény?

Norka jó nap lehetett!

babancs Domi gyönyörű kisfiú!

Kép

Kép
rejo

Kavics!

Na mi lesz ma? Ütemterv?
Legalább egy mondat erejéig jelentkezz be!
Aludtál valamennyit?

Csakegy!

Tök jó volt a tortátok. Szerintem se az a lényeg, h. mennyibe kerül!

rambóka

Kép
.....utólagosan Gergőnek!!!.....
kandi72
Budapest III. kerület

én is veszek a gyereknek gyurmát. szamosat. ha megnyalja, az nem gáz. ugye? igaz semmi kaját nem vesz magától a szájába. de imád gyürükélni mindent!! az arcomat főleg...tiszta karom nyom vagyok :D

kavics, monácska??

Kép

dimet

Kép
Boldog első szülinapot LILLÁNAK!!!!!
*szép a torta,nagyon kreatív!Gratu hozzá!*
kandi72
Budapest III. kerület

Csakegy!

De, Szamos van az Árkádban.."jó" áraik vannak. Ma megrendeljük a tortát a Bécsi kávéházban, nekem ott ízlenek legjobban a sütik. Onnan rosszat, többnaposat még sosem vettünk. Domi is állandó "kuncsaftjuk", imádja az ott kapható gyümölcsrizst. :lol:

Köszi a díszítéses tippeket.

Köszönjük a Domidícséretet. :wink:

Kép
babancs

Kavicska babája, Szilveszter megszületett!

Remélem nem baj, hogy ezt megírom, felhatalmazást még nem kaptam rá... viharos gyorsasággal, császárral látott napvilágot és 2700 gr.

Részleteket még én sem tudok.

Sajnos Kavics az utóbbi napokban embertelenül szenvedett. :(
Vendég

Szilveszter baba, szép, egészséges, boldog életet kívánok neked!!!!!!!
Vendég

Juhúúúúúúú :D

Kavicska Gratulálok nektek!!!!
Hosszú egészséges ,sikeres ,boldog életet a kisfiadnak!!

Pont most mondtam a férjemnek,hogy megnézem nem történt e vmi Kaviccsal :)
Vendég

KAVICSKA: HURRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! :) Hatalmas gratula Szilveszter babához :))))))

Remélem a párod bent lehetett a császárnál... végülis ha van valaki aki jól bírja a vért az ő:))))))

Alig várom a történetet és a képeket a babáról:))))
Vendég

Kép KAVICSKA!!!!! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Na ez az, ezért kukkoltam be !!!

Sziasztok !

KAVICSOM, VÉGRE..... Annyit gondoltam rád amióta beszéltünk...NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY SZILVESZTER MEGSZÜLETETT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK AZ EGÉSZ KICSI CSALÁDNAK !
zsizsik

Látom Norka megelőztél! Sajnos éppen a vásárban bóklásztunk és csak most értünk haza, így nem én lehettem, aki világgá kürtöli a jóhírt!

Kavicsom!

Itt is nagyon nagy gratula a kis Szilveszter megszületéséhez! És ne feledd, nem az út, hanem a végcél a fontos!
Remélem a nehezén már túlvagy! Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok!

rambóka

Sziasztok!
Drága Kavics CSALÁD!
Gratulálok Szilveszter megszületéséhez! Kavics kívánom annyi tejed legyen mint nekünk!! :D

Kép
lara26

Kavicska, és Szilveszter baba! Isten éltessen sokáig Titeket!! Gratulálok!

Kép
mamint

Drága Kavicskám !

Legyetek nagyon boldogok Szilveszter babával, sokat küzdöttél azért, hogy most végre karjaidban tarthatod kisfiadat !!

Millió puszi ! :)

Csakegy, Lillának nagyon boldog születésnapot kívánok !
A tortája szuper volt, ügyes vagy !! Megdöbbentem azon, hogy vannak anyukák, akik már azon is versengenek, kinek milyen az első tortája. Furcsa világ :roll:

Babancs, Domi olyan szép kisfiú ! nagyot nőtt, olyan, mintha húznák :lol:. Remélem a pm problémádra sikerül megoldást találni..

Zsizsikem, én úgy röhögtem péntek este 10 tájékán. :) Mármár úgy éreztem, hogy engem zavar, hogy rátok gondolok :lol:
A mai estét és a holnapit se hagyjátok ki, ki tudja... :wink:
Progit ugye fogsz szedni ? (utro ???)

Norka, jó olvasni, hogy nyugodtabb vagy, Bogi nagyon vagány !!

Anyookám, szuper a kép, gratulálok !! Megint rácsodálkoztam, milyen tempóban telnek a hetek..

Monácska, hmm, furcsa érzés lehet, hogy most már tényleg rajtad a "világ" szeme. Hamarosan Nóri születéséhez fogunk gratulálni...
Kitartás a hátralevő napokhoz !

Puszi
Niki
mniki

HippHippHurrá!

Kedves KavicsCsalád!
Kívánunk Nektek minden jót!

Gratulálunk Szilveszternek, Anyucinak és Apucinak!

Sajnálom amit Norka mond, h nehezek voltak az utolsó napok, no de reméljük minden rendben lesz a továbbiakban és a kis Szilveszter kárpótol majd mindenért!!!

Sok ölelést és puszit küld a KirCsalád!

Kép
k.ir

Kavicska nem küldött véletlenül valakinek képet MMS-ben?

Annyira kíváncsi vagyok a kis Szilveszterre:)
Vendég

Sziasztok!

Kavicska!
Gratulálok a pici fiadhoz, sok-sok tejcsit kívánok!

Lilla babának pedig Boldog Szülinapot!Csakegy nagyon szép tortát csináltál!

Zsizsik!
Remélem 9 hónap múlva Kavics sorsára jutsz :lol: !
ezoterike

Óóóóóóóóóóóóó!

Drága Kavics!!!

Isten hozta Szilvesztert idekint, millió gratula megy Nektek!!!! Sok tejcsit és békés estéket kívánok!!!!!!

A többi meg nem számít, és ezt hót komolyan modnom!!!

De szép súlya van, milyen kis formás lehet.................

Én egyben. Fejem migrénkedik, pocim fáj, ma most keltem fel, kicsit benézni és bejelentkezni. Holnap jövök, sok puszka!

Aki Kaviccsal beszél vagy sömizik, kérem, hogy mondja meg neki, hogy ezerszer ölelem!!!!
Vendég

KAVICSKA TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KISFIADHOZ! :D
GYORS GYÓGYULÁST KÍVÁNOK!
Kép

Kép

Kép
lecso

Ha ír valamit kAVICSKA, akkor megírom én is (már ha publikus).

Tudjátok, én azért remélem ezerrel, hogy most ALSZIK!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?