Na sziasztok!
Az idő itt is szép volt ma, és az ünnep is bizonyára sokkal szebb lett volna, ha nem vernek megint szét egy magyar srácot. Bazeg, a hideg mindig kiver. Vajon az én fiamat is fogják megverni azért mert magyar? A qrva anyjukat. Bocs. De annyira unom már ezt a témát, h döglök meg.
Ez a Lészai Lehel egy református papnak a fia.
http://fotoriport.transindex.ro/?cikk=6928
Na, ez nem tartozik ide. Bocsi, h mostanában mindig offolok.
LILLA!!! Nőj nagyra, élj sokáig, szüleid és az egész topicunk örömére
Csakegy: milyen lett a torta? Mi az a... mi is? h betűs izé?
A másodi szülésről: nekem is a szülésznő rettenetesen a lelkemre kötötte, hogy "Réka, figyeljen ide: a következő gyermeknél a legeslegelső keményedésre! Nem fájásra! Keményedésre!!! legyen szíves száguldozzon a kórház felé. Ellenkező esetben jobb, hgyha a férje kitanulja addig a bábáskodást!"
S mai napig hálát adok a jóistennek, h nem szültem a kocsiban. (Reggel 9:3o kor indultunk a kórház felé. Tibike 1o:25-kor kinn volt!)
Norka: végre látom a férjedet. Vagyis ugye ő az? Eddig elképzelésem sem nagyon volt Róla.
Zsizsik? Nagyon szorítok! Remélem ez a rengeteg drukkolás, meg pozitív energia meg minden nem vesz kárba!
Monácska, Kavicska: úgy tűnik mégsem lett az idén ünnepi babánk! De sebaj, lesz ünnep utáni!
Más: április 26-án megkereszteljük a kis srácunkat. Romai katolikus lesz, eldöntöttük. Jövőhéten szerzünk majd egy kis vendéglőcskét, mert meghívjuk majd ebédelni a nagymamákat, nagytatákat, nagynéniket, nagybácsikat, plusz a keresztszülők, s így leszünk vagy 14en összesen.
Aludjatok jól, megyek vacsizni.
Kir