Sziasztok!
Nem túl sok írás van,de hétvégén álatlában ez szokott lenni.Nekem délelőtt jöttek anyósomék,és most mentek el fél4kor.Kicsit lefáradtam.De azért elvoltunk,én mondjuk leginkább a konyhában tevékenykedtem.Volt mit mosogatni,de hát ugye ritkán jönnek.
Linda,csak türelem,mire meglesz a babuci biztosan beköltöztök!Mondjuk én is tiszta ideg voltam,amíg nem lett rend!
Jó,hogy te nem kaptad el ezt a kórságot!Ja,és természetesen nagyon szépek vagytok a képen!!
Erika,hát ti is jól megjártátok akkor a mesterekkel,mind megbízhatatlan úgy látszik
a randi is elmaradt:( Hétfőn vagy kedden is megyek be,ha gondolod akkor összefuthatunk,vagy elszaldunk vele hozzátok!
Szilbee,köszönjük a dicséretet!
Ez a kedvenc képem magunkról
Nóri,hát tényleg nem semmi ez a mizéria,nekünk visszaküdlték,hogy hiányosan van kitöltve,közbe meg emélkszem,hogy mindent kitöltöttem,és aláírtam én is,meg apa is!
Vali,hát reméljük te megúszod ezt a fránya betegséget!!Jobbulást a párodnak!
Ivett,neked is köszi a dicséretet.Már lement rólam amit terhesség alatt felszedtem,meg -2kg-nál tartok,de van még rajtam felesleg kb8 kg
Tudja valamelyikőtök hol van Szolnokon nagyker áron játékbolt?Azt hiszem valami parti a neve,de nem tudom hol van