Új privát üzeneted érkezett!

Évi!!!
Boldog Szülinapot!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Évi: Isten éltessen sokáig!!!! Nagyon boldog szülinapot!

Jajj, de jó, hogy megjavult a géped! :D Merre jár apa, hogy magányos vagy? :cry: Ne mááááár!

Tündi: Jó lenne találkozni, de várom a Munkásokat, hogy befejezzék a teraszt. Tudod, ezek azok, akik fél éve csinálják a teraszt, de ma pénzt is kapnak, úgyhogy valamikor biztos jönnek... :roll: :roll: :roll:

Helyesek vagytok nagyon! :D

Itt még a meglévő támogatást is megvonták... :cry: Pl. a "benzinpénzt", amivel a sérült gyerekeket suliba lehet vinni.

Katlina: Már csak szűk egy heted van! TÖk jó, hogy pont a Nagyhéten van a Lakzi!

Hiányzók merre járnak?
jaimee1

Évi

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Boldog szülinapot ÉVI!!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok :lol:

Apa Németországban van. Igazából kicsit elgondolkodtam az életemen, és valahogy valami hiányzik... Persze lehetne rosszabb is, úgyhogy nem panaszkodom :?

Lányok, Vali, Andi! A barátnőm szólt, hogy valszeg lenne egy munkaügyis állás a cégüknél. Rám gondolt, de én visszautasítottam. Viszonylag jó cég, de meló az van! Ha érdekel valakit, pü-ben megírom miről van szó!

Évi és
Kép
csongianya

Csongianya, azaz Évi!Nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked és örülök, hogy kész lett a géped, mert te olyan sokat tudsz írni. Kép
tündi24:Igen, ő is menni akar, de majd meglátjuk. Attól, hogy jelentkezik valaki, az nem biztos, hogy ki is megy.Én ilyen téren abban hiszek, ami már elmúlt.

KépKép
ditke78

Nem tud valaki jó kozmetikust, mert az enyém már egy jó ideje beteg.Azóta egyszer voltam, és csupa maszatosan mentem haza. Szóval elég gánya munkát csinált. Jó volna már egy kicsit magamra is adnom, mert olyan csúnya vagyok.Nem beszélve, hogy hízókúrát kéne vennem. 10 kilóval kevesebb vagyok, mint amennyivel kezdtem a terhességemet. Szikkadt, fonnyadt vagyok. :cry:

KépKép
ditke78

Évi,nagyon sok Boldog Szülinapot! :) Jajj,de jó,hogy kész van a gépetek!Igy többet tudsz majd jönni! Szerintem néha mindenki elgondolkozik,hogy jó-e igy az élete vagy sem.De tény vannak nálunk rosszabb sorban élők is :(
Kép

Erika,nekem ugy is jó,ha elmegyünk hozzátok,csak odaadom és már jövünk is el.

Ditke,nem tudom mi van a Timivel.Hát az biztos,hogy Laci nem egy nagy beszédes,mondjuk azt nem tudom,hogy bent miylen,emrt ugye ott nem vagyok vele!És az is igaz itt csak az biztos ami már elmúlt.Igaz Laci angyon menni szeretne,orvosija is rendben van elvileg.Én nem igen örülök,hogy megy,de nem tarthatom vissza.

Katlina,jól írja Erika,hogy milyen jó lesz neked jövőhét hétvégén :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Köszi! Itthon leszünk, nem jöttek még ezek a ....... #&@ szerelők. :evil: :evil: Több bajod van ezzel a Konakionnal, mintha kidobtad volna :oops: :oops: majd megháláljuk valahogy.
jaimee1

Évi!!!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Évi!!
Az állás az érdekelne nagyon tudod eddig még semmi nincs :(

KépKép
diÁcska

Erika,okés.Küldtem neked priviben a tel számomat,megkaptad?Csörgess már meg és akkor visszahívlak!

Vali,jól vagytok? Írj kicist bővebben magatokról!

Kép
Kép
tundi24

Évi! Miért mi a gond? Nem értem... A németországi dolog miatt? hogy mindig úton van??

Én úgy érzem, hogy ha Ed mondaná, hogy elmenne egy félévre... azt hiszem el tudnám viselni.. bár marha rossz és nehéz lenne nélküle... Viszont Levente tutira kikészülne. Ha az apja csak kimegy a konyhába, már keresi és mondja, hogy "Apa gógozik!" ... és látszik rajta, hogy tök szomorú. :( Szegények alig látják egymást... a sok túlóra miatt...

Katlina! Azt nem mondanám, hogy vadász, de szokott vadászni... ha meghívja a sógorom! ;)
szilbee

Teszek már képeket Dévidről...

Kép
Kép
Kép
szilbee

Dévid is szép kisfiú.Jó hétvégét mindenkinek.most nem írok egy darabig.

KépKép
ditke78

Szilvi! Nagyon édes Dávid abban a kis pilóta sapiban! Lilcsinek sose volt ilyen sapka alá való sapkája, igaz, ő tavaszi lány. :lol:

Ma megint heveny levelezésben vagyok a Tigázzal, mert a fűtésünkre még mindig nem sikeredett támogatást tenniük :evil:

Miért van az, hogy délutánra mindig elromlik az idő?? :roll:

Ja, láttuk ma a városban az újdonsült friss házasokat (Hajnit és urát, meg Francit). Nem sokáig pihengettek... :lol:

Évi! Az nekem sem szokott jót tenni, ha gondolkodom... :wink: ....nem is sűrűn teszem. Igaz, így meg azt hiszik, nekem milyen jó dolgom van, mert mindig nevetek (kívülről) Pedig igazad van, lehetne rosszabb is....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi! Nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Évi, nagyon boldog szülinapot kívánok!

Ditke, nagyon klasssz a vonalzó! A férjem rallyzik, ő csak amatőr szinten, az apósom meg az országos bajnokságban. Hát igazából nem "sportolnak" :)

Tündi, azt hiszem már tudom, hol laktok :D zöld ház, előtte fenyőfák, fehér kerítés, az egyik ablakon üvegmatricák :D ha jól láttam :wink: A konferencia márc. 28-30., ez tegnap esett le nekem is, úgyhogy gyorsan telefonáltam 4D uh ügyben, és átrakattam áprilisra. Sajnos még +1 hét a babamoziig :( pedig már úgy várom

Kép
pimelinda

Sziasztok Csajok!!

Tündi!!
De aranyos vagy ,hogy ennyit kérdezel felőlünk :) Köszönjük egyébként jól vagyunk már Zolika teljesen meggyógyult Dia hasa még nem az igazi kicsit még megy neki :( De hétfőn már megyünk ha minden igaz bölcsibe és suliba is :)
Már 2 napja egyébként lótok futok Zolikának kerestem volna valami tavaszi ruházatot de komolyan mondom elkeserítő a felhozatal minden téren :( Bezzeg csajos ruci az van rengeteg :D Most mondjuk Diusnak nem igazán akarok vásárolni ő kapott most egy csomó ruhát :) Inkább valami jó cipő kellene neki,ami nem megy tönkre 2 motorozás után :(
Nagyon helyesek vagytok a képen :)

Hajni!!!!!
De jóóó,hogy itthon van apa :) Azért néha írjál ám!!! :wink:

Katlina!!!
Nagyon szép menyasszony leszel és a menyecskeruci is nagyon szép :) Olyan jó lesz nektek egy kicsit irigykedem én is :)

Szilvi!!!
Dávid nagyon édi babóca :)
Kép

KépKép
diÁcska

Kép a leendő konyhánk (még sehol sem tartunk)

Kép
pimelinda

Kép

részlet a fürdőszobából

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Továbbra is köszönök mindent, jót tesz a lelkemnek :lol: Holnap megyünk a barátnőimmel kirúgni a hámból, talán kicsit helyrehoznak lelkileg!

Vali írtam pü-t!

Igazából "csak" annyi gondom van, hogy egyedül vagyok. Mindig és mindenre. És nehéz. És nem tudom, hogy lenne jobb. És ezért néha magam alatt vagyok. De volt ennél rosszabb is, és lehet is, ezért inkább nem nyavajgok.

Melinda, tök jó lesz a konyha is meg a fürdőszoba is. Csak irigykedek itt, már én is úgy úúúújítanék.

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee,Dávid egy kis ennivaló :) Nagyon aranyos :) Jó husiban van :)

Linda,igen az a mi házunk :) Nagyon szép a konyha és a fürdő is :) Gyere majd be hozzánk valamikor :) Kár,hogy még várni kell a babuci megsasolására :( Szép vagy aképen,egy párat rakhatnál ide is fel,mert amiket tesóm csinált rólatok azok nemigazán sikerültek :(

Vali,persze hogy kérdezlek benneteket :) Ez már jó hír,hogy hétfőn suli,és bölcsi.Reméljük addig dius is teljesen meggyógyul :) A ruhavásárlással kapcsolatban meg,az biztos,hogy a lányoknak könnyebb rucit venni,dius jól járt :)

Évi,hát nem lehet neked sem könnyű,nem is írigyellek érte.De holnap jól bulizd ki magad!!! :)

Erika,nem voltatok ma délután a Corába?

Ditke,miért nem jössz egy pár napig?Kellemes hétvégét akkor nektek!

Nóri,ezt a gázos dolgot ne is mondd!Még nekünk sincs semmi visszajelzés:( Ma adtam le,hogy mennyi a fogyasztás,hát a lakás után most 3x-os gázszámlát fogunk fizetni :o Hajniék most biztos tök jól érzik magukat:)

Kép
Kép
tundi24

Évi! Miért mondod azt, hogy mindig és mindenre egyedül vagy? :shock: És anyud? Hisz mindig őt riasztod....ha beteg Csongi, vagy csak vigyázni kell rá, ha takarításról van szó.... :cry: Azért az sem semmi ám. Fel a fejjel!

Melinda! Nem tudom, hogy fogjátok azt a konyhát berendezni, mi, hol lesz, de nagyon klassz kis kuckó!!
Képeket tényleg dobhatnál fel! :wink: Magatokról.
Nekem is van 2 régi barátom, aki rallyzott...nem is kis sikerrel....még az "ősidőkben". Az egyik az autószerelőm :lol:

Tündi! Az utolsó levélben azt kaptam a Tigáz ügyintézőtől, ahonnan elindultam :? Hívjam fel a MÁKot....mert állítólag 2 határozatot kellett volna kapjak, egyet a lakás gázfogyasztására, egyet a fűtésre. De én tavaly is egyet kaptam. A fűtésre meg sztem a ház közöskéjének kéne, hogy küldjenek határozatot. Áh...nem értem, kicsi vagyok én ehhez.... :oops: :(

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztatást, nagyon aranyosak vagytok. [

Ditke! Én az árkádsoron lévő kozmetikába járok, már évek óta. Nagyon szupi a kozmetikus, Áginak hivják. Ha van kedved próbáld ki, nem kér sokat.

Jaimee! Olyan jót nevettem neked, tegnap tényleg túl teljesitettem magam. Majd rákapcsolok.

Évi! Hát meg tudlak érteni, hogy milyen amikor egyedül vagy, az én férjem is rengeteget dolgozik, igaz ilyen hosszú időre neki nem kell elmennie. Nekem is Anyukám sokat segit, de ugye azért mentünk férjhez hogy társunk legyen.

Ildi! Még a kiskönyvedet is előkerested miattam, köszi.

Tündi! Igen Anta nagyon várja a picit. Sokat simogatja a hasamat és puszilgatja is. Azt is szokta mondani, hogy ő lesz az anyukája.

Szilbee! Dávid nagyon jó kondiban van, jó erős kisbaba.

Cleo! 9 nap kórház nagyon kemény lehetett. Igen a méhszaj-as topic azért megnyugtató volt, mindenki szépen kivárta a végét.
Én is mindig elmondom neki, hogy május közepéig bent van a helye. Ha túl leszek a 32. heti vizsgálaton remélem megnyugszom.

Melinda! Nagyon szép lesz a házatok.

Jó éjt mindenkinek!

Holnap lovasfelvonulás. [

Kép
Kép
mongi

Nóri, elmagyarázni nehéz lenne, hogy hogy lesz berendezve, de ha végre kész lesz majd a konyhabútor (talán még 2 hét :roll: ) majd teszek fel megint képet, jobbat, mert ezeket tesóm a mobiljával csinálta.

Kép rólunk :wink:
Kép

Kép
pimelinda

Na jó estét!
Borzasztó napom volt, olyan rémes, hogy csak na..........................................na mindegy. Rágyúrok a következő szurira... :? :? :? 8)

Melinda: Nagyon szépek vagytok! :D Aranyos dottornyéni leszel! A kégli is tetszik, a sarokban az a kamra lesz?

Vali: Remélem, most egy jó ideig makkegészségesek lesznek a gyerekek. :wink:

Tündi: Corában? Nahiszen....Bár lettünk volna...itthon rostokoltam és vártam a Mestert, az jött is, majd ment. Nem volt kedve megcsinálni a teraszt. :shock: :shock: :shock: :evil: Úgyhogy nem is fizettük ki a kaput sem még... :shock:

Hajni: Szupi hétvégét nektek 3asban! :D

Nóri: Mi meg olyan sötétek vagyunk, hogy még le sem adtuk a támogatási kérvényt (TIGÁZ). Apa azt mondja, lazítsak, neki azt mondták a MÁK-ban, hogy visszamenőleg is érvényes a kedvezmény. Hááát...

Szilvi: Csak ismételni tudom, amit a többiek írnak Dávid babáról. :D

Szép hétvégét mindenkinek!
jaimee1

Nóri! Hát az utóbbi időben muszáj vok sapit adni rá itthon (mikor ébren van és nyűgös), mert elkezdte vakarni a fejét ... Kegyetlenül ki tudja dörzsölni így a feje búbját! :( Meg néha össze is karmolja magát, hiába vgom rendszeresen a körmét. :?

Melinda! De szépek vagytok!!!! Gyönyörű ruhád volt!!! 8)

Tündi! Nektek is írni akrtam már... nagyon régóta :oops: , hogy nagyon szép pár vagytok!!! :D
szilbee

Szilvi! Az más....azt hittem, sétából jövetbe/menetbe készült a kép.
Ez a körömvágás nálunk is így volt, hogy ha levágtam a körmét, az biztos, hogy aznap még kihasította magát :cry: Most is van az arcán csíkozás, de mostmár nem vagyok bizti benne, hogy magát dekorálja...abban a nagy kavarodásban, ami a bölcsiben szokott lenni :wink:
Amúgy hogy vagytok?

Melinda! Szépek voltatok! És milyen világító kék szemed van :shock: !

Erika! Ti már majdnem ott tartotok a mesteretekkel, mint Tündiék! Mind ilyen semmirekellő?
Éjszakátok milyen volt? Tudtatok pihenni?

Ja! Szilvi! Én el sem hiszem, hogy nyűgös is szokott lenni Dévid! :lol: Talánesetleg1olyanvideó????

No, folytatom a főzést....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Szilbee!

Nagyon jo súlyban van Dávid,és milyen ügyesen tartja magát!

Ditke!

Én is találkotam veled tanácsadáson!

Melinda!

Nagyon jo lesz a konyhátok és a fürdőszobátok is,tetszenek a szinek!

Tündi!

Annyira aranyosak vagytok együtt a pároddal!
Császár után teljesen lefogytál?A hasad lement?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

köszönöm mindenkinek a dícséretet :)

Jaimee, a sarokban lesz a kamra, az ablak mellett majd lesz is egy ajtó valamikor :roll: kezdek türelmetlen lenni :evil:

Kép
pimelinda

Sziasztok!!

Képzeljétek megint borzalmas éjszakám volt :( Most éjjel apa lett ugyan olyan beteg mint Zolika is volt :( Egész éjszaka hányt ........áááááá kész vagyok :( Még én vagyok aki kimaradtam ebből a vírusból .

Melinda!!!
Gyönyörű menyasszony voltál :) A házatok pedig tényleg nagyon szép lesz :)
Merre laktok Abonyban???

Letti!
Pihenj sokat már amennyire ez kivitelezhető Anta mellett :)

Évi!!
Küldtem emailt neked :)
Kép

KépKép
diÁcska

Múlt éjjel a férjecskémnek is ment a hasa, de reggelre szerencsére már kutya baja sem volt, azt leszámítva, hogy hulla fáradt volt...
szerencsére én kaptam el tőle :)

Vali, a Damjanich utcában fogunk lakni, régen "kis-Szolnoki" út, a Lila akác vebdéglőtől nem messze.... ismerős vagy Abonyban?

Kép
pimelinda

húúúha mit írtam :oops:
szerencsére és NEM kaptam el tőle :lol:

Kép
pimelinda

Vali! :cry: :cry: Vigyázz magadra is!!! A dédalon kúp nagggyon hatásos!!
szilbee

Melinda!!!
Kicsit vagyok csak ismerős Abonyba de azt ahová költöztök azt tudom hol van :)

KépKép
diÁcska

Szilvi!!
Most olvastam ,hogy a lappangási idő 2-10 nap :( Lehet még lappangási fázisban vagyok????

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Nem túl sok írás van,de hétvégén álatlában ez szokott lenni.Nekem délelőtt jöttek anyósomék,és most mentek el fél4kor.Kicsit lefáradtam.De azért elvoltunk,én mondjuk leginkább a konyhában tevékenykedtem.Volt mit mosogatni,de hát ugye ritkán jönnek.

Linda,csak türelem,mire meglesz a babuci biztosan beköltöztök!Mondjuk én is tiszta ideg voltam,amíg nem lett rend!
Jó,hogy te nem kaptad el ezt a kórságot!Ja,és természetesen nagyon szépek vagytok a képen!! :)

Erika,hát ti is jól megjártátok akkor a mesterekkel,mind megbízhatatlan úgy látszik :evil: a randi is elmaradt:( Hétfőn vagy kedden is megyek be,ha gondolod akkor összefuthatunk,vagy elszaldunk vele hozzátok!

Szilbee,köszönjük a dicséretet! :) Ez a kedvenc képem magunkról :)

Nóri,hát tényleg nem semmi ez a mizéria,nekünk visszaküdlték,hogy hiányosan van kitöltve,közbe meg emélkszem,hogy mindent kitöltöttem,és aláírtam én is,meg apa is!

Vali,hát reméljük te megúszod ezt a fránya betegséget!!Jobbulást a párodnak!

Ivett,neked is köszi a dicséretet.Már lement rólam amit terhesség alatt felszedtem,meg -2kg-nál tartok,de van még rajtam felesleg kb8 kg :oops:

Tudja valamelyikőtök hol van Szolnokon nagyker áron játékbolt?Azt hiszem valami parti a neve,de nem tudom hol van :(

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Vali: Szegény Apa, remélem te megúszod, ne menjem már végig mindenkin a családban...Hát lehet, hogy még lappangsz, a fenébe.... :cry: :?

Melinda: Csodálkoztam is fel másodpercig, miért jó, hogy elkaptad Apától a nyavalyát. :lol: :lol: :shock: :shock: :D

Szilvi: Ez a jó idő elhozza a teljes gyógyulást, ugye? :wink:

Kata: Köszi, én is így gondoltam MÁK ügyben. De nem értem, miért nem írsz ide? :shock:

Nóri/ Ildi, többiek? Mi jót csináltatok ma?

Tündi: A Parti sztem az Árkádok alatt van. Magam még nem jártam ott, de a barátnőm említette, hogy sokszor van akció és akkor jó áron lehet vásárolni ott játékokat.

Na ma is fárasztó napunk volt. RékaCica nem aludt, csak ha ment a babakocsi. Úgyhogy levegőn voltunk egész nap, ami nagyon jó, viszont nagyon elfáradtam. Én nem tudom, még mindig nyűgös. Lehet, hogy nem is az oltástól van ez??? Most sem alszik, "Puma a fán" pózban ringatja az apja. :D
jaimee1

Tündi: ÚÚtálok minden mesterembert, előhozzák belőlem az Agresszívet, komolyan mondom.... :evil: :evil: Hétfő, kedd is jó, kedd reggel viszem Rékát a védőnőhöz, kifúrja a fülecskéit :? :? :? :? :? de amúgy szabadok leszünk, talizhatunk.
jaimee1

Köszi Csajok,hogy aggódtok értem nagyon jól esik ....de marha carul vagyok :( Nagyon fáj a gyomrom és a hasam :( Holnap ha túl élem az éjszakát jelentkezem ....

Sziasztok !!!

Tündi!
Party nagyker itt van tőlünk nem messze a MÁV kórház oldalán a kis utcában :) Hát annyira nem nevezném diszkontnak...karácsony előtt pl. ugyan azt a játékot amit kinéztünk a tescoban több 1000ft-al olcsóbban vettük meg. De nézzél szét sokszor van akció náluk :)
Mit szeretnél ha nem titok???

Na tényleg pááááá
Kép

KépKép
diÁcska

Vali, írtam választ!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Igen, Parti van a Árkádok alatt és ahol Vali írta. Most voltam ott kapunézőben, eléggé ki vannak fogyva. A Tescóról csak annyit, jó akciójuk van, csak hát nincs csak karácsonykor nagy kínálat. Mit szeretnél?

Jaj, Vali, jobbulást!

Jaimee, én nem is értem ezeket a "mester" embereket. Ennyire jól megy nekik, hogy ezt megtehetik?!

(no most látom, Pesten megint balhé van :( )

Melinda, szépek voltatok! Gyönyörű ruha!

Ja, és hogy mit írogatok még mindig itt buli helyett?! Hát egy barátnőmön kívül mindenki lemondta :( Úgyhogy lefújtam az egészet. Itthon ülök egyedül, mert Csongit elvitte anyu. Hát ez van. Ez a szülinap most elég rosszul sikeredett számomra... :?

Évi és
Kép
csongianya

Újrakellett töltenem a Skype-ot, persze nem emlékeztem a régire. Vali, Betti, és akit még érdekel, keresettek már rám a boka.eva néven!

Köszi!

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Nahát...... :cry: :cry: , remélem hamarosan bepótoljátok. Ez egy lemondós nap akkor, nekem is lemondta reggel a barátnőm a randit. Már vagy 4 hete egyeztetünk. Megkereslek skype-on én is. :wink:
jaimee1

Jó reggelt!

Évi! Akkor ez nagyon nem jött össze :cry: No, majd ha nem lesz így megszervezve, és nem is várod...nekem úgy lettek mindig pöpec elhajlásaim mindig..... :oops: :lol: ...valamikor a múlt században még :cry:
Skype-n én is megkerestelek, ha nem baj, bár én ritkán vagyok azon fent.

Pesti balhé: most mondjam azt, hogy jellemző? :? :roll: :evil: Ezt "vártam" reggel óta, az emberek kellően fel vannak cukkolva. :evil:

Sütit akarok sütni. Amit amottam linkelt be Kati, a tejespitét. Hát ahogy olvasom ott a hozzászólásokat a mindmegettén, én is tuti el fogom rontani. De kivi vagyok rá..... :roll: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép jó reggelt!

Hát egy borzalams éjszakán vagyunk túl :( Luca kb 1óráig 20 percenként ébredt,mindig keservesen felsírt :( Aztán bekentem az ínyét dologéllel,aztán 5ig szépen aludt.Nem tudtok valami hatásosabb kencét?Vagy vmi jó módszert fogzásra?De aztán lehet ez az idő is megvsieli,mert az ínyénél meg nem érzek semmit.Ilyenkor olyan tanácstalannak érzem magam,na és persze bénának :(

Vali,Évi,köszi az infót a játékbolttal kapcsolatban.Nem tudom mit szeretnék,csak úgy válogatni,szétnézni :)

Vali,jobban vagy már?

Évi,kár,hogy nem jött össze a buli,de majd duplán bepótoljátok!!Én is felvennéelk skyp-ra ha nem gond.

Erika,most láttam,hogy írtál privit,bocsika,nem vettem észre,mert amikor beléptem,nem írta,hogy van új üzenetem :oops: :evil: Ma még üzenek,hogy akkor mikor megyünk be pontosan és hívni foglak.Réka lehet a frontotkat érzi,vagy talán ő is a fogmanókkal küzd?Lucánál sem tudom teljesen eldönteni,hogy mi a gond,fogak avgy idő,de lehet mindkettő :(

Nóri,neked is köszike a tanácsot a játékbolttal kapcsolatban.

Kellemes napot,mi megyünk ma szülinapozni,a kis uncsiöcsémnek volt a szülinapja csütörtökön és ma tarjuk neki :) 3 éves lett! :)

Kép
Kép
tundi24

Évi,nem talállak skypon :( Bonyhádi,budapesti,kecskeméti,meg amsztedami lakost hoz be ezzel a névvel :(

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Na, én ma majdnem 9 óráig aludtam. Nem is emlékszem rá, mikor volt utoljára ilyen. Kicsit rendbe vágom a lakást, aztán megyek Csongiért. Mondjuk még tankolnom kell, meg lehet a szoláriumba is beugrok, úgy sincs rá sosem időm :?

Skype. Felvett valaki? Mert nem látok új neveket... annyira hülye vagyok, mert ugye a régi gondolom megmaradt, arra meg nem emlékszem...Lehet, hogy azt találtátok meg?

Bóka Éva, és boka.eva

Tündi, nekünk is volt ilyen időszakunk... én meg mondom őszintén volt már amikor Germicidet adtam neki, csak aludjon már egy kicsit. Meg én is.... szal, nem sok ötletem van.
De engem is kikészít ez az idő, tegnap is fájt a fejem, ma is arra ébredtem, meg iszonyatos feszült vagyok.

Évi és
Kép
csongianya

Aha, meg van a másik: evaboka

Akkor maradjunk ennél, ott már ott van Vali és Betti.

Szal ezt keressétek:)

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?