Sziasztok Újak és Régiek
Állati rég jártam már erre, de úgy éreztem, írnom kell nekem is. Beleolvastam az előzményekbe, hogy tudjam, mi késztette Arikont a pár lappal ezelőtti írásra - Nórikám, Veled vagyok én is
Gratula az új kismamiknak!
Nita, az Apukám független hiteltanácsadó, és tud önerő nélküli konstrukciókat is - ja, és a tanácsadás és az ügyintézés is ingyenes nála, a banktól kap jutalékot. A legnagyobb bankokkal áll szerződésben. No, és persze mindent elintéz Nektek, semmi után sem kell rohangálnotok - ha érdekel, dobj egy privit, és megadom az elérhetőségét
Képzeljétek, márc. 9-én megszületett a kisebbik hugicám (a régiek még emlékezhetnek a sztorijára) kisfia, Kristóf. 3800 g, 53 cm, csodaszép
Én voltam bent tesómmal a szülőszobán, 26 órát vajúdott, a végén vákumozták - nagyon kemény volt. Utóbb láttam, 3 kg-t fogytam még én is a 26 óra alatt, szóval gondolhatjátok... De a lényeg: csodaszép, és a férjemmel mi lettünk a keresztszülei
Imádjuk!
Ami engem illet, nem hőmérőzöm, barátcserjét szedek és palástfű teát iszom - és kedden megyünk a TEGYESZ-be, mert jelentkezünk örökbefogadásra. Min. 2 év a várólista, addig még bármi lehet, de nem szeretnénk, hogy további 1-2 év próbálkozás után kezdjük el intézni - mert nem akarunk gyerek nélkül maradni.
Írjatok Csajszikák