Új privát üzeneted érkezett!

Baba: Te megkaptad a teszteket már??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

k.zsuzsa jól hangzik a kaja recept privibe kérném azt a baconos kaját köszi előre is

Kép
bévi

Nitácska hol vagy mi ujság?

Kép
bévi

Évi: Elküldtem priviben :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu
megkaptam a teszteket! :D
Vendég

baba:ha kétcsíkos, kérek én is! :wink:
Vendég

Baba: Akkor bízom benne, hogy estére nekem is otthon lesznek már :lol: :lol:
Mekkora volt a csomag? Bele fért a postaládába vagy külön csomagként jött?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu:lh-t rendeltetek Leótól?
Vendég

Nóri: Huncutkától rendeltünk LH-t is és én HCG-t is

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaa, az új topikból...leesett... :oops:
Vendég

Igen..... őt ajánlották nekem más topicból.

Nóri: :wink: :lol: :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ugye holnap tényleg jó idő lesz és nem csak úgy mondták :?: :roll: :?: :roll: :?: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Csajok!

Újra itt vagyok!
Visszaolvastam és imádom ezt a témát!! :D Mi most voltunk a Corában és vettem (csillagászati áron) tanyasi csirkemellfiléket, holnapra szántam.
Asszem most egyszerűbbet fogok összeütni, de azért elmondom. A csirkéket megsózom, fűszerezem, olivával kikenem a tepsit és beleteszem a husikat. Kb. 15 perc puhítás után metélőhagymát, paradicsomot és almát karikázok rá és a végén sajtot reszelek rá. Petrezselymes krumplival és zöldség mixel tálalom. Desszertnek lúdláb lesz (nyugi nem én csináltam hanem Férjecske nagyija és isteniiii). Vasárnap meg Apumhoz megyünk úgyh. nem főzök. Szóval most csak egyszerűt csinálok, de amúgy van egy csomó jó (reform) receptem. Ha gondoljátok szívesen megosztom veletek! :wink:

Bridget,
azért remélem nem a véleményünk miatt nem akarsz jelentkezni...
Vendég

Kép

huncutka féle teszt. mai. lh. :D
Vendég

Arikon: Istenien hangzik :lol: :lol: :lol: Jövő héten kipróbálom én is :lol: :lol: :lol: :lol:

Baba: Jól néz ki :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Baba: Apára fel :!: :!: :!: :!: Bőszen prószálkozni és tessék visszatérni majd csíkos HCG-vel :!: :lol: :!: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szia bévi.nincs semmi jó.most hívtunk fel egy tanácsadót és az mondta hogy az új házakhoz is legaláb 10% önerő szükséges.
A mi esetünkben ez legalább 1,2 milla.
olyan elegem vanÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska,
húúú, ez elég durva! Sajnálom, h. ennyit kell(ene) fizetnetek.

Baba,
akkor ez lh teszt? Szóval csak azért kérdezem, mert akkor a vonalzódat nem értem. :roll: Bocsi, az értetlenkedésemet. :oops:

Zsuzska,
örülök, h. felkeltettem az érdeklődésedet! Amúgy mesélj mizu Veled? Mivel mostanság nem tudtalak annyira olvasgatni benneteket, ezért szeretnék újra képbe kerülni.
Vendég

Nita: nem kell minden esetben önerőnek lenni. Menjetek tovább más bankhoz.

Kép
csucsu05

Arikon:ide a reformreceptekkel, de izibe!Bármilyen mennyiségeben jöhet! :lol:

Bévi:Az én muffin receptem:

3 tojás
15 dkg cukor (édesítő)
1 csomag vaníliáscukor
6 ek olaj
20 dkg natúr joghurt
1 egész citrom héja
18 dkg liszt
1 sütőpor
miután összekeverem géppel, szórok bele kb fél zacsi "egérkakit"...(tortadara vagy mi) de lehet reszelt csoki is.De utána gyorsan formába kell önteni, mert megolvad a csokidara...és én duplán csainálom, abból két tepsi nagyobb formába való muffin lesz.Tök könnyű a joghurt miatt és fincsi is. :wink:

Amúgy millió receptem van muffinra és másra is, szóval cserebe mehet. :wink:
Vendég

Arikon: Semi különös.... náalm ez a hónap nagyon furán alakult. Mihelyt elment Miki, köv. héten el kezdett fájni derék, mell, majd előtejem lett most vasárnapra. LH teszt szerint volt PÉ-m 10-én, viszont hőmön szerintem nem. Szóval én már nem tudok semmit. Szerdán kell mennem köv. vérvételre. Utána konzi dokival és megbeszéljük, hogyan tovább. Hát ennyi. MElóvalis gondok vannak.... szóval zajlik az élet.....Azt tudom, hogy nem rugnak ki, hanem át akarnak helyezni, csak most már szeretném tudni, hogy hova. De főnök még nem mondott semmit :roll: :roll: :roll: :roll: Hát dióhéjban ennyit rólam :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja és megvan a hétvégi receptem:

szombaton mivel állatkertbe megyünk--->étterem
vasárnap anyóséknál ebéb.... :lol: :lol: :lol:

Na jó, egy tiramisut összedobok, mert ez a kívánság... 8)
Vendég

Nóri: Ennél jobbat kívánni sem lehetne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tiramisu....hmmmm.... nyam nyam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon

én a műtétem óta (23. hetes terhességmegszakításom volt) az ovus helyett ilyen babás vonalzót használok, hátha szerencsét hoz, igaz ez már nem az első, de remélem hogy ez a vonalzó már marad 40. hétig, és nem kell elcserélnem a 4. héten. :D ez egy olyan pozitív hozzáállás féle :D :D
Vendég

Baba: Honnan rendeltél Lh-t? Ki az a Huncutka? Énis rendelnék tőle.

Nóri: Jó lesz akkro a mai napotok. Igazad is van menjetek étterembe . Biztos már elmentetek nagyon sép idő van hétágra süt a nap:)
Mint a tavasz hírnöke hozzd majd az Állatkerti képeket :)

Kép
csucsu05

Csajok, ha már főztök, süttök, nem tudna valaki teljes kiőrlésű-, vagy Graham, vagy tönkölylisztből készíthető kenyérreceptet, ami nem túl macerás?

Nóri, szuper időtök lesz az állatkertben! Nálunk már hétágra süt a nap.

Baba, igazad van, fő a pozitív hozzáállás!

Arikon, ez a csirkés recept tényleg jól hangzik. Mennyivel drágább a tanyasi csirke a hagyományosnál?

Nita, jelzálogban nem gondolkodtatok, ahoz tuti nem kell önerő.

Szép hétvégét!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!!! Irány a természet!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Újak és Régiek :)

Állati rég jártam már erre, de úgy éreztem, írnom kell nekem is. Beleolvastam az előzményekbe, hogy tudjam, mi késztette Arikont a pár lappal ezelőtti írásra - Nórikám, Veled vagyok én is :oops: :)

Gratula az új kismamiknak!

Nita, az Apukám független hiteltanácsadó, és tud önerő nélküli konstrukciókat is - ja, és a tanácsadás és az ügyintézés is ingyenes nála, a banktól kap jutalékot. A legnagyobb bankokkal áll szerződésben. No, és persze mindent elintéz Nektek, semmi után sem kell rohangálnotok - ha érdekel, dobj egy privit, és megadom az elérhetőségét :wink:

Képzeljétek, márc. 9-én megszületett a kisebbik hugicám (a régiek még emlékezhetnek a sztorijára) kisfia, Kristóf. 3800 g, 53 cm, csodaszép :) Én voltam bent tesómmal a szülőszobán, 26 órát vajúdott, a végén vákumozták - nagyon kemény volt. Utóbb láttam, 3 kg-t fogytam még én is a 26 óra alatt, szóval gondolhatjátok... De a lényeg: csodaszép, és a férjemmel mi lettünk a keresztszülei :D Imádjuk!

Ami engem illet, nem hőmérőzöm, barátcserjét szedek és palástfű teát iszom - és kedden megyünk a TEGYESZ-be, mert jelentkezünk örökbefogadásra. Min. 2 év a várólista, addig még bármi lehet, de nem szeretnénk, hogy további 1-2 év próbálkozás után kezdjük el intézni - mert nem akarunk gyerek nélkül maradni.

Írjatok Csajszikák :)

Kép
bienvenue

Sziasztok!

Úgy imádom amikor van mit visszaolvasni! :D
Először is Bien, NAGYON HIÁNYOZTÁL!!! Örülök, h. írtál és visszatérsz! Gratula (így ismeretlenül is) a tesókádnak! Sajnálom, h. szegény megszenvedte a szülést, de most már ott tarthatja a picijét a karjában.
Nem is tudom, h. mit írjak az örökbefogadásra...inkább csak kitartást kívánok és azt, h. vagy így vagy úgy legyetek egy nagyon boldog család!

Datolya,
hát kb. 2000 Ft volt 65 dkg. Úgyh. nem olcsó. De már túl vagyunk az ebéden, és bizton állíthatom, h. isteni finom CSIRKE ízű volt. Kiegészítettem egy kis töltelékkel is. Férjecske odáig volt tőle(m). :D

Zsuzska,
húú ez a meló dolog annyira rossz. Én tökre nem bírom a bizonytalanságot! Akkor drukk, h. egy jó helyre helyezzenek át.
Kíváncsi vagyok, h. mit mond a dokid szerdán. Mindenképp meséld el! :wink:

Nóri,
okés összegyűjtöm a kedvenceimet, és dobom is. Nem ígérem, h. még ma, mert rengeteg takarítanivalóm van.
Vendég

Bien: nagyon szép , hogy örökbe akartok fogadni. Minden tiszteletem a tiétek. Sok olyat hallottam, hogy mikor örökbefogadtak lettek babásak . Sok sikert kívánok remélem sikerül:)

Nóri: Hét ágra süt a nap biztos jól érzed magad az állatkertben:)

Kép
csucsu05

Sziasztok egy kicsit megkésve de megérkeztem én is főzés volt meg mosás nálunk reggel esett az eső és még csak most kezd sütni a nap :lol: Nem jött meg mára vagy tegnapra vártam de nagyon fáj a hasam és hányingerem van nem tudom mi van velem

Kép
bévi

Csnóri:köszi a receptet majd ki próbálom.
Datolya:én nem sütötem még recept alapján ilyen kenyeret azt tudom mondani hogy vettem már olyan kenyér keveréket amihez csak vizet kellett adni és azis graham volt gyógynövényboltban lehet ilyet kapni.
Gratulálok baba sok sikert és remélem csikos leszel nem sokára drukkkkk!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

K.zsuzsa köszi a receptet kipróbálom minden képp jövőhéten és majd irom milyen sikere lett.
Nitácska:szerintem is probáljatok jelzálogot és ahoz nem kell önerő ez tuti de ha van kérdésed irj segitek hova menjetek ne csügedj sikerülni fog puszi mindenkinek

Kép
bévi

Na sziasztok csajok!

Bien drága:de jóóóó, hogy itt vagy!Bár én már gratuláltam, de mégegyszer isten hozta azt a drága csöppséget és kívánok nekik minden jót, tesókádnak pedig nyugalmat!

Arikon:nem is úgy gondoltam, hogy most rögtön...majd idővel csere-berélünk!Ragyog minden? :wink:

Datolya:nekem van tuti receptem kenyérre- teljeskiőrlésűre, de csak gépire...ha érdekel, dobom! :wink:

Csucsu:igen, szupi napunk volt!!!Gyönyörű időnk és a kedvedért csináltam képeket a parkról.Van családi kedvezmény is, a felnőtt jegy 800 píz volt, de szerintem nagyon megérte.Mivel az irodai gépemen van a feltöltő kábel, ezért csak hétfőn hozom a képeket!Abszolút gyerekbarát, játszóterekkel, szép tiszta, büfé, wc van...szóvel mindenkinek ajánlom!!!Jövőhéten a nyíregyházi vadasparkba megyünk! :lol:
Nem is tudom mikor sétáltunk utoljára 3 óra hosszát együtt a szabadban...csak pont azt beszéltk, hogy szinte mindenki gyerekkel volt...na majd pár év múlva!

Na pusszantás, megyek összedobom a tiramiskát, aztán futok egyet.Huncutkodós estét kívánok mindenkinek! 8)
Vendég

bienvenue:megadhatod az elérhetőségeket meg amit tudsz még hozzá.És így előre is nagyon köszönöm a segítségedet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nóri: Örülök neki ha jól éreztétek magatokat. Ne izgulj a következő alkalommal már ti is babával mentek :wink:
Várom a képeket.
Remélem csuklottál mert emlegettelek, hogy milyen szép idő van tutti jó állatkertes :)

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajosok,

Olyan jó, h így örültök nekem :lol: Tesóm nevében is köszi a gratukat (férjem már el is készítette a keribabánk iwiw oldalát, aki szeretné megnézni dobjon nekem privit és megadom mókuska nevét) :wink:

Nóri, hú, micsoda klassz napotok lehetett! Mi is imádjuk az állatkertet - láttatok vidrákat és fókákat is? Mi mindig őket keressük fel először :wink:

Csucsu, annyira jól esik, h bíztatsz - meglátjuk, mi lesz belőle, az már teljesen biztos, h kedden megyünk be Jocival 8) Amúgy természetesen továbbra is reménykedünk abban, hogy az öribaba mellett lesz sajátunk is... Arikon, nem volt könnyű döntés, és nem fogod elhinni, tesóm kisfia döbbentett rá minket arra, h igazából annyira szeretnénk már saját babókát, h ez egyfajta bizonyosságot jelentene nekünk: ha a természetes úton nem sikerül, utóbb akkor is lesz egy szuszogó kis pelenkacsomagunk. Anyukám szerint annyi szeretet van bennünk, h muszáj ideköltöznie legalább egy gyerkőcnek, hogy átadhassuk Neki :roll:

Nita, szóltam Apukámnak, várja a hívásod - azt üzeni, akár vasárnap is keresheted, talán könnyebben is eléred, mint hétköznap :idea:

Bévi: teszt?

Kép
bienvenue

Nita:

Privi ment!

Kép
bienvenue

Sziasztok!

Bien: Gratula a tesódnak! :D :D

Nóri: Kérhetek én is kenyérreceptet? :oops: :oops:
A Nyíregyi vadaspark nagyon jóóóó! Minden évben bedugjuk az orrunkat legalább egyszer. Imádom! Tavaly óta vannak gepárdok is, úgy tudom, csak ott vannak az országban. (Legalábbis ez a reklámjuk...)

Mákos muffinod nincs? Mármint recept.

Pusza mindenkinek!
jaimee1

Nóri, igenigenigenigen érdekel! Én is gépire gondoltam, a kézi dagasztáshoz nem érzek elég affinitást magamban. Előre is köszi.

Kép Kép Kép
datolya

Bien: nekem több ismerősőm is van aki örökbe fogadott. Az egyik egy 27éves lány. De nem ő volt az aki örökbefogadott hanem őt fogadták örökbe. Na szóval sokszor szoktam beszélgetni vele és ével óta ismerem. Mindig úgy beszél az anyukájáról mint egy istennő. És mostanában tudtam meg nem is vérszerinti édesanyja hanem örökbe lett fogadva. De a lánynak természetes, hogy ő az anyukája. Az az anyuka meg apuka aki a pelust veszi meg a babakocsit. Szokták mondani.Tény, hogy nem könnyű mert úgye a géneket is örökli a baba. De a természete nagyban majd a neveltetésétől fog függeni. Én azt mondom vágjatok bele nyugodtan hisz csak nyerhettek vele. Ha meg közben babás leszel az csak hab lesz a tortán:)
Ja és még egy : gyermekkoromban a szomszédunkban albérletben lakott egy lány aki a fóti gyermekvárosban nőtt fel. A testvére is ott volt ő még nem volt nagykorú ezért mindig ment őt látogatni. Apukám sokat ment vele mert nekünk volt autónk és igy segitett a lánynak.
Na a Szüleim úgy rálaptak erre, hogy a testvérével együtt mindig más és más gyereketis elhoztak látógatóba. Azokra a gyerekekre még most is emlékszem. Mert én is kicsi voltam még. Szóval ha meglátták Apumat akkor könyörögtek , hogy kit hozzon még magával. Nagyon sok szeretett volt bennük. És mondhatom megháláltál a sok jó szót. Na meg Anyum mindig küldött nekik olyan játékokat amiket én nem használtam és teljesen el voltak ájulva . Szóval nagyon lehet egy nemvérszerinti gyereket is szeretni. Minden csak a szülőkőn múllik.
Bocsánat ha hosszúra húztam a mondandómat!!

Kép
csucsu05

Bien,
ezt olyan szépen megfogalmaztad! Csodálatos szülők lesztek! :)

Én most kezdem érezni, h. nagyon hiányzik már egy babuka! Ne értsétek félre eddig is borzasztóan vágytam babára (mondhatni kamasz korom óta), de valahogy az idő pörgése erősíti bennem az anyai ösztönöket. Ráadásul a környezetemben is egyre többeknek van már kisbabája, és nem tudom, h. észrevettétek e, de minden második reklámban van egy cuki bébi, akinek a puha popsiját csomagolják a mégpuhább pelenkába, v. szedjek elevitet, mert ugye gondoskodnom kell, h. egészséges bébim legyen stb. :roll: Szóval az enerdzsiket egyre többet veszem igénybe. :D
Vendég

Jajj bocsánat. A billentyűnkről lekoptak az L és a K betűk. meg is látszik mert felcseréltem néha őket :( bocsika érte

Kép
csucsu05

sziasztok !Meg szeretném kérdezni,hogy lehetséges e hogy a medi-lab terhességi teszten halvány volt a 2. csíkom ,hogy ez terhességet jelent?ugyanis tegnap vettem eggyet amit meg is csináltam de nem hinném hagy a 17.cn -on ez lehetséges lenne.szerintetek létezik ilyen?megköszönném ha válaszolnátok.

Kép
keti25

SziasztoK!

Elveszett bárány jelentkezik... immáron a csodás kis fészkünkből ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Az újaknak:
Kép

(bár, nekik én is új vagyok :lol: )

Bien!!!!!!!!!!!!!!!!!
hurrrrrrááááááááááááááááááááááááááááááá!
örülök, h jöttél!!!!
az örökbefogadáshoz annyit, h nem lesz rá szükség, de intézzétek és majd közben a legnagyobb öröm lesz a babásodás!!!! :wink:

babszika

Keti!
meg kellene ismételned a tesztet ugyanolyan teszttel!

babszika

szia babszika!köszi hogy válaszoltál.de arra gondolok hiba csuszott a dologba attol nem lehet esetleg téves pozitív hogy mivel ez medi lab terhesteszt hogy lehet tul mártottam a vizeletben mármint a vonalnál?nemtudom szerinted?

Kép
keti25

elég hihetetlen lenne ha tényle terhes lennék nem merem megcsinálni a mégegyszer a tesztet.most nézem a karácsonyi vonalzóm van fenn,:
Kép
)mikor volt már.

Kép
keti25

hogy kell törölni mert fogalmam sincs.

Kép
keti25

Babszi:juhéjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!Akkor esténként pletyka parti! :lol:

Jaimme:mákos muffin?Háát, olyan nincs, de szerintem a sima alap muffinhoz, ha adsz mákot, meg reszelt citromhéjat...szerintem úgy jó lehet, de még nem próbáltam...viszont van mákos pite sárgabarackkal receptem...nyami nyami...és a mákos guba...nyami...

Na itt a teljes kiőrlésű receptem, tuti bevált nekem, de szólok, KENYÉRSÜTŐ GÉPHEZ való, I-es súlyfokozathoz!(az a kisebb):

tej 300 ml
margarin 2 ek
só 4 tk
cukor 2 ek
örölt köménymag 2-3 tk
finom búzaliszt 460 ml
teljes kiőrlésű+ tk graham+tk rozsliszt 460 ml (keverve)
sikér 2 ek
egy kis kocka élesztő

A lényege, hogy én először a tej felébe a cukorral felfuttatom az élesztőt, és úgy rakom bele.Minden hozzávalót langyosan teszek bele.És én szoktam belerakni egy jó marék szezámmagot!
Ja, a sikér bioboltba kapható kb 300 forint.
A program whole wheat, normal és I.-es súlyfokozat.Kb 2 és fél óra alatt sül meg és egész hétre való, nem szárad ki és nem penészesedik be.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?