Új privát üzeneted érkezett!

Ibm! A kakóscisga mostanában nekem is a kedvencem. volt hogy egy ültő helyemben megettem 3 kakaóscsigát 2 bögre kakaóval.

Nekünk is digitális lázmérőnk van. Míg kicsi volt Roli, engedte a fenekében mérni. Mostanában már nem szoktam mérni, kézrátéttel már nagyon jól megállapítom hogy lázas. Meg már amúgy sem hagyja mérni. De szerencsére nem lázasodós típus!

Kép
szly27

hát maria a lázmérö jo vétel volt szerintem

a hülye cégnél elszámolták az adomat és 270 ezret kell fizetni még de egyszeree nem ment 100-at tudtunk befizetni egyszerre a többit részletben nem adtak mérséklést pedig kértem.......

apa ács tehát valami ilyet keresne

a mai kaja tarhonyás husi a lányom jön haza neki pedig rakott karfiol

az arcüregem hát ö egy foghuzás miatt kinyilt és ebböl jött a gyulladás
egy hétig én gyogyitottam magam infra lámpa fül gyertya kamillás gözölés c vitamin zöld tea de semmi

2 hete mentem el dokihoz novamicilint kaptam 3*1 et ha nem javul összevarrják altatásban ezzel jöttem haza

a mult héten voltam megint ujjab novamicillin nem kell varrni kezd zárodni ezzel jöttem el

ma reggelre ugy ébredtem hogy nagyon fáj a fülem is ugy hogy nem tudom((((((((((((((((((((((((((((

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix, jaj, az az arcüreg-kinyílás nagyon rossz lehet :( !!! Még nem is hallottam ilyesmiről!

Rájöttem, hogy nem tudom, hol laktok, úgyhogy nem álltam neki böngészni, de a google-ban kijön egy csomó találat, ha beírod, hogy "ácsot keres". Persze egy része esetleg több hónapos állásajánlat, de talán érdemes megpróbálni.
Bocsánat, azért passzolom le, mert nemsokára lelépek, és csak hétfőn leszek legközelebb. De ha a hétfőm hasonlóan eseménydús lesz, mint a mai nap, akkor keresgélek, ígérem!

sziasztok, jó hétvégét, növesszétek a hasatokat, pihenjetek, gyógyuljatok!

KépKép
szkagi

Marcsi: én is azt gondolom, hogy tájékozódásnak jó de ált nem olyan pontos. A végbélben mért hő mindig 0,5 fokkal magasabb a kintmértnél. Amúgy lehet ez e baba nem fog tiltakozni, piciknél szerintem is a popsi a legjobb megoldás (de én sem vagyok tapaztalt anyuka) A higanyosok közül a Toschiba márkásjú a legpontosabb és annak az is az előnye, hogy 2 perces. (pontos hőmérőzéshez, pl. fogamzásnál is ezt ajánlják!)

Megyek fogorvoshoz. Brühühü..... :( :( :(
Vendég

Sziasztok!!

Brutális mennyiséget írtatok! :lol: :lol:

Előszöris örömmel jelentem, hogy Apa megtört ami a névválasztást illeti. A lányunk neve Nóra Lili lesz, ahogy én szerettem volna! :wink:

Kimma - szerintem jól hangzik attól még hogy ugyanazzal a betűvel kezdődik amivel a vez.név végződik. És hát ha jobban belegondolok, akkor Apa meg Norbert... :lol: :lol:

Vidokata - megkérdezem nekem a szirupot! Már csak hétfőn tudom, majd írok ha megvan!

Ági - köszönöm a felajánlást, hogy körbenézel nekem színház-ügyben!!! Vidám darabot szeretnék megnézni!! :D

Muffin - hmmm, kérlek szépen ne sértődj meg azon amit most írok, de nem bírom ki...!
Jól kitalálták ezt a törvényt, hogy annyiért kell odaadni a terméket amennyi rá van írva. Ez jó is azoknál a hibáknál amit pl a Tesco és társai csinálnak, hogy kiírják a polcra hogy AKCIÓ pár 100 Ft-tal le van árazva, aztán blokkolásnál teljes árat ütnek. Mivel ez elég gyakori és jogos is a reklamáció, totál egyet értek, sőt! Igenis figyelni és reklamálni kell! DE Nálunk az üzletben pl én írtam ki az árakat és mivel naponta változott mindig egy csomó minden, így bizony előfordult hogy vmit elcsesztem. Mivel én csak egy utolsó kis senki eladó voltam, még csak kedvezményt se tudtam adni az árból, nemhogy (csak példa) 80 ezer helyett 8 ezerért odaadni. Na most ha Te ott behisztizel és üzletvezőt hivatsz, hogy márpedig Te annyiért akarod elvinni, akkor engem úgy b...tak volna ki hogy a lábam nem éri a földet. Nem tudom ebbe belegondoltál-e... azért nem árt. :roll:

Bari - örülök hogy ide is írtál!!! Gyere máskor is! :wink:

Marcsi - még nem kaptam meg a csomit!!!! De akkor remélem hétfőn ideér!! KÖSZIIIIIIII!!! :D :D
Vendég

Sziasztok!

képzeljétek!
Azt hiszem, apa tényleg észrevehetett valamit, mert ma egy baba ágyneműgarnitúrával állított haza!
4 részes, tartozik hozzá a baldachin is.
Lefotózni majd csak akkor fogom, ha rajta lesz az ágyon.
No, az még odébb lesz... :cry:
Nagyon tetszik.
Ilyet szerettem volna.

Elvitt színházba is, jegyet vettünk.
Ápr. 6-án megyünk, a Made in Hungária című előadást nézzük meg.
Ezt kapom a születésnapomra.

Úgyhogy, most ilyen vagyok: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vettem mellszívót is.
Nézegettem már rég őket, de nem találtam olyat, amilyenem 10 éve volt.
Azt sajna kölcsönadtam, és az illető nem adta vissza.

Háát, mit mondjak, horror árak vannak...
Nekem az a régi "filléres" volt ezekhez képest, mégis maximálisan elégedett voltam vele.
Na, és találtam olyat!!!
1480.- Ft- ba (!!!) került.
Nekem megteszi...
Vendég

Wera!
A piszok postája....
Pedig elsőbbségi küldeményként adtam fel, azt hiszem, kedden... :roll: :roll:
Remélem, hétfőn már megkapod!

Örülök a névválasztásnak!
Nagyon szép neve lesz a kisasszonynak!

(Azt hiszem, a brutális mennyiséghez közöm van, lavinát indítottam el a hőmérőzéssel... :oops: )
Vendég

Szkagi! Nagyon csini a Te pocakod is! :D

Bondi! Színházas tippeket szívesen adok mert imádok színházba járni! :D

T.Maria! Nagyon szép a Te pocid is! Az ajándék ruhákat Én is szívesen fogadom az ismerősöktől! A Made in Hungária miatt Nagyon irigyellek mert Én hónapok óta nem tudok rá jegyet szerezni vagy nem jó az időpont amikor játszák! :(

Bárány! Nagyon örülök Neked! Remélem jobban vagy már! A fotódat láttam a júniusi topicban és nem értem, hogy mi a probléma amikor szerintem Nagyon Csini vagy! :D

Terek.Kriszti! Ez a Tako kocsi Nekem is tetszett csak Nagyon messze van Nekem! :(

Ronix! Nagyon sajnálom, hogy rosszul alakulnak a dolgok! :(

Kakaóscsiga! Mostanában Én is örökké azt eszem! :oops: :oops:

Vidokata! Nekem olyan jófej a fogorvosom, hogy szeretek hozzá járni! :lol:

Wera! Nagyon szép neve lesz a kiscsajszinak! :D
Vendég

Én kalácsot eszek mostanában... Tejeskávéval.. :oops:

Színházba Győrbe megyünk, ott gyakran játsszák.
Minden szerdán, és vasárnap kétszer.
Igaz, a legközelebbi időpont volt a 6-a.

Lesz még egy darab, amit szeretnék szülés előtt látni, az a Marica grófnő.
Ezt a kettőt terveztem be.
Utána nem biztos, hogy hamar eljutok színházba.
Nemrég a Dzsungel könyvét néztük meg a lányokkal, meg apával a Chicagot.
Na, az is jó volt!
(Apa szerint közelebb kellett volna ülni a színpadhoz..! :shock: )
Vendég

Ibm!

De-de gondolkoztunk 4d de az az igazság hogy még nem most szeretnék elmenni hanem 3-4 hét múlva tervezzük. Hát remélem hogy ha következőleg megyek dokihoz, normálisabb lesz. :)

Milyen sok szép pocak. Én is rakok mostmár fel képet, de ahhoz képest hogy én a 22-dik hétbe vagyok, nekem nincs ekkora pocim mint sok 19-20 hetesnek. :) Lehet majd ezután ugrik meg? Vagy kis pocakos leszek? :lol:

Kép
linda24

Megjöttem!

Babuli: az enyém is nagyon aranyos (a kedvenc sógornőm) de inkább máshogy találkoznék vele!
Vendég

Wera, szép név!!!! :wink:
Linda, várjuk a képet! :lol:

Kép
sziszka82

sziasztok lányok!

nah jol megkaptam... :(
hazajöttünk a párommal (elmentem elé a munkahelyére, aztán még ide-oda, volt egy kevés dolgunk), ránézett a szopipárnára, ránézett és nem megnézte!!!! aztán közölte, hogy hát ilyet anyám is varrt volna neked... nah fasza... tökre lehangolt. miért kell mindent leszólni??? tényleg egyszerű, mondhatni snassz, de akkor is. miért kell mindent igy kritizálni amit én intézek vagy veszek??!!??!!

nah most tökre elkeseredtem.

Kép

Kép
timi1982

Timcsi - magadnak vetted nem neki, ne keseregj emiatt!! A lényeg hogy jó szolgálatot tegyen neked és a kisbabátoknak! Ha esetleg a párod ráfekszik véletlenségből valamikor, majd jól mondd oda neki, hogy az a tiéd, ő meg varrasson magának a muterral! :twisted: :wink:

Linda - szerintem fog még nagyot nőni a pocid neked is! Az enyém se túl nagy, de nem is bánom, bár ha azt vesszük, az elmúlt 4-5 hétben rengeteget nőtt! Szóval számíthatsz Te is rá, hogy hamarosan beindul! :D

Marcsi - :( az tényleg gáz! Hát nem sokat voltunk itthon de nem kaptam értesítőt hogy jött volna! Ha ezt tudom bementem volna érdeklődni ma a postára, de most már csak hétfőn tudok. Várok 4-ig, ha addig nem hozzák, megyek és lecsapok az
asztalra! :twisted:
Örülök hogy Apával rendeződtek a dolgok! Mégisem felejtette el hogy kisbabátok lesz! :D És hogy imádja a feleségét :D ! Ez szuper! :wink:

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

nah most mégjobban pipa lettem.
megnézte... közöltem vele hogy nem fogja tudni kiflire összehajtani és megkötni, mint majd a babának kell, mert tul van töltve.... de persze ő az erősebb, és nehogymár én mondjam meg... reccsent is :( még jo hogy nem szakadt. meghallotta és gyorsan el is engedte. szerencséje hogy nem szakadt el sehol!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

jajjj ezek a pasikkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Timi!

Nyugi!
Látod, tegnap én dühöngtem, ma te...
Nem éri meg, majdcsak belátja, hogy tévedett...
Az én pasim is belátta.
Ő egyébként nem az az ajnározós típus. De tudom, hogy még mindíg odavan értem!
:lol:

Tegnap egy idióta megkérdezte tőlem, hogy miért voltunk fasírtban a férjemmel...
Mert ő úgy kombinált, hogy minden nagy összeveszés után jön egy baba, és nem értette, hogy mi nem ezért vállaltunk ismét ilyen sok idő után egy kisbabát... :roll:
Az ilyennek felesleges is magyarázni a helyzetet.

Wera!
Nem csomagként adtam fel, hanem levélként. Olyan buborékos borítéban. :evil:

Nekem a hasam a 20. héttől nő valami eszméletlen ütemben, de ha jól figyeltem, a többieknek is.
Bár az enyém korábban sem volt kicsi, de nekem még mindíg a harmadik babóca...

Linda!
Képek?
Vendég

Sziasztok!

Vagyok,vagyogatok,csak ez a hét elég sűrű volt.
Tegbnap reggel írtam,csak eza nyavaja valamiért errort írt ki,és nem küldte el :?
Hétfőn jövök,addig nehiszem mert ölik egymást a kölkök-mint mindig hétvégén.És már fél ötkor keltek :?

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi - akkor meg aztán be kellett vna hogy gyömöszöljék a postaládánkba. Hacsak valaki ki nem szedte... remélem nem!!! :?

Tegnap este apa bepöccent hogy 2 órát ültem a gép előtt ahelyett hogy vele lettem volna. Előző nap is ezt csináltam :oops: úgyhogy teljesen jogos volt! Ezért mostantól szigorúan csak akkor van babanet ha ő még alszik vagy nincs itthon. Nem ő kérte, én döntöttem így. Úgyis mindig alszik vagy 11-ig, én meg már 7-kor kukorékolok :twisted: .

Apropó alvás! Már 3 napja csak pisilni és megfordulni kelek fel, aztán mindig vissza tudok szunyálni! El se hiszem!! Tökjó! Csak ez a tetves csípőfájdalom ne lenne!!Iszonyú rossz! :cry:

Asszem ma csinálunk pocakfotót. Szerintem nagyot nőtt, de majd megnézitek! :D És NÓRI :D :D kezd olyanokat csinálni, mint a videókban a pocakok, amiket csütörötkön linkeltem be! Sokszor csak bámulom :shock: és el se hiszem :lol: .

Kérdés: Ti hol néztetek / vettetek bababútort :?: :?: :?: Mert mi eddig nem nagyon találtunk olyat ami mindkettőnknek tetszene. Illetve van egy tipus a KIKA-ban, ami nagyon szuper, de sógornőméknek is pont olyan van, én meg nem szeretek ennyire majmolni. Nagyon örülnék ha írnátok tuti helyeket vagy webcímeket (RS, KIKA, IKEA kilőve). Valami jó minőségű kellene közepes áron. Használt kizárva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 21:09-kor.
Vendég

mi vagy csináltatni fogjuk vagy mi csináljuk meg. Sokkal olcsóbb!!!!!!! És olyan amilyen nekünk tetszik
magdolnam

egyébként nagyon jól néz ki!!
magdolnam

Jó reggelt mindekinek!

Tegnap a Zeneakadémián voltam egy barátnőm jóvoltából és leányom nagyon bírta Brahmsot :) Strauss már annyira nem jött be neki, igaz, nekem se.
Ma itthon megpróbálkozunk Vivaldival, állítólag azt nagyon szeretik :D

Bababutorral kapcsolatban, nekem a Faktum bútorok abszolút bejönnek, de nem olcsóak. :(

Szép hétvégét nektek!

Kép
andkata

Jo reggelt!!!!

Egy kis segítség kellene,mert tegnap a belgyogyaszati kivizsgalason rendesen ramhoztak a fraszt. Az EKG-n inkomplett jobb szár blokk-ot allapitottak meg es szornyulkodtek rajta. Van valaki aki esetleg hallott rola valamit? Vagy valami szivdoki ismeros? Nagyon megijedtem es most elegge kivagyok miatta.
Vendég

sziasztok... csak olvastam, de most nem jegyzeteltem hogy kinek mit akartam írni. Két dolog. Az egyik a lázmérő. Szerintem a cumis az ugyanolyan jó mint a popsiba dugós módszer, mert a lényeg hogy testüregben mérd. Akkor már inkább dugok a szájába egy cumit... És ha valaki a higanyos lázmérők híve, akkor az vásároljon be, mert nem tudom pontosan mikor de záros határidőn belül bevonják őket a higany miatt. Valami eu-s előírás. Úgyhogy nemsokára nem lehet majd kapni...
wera, ott a legnagyobb probléma, hogy magyarországon ezek annyira nem bevett dolgok, hogy ezért fordulhat elő olyan hogy valakit emiatt kirúgnak. De az az igazsgág, hogy ha törvényben elő van írva, akkor igenis úgy kellene lennie. És engem csak az bosszant, hogy milliószor fordul elő, hogy ki van írva valami és drágábban adják, de ha fordítva kellene... Szóval engem meg ez akaszt ki. És ez kb. olyan dolog, hogy minden területen lehetne példát hozni, pl. ha egy orvos valamit téveszt, és a hozzátartozóm rosszabbul lesz, akkor ne szóljak senkinek, mert szegénynek az állásába kerülhet. Persze ez is sarkítva van, de remélem érted hogy mit akarok mondani. És írtam is, hogy sajnáltam a csajt, mert rendes volt, de ami jár, az jár... (különben nem kellett hisztizni, mert mosolyogva rögtön mondta, hogy inkább hívja a vezetőt és beszéljem meg vele, aki szintén normálisan reagálta le a helyzetet. Különben meg egy kisboltban én sem fogok leállni ilyen miatt, de egy multinál... Szerintem azt sem tudják ki írta ki az árakat... Meg amilyen haszonnal ezek dolgoznak férjen már bele... Na erről ennyit. Remélem nem tartasz bunkónak...

Tegnap én is jól kikészítettem a derekam, és este ott tartottunk, hogy hanyatt fekve nem bírtam felemelni a fenekem. Iszonyatos volt. Most egy fokkal jobb, de azért nagy mutatványra nem vállalkoznék, elég volt a vécére kimenni...
Bébi meg ezerrel aktívkodik. Férjem szokta azt mondani, hogy biztos intézi a kis ügyes-bajos dolgait. :)

És a hétvégére nem maradt semmi dolgom, mert tegnap mindent megcsináltam. Kitakarítottam, mostam, mindent rendbe raktam és még főztem is. Úgyhogy most döglés van. :)

Majd később még benézek, addig is mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

Jó reggelt mindenkinek!

Itt a tavasz lányok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kike!
Örülök, hogy hallottunk rólad!
Sajnálom, hogy a gyerkőcök eszik egymást, de hidd el, idővel ez jobb lesz!
Én már csak tudom, tapasztalatból beszélek!
A kicsi az előbb ébredt, a nagy pedig, hacsak ágyút nem döngetek az ajtaja előtt, délig nem is igen fog....

Együtt is viszonylag jól elviselik már egymást.
Bunyó pedig nem is volt.

Kis nokedli ma nagyon aktív, reggel annyira hullámzott a hasam, hogy apa takarón keresztül is észrevette.

(De nekem ma nincs jó napom. Hétfőn ismét doki, és én nagyon félek!!! Ez nagyon rossz, mert annyira rátelepszik a napjamira, hogy csak na! Nem szeretném ezt a kisbabát elveszíteni...
Azt hiszem, mára megyek is, mert csak titeket is lelombozlak!
Hétfőn doki után jelentkezem.)

Addíg is mindenki vigyázzon magára!
Vendég

Sziasztok!

Timi!
Én is már kinéztem magamnak ezt a szopipárnát :wink: , csak még nem jutottam oda hogy megrendeljem :? A párod beszólását ne vedd a szívedre, a pasik márcsak ilyenek :lol: tisztelet a kivételnek

Én ma hajnali fél 4-kor keltem és FORMA1 -et néztem :lol: :lol: :lol:
Alig vártam hogy elkezdődjön a szezon, imádom :oops:

Andkata!
Tanulmányok szerint valóban Vivaldi és Mozart a tuti bejövő a babáknál, de én tapasztalatból mondom neked, hogy mindent szeretnek, amit te is. Én ugyanis sokszor leülök és játszok neki, olyat ami az én kedvencem-pl.még Bartóktól sem ódzkodik :lol: , de azért inkább a barokk zenével traktálom :lol:

Marcsi!
A Chicago-ra még eljutottunk mi is, de a Dzsungel könyvére már nem, pedig úgy szerettem volna...de olyan nehezen szánom rá ucukázásra mostanában :?

Majd még jövök valamikor :wink:
Addig is jó pihizést!

Kép
kimma

Sziasztok!

MArcsi! Ne aggódj! Biztos minden rendben lesz a dokinál. Ha meg valami tényleg nem stimmel, befektet és még nagyon sok időt lehet úgy nyerni! Minden egyes héttel előrébb vagyunk! Én kedden megyek dokihoz és nagyon szurkolok, hogy ugyanolyan legyen a méhszáj. Nekem a kisfiam miatt lenne nagyon nehéz befeküdni, de remélem ilyesmi nem fog történni!!!!!!!

Wera! Nálunk apa mindig azt mondja, hogy az van amit a nő akar! Látom te is tudtad érvényesíteni az akaratodat a névvel kapcsolatban. Ez a név kérdés még nálunk is kérdés. Nekem tetszene a Vadai Amina Kyra név. A Kyra még tetszik is neki, de az Amina nem. De már mondott olyat, hogy úgyis az lesz amit kigondoltam. Mondtam neki, hogy mondjon ő is neveket, erre nekiállt böngészni a netet és a következőket találta (amiket nem is tud megjegyezni): Seila, Tabita! Hát nekem ez nagyon nem jön be!Szóval egyre többen kérdezik hogy hogy fogják hívni és mi még nem tudjuk! Elég furcsán néznek ránk! Majd májusban már muszáj lesz eldönteni!

Tegnap elhoztuk a babakocsit. Nagyon szuper. Rolit már tologattuk benne. Nagyon könnyű vele közlekedni, pedig Roli már 20 hónapos és 11 kg.

Ma még ki kell takarítanom a konyhát, de utána lehet pihizni. Ez a hét a két debreceni úttal kicsit fárasztó volt.

Kép
szly27

[quote]h írta:a egy orvos valamit téveszt, és a hozzátartozóm rosszabbul lesz, akkor ne szóljak senkinek, mert szegénynek az állásába kerülhet.

Na, azért ezt a kettőt én nem venném egy kalap alá!!!!!! És nem kis boltban dolgoztam, hanem egy bazinagy bútorüzletben, és hidd el, az ilyenre mindig megtalálják a felelőst! De mind1, nem akarok vitatkozni. Amúgyis pocsék napom van
Vendég

Marcsika - igencsak megdolgoztattad a szemem a picurka betűiddel!!! :lol: Nem fogod elveszíteni a kisbabádat, ilysmi még csak meg se forduljon a fejedben!!!! Él és virul, ficánkol, tehát jól érzi magát és ez így is marad! :wink:
Drukk a dokihoz, remélem csupa jót mond!!! :D
Nekem is kéne mennem kedden, de asszem eltolom egy héttel, mert se kedvem, se panaszom.
Vendég

Szly - tökjó hogy ki tudjátok próbálni Rolival a kocsit! :lol: Mi csak üresen tologattuk, de úgy nem túl izgi! :roll:
Nekem nagyon tetszik az Amina név. A Kyra már nem annyira, de asszem nem is nekem kell hogy tetszen! :wink:
Igen, végülis az lett ami én akartam, bejött nálunk is az íratlan szabály! :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Wera! Mi történt?
Nekem tegnap volt elegem mindenből és mindenkiből meg ma regggel is úgy keltem!
Ne kérdezd,hogy miért! Passz!
Apa most elhúzott,úgyhgy én is jöttem kicsit netezni,mert én is általában már csak akkor vagyok ha ő nincs itthon!
A hasam nekem is hasonló mint a videón csak kisebb kivitelben!
Tegnap este olyan ijesztő dolgokat csinált!
És egyfolytában mozog!
Tök jó!
Mennyi volt ez a bútor?
Nagyon tetszik!
Sajna nemtudom hol érdemes venni,mi kiságyat kaptunk és majd ahhoz csináltatunk valamit,az sem lesz egyszerű!
Én már 5:30-kor reggeliztem,aztán még visszafeküdtem,de nem nagyon tudtam aludni!
Privi megy!

Szly! Nekem tetszik az Amina név,bár régen ne szerettem! :lol:
Nekem ami nagyon bejön az a Hanna és a Nina!
Nina lett volna Áron baba ha lány lett volna!
Sok sikert!

Megyek megmosom a hajam meg megpróbálok körmöt festeni stb.!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Ibm! A Hanna nekem is tetszik. Téged szoktak úgy becézni, hogy Mina? Nekem igazából így olyan aranyos!

Kép
szly27

Szly! Igen, a melóban úgy is hívtak,de általában Ami vagyok!
Mostmeg már mami!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Ha sikerülne rábeszélni apát, és Amina lenne a neve, tuti Minának becéznénk!
Nekem tetszik még a Lara is. No majd meglátjuk!

Kép
szly27

Sziasztok!

Ilyen és ezekhez hasonló Next kismamarucikra felveszek rendelést árprilis 23-ai szállítással.

A teljes kínálatot itt tudod megnézni! :)

http://www.next.co.uk/shopping/women/motherandbaby/2

Kép

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!
Hol lehet olcsó és tuti kismamanadrágot venni. ráadásul nekem nagy méretem van, 44-es. a 2in1-ban vettem már egy vastagabbat, de tavaszi kellene, bzom benne, hogy eljön az ideje... :)

Kép
andkata

Sziasztok!

Marcsi- NAGYON-NAGYON szorítok, h minden rendben legyen a dokinál!!!Ne is gondolj ilyenekre, légyszi!!! Múltkor olyan pozitiv és lelkes voltál. Gyönyörű és egészséges kislányod lesz!! :D
Ja és igen már 100 alatt vagyunk, mi pont eegyidősek vagyunk Amival!

Muffin- a cumis lázmérőt a legtöbb pici nem fogadja el valamiért, legalább az én ismerőseimnél és nálunk se! :shock: :oops:

Andkata- én úgyan nem tudok boltot mondani,de nekem anyukám levette a derekát a farmeromnak és tett rá pamutból olyat mint a kismamagatyókon van. Ha gondolod és van kedvenc gatyod kérdezz meg egy varrónőt mennyiért csinál ilyet?

Szly nekem is tetszik a név! :) :wink:

Kakaóscsiga nálam is jöhet, de sajna csak mértékkel a cukor miatt :oops:

Kimma forma1 nekem is bejön, csak én nem tudok reggel felkelni 8)

Maverick- én még soha nem hallottam ilyenről, tudsz már valami konkrétat :?:
bencuri

Ági a lázmérő olyan fekete amilyet irtál, úgye h az milyen ... :shock:
bencuri

Halihó csajok!

Látszik hogy 7 vége van, még 1 oldalt se írtunk tele.

Nekem ma ultraszar napom van, de nem tudnám igazán megmondani hogy miért. Kicsit az is közre játszik hogy semmibe nem tudunk megegyezni Apával amit venni kéne, ha szeretnék valahová menni, akkor neki pont közbejön valami, amikor meg totál elmegy a kedvem tőle, ő akkor akar indulni. A családból is elegem van de ezt inkább nem részletezem. Biztos amúgy én vagyok a hülye az idióta hormonjaimmal, de valahogy ez most nem vigasztal. Na mind1. Majdcsak elmúlik.

Amit reggel föltettem képeket, pont akciós (ápr. 13-ig) a Kikában, most láttam a szórólapjukon. Az áraik: gyerekágy: 46.900, pelenkázó komód: 59.900, pelenkázó feltét: 12.900. Van még hozzá tartozó falipolc 12.900, 4 nyitott polcos kis állószekrény: 22.900, és 3 ajtós-2 fiókos ruhásszekrény: 89.900.
Hát, nem olcsó, de tényleg jó minőség. Még az is lehet hogy mégis ezt fogjuk megvenni. Apa nagyon szeretné. Nekem is tetszik csak nem bánnám ha nem pont ugyanolyan lenne mint a sógornőméké.
A Faktum se rossz egyébként, de ez lábakon áll, jobb az élzárása és fióklassító is van a fiókokban, ami tökjó, mert így nem tudja rácsapni a kezére a gyerkőc.

Találtam ma egy szemölcsszerű valamit magamon, ami nagyon nem tetszik. Kicsit olyan mintha varas lenne, nem olyan sima a felszíne. Mivel Apának volt már rosszindulatú szemölcse, nagyon para vagyok az ilyenekkel! Pont a cicim oldalánál van ráadásul. Szóval mégis megyek kedden dokihoz és megmutatom, hátha megnyugtat. (Ő nem csak nőgyógyász, hanem onkológus is - Thanx God!)

Holnap megyünk a sogornőmékhez babázni. Majd hozok nektek képeket a kis Emmáról, nagyon édi! Szegényke nagyon meg volt fázva, nem tudom hogy sikerült összeszednie egy ilyen csúnya takonykórt már 2 hónaposan! De most már az anyja meg az apja is benne van... remélem én nem kapom el! :? Nem mennénk amúgy, de szülinap-köszöntés lesz és meghívtak. Meg hát azért bizti jó lesz babázni!!

Andkata - kismamanadrág: jót találtam, de nem olcsón. 9000 Ft volt a C&A-ban. Ami olcsó az mind trampli és hülye szabású.

Bár volt 7000-ért is, de abból nem volt a méretem. Vagy csak el volt számozva, mert a 38-as is nagy volt rám és kisebbet nem csinálnak belőle :? . De a másik fazonból meg jó volt a 38-as. Ki érti ezt?!

Keddtől megint jön a hideg meg a havaseső basszus! Rohadék ez az időjárás! :evil:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Mostanában nem alszom túl jól, már fél órája ébren vagyok. Meg tiszta hülyeségeket álmodom. :evil:

Szegény párom ma is dolgozik. :cry:

Hamburgerek lesz az ebéd. Ma nincs kedvem nagyokat főzni. Wera, ne ilyedj meg, ez abszolút házi! Párizsi van olajban kisütve, megy rá hagyma, paradicsom, paprika, uborka, meg ízlés szerint mustár, ketchup, majonéz. Nagyon finom. :P

Lenne egy kérdésem. Az én köldökömben van egy piercing. Szerintetekgondot fog okozni a terhesség során? Gondolok itt a későbbi pocakbőrnyúlástól az esetleges köldökkifordulásig. Ha kiveszem, félek hogy benől, mivel a bőr is nyúlni fog. De azt sem akarom hogy ez miatt legyen gondom. Vélemény?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Félidős vagyok!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Kriszti! Én a helyedben kivenném a piercinget! Bár nincs benne tapasztalatom, de ha elképzelem ahogy változik a köldök, szerintem egy idő után tuti kényelmetlen lesz, esetleg be is akad valamibe.

Ma délelőtt nagytakarítást rendezek! Ebédre megyünk anyósomékhoz, mert hoztunk nekik egy új nyomtatót és fel kell telepítenem.
Apa elment egy ismerősünknek segíteni az autószerelésben. Remélem időben hazajön, ugyanis ez nem az erőssége!

Kép
szly27

na jó reggelt mindenkinek!

wera, a fióklassítót bármilyen bútorba bele tudod tenni, azt lehet külön kapni az ikeában, azt hiszem 1000Ft körül van az ára/4 db (bár már nem emlékszem pontosan) nekünk minden bútorban van és fantasztikus találmány!!!!!!!!!!!

piercing... nekem volt a köldökömben de annyira nem bírta a szervezetem hogy kilökődött (pedig orvosi fém volt) és azért is voltam mérges, mert ez volt az egyetlen testékszer amit szerettem volna, erre... Na mindegy. És nekem most kezd jó csúnya lenni a helye ahogy feszül ott a bőr... :( De van aki végig nem szedi ki és nem lesz belőle semmi. Azért szerintem járj utána.

Én meg itt ülök és unatkozom mert a férjem még mindig húzza a lóbőrt... és nem akarok zajongani viszont nem tudok mit kezdeni magammal. Már mennék valahova... :)

KépKép
muffin

ekkora pangás se volt régóta...

KépKép
muffin

Na helló-halló!

Azzal akartam kezdeni hogy most nincs időm visszaolvasni csak képeket hoztam, de :shock: :shock: nincs mit visszaolvasni! :twisted: Remélem mindenki sétálgatott és élvezte ezt a kis jóidőt ma, mert megint jön a hideg és a hülye esős idő! :cry:

Szóval hoztam képeket! Íme:

Kersztlányunk, Emma aki 8 hetes. Hát, születésekor is szép nagy haja volt, de most :shock: :shock: :lol:
Kép
Kép
Kép

És végezetül én és a pocakom :D :
Kép
Vendég

Sziasztok!

hát, én is olvasgatni készültem, de mit...?!

Wera!
ez a kislány gyönyörű!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Miatta érdemes volt jönnöm!

Nagyon csini pocakod van!
:lol:

Vigyázzatok magatokra!
Holnap dél körül jövök!

Jó éjt!
Vendég

Köszi Marcsi! Szerintem is édi-bédi kiscsajszi! És olyan jó gyerek hogy csuda! :lol:

És még1 fontos dolog, mielőtt éjfélt üt az óra!!
HENKA!!! NAGYON-NAGYON BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOCSKÁT KÍVÁNOK NEKED!!!! Pusziiii! :D
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Tegnap tényleg elég nagy volt a pangás! Mi is vásárolgatni voltunk a párommal! Vettünk egy nagyon szép kiskádat, köntöst Nekem meg kabátot mert a régin már nem ér össze a zipzár! :oops:

Wera! Ez a kiscsaj tényleg igazi hajas baba! :D A pocakod is nagyon csini! :D

Piercing: ebben a témában nem vagyok otthon! Nekem tetkóm van de ha nem akarom akkor senki nem látja! :wink:
Amúgy ha Nekem lenne biztosan kivenném!

HENKA! UTÓLAG IS NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!

Mindenkinek Nagyon Szép Napot KÍvánok!

Már csak 2 hét és nem dolgozok! JUPIJÉ :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Wera, ez a kicsi leány tényleg gyönyörű és nem két hónapos arcocskája van, idősebbnek néz ki. A pocakod meg nagyon helyes....

Nekem is ilyen sötét hajam volt, van, lehet hogy ami leányunknak is ilyen lesz.... :D

Mi szinte egész hétvégén lakástrendeztünk meg sétáltunk. Nem valami élvezetes- már az előbbi- de legalább előrehaladtunk.

És én már nem dolgozom....

Hát mindenkinek nagyon szép napot kívánok! :)

Kata

Kép
andkata

wera, a keresztlányod hajától kész vagyok!!!!!!!!!!!! Ennyire gyönyörű kislányt... én mindenképp fiút akartam, de egy ilyen lánnyal én is kibékülnék. :)

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?