Halihó csajok!
Látszik hogy 7 vége van, még 1 oldalt se írtunk tele.
Nekem ma ultraszar napom van, de nem tudnám igazán megmondani hogy miért. Kicsit az is közre játszik hogy semmibe nem tudunk megegyezni Apával amit venni kéne, ha szeretnék valahová menni, akkor neki pont közbejön valami, amikor meg totál elmegy a kedvem tőle, ő akkor akar indulni. A családból is elegem van de ezt inkább nem részletezem. Biztos amúgy én vagyok a hülye az idióta hormonjaimmal, de valahogy ez most nem vigasztal. Na mind1. Majdcsak elmúlik.
Amit reggel föltettem képeket, pont akciós (ápr. 13-ig) a Kikában, most láttam a szórólapjukon. Az áraik: gyerekágy: 46.900, pelenkázó komód: 59.900, pelenkázó feltét: 12.900. Van még hozzá tartozó falipolc 12.900, 4 nyitott polcos kis állószekrény: 22.900, és 3 ajtós-2 fiókos ruhásszekrény: 89.900.
Hát, nem olcsó, de tényleg jó minőség. Még az is lehet hogy mégis ezt fogjuk megvenni. Apa nagyon szeretné. Nekem is tetszik csak nem bánnám ha nem pont ugyanolyan lenne mint a sógornőméké.
A Faktum se rossz egyébként, de ez lábakon áll, jobb az élzárása és fióklassító is van a fiókokban, ami tökjó, mert így nem tudja rácsapni a kezére a gyerkőc.
Találtam ma egy szemölcsszerű valamit magamon, ami nagyon nem tetszik. Kicsit olyan mintha varas lenne, nem olyan sima a felszíne. Mivel Apának volt már rosszindulatú szemölcse, nagyon para vagyok az ilyenekkel! Pont a cicim oldalánál van ráadásul. Szóval mégis megyek kedden dokihoz és megmutatom, hátha megnyugtat. (Ő nem csak nőgyógyász, hanem onkológus is - Thanx God!)
Holnap megyünk a sogornőmékhez babázni. Majd hozok nektek képeket a kis Emmáról, nagyon édi! Szegényke nagyon meg volt fázva, nem tudom hogy sikerült összeszednie egy ilyen csúnya takonykórt már 2 hónaposan! De most már az anyja meg az apja is benne van... remélem én nem kapom el!
Nem mennénk amúgy, de szülinap-köszöntés lesz és meghívtak. Meg hát azért bizti jó lesz babázni!!
Andkata - kismamanadrág: jót találtam, de nem olcsón. 9000 Ft volt a C&A-ban. Ami olcsó az mind trampli és hülye szabású.
Bár volt 7000-ért is, de abból nem volt a méretem. Vagy csak el volt számozva, mert a 38-as is nagy volt rám és kisebbet nem csinálnak belőle
. De a másik fazonból meg jó volt a 38-as. Ki érti ezt?!
Keddtől megint jön a hideg meg a havaseső basszus! Rohadék ez az időjárás!