Sziasztok!
Kriszti, én sem voltam valami zseni amikor vezetni tanultam!
Megbuktam a Kreszen, meg a gyakorlatin is, igaz ott a Szilágyiné volt a vizsgabiztos, az állítólag mindenkit megbuktat. Engem is
Ráadásul vizsga előtti nap majdnem elütöttem a villamost a kettős körfolgalomban
Készülj fel, hogy ott mindewnképp vezetned kell a vizsgán!
Én az Autóklubnál vizsgáztam, és egy eszméletlen jó oktatóm volt, meg jó kicsi autóm volt, egy Nissan Micra. Meg az volt még a nagyon jó dolog, hogy benne volt a szerződésben, hogy felvezethetünk Pestre (mint országúti vezetés) vezethetünk Pesten, meg elmehetünk az Autóklubb gyakorló pályájája gyakorolni. Tök jó gyakorlat volt, igaz, én hiába gyakoroltam, mert utána a balesetemnél ugyanúgy megpördültem, mintha nem is gyakoroltam volna.
Na jó nem offolom szét ezt a topicot, még csak annyit, hogy igaz, hogy volt egy balesetem, mégis a mai napig imádok vezetni!!!
Hogy rendel a Hegedűs Ági?
Szerintetek mikor vigyem oda Bencét?
Meg vagytok vele elégedve?
Gabi, már a múltkor is kiakasztott, mikor odavittem a beteg Bencét, és nem vittem neki kaját, mert eddig bemehettünk a babákkal elsőnek, akkor kijelentette, hogy várjam végig a sort (influenzajárvány=30 beteg)!!!
Most meg rohannom kellett Szegedre, és direkt odatelefonáltam a rendelőbe, hogy írjanak egy tápszerreceptet, mikor megyünk, beugrok érte. Odaérek, szólok a védőnőnek, hogy szóljon, hogy itt vagyok a receptért, erre kiüzen a doktornő, hogy várjak, mert beszélni akar velem. Jó, gondoltam, ha kijön a beteg, akkor majd behív. Hát nem, úgy gondolta, hogy azért az egy receptér álljam végig a sort. Totál kiakadtam. Arról nem is beszélve, hogy ragaszkodik hozzá, hogy Hypoallergén tápszert kapjon Bence (amit nem szeret, és alig eszik), mert ugye allergiás család... Bencének soha semmi allergiás tünete nem volt, pedig kapott mindenféle bébiételt is. Én meg vegyem meg hetente kétszer 1000 Ft-ért a 400 g tápszert. hát nem. Elmentem Kersztanyámhoz, és felírattam Bencének a Nutrilon 1 Premium tápszert, amiből a 900 g 650 Ft, és Bence 170-200 g-okat eszik belőle, és semmi baja nincs!
Meg amúgy is Szegedre fogok költözni, így nem is korai orvost váltani, szvsz.
Zsófi