Na, megjöttem. Jót szórakoztam rajtatok, lányok! Jól kitárgyaltátok a pózokat. Az én fiam sem misszionárius és nem is öreg
A lányreceptre meg kíváncsi vagyok. NAGYON!!!
Kukac: én bevallom, h nem olavstam a témában, bár tudom, h egyesek szerint kell huzigálni, mások szerint nem. Nos, mi minden este a fürösztésnél meghuzigáljuk, de még egészen nem csúszik fel a fityma. Doki szerint 2 éves korig nem késő felcsúsznia.
Az hogy néz ki, lányok, amikor letapad? Remélem észreveszem ha gond van. Nyugtassatok meg!
Gina: aranyos kis kávészem, ami látszik azon a képen.
Szerintem azért lesz vagy 3-4 fiam, mert nagyonnagyon lányt szeretnék.
Ja, babakocsi: nekünk sem volt új, de nem is bánom, biztosan ezután sem fogok újat venni.
Ja: és kisebb korában szinte többet használtam a hordozókendőt, mint a kocsit... Bár a kendő nem mindenkinek válik be, de én imádom! Még most is előkerül néha, ha olyan helyre megyünk, hogy nem kocsibarát a terep.
Rejó, és aki még nem értette:
"vettem neked lepcsit es, laskaszűrőt, tepsiszettet"
lepcsi=házipapucs
A pasikról még: elfelejtettem eldicsekedni, h március 8-án milyen uri nő voltam. Csak ebédelni jöttem haza. DÉlelőtt el volta kávézni barátnőkkel egy elegáns KVzóban. Jó sokat vihogtunk ott csajokul. Aztán ebédre hazajöttem, kis szieszta, s utána visszavonultam. Táncháztalálkozó volt, megnéztem a gálaműsort és utána beugrottam a táncházba. Vagyis azt hittem, h csak beugrok, de közben ott maradtam, éjszaka fél kettőre értem haza. Táncolni nem táncoltam, de írtó jól esett a zene és ott vihogtunk pár emberkével...
Bevallom: jólesett. És hálás vagyko az uramnak, mert ő átvette a bébiszitterkedést. Egész nap babázott, sétáltatott, pelenkázott. Tibikének EBÉDET FŐZÖTT!!!!!! Szóval 100%-ban átvette a dolgot. Csak az esti fürösztés maradt ki, dee abba simán beleegyeztem, h egy nap kimaradhat a locsi-pocsi.
Na, ezt el akartam dicsekedni!
S most pedig jól lefekszem.
Már elkezdtem én is türelmetlenkedni, h mikor születnek ezek a babák???
Szép estét!
Kir