Új privát üzeneted érkezett!

gina!! gratula a csajszihoz:) név ötletek vannak már??? :)

okr vajon merre lehet?

csakegy, mondtam, hogy odaadom :lol:

megvolt a 40 perces kelés. 2szeri simivel visszalaudt. vajon milyen lesz a hajnal...ah.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

laptető, laptető!!!!!! (ugye ennek örülnöm kell???? :lol: 8) ) 8)

Kép

dimet

dimet: vegyél az Ikejában jövő szerdán etetős esőkabátot:) Hidd el, iszonyú praktikus:)) (2db. talán egy ezres...)
Vendég

Na, megjöttem. Jót szórakoztam rajtatok, lányok! Jól kitárgyaltátok a pózokat. Az én fiam sem misszionárius és nem is öreg :lol:

A lányreceptre meg kíváncsi vagyok. NAGYON!!!

Kukac: én bevallom, h nem olavstam a témában, bár tudom, h egyesek szerint kell huzigálni, mások szerint nem. Nos, mi minden este a fürösztésnél meghuzigáljuk, de még egészen nem csúszik fel a fityma. Doki szerint 2 éves korig nem késő felcsúsznia.
Az hogy néz ki, lányok, amikor letapad? Remélem észreveszem ha gond van. Nyugtassatok meg!

Gina: aranyos kis kávészem, ami látszik azon a képen.
Szerintem azért lesz vagy 3-4 fiam, mert nagyonnagyon lányt szeretnék.
Ja, babakocsi: nekünk sem volt új, de nem is bánom, biztosan ezután sem fogok újat venni.
Ja: és kisebb korában szinte többet használtam a hordozókendőt, mint a kocsit... Bár a kendő nem mindenkinek válik be, de én imádom! Még most is előkerül néha, ha olyan helyre megyünk, hogy nem kocsibarát a terep.

Rejó, és aki még nem értette:
"vettem neked lepcsit es, laskaszűrőt, tepsiszettet"
lepcsi=házipapucs

A pasikról még: elfelejtettem eldicsekedni, h március 8-án milyen uri nő voltam. Csak ebédelni jöttem haza. DÉlelőtt el volta kávézni barátnőkkel egy elegáns KVzóban. Jó sokat vihogtunk ott csajokul. Aztán ebédre hazajöttem, kis szieszta, s utána visszavonultam. Táncháztalálkozó volt, megnéztem a gálaműsort és utána beugrottam a táncházba. Vagyis azt hittem, h csak beugrok, de közben ott maradtam, éjszaka fél kettőre értem haza. Táncolni nem táncoltam, de írtó jól esett a zene és ott vihogtunk pár emberkével...
Bevallom: jólesett. És hálás vagyko az uramnak, mert ő átvette a bébiszitterkedést. Egész nap babázott, sétáltatott, pelenkázott. Tibikének EBÉDET FŐZÖTT!!!!!! Szóval 100%-ban átvette a dolgot. Csak az esti fürösztés maradt ki, dee abba simán beleegyeztem, h egy nap kimaradhat a locsi-pocsi.

Na, ezt el akartam dicsekedni!

S most pedig jól lefekszem.
Már elkezdtem én is türelmetlenkedni, h mikor születnek ezek a babák???
Szép estét!
Kir

Kép
k.ir

Dimet
asszem a "ma megint megjöttbe" kezdték el ezt a laptetőzést----'Hót hülyeség'---nem bántás az az őstopikom :) ,de olyan jól elszórakoznak a csajok vele :lol: ,volt párszor h aki a laptetőt irta, rá nem sokra + tesztelt,azóta tiszta laptető az egész babanet! :wink: :lol:
Vendég

Ella drága sajnálom, gyógyulgass meg!!!!

Gina, hátnemmegmondtamhogykislány...gratulálok!

Dimet, szajré nem jött meg, pedig már hergeltem magam rá, hogy rékucizok...maradt a taposógép és felülések...ezeket tanulás mellett is lehetett csinálni, felültem és olvastam közbe...

Bettica, apasági nyilatkozat közjegyező előtt!
Vendég

szajré azért nem mert leszedtük neked a hősöket:) most jött le, most írja ki férjem! holnap megy a szajré!! :)

szerintme is hülyeség ez a laptetőzés, de úgy örült itten mindenki neki:) na, ne. még nem akarok pozitívat tesztelni. de ha nagyon kell, hát legyen :D

Kép

dimet

hu, ella...azért jó, hogy nem lett komolyabb bajod!!!és az is, hogy elmentél dokihoz!!

k.ir. : kell néha a szabadnap! gondolom jót tett, és fel is pörögtél!!!

Kép

dimet

húúúúúúúúúú Dimet, köszi!!!!!!!!!!!!

laptetőzés:mindenhol ez megy...kaális topikon is ezzel szórikáznak
Vendég

dimet: a "fiúk a klubból" összes évadja nincs meg véletlenül?:)))) (sajna egyenként kéne letölteni... én meg imádom azt a sorozatot... szerencsére a férjem csak legyint, hogy biztos a sok meztelen férfifenék miatt nézem -van benne valami :twisted: - csak sajna amióta kiköltöztünk a nappaliba már nem tudom nézni mert tök későn adják:((( a laptopomon viszont nézhetném:)))
Vendég

utánanézek :)

még fent vagyok. lesz ám nemulasssss......

Kép

dimet

Madárfüttyös jó reggelt mindenkinek!

Ma itthon vagyok és még a nap is süt, uh. ma minden jó lesz. :D

Rami!

Szóval akkor az alien dolog teljesen normális? :D Nem paráztam, csak gondoltam megkérdezem hogy mi ez. :D
Este lefeküdtem, kezem a hasamra és esküszöm éreztem hogy mozog. Igaz pár perc múlva elcsendesült, de én akkor is éreztem valamit. :) (Mellesleg tök mérges vagyok, mert ezzel a "nem érezheted, mert kicsi még" kampánnyal, többek közt engem is elbizonytalanítottak és most ahelyett hogy örülnék hogy éreztem mocorogni a babát, azon filózok hogy biztosan Ő volt-e.)
Az a terhességi orrfolyásos izé jöhet már korábban is? Folyik az orrom napok óta. Nem nagyon, de éppen annyira hogy zavarjon. Volt egy két gondolatom hogy veszek orrcseppet, de a lányok tapasztalata alapján inkább nem.
Nekem csak "gyári" műszerrel volt dolgom (ilyen mellett köteleztem el magam, majd egy éve :lol:), uh. sajna én nem tudok nyilatkozni. De ez is érdekelne! :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jó reggelt!

Egyben vagyok!

Kamiont megyek intézni! Scaniát vagy Dafot!!!! :) Annyira élvezem, hogy őszinte legyek, mert nem elég, hogy nő vagyok, de még terhes is, és nem nagyon tudnak ezzel mit kezdeni a pasik! No mert a közlekedési és szállítmányozási világ az bizony keményen pasi világ!! Gondolják ők!!!! Höhöhöhöhöhöhöhö

Dimetke! Asszem felveszem veled a kapcsolatot priviben film ügyben!

Gina! Tegnap nem gratuláltam a nunisodhoz!!! Olyan szépségesen látszik a ksi hamburger! :) Vigyázzatok magatokra! És örülök, hogy minden rendben van!

Monee! Te meg gázártámogatás ügyben fogsz tőlemtől kérdést kapni...... Bocsika! Alien érzés jóóóóóóóóóóóóóóóó! Aztán még jobbak jönnek!!!! :) Szép érzés a várandósság, még akkor is ha holnap mást mondok jó???? Imádok várandós lenni!

Csakegy! Mozi.... Szegény párod. Pedig jól rákészültek és mégsem!

Kavicska szívem! Ma ne szüljél, nekem nem tetszik a mai nap! :)

Kati! Hogy vagy?

Ella! Nagyon kifogtad! Innentől hihetetlen módon kell ám majd vigyáznod, mert az ilyen lappangó tüdőgyuszik simán visszatérnek egy kissebb megfázásra is! Ne vedd félvállról ha lehet!!! Jobbulást nektek!

Rambóka! Neked is jobbulást! Tegnap nem fájt a fejem...... De ma már láttam a szikrákat, majd ma fog! Pfffffffffffffffff Hülye frontok! Téged látott-e orvos a férjeden kívül???? Lehet, hogy el kellene egyhez látogatni nem? Vagy ilyenkor magadat gyógyítod? Nem rosszból kérdezem, csupán kíváncsiság.........

Most robogok.....................
Vendég

Jó reggelt!

Csak bejelentkezek, hogy tudassam veletek én is egyben vagyok!

Jók legyetek. Naponta bejelentkezem, amíg egyben vagyunk, ha már kettőben leszünk, akkor majd valakit smsben értesítek!

Puszika nektek!
Vendég

Híjjjnye de szófukarnak tetszik lenni Kavicskám szentem..............

Megértelek ugyan, és csak remélem, hogy nem bántottunk meg semmivel!!!

Szép napot neked!
Vendég

Kavicska!

Hogy bírod? Tudsz aludni? Baba mocorog még? NST?
Ne hagyj minket ki a végéből! :wink:

Monácska!

Válasz ment! :wink:

Megint bőgtem az Anastasia mesén. Tiszta hülye vagyok. :D

Monee

Monee

monee85

Helló csajok,

hát hogy én mennyit röhögtem, amig visszaolvastam..... :lol: :lol: :lol: :lol: Mindenkinek köszi a drukkokat, és ma este 10,00-kor küldjétek az energiát, hogy összejöjjön már végre ez a kis maszat..... kööööööööszi !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Póz...hm.... hát ezen is jókat vigyorogtam..... szerintem maradunk a jó öreg misszionáriusnál, nekem a hátulról valahogy ...hm... :oops: amióta szültem, nem mindig az igazi.... de én soha nem kelek már utána fel, nem folyatom ki a drága nedűt...hihi :lol: :lol: :lol: A legjobb, ha én vagyok fent, de abból nem tudom lesz-e baba... ja, lett, a kisfiam.... most jutott eszembe. Na mindegy, dugunk oszt majd lesz valami.
Ami furi, hogy nem látom a tojásfehér cuccot, pedig az nekem szokott lenni, hát, már most sejtem ,hogy holnap ismétlünk... :lol: :wink:
zsizsik

Jó reggelt!

Dimet: Zsuzsi nagyon bekajált :lol: tetszik a fotó ;)
Ja, jut eszembe! Kezdek hajlani a szerdai szabadnapokra, így lehet hogy majd pl. egy IKEA látogatást én is megejtek. Ha szóltok, hogy mikor mentek és nem zavarok, akkor szívesen csatlakoznék hozzátok ;)

Monácska, Kavics: Kíváncsi vagyok, ki lesz az első ;) Bár van egy olyan sejtésem, hogy egyszerre lesz action egy jó erős front idején... :)

Ella: Nem semmi. Lábon kihordtál egy tüdőgyuszit? Ennél azért picit jobban kellene vigyáznod magadra! Jobbulást!

k.ir: Büszke lehetsz az uradra, én is az lennék a helyedben. kell egy kis feltöltődés néha ;)

Lafi: Közjegyző előtt???? Ne má... Akkor még oda is lehet majd perkálni? Nekem azt mondták, hogy elég elmenni a kerületi Gyermekvédelmi osztályra és ott nyilatkozni (persze egy rakat papírral).

Sajna nekem az a jobb anyagilag, ha dolgozom. Nagyon aranyos könyvelőnk van a cégnél és ő is nem rég szült, szóval be van "járatva" a témában :lol: Ha elmegyek táppénzre sajna bukom minimum az étkezésijegyet, ha minden igaz (erre még rá kell kérdeznem, de nekem így lenne logikus), márpedig a fizu emelés évelején az volt...
Ha lesz végre mivel elfoglalnom magam otthon, akkor gondolkodás nélkül megyek táppénzre (ez még 2-4 hét). Elvileg dolgozhatok majd otthonról, így lesz egy kis kiegészítés...
No, ennyit az anygiakról.

Laptető dolog: Valamelyik nap láttam valahol (talán a másik topikban). Gondoltam kipróbálom, még sosem "laptetőztem". A pozitív teszt megvan, az számít? :D

Kép

Kép
bettica

Bettica, látod, ezt nem tudtam,hogy ott is elég, tanulmányaimból nekem a közjegyző rémlik....akkor passz.étekzési jegyet én nem buktam tp-zel...csak a fizut ugye...
Vendég

Bettica, laptető hülyeséget én is másik topicban láttam, szerintem tök poénos, de ha pozitív tesztet hoz, akkor naggggyon gyúrok rá innentől kezdve...!

Monácska, kamiont intézel....?? Basszus, ekkora pocakkal még mersz vezetni ? :roll: Nagyon vigyázz magatokra !

Rambóka, nagyon horror volt, amit a kukac felszakítási ügyről írtál....szegény Gergő, hogy a fenébe van ez, hogy a természet ezt nem oldotta meg magától ? Csak remélni merem ,hogy ha lesz manóm, akkor kislány lesz megint, én tuti nem bírnám neki huzogatni a bőrt....jaj :(

Ginus, GRATULA a csajszihoz !!!! :lol: Nagyon szépen látszik a puncusa !! Ebből már elég nehezen lesz kisfiú.... :wink:

Ha jól értelmezem, akkor Csakegy, Rambóka, Dimet is akár és én, szóval mink vagyunk akik most a pozitív tesztre gyúrunk...?? Kit hagytam ki ?
zsizsik

én???????????!!!!!!!

bakker, ha ez a fránya laptető miatt terhes leszek :lol:

zsizsik, átadom. vegyük úgy, hogy te írtál laptetőre, okés?

Kép

dimet

Bettica!

Nálunk is van ilyen bérenkívüli juttatás dolog, ami lebontva majd havi 20 ezer forint pluszt jelent.
Hát szép dolog vagy nem szép, de én azt fogom csinálni, hogy elmegyek majd TPre és hogy megkapjam bérenkívüli dolgokat, a 30 nap előtt megszakítom majd a TP-met mondjuk 3 nap szabival és akkor már jár. Nálunk van ilyen kollektív szerződés vagy mi a szösz és abban nincs lefektetve hogy ezt nem lehet, tehát lehet. Így nincs hosszú ideig TP, hanem van "munka" is közben. Ezt addig meg tudom csinálni amég nincs meg a baba, utána már nem lehet. De addig is ki kell használni. Nálatok ez a lehetőség nem áll?

Mellesleg nekem felhívták rá a figyelemem, hogyha kitöltöm a 15 nap betegszabadságot (ez éves szinten ennyi) akkor utána valszeg nem fogok kevesebbet kapni mint a fizum, mert a passzív táppénz hétvégére is számolódik. Szóval Bettica nem tudom, ahogy Te gondolod. :wink:

Gina!

Én sem gratuláltam még a puncushoz! :D
Ennél jobban már nem is látszhatna hogy lány. :lol:

Monee

Monee

monee85

segítenétek???
Van egy ismerősöm:

Glucose terhelés 0 perc 4.88 mmol/l

Glucose terhelés 120perc 7.45 mmol/l

Insulin terh 0 perc 12.96 mIU/l

Insulin terh 120 perc 68.53 mIU/l

Ugye ti is úgy gondoljátok, hogy kell neki a met?Mert az endokrinológusa ellenzi a metet...szerinte elég a diéta mert nem vészes eredmények....szerintem meg kellene neki a met...volt vetélése is szegénynek.
Vendég

Jóreggelt!

Igen sok KVt ittam, most pörgök. Minek kellett?... pfuuuj...

Közben el vagyok szomorodva, ez nem is tartozik ide, de muszáj elpanaszkodnom. A dokim, a nőgyógyászom, aki nem ért a pcos-hez különösen (írtó kövér, bajusszos csajoknak adunk metformint, a sovány, akinek az éhomi cukra jó, annak semmi köze az IRhez, nyomjuk csak Clostyval, fél év Closty után drilling)... Na de terhesgondozás, szülés... ÁLOM
Na, csak azért szomorodtam el, mert: magánklínikát építettek 4 orvos együtt, köztük ez az István is. És felmondott az állami kórházban, áprilistől csak úgy lehet vele szülni, hogy a magánklínikán. Ami nagyon szép, jó meg midnen, de azt beszélik, h 3ooo lej lesz egy szülés. Ami nincsen ezer euró, de 825 körül van, kiszámítottam. Jó, h ebben benne van az a pár napi teljes ellátás is, meg hiper és szuper és kénylemes meg minden... de ez írtó soknak tűnik... Nemtom. Le agyok lombozódva...
Ha benne van az egész terhesgondozás is, akkor lehet, h megéri... Kituggya?

Na, most jól kipanaszkodtam magam.

Igaz, hogy az "egyes klínikán" ahol én szültem, ott volt egy közös zuhanyzó 3 fülkével, ott zuhanyott cigány s midnenki, eléggé útáltam, bár igyekeztek tisztán tartani. Amikor éjjel mentél pisilni, akkor olyan cigifüst volt a budin, hogy hánytam össze magam, pedig ki volt ragasztva a cédula, h cigizni tilos, ennyimegnnyi a büntetés a cigizőknek...
Na, itt a magánon biztos mások lesznek a kondiciók...
Meglátjuk na.

Ez csak filozófia volt, bocs, h untattalak vele.
Végre itt is szép az idő... :)

Kép
k.ir

Dimet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha te már laptetőtől is terhes tudsz lenni....... irigyellek, istenbizony....!!! :lol: :lol:

Kir: 825 EUR az kb 200.000.-Ft..... :shock: Uramisten. Hát ennyiért itt a Telki magánklinikán tudsz szülni. Ez nagyon drága. És ebbe a 9 hónapnyi terhesgondozás is benne van ?
zsizsik

Nem mondjátok, h. a Telkiben 200-ból megvan egy szülés?
Annó én még a 4X-esét hallottam, igaz csak szájhagyomány útján. :shock:

rambóka

Zsizsik!
Énisénisénisénisénisénis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Ne hagyjatok ki a + tesztre gyúrók köréből! :wink:
Én a múltkor hallottam életemben először a Telkiről, én ott 500ért láttam a legolcsóbb szülést! :shock:

Kép
Kép
zazzy

Na jól rémlett sajnos:
http://www.telkihospital.hu/
Úgy találjátok meg a kissé elrejtett árlistákat, h. rákattintotok az
"orvosaink alatt lenyíló soron a "szülészet-nőgyógyászat"-ra, majd ott a dokik alatt középen található a dokumentum, csak meg kell nyitni!
És ebben a terhesgondozás még nincs is benne! Az plusz 180.000 csomagban!

rambóka

Ne már...... :shock: 400 ezer egy szülés...? bakker, én csak úgy odaírtam ,hogy Telki, gondoltam, ennél drágább nem sok van, de hogy ott 400 ezer legyen egy szülés.... emberek, az a gyerek magától is kijön, ingyééé.... kár ennyit fizetni....! :lol:
zsizsik

Sziasztok!

Bocsi hogy most csak önzőzöm! Most estünk haza. Megnéztük Maszatkát, megcsinálták a kombinált tesztet is.

Van orrcsont, tarkóredő 1,6mm free b-hcg 1,05. a papp-a alacsony, 0,25, emiatt javasolják a 4-es tesztet, de Mágus megnézte a leletet és azt mondta, hogy emiatt nem kell aggódni. Azért egy vérvételre elmegyünk még a 16. héten.
Életkor szerinti kockázat 1:495, a papp-a miatt viszont 1:444 a végeredmény, ami negatív.

Baba ülőmagassága 63mm és mozgott ezerrel, kezét a szájához emelte. :lol: Hallottuk a szívverését is. :)

Mutatok képet is, ezen szuperül látszik Kismaszat!

Kép

Este visszaolvasok és reagálok!

Kép

Kép
anyoooka

Puszi, Anyóka! A babáádnak is! Nagyon édeske! Gratulálok mind a 63 mm-hez :D

Lányok, látom, hogy nem is drága a dokim magánkórháza :shock:

Ahogy mondjátok: ingyen is lehet szülni, simán! :lol:

Kép
k.ir

anyoooo, jaj de jóóó ez a kép :) maszatbébi!!!

ja, én 600 körül tudtam a telkibe. hát....eléggé borsos, mondhatni.

zsizsik, pörögsz ám :lol: gyúrsz az esti randira? :lol:

itt: anyukámék megérkeztek. pörögnek, én már kész vagyok. gyerek is felpörgött. alig akar elaludni.

Kép

dimet

Dimet!
Nem 600, hanem kb. 800-900 - ha meg császár, akkor 1 milla fölött. Múltkor néztem meg, mivel az van a legközelebb hozzánk. És magam is meglepődtem az árakon. A terhesgondozási is több százezer. Egy ismerős orvos most ment el hozzájuk (annak ellenére, hogy kevesebbet fog kapni, mint eddig - én meg ezen lepődtem meg...), mert ugye neki is jóval közelebb, mint a bp-i kórház, ahol eddig dolgozott.

Rejó!
Ez jól esett - rendesen meghatódtam...

Lányok - akiket érdekel a szex és szed metet, csak az olvassa innen, mert szégyenlős vagyok... :oops:

Észleltétek-e, hogy a met szedése mellett felélénkült a szexuális életetek? Pontosabban: a párotok érdeklődése irántatok??? (Tegnap éjjel ugyanis a férjem kb. három hónapos "összmennyiséget" döntött meg - és nem én kezdtem... Azt mondta, jó az illatom... :roll: És én azon morfondírozom, hogy ha egy hét alatt ennyit változtatott a met az "illatomon", akkor mi lesz, mire elérem a teljes adagot... :shock: NEm fogom bírni a tempót, az tuti.

Vöcsök :D

Kép
vöcsök

Lafi!

Nekem a terheléses inzulinom 67 volt és T. doki adott rá metet!!

Vöcsök! :D

khmm...igen, tapasztaltam már hasonlót.
Sôt a peteérôs hetem alatt folyamatosan kapom a bókokat, de még a nôktôl is! (Bezzeg mindig akkor vagyok 200km-re a férjemtôl):shock: Persze hosszú hónapok megfigyelése után jöttem rá erre az összefüggésre :wink:

Lona
lona1

Lafi:
1. az éhomi inzulinnak jóval 1o alatt kell lennie. 1o-nél már IR-ről beszélünk.
2. a 12o perces inzulin sem mehet ki a határon kívülre, ami még 3o sincsen!
3. A 12o perces inzulin 5-szöröse az éhominak. Ez akkor is IR-t mutat, ha egyébként az 1 és 2-es pontok rendben vannak!

Remélem mihamarabb keres egy rendes dokit az illető.

Kép
k.ir

Kir, Lona,köszi!Átadtam neki!!!!És remélem, hogy megtalálja a helyes utat...én segítek neki, ahogy tudok...
Vendég

Ez a megváltozott szag dolog nálam is igaz!
De engem speciel rettenetesen zavar. Hiába zuhanyzom olyankor naponta kétszer, a bugyimból csak úgy árad ez a "most, most, most!" :twisted: szag!
Majd legközelebb megkérdezem a páromat, h. ő is érzi-e vagy csak az én orrom ilyen hiperérzékeny?

Anyóóó!

Gratula a Manócskához!

Zsizsik!

Nem 400!!!!!
A legolcsóbb a hüvelyi szülés: 580.000
A császár:680.000
Ha EDA-t kérsz, az plusz 80.000
Ha még őssejtet is vetetsz le+ császárod van, akkor majdnem eléri a 800.000-at!!!!! :evil:

rambóka

én nem szoktam szagot érezni... valszeg mert nem szokott PÉ-m lenni :))))))))

Megint átrendeztem a gyerekszobát:)))))))

(1 éve ilyenkor még épp fájdalomcsillapítóért kuncsorogtam egy mogorva nővérnél a hisztis szobatársamnak... aztán mit sem sejtve lefeküdtem aludni... és aludtam egy jót ... aztán kb. 12 óra múlva megszületett Lilla...:))))) (a következőnél viszünk pokrócot magunkkal hátha a kocsiban születik:))))))) (csak jönne már össze...)

Lilla keresztanyja most hívott minket, júniusban születik a babájuk :)))) Tökre örülünk :)))))))))
Vendég

ja... azt ugye tudjátok, hogy peteérés idején a körülöttetek lévő férfiak sokkal agresszívabbak? Majd figyeljétek meg, hogy olyankor hogy vezet a párotok... húzzátok a strigulát az összes anyázódás és szitkozódás után... (naná... tudjátok: a nagyobb kutya............. :twisted: :twisted: :twisted: )
Vendég

Csakegy Lilának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Kép

Kép
lecso

BOCSIKA:LILLÁNAK :oops: :roll:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Csakegy!

Lillának nagyon boldog szülit! :D

Lesz ma party is, vagy csak Te merülsz bele az emlékezésbe? :wink: Most jó lett a gyerekszoba?

Szag:
Nekem szerintem nem változik meg a szagom amikor peteérek. Biztos vagyok benne hogy lehet ilyen, de szerintem ez nálam akkor sem működik. Most meg egy darabig nem is tudjuk kipróbálni, ugye. :lol:
A másik dologot, hogy a "nagyonakarom" időszakban le kell dönteni apát viszont teljesen osztom. :wink:

Zsizsik!

Én 9-kor gondoltam Rád! :D
Remélem a sok rágondolás csak jót tett Nektek! :wink:
(Elképzeltem ahogy apa valahogy feszengve érzi magát esete: "Drágám, ma valahogy olyan, mintha több nő is jelen lenne a szobában... nem is tudom..." Zsizsik meg leesik az ágyról a röhögéstől. :lol:)

Hétvégén versenyünk van, ma még leszek valamennyit, de holnap látástól mikulásig irány az erdő.
Majd bekukkantok! Akinek kell, annak drukk! :wink:
Holnap 15. hét!!! :lol:

Monee

Monee

monee85

Csakegy!

Boldog 1. szülinapot kívánok Lilla nagylánynak! :D

Ilyenkor láthatjuk mennyire "öregszünk" :wink:

Ma kimentek "hőbörögni" a térre? :?

Csak óvatosan, főleg a pocakosoknak!!!

Jók legyetek!
Vendég

sok-sok boldogságot lillának!!!!!!!!!!!!!!

itt ma party lesz! 10 felnőtt, 5 bébi, 2 iskolás. készül a pizza. -férj most munkálkodik a szószon-(csak ezt tudom prezentálni hatalmas mennyiségben, és nem asztal-körbeülés nélkül) a feketeerdő torta kész van! a kókuszos-vaniliás süti süti is. pff.

mindenkinek szép március 15öt!! szeretem ezt az ünnepet.

Kép

dimet

Jó regg!

Lillának nagyon-nagyon boldog szülinapot!

Gondolom lesz neki szép tortája, amire rá lehet vetnie magát :lol:

Kavics már csak 3 napotok van ;) Mondd meg a kisfiadnak, hogy a dokid ma már elérhető, lehet kibújni :D

Ezzel a pé körüli illatváltozásal már én is eljátszottam magamban. Ugyanis amikor öszejött Bence, akkor teljesen szokatlan módon Apa nagyon aktív volt... Talán akkor voltunk ennyire sokszor összebújva, miután összejöttünk és először sikerült itthon kettesben maradnunk 1 hétre. :oops: Hát az sem mostanában volt ;)

Ma nem nagyon leszek. Megyünk babázni rokonokhoz... Aztán holnap meg pakolás, Papát kiköltöztetik a fiúk :mrgreen: Sállálá, nagggggyon jóóóóóó :lol:

Kép

Kép
bettica

Lillának boldog szülinapot!!!!!!!!!

Kavics, hát én tutti nem megyek...majd nézem tv-ben max, ha lesz valami...
Vendég

Bettica!

Dokim csak estétől van, úgyhogy holnap előtt nincs szülés! Holnap úgyis hidegfront!
Erős hidegfront. De mostanság már az sem hat meg! :shock:

Kellemes 15-ét nektek! Jók legyetek! :)

Lafi!
Béke lesz és nyugalom.
Legfeljebb este néhány belőtt ífjonc fog randalírozni.

Cuppantás Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok! (szimatszörények) :lol:

Csakegy Lillának én is boldog szülinapot kívánok!!!

Kavics sztem nagyon ügyes pontos kisfiad van már most!
A kiírt időben fog születni :wink:
Sokat gondolok rátok!

Zsizsik ma ugye nem leszel?! 8)

Dimet jó bulizást!

Rengeteg pé-s tapasztalatom nekem sincs de volt,hogy férj megjegyezte, hogy más az illatom.. (az első évben ahogy összeházasodtunk lelkesen védekeztünk, így utólag..minek :lol: :lol:
Vendég

Jó reggeltet!

Zszsik! Remélem az össznépi drukkok segítettek mind lélekben, mind testben!!! :lol: :lol: :lol: (Egyébként nem vészesen nagy a hasam, szerintem Nóri igazán helytakarékos kiscsaj! Nyom, de inkább befelé nől, vezetni egész kénylemes. A ki és beszállás viszont gáz a suzukiból, nagyon alacsonyan van az ülés.............)

Csakegy! Lillának sok-sok boldogságos, illatos, virágos születésnapot kívánok!!!

Ma nagyon fájok. Nem görcsölök, fájok. Az egész hasam (izmom...? :shock: :wink: ) a bőr alatt, mintha be lenne gyulladva vagy mi. A szeméremcsontom, se állni, se menni, se ülni nem tudok, hasogat, mint a lumbágó a gerincben. A fekvés sem megy, a két csípőcsontom szét akar szakadni! Totálisan fáj az egész hüvelyem és alfelem................ Nóri mocorgózik, gond vele egy szál se, ez vigasztal!

Kavicska! Te nem érzed a hólyagodon, mikor elforgatja a kisfejét? Szabályosan érzem ahogyan töri, mikor nemet int a kisbüdös!!!! Mondtam is neki, hogy jófajta kos gyerek lesz, ha már odabent a nem az első szava! :lol: :lol: :lol:

Egyébként akár pszichés is lehet ez a rossz hangulat, tegnap összekaptunk T-vel, ezen a buzi számítógépen...... Mindig csak akkro fáradt és alszik el, ha beszélgetni, hozzám bújni kellene, ha sz.gépezni, akkro meg hajnalban is úgy kel rászólni, hogy igazán bejöhetne már aludni....... Grrrrrrrrrrrrrrrrrr Tudom, hogy keveset kapcsolja be, mert sokat melózik, de azért ne éjjel már, mikor velem is lehetene! Jól kiüvöltöztük magunkat, rábasztam az ajtót, és kimentem bőgni a fürdőbe!

Most meg megyek főzni!

Dimet jó bulizást! Fotókat kérhetünk?

Kir! A dokid nem is lesz drága, legalábbis a Telkihez! Én is így tudtam kb, hogy 5-7 százezer közt van egy szülés, és a császárról ne is beszéljünk...... Igaz, a család egy komplett szobát kap fullos ellátással, de azért ezt nem kicsit tartom túlzásnak............... Azért értekezz vele, hátha a térhesgondozást sikerülne kicsit olcsóbban megúszni nála valahogy, és akkor járhatnál tovább hozzá!

Lafika! Én sem megyek, és esőért rimánkodtam mára, gondoltam, hátha béke lenne...... De nem, tegnap esett, holnap is fog, de ma ragyog a nap!

Kavicska! Te mit főzöl? Nálunk lencseleves lesz és tejszínes-tárkonyos sertéshusi barnarizzsel! Annyira kívánom pár hete a rizst!

No, megyek!

Puszka!
Vendég

Helló csajócákok,

annyira röhögök, Monee...... :lol: :lol: :lol: :lol: Apa totál lekesen jött haza, rángatta a szemöldökét, ahogy belépett az ajtón, és alig várta, hogy a gyereket lefektessem.... és hát.... :oops: :oops: na, szóval, adtunk neki rendesen..... ma reggel is, amig a gyerek internetezett..... :oops: :oops: iszonyatosan kívánós lettem, komolyan, egy normális peteérés ezt hozza ki az emberből...?? Bakker...... a természet nagy játékos ám....

Ja, csak úgy a hecckedvéért tegnap este csináltam egy terhességi és egy LH tesztet, hogy lássam, milyen amikor minden pozitiv.... :lol: a terhességi is keményen két csíkos lett, de VÉGRE láttam pozitív LH tesztet.... sokkal erősebb lett a tesztcsík, mint a kontroll csík ! Ilyet még nem láttam. Szóval ebből is látszik ,hogy nem volt normális pé-m eddig.

Éjjel felébredtem, és eszembe jutott hogy Mnikit kihagytam a tegnapi felsorolásomból, Nikim drágám, ne haragudj, veled kellett volna kezdenem a fesorolást,mi vagyunk a legutolsó buckaharcosok a régmúltból, a többiek már második körösök, kivéve Zazzyt, aki viszont már az új generáció ! Szóval tudod: imádlak és veled vagyok !!! :lol:

Remélem ma mindenki otthon marad, vagy legalábbis nem megy zűrös helyekre... :roll: hagyjátok a zúgolódást másra, az nem galamblelkű jányoknak való az....
Mi felmegyünk a dácsába, a Mátrába, kirándulunk is egyet közben. Szép napot mindenkinek !!!
Ja és nagyon köszi a drukkokat, komolyan, láttam a hálóban magam körül a rengeteg pozitív energiát...! :wink:
zsizsik

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?