Új privát üzeneted érkezett!

Estrella,
fürdetés nem segít? Nálunk elég későn fél 9 körül van, apa próbálja jól elhúzni, mert jól érzi magát a vízben. Utána kajcsi, büfizés, altatgatás-ringatás, és jó esetben 10-kor alszik a csaj. (Rosszabb esetben csak 11- fél 12 körül...) Ez nálunk elég jól bevált. :wink:

Kép

Kép
mamm

Estrella, babamasszázs, fürcsi, nálunk bejött :wink:

jucicuki

Ha élvezi a vizet, akkor a kádban is mozgathatod picit, hónaljfogással oldalra ringatás pl.

jucicuki

Elan,
szuper a kép!!! :D Nagyon hamar itt lesz ám, amikor már a kezedben tarthatod, és láthatod minden porcikáját. Így utólag hihetetlenül gyorsan elrepült nekem is az a 9 hónap... :D

Krisztina,
gratula a kislányhoz!!! :D :D :D Szép nevet választottatok! :wink:

Réka,
sajnos én nem tudom mit lehet tenni csomó ügyben, eddig csak a masszírozást hallottam... Csináld még tovább, biztos segíteni fog!

Ja, az másnál is előfordul, hogy ha eljön az este (kb. fél 7-től), akkor kezdődik a balhé? Sírás-rívás egyfolytában, és csak a ringatás segít... az sem mindig. Nem értem miért játszuk ezt minden este... :shock:

Kép

Kép
mamm

Réka
Borogatás, forró fürdővel fellazítani és utána masszírozni.Próbáld úgy cicire rakni ill. olyan testhelyzetet felvenni, h a pici ála a csomóhoz essen.Ezenkívül mindig ezzel a cicivel kezdj szoptatni,minden szopi után masszírozás és után fejd jól ki. Mivel a pangó tejet ki kell üríteni, ami a csomót okozta.
Nem akarlak megijeszteni, de ha esetleg lázas leszel és végtag fájdalmaid vannak(mint az influenzánál) és piros folt van a csomónál azonnal doki!!!!! mert akkor elfertőződött. És sajna antibiotikum kell, különben fel kell vágni.
Sajna nekem 2x is volt. Az első brutális volt és nagyon magas lázam is volt. De ezek segítettek.
motné

Toldikriszta, gratulálok Eszterhez, nagyon szép név! Ezermilliószor jobb, mint a Béla ;)

Mamm, látod, ezért nem is megyek többet 4D-re :) Majd ha megszületik, úgyis megnézhetem színes, szélesvásznúban!

Kép
elan

Réka
Hogy vagy?Mi van a csomóval?Ugye nincs fájdalom, piros folt v lázad?
Nagyon szurkolok, h ne legyen semmi komoly!!!!!!
motné

LÁnyok!
Köszönöm, ma már sokkal jobb, alig érzem a csomókat. Már éjjel is jobb volt, borogattam, masszíroztam, szopi után hideggel borogattam és nem akarom elkiabálni de talán segített!
Mindenkinek köszönöm!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok csajok!!!!

Bibarkám!
Múltkor elfelejtettem írni,hogy jól nézel ám ki a képen Oli úrral!De jó,hogy már sok a tejcsid.Ügyes vagy.

Luki!
Annyira édesek azok a hatalmas szemek!Csodálatosan kis törékeny csajszi!

Zuzmó!
Anyám mekkora a pocakod!Nem semmi!

Chesti!
Mennyire élvezi Lencsi a futkározást!Jól áll neki a hosszabb haj!Csajos!

Lippa!
Jobbulást Lillának!Még jó,hogy legalább van étvágya.Mit mondott a doki néni?

Toldikriszta!
Grat a kiscsajhoz.Sajnálom apukádat!

Vicuska!
Mekkora szemei vannak Raminak?Baby Boy-os takaróhoz no comment!Jó lehet apával csúszkálni a gumilepedőn:))Oldalra fordulást azt úgy gyakoroltattam a gyerekekkel,hogy azonos oldali kezét és lábát összefogtam,majd finoman oldalra fordítottam hogy kűzdjön egyedül!

Estrella!
Dóri milyen csodálkozó tekintetű!Mi sem alszunk.Front,eső,szél.Tornáztasd és a mozgástól kifáradnak.

Sharon!
De jó,hogy enyhül a pocakfájásotok!Komoly méretei vannak a lányodnak!

Share!
Még nem próbáltam a kúpot,mert a fogzás most kicsit csitult,hogy kibújt Balázsnak az első.Sajnálom,hogy nincs most jó fodrászod!

Taptau!
Jó kis párbeszéd Mátéval.Haláli.Köszönöm a dícséretet a skacokról.

Juci!
Milyen nagyok a csajok?!!!!Nem semmi!

Mamm!
Rakom mindjárt a sérós képet!De jó,hogy már nem kell a bimbeszvédő!Esti sírás sajna normális,mert addigra elfáradnak az egésznaptól.Mi is szívunk tőle rendesen.Főleg az uram,mert akkorra ér haza.

Elan!
Édes ez a kis artista!Ha elnyom valamit a derekadnál,akkor állj négykézláb,hogy elmozduljon.

Réka!
De jó,hogy csökkent a csomó!Én is forró vizes törölközőbe csomagoltam a melleimet és utána masszíroztam.mindig bejött.

Csajok!!
Iszonyat hisztisek a kölkeim.Ez a qrva szél és eső meg front!Pöcs kivan márKivinni nem lehet őket,mert a nedves levegő nem tesz jót nekik.Na de ma letojom a szelet és spuri ki a kertbe.Néha már a szar is keserű nekik.Ott állok fölöttük,bohóckodom nekik,ha kézben vannak az a baj,ha nem az a baj.És alig alszanak,meg enni sem akarnak nagyon.
Jajjjjjjj!!!!!!!!!
Tegnap voltunk 3és fél hónaposak és DÓRI MEGFORDULT HÁTRÓL HASRA KEMÉNY 3-4 PERCBE TELLETT,DE MEGCSINÁLTA.
Balukám 7kg,Dórám 5,6kg.

Altatás:Én éjjelifényt használok és akkor nem riadnak meg,no meg nem beszélek hozzájuk,ami plussz inger lenne.Mondjuk 11-5-ig alszanak már.Ha nyugtalanok,akkor Bocellire elalszanak bent az ágyban,de nem kézben.És popsi ütögetése ütemesen,mert az monoton.Bírják.Ja és szemöldök simogatás.De már csak kifárasztom őket leteszem az ágyukba cumi a szájba,amit pelenkával odanyomok,hogy ne köpjék ki és már osonok is ki a szobájukból.Ha nagyon nyűgik akkor ez sem segít és akkor jön a szívás meg a túlélőtábor.
Nemsokára dobok képeket!!!!
Vendég

Lányok, köszi a matracos hozzászólásokat! Kókuszt veszünk mi is!

Sharon: Remélem hamar túllesztek ezen a hasfájós időszakon!

Gabi: Csini vagy, tanúsíthatom, láttalak élőben is! :wink:

Elan: Ja, nem hiszem hogy én is unatkozni fogok. Eddig minden napra volt valami intézni való! Jó a kép, nem semmi pozícióban van a fiatok! :wink:

Lippa: De jó, hogy tettél képeket, olyan szépek a csajok! Jobbulást Lilcinek!

Bibar: Jó ez a hinta! Látszik, hogy élvezi Oli!

Motné: Nagyon szép a lánykátok!

Benszi: Hű jó hamar jönnek a fogacskák nálatok! :shock:

Zuzmó: Nem semmi a pocód, de nagyon szép és formás!

Kriszta: Remélem apud jobban lesz, és nem lesz szükség további műtétre! Gratula a csajszihoz! Hogy álltok a felújítással?

Vicuska: Szépek vagytok nagyon!

Luki: De aranyos Falatka a hintában, jó ijedt pofit vág! De majd biztosan megszereti!

Gomba: Jobbulást nektek!

Mamm: Örülök, hogy alakulnak az estéitek! Képet nem teszel???

Zsókuci drága: Merre vagy? Úgy eltűntél! :roll:

Mi tegnap voltunk uh-n, meg kedden terheléses cukron. Rendben vannak a picurjaink, növögetnek. Méhszájam szépen zárt. A laborjaim is teljesen jók lettek, többek között a cukor is. Úgy örülök. :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Rebe!
De jó,hogy minden rendben volt a skacokkal!
Vendég

Benszi,
Pont egyszerre írtunk! :lol:
Ezek a mosolyok! Annyira édesek! :D :D :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Réka
Örülök, h javult a helyzet. Szerintem nem lesz semmi baj. Arra figyelj,h szopi után mindig masszírozd át a cicidet és ha csomót találsz csináld,amiket most. Nekem ez vált be. Bocs azt nem írtam, h nekem is a hideg borogatás használt.

Lányok mindenden babának és nektek is sok-sok puszi!!!!!!! Legyen szép napotok!!!!!

Majd még jövök ám bővebben. Azért dobok pár képet.

Most kapta Krisztina királynő ezt a piros pöttyös labdát. Szóval most ez a kedvenc.Apa szerint úgy viszi, mint Fekete Laci(erős ember) a kőgolyókat.
motné

Bocsi a képek lemaradtak.

Labdás:
Kép

Ebéd után a barival szeret aludni:
Kép

Pelus pakolás:
Kép
motné

Pelus pakolás újra, remélem most jó lesz. B Kép ocsi még kezdő vagyok.
motné

Sziasztok!

Rebe, Toldikriszta, Elan, örülök, hogy mindehol minden oké és a babák szépen növekednek!

Benszi, Balukának jó kis súlya van! Igazi férfias! Gratula az átforduláshoz! Nem tudom Rami miért nem akar produkálni. Ezerrel próbálkozik, oldalra fordul, pucsít csak a végső löket nincs meg. Amúgy meg már mindent 2 kézzel fog, poharat is szépen, szóval csak a forgás nincs meg. Most a legújabb, hogy kifeszíti a lábát, alig bírjuk leültetni. Mintha állni akarna. Olyan cuki!
És...ma éjjel is fél 10-től 5-ig aludt. Én meg alvás helyett 3-tól fennt voltam és hallgatóztam, mi van vele. Így ráálltam már a kelésre..
5-kor szopi, aztán 8-ig aludt. Én is vele!

Motnéni, imádom a lányod! Kis cserfes!!

Nagyon várom a talit!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Réka!

Örülök, hogy jobb a helyzet! Nálam is volt hasonló, egyik éjszaka Dóri 7 órát aludt és ezt már nem bírta a cicim. A karomat is alig bírtam felemelni a fájdalomtól, próbáltam masszírozni, lefejni, forró zuhany, de nekem semmi sem segített. A kulcscsontomtól indult a duzzanat egészen a mellbimbóig, nagyon durván nézett ki. Én azt csináltam hosszú bőgés után, hogy a soron következő cicit lefejtem (ez nem volt duzzadt) és a csomós ciciből szpotattam. Dóri, az én drága Piócám pedig hipp-hopp eltüntette a csomókat és a duzzanatot! Pedig előtte én már sebesre nyúztam a bőröm a masszírozásnál és mégsem lett jobb, bezzeg a kis éhenkórász lányom, aki már öt hetesen 170 ml-t szopizott egyből megoldotta a dolgot! Remélem most már nálatok is minden ok!

Zuzmó!

Tegnap lemaradt, hogy nem semmi pocit növesztettél! Azt hiszem én kisebb hassal mentem szülni!!!! És 3300 g-os babát cipeltem! Mérték már, hogy mekkora??

Benszi!

Tarts ki!!! Bagoly mondja....
Szépek a gyerkőceid!

Motné!

Tündéri a kislányod!
Mikor lyukasztattad ki a fülét? Szúrták vagy lőtték? Én három hónaposan szeretném kilövetni, de szerintem akkor már jobb, ha lövik, nem? Tudsz valami okosat tanácsolni mielőtt megcsináltatom?

Rebe!

Örülök, hogy minden ok! Én ilyenkor már nyomtam az ágyat! Vigyázz magadra!

Kép

Kép
sharon

Réka én is csak azt tudom tanácsolni amit a többiek,borogatás,maszírozás,mell teljes kiürítése.Örülök,hogy már jobb a helyzet(anno nekem is volt mellgyulladásom 40 fok feletti lázzal,nagyon rossz).

Elan nagyon jó az orrba rugós kép :D !

Kriszta gratulálok Eszterkétekhez!

Mamm ez nálunk is mindig így volt,du 5-6-tól üvöltés volt amíg le nem fektettük Őket,azt hiszem kb.3 hósan hagyták abba.

Rebe köszi :D .Nagyon örülök,hogy minden rendben volt a vizsgálatokon!Hogy telnek munka mentes napjaid?

Benszike drága gyönyörűek!!!Balázs milyen férfias az új frizurájával.

Motné nagyon kis huncut Krisztina,ahogy pakolja a pelusokat.

Tegnap volt a doktornéni,megkaptuk életünk első antibiotikumját :( .Felső légúti fertőzés,szerencsére füle,tüdeje negatív.Péntekre láztalannak kell lennie,ha nem megnézi Őt megint(ma még volt láza :evil: :( ).

Kismamik van egy(de lehet,hogy kettő is) kiságyba való fejvédőnk és kiságyra köthető tároló (5 zsebbel) amit szívesen oda adok ajándékba.Itt van róla kép is.Ha v.kit érdekel írjon!
Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Benszikém
hááát hogy sok az tulzás,tegnap este potyogtak a könnyei olyan éhes volt :cry: :cry: de igy is lecsökkent a táp adagunk,már ennek is örülök :wink: :wink: szuper képek,nagyon szépek :P :P hol vettétek azt a szupi játszószönyeget??én is akarok venni :wink:

mi este 7kor fürdünk aztán vacsi,a végére már el van ájulva ugyhogy be a sötét szobába kiságyba ,altató zene bekapcsol és éjfélig szundi van :wink: :wink: na sztán 3 óránként kelés sajna :cry: :cry: persze van hogy hajnalban már zizi :oops:

Sharon
de jó hogy túlvagtyok a szurin,képet kérünk máááár :wink:

Motné
nagyon édes a kiscsaj :wink: :wink:

Chesti
annyira édes és olyan nagylány :shock: :shock: :shock: gyönyörüüüüü

Rebe
szuper hogy minden oké,csak igy tovább :wink: :wink:

ja egyébként Olivér nekem napközben csak a babkocsiban a kertben alszik,bennt nem hajlandó,bezzeg ha a szüleim vigyáznak rá ugy alszik a szobában minta kisangyal.most kiraktam egy szélvédett részre ott szundizik :oops: :oops:

na most nem futja többre,bocsi akinek nem irtam de megjött az uram végre :P :P

bibar

Lippa:
Küldtem pü-t.
Bibar, Mamm, Ballagyo:
Nálunk is az esti órák a gázosak, de most már napközben is zizis a csaj. Csak kézben van el, de már úgysem mindig. Próbáljuk átvészelni ezt az időszakot.
Moték:
Nagyon édes a csajszi.
Benszi:
Nagyon szépek és aranyosak az ikrek. Milyen kis vidámak.
Vendég

Estrella válaszoltam.

Lippa

lippa

Sziasztok,

Először is köszönöm, hogy hiányoltatok, nagyon aranyosak vagytok, jól esik :oops: :oops:
Az ok, amiért nem jelentkezem túl sűrűn, hogy nem igazán van időm. Nagyon sok a munka, oktatok is éppen, majdnem minden nap estig bent vagyok. Mire hazaérek, örülök, ha gyorsan fürcsi, ágyból tévézés, aztán alvás. Így is van, amikor éjfél után alszom el. :roll: Szóval már nem sok erőm van a gép elé ülni.
Ráadásul holnap iratkozom be egy tanfolyamra, ideje szakmát szereznem. Nem árt, ha az ember „több lábon áll”. Manikűrös-műkörmös-pedikűrös leszek (OKJ-s, akkreditált) :D Már rég óta terveztem, hogy elvégzem ezt a tanfolyamot, de most rászántam magam. Áprilistól péntek délután, és szinte egész szombatonként lesznek az órák, úgyhogy időm akkortól még ennyi sem lesz. De talán jobb is most így.

Tavasszal már nem valószínű, hogy visszamegyünk a BMC-be, sok a terv, és a tenni való addig (egészségileg rendbe kell jönnöm, fogyás, tanfolyam). Szóval valószínű, hogy ősz lesz belőle. Holnap megyek újabb vérvételre, ma adtam le vizeletet tenyésztésre, és talán jövő héten már összejön a fogászat is… Az eredmények függvényében megyek tovább.

Olvasó módban biztos itt leszek, de szerintem egyelőre csak hétvégente fogok tudni írni Nektek.
Egyúttal szeretném a táblát is átadni valakinek, aki szívesen készítgetné (és sűrűbben, mint én mostanság :oops: ).

Anyucik,

A babák, nagylányok, nagyfiúk nagyon szépségesek! :D:D

Chesti,
A tanfolyam miatt nem fogok tudni menni a talira :cry: :cry:

Zuzmó,
:shock: nem semmi a pocid… nem csodálom, hogy mindenhol azt hiszik, hogy a vége felé jársz :wink:

Elan,
Nagyon jó a 4D-s kép! :D

Kriszti,
Gratulálok, hogy kislányotok lesz! Szép nevet választottatok! :)

Rebe drága,
Örülök, hogy Veletek is minden rendben! :D

Lippa,
Nagyon sajnálom, hogy beteg a tündérkéd! :( Jobbulást kívánok!

Sok puszi mindenkinek, és elnézést kérek attól, akinek most nem írtam!

Kép

Kép
zsókuci

Csajok!
Köszönöm mindenkinek a gyerekeim dícséretét!
Képzeljétek,mondtam,hogy kibújt a kis tűhegyes foga Balunak.Basszus most meg nem érzem.Lehet beduzzadt az ínye és betakarja?Nem értem,mert nem csak én éreztem,hogy kibújt és látszódott is.Nem értem!
Tegnap délután 5-kor kajált a fiam,utána játék volt,majd alvás.Közben elérkezett a 8 óra és Dórit lefürdettem megetettem,majd leraktam aludni.Vártam,hogy Balu felkeljen,no de a nappaliban apával elájultunk és éjjel 2-kor keltünk fel.Csajszi aludt rendesen,megnéztem a fiamat,mert ő nálunk lett a hálóban letéve és aludt.Én nem keltettem fel,gondoltam nemsokára magától felébred.Hát reggel 5-kor kelt a kiscsajjal együtt.Semmi hiszti a kaja után,hanem komótosn bekajált 200-at és utána enyhe hisztivel azóta alszanak.
Már egy hete brutál hisztis mindkettő és még a szar is keserű nekik.Semmi nem jó.Már nagyon nehéz türelmesnek lennem.Múltkor elkezdtek visítani kánonban,mondom velem nem csesztek ki én is rázendítettem.Olyan csönd lett 5percig,hogy nem igaz.Meglepődtek rendesen,hogy nem csak ők tudnak ilyet.
Ja és még mindig egyedül vagyok,segítségem nincs.Fakkom kivan már.Lassan lemerül a duracellem.

Lippa!
Remélem Lillának elmúlt a láza és nem kell dokinéni!

Motné!
Édes a csaj!

Vicuska!
Hát emberesek vagyunk Balukámmal az igaz.Most csökkentem is a kaja adagját,mert nem akarok kisdisznót nevelni.Nálunk is ellentartás van a kézzel,amikor oldalra fordul,de olyankor kicsit rásegítek.Ha átbillen,akkor nagyon elégedett fejet vág.Segíts neki te is átbillenni.Ja és ne hallgatózz,inkább aludj.Úgyis meghallod a sírást.Kemény kűzdés lehet,hogy állandóan állni akar.

Bibarka!
Azért ne csüggedj ügyes vagy a szoptatásban.Lehet a szüleid csak azt mondják náluk alszik,hogy ne izgulj amikor távol vgy.Ősi nagyis trükk.Közben meg ott szívnak kétségbeesetten.Játszószőnyeget az Elefániában vettem.Van 10%kedvezménys kártyám.Odaadom ha kell.Miért nem húzod ki a fürdetést 9 körülre és akkor hátha jobban elfárad és tovább alszik éjjel?

Estrella!
Nálunk is néha már a kézben sem jó nekik.Túlélőtábor van olyankor.

Zsókuci!
Jó tanulást.Sajnálom,hogy csak ősszel kezdtek,de az egészséged előbbre való!Hogy megy a fogyókúra?

Mi van Nyunyival?Átnézni a másik topikba végképp nincs időm.
Vendég

Lippa:
Írtam. :D
Vendég

Sziasztok!

Benszi, annyira bírom ahogy írsz! Mi is szoktuk ezt a "fakkom kivan" szlenget használni. :D
Végül is, akkor jót aludtatok, nem? :lol:
És itt röhögök azon amit Bibarnak írtál..nagyon jó!
Nálunk is érdekes volt az éjjel. Kiscsaj fél 10-kor elaludt de fél 2-kor már sírdogált. Magam mellé tettem, cici és aludt fél 7-ig. Akkor megint szopizott és még mindíg alszik! Valami álomkor van rajta..szerencsére!! végre kiszedtem a szemöldököm! 8)
Ja, és van, hogy már csak 5 óránként eszik! Még a végén lefogy.. :twisted:

Zsókuci, szuper vagy a tanfolyammal, egy jó pedikűrös nagyon nagy kincs! Nehéz találni!

Kép

vicuska2007

Csak alvós képekkel tudok szolgálni:
Kép

Kép
Vendég

Estrella, de hiszen akkor Dórababa egy szuper jó baba, hiszen sírós képed nincs. :lol:

Amúgy az első kép...angyali!

Kép

vicuska2007

Mi is kipróbáltuk: tegnap este fél 9-kor fürdettünk, utána ettem, Soma olyan éhes volt, hogy 10-kor már beájult és hajnal 4-ig aludt :lol:
ballagyo

Sziasztok!

Benszi!Én is jókat mualtok az írásaidon!!Kitartás, nemsokára eljön az az időszak is amikor jól lefoglalják egymást a gyerekek, Te meg unatkozhatsz!! :wink:

Estrella: Dórababa tünemény!!

Zsókuci: azért ne dolgozz túl sokat,hajrá tanfolyam, mejd megyünk hozzád szépülni!No meg majd Benszihez! :wink:

Vicuska:az,hogy Rami van,hogy 5 óránként eszik, az már teljesen jó a korához nem?mert Botond most lesz 3 hónapos és van,hogy du.is 5 órát kihagy a kajálással....(mondjuk akkor általában alstik.... :lol: )

Pár kép:

"jesszusom ez egy kék elefánt??"

Kép

Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Zsókuci drága de jó,hogy jelentkeztél :D !Viszont nagyon-nagyon szomorú vagyok,hogy nem tudsz jönni a talira :( .Jó ez a manikűr-pedikűr-műköröm suli,legalább a gyed(s) mellett tudod majd otthon csinálni :wink: .Millió puszi Neked!

Benszike nem semmi Balu,jó fáradt lehetett :D .Megnéztem volna Gyerkőceid arcát,amikor Te is elkezdtél ordítani :lol: :.Ebben az időben nem is csodálom ha hisztisek szegények :roll: .

Estrella én is :D .Dóra baba gyönyörű!!!

Réka nagyon szép Botond és mekkorát nőtt :o !

Lillcinek ma már csak hőemelkedése volt,viszont mára a Petra is belázasodott :shock: :evil: :roll: .Mikor lesz már jó idő és mennek ezek a fránya bacik is vírusok a fenébe :x .

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Vicuska!

Hát igen,ha fáradt vagyok akkor vagyok kicsit vicces lány.És hát manapság eléggé lestrapáltba nyomom.
De jó,hogy csak 1x kelt fel Rami.

Estrella!
Alvós képek?Milyen hisztiről írkálsz akkor?Gyönyörű hajas baba!

Rékaróka!
annyira édes Kiskakukk!Nagyon szépek a szemei!
Nem hittem volna,hogy hiányozni fog a meló,de egy kemény nap után bizony elgondolkodom,no de csak szigorúan elméleti síkon.

Lippa!
Sajnálom,hogy Petra is beteg lett.Volt arcuk a visszaüvöltésnél,de aztán szétnevették az arcukat.Csak nem bírok egésznap felettük ácsorogni,mert már a derekam leszakad.

Na tolok egy képet nektek!

Kép
Vendég

Nem ér nézni arcomat,mert fáradtdenevér a fejem és ne csaljatok!:))
Vendég

Na csajok a ritka pillanat,amikor együtt alszanak!

Kép
Vendég

Olvasom, h néhányan már 5 órát is kihagytok két kajálás között. Én még mindig az óra rabja vagyok, 3-3,5 óránként még a legmélyebb álmából is felébresztem szegény Somát, h egyen. Meddig kell ezt így csinálnom?
ballagyo

Lányok, ma Rami átfordult!!! A szemem láttára!

Ballagyo, Soma még kicsi, szerintem jól eszed, hogy felébreszted!

Kép

vicuska2007

Vicuska
Gratulálok az ügyes lánykádhoz :D

Estrella
Rakhatnál egy sírós képet is,mert így tényleg nem hisszük el,hogy azt is tud ez a szép lányka!

Benszi
Lehet,hogy a nagyon fáradt vagy,de nem nézel ki egyáltalán szarul!!!!Vagy ez a kép a sok alvás után készült :wink:
Nyunyi eltünt,már hónapok óta nem ír a másik topikba sem.

Lippa
Sajnálom,hogy Petra is beteg lett!Mileőbb gyógyuljatok meg!!!!Amúgy tök jók a képek a csajokról :D

Elan
Tök jó ez a kép!!!Elmúlt már a fájdalom?
gabicsibe

Gabicsibe!
Édes vagy!Pedig Semsonite néha sírva könyörög a receptért a szemem alatti karikákért!:))A hajamat a héten vágattam le,mert már jóval a vállam alá ért,de ki kell javítanom még,oszt az lesz majd az igazi.

Vicuska!
Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!Ügyes Rami!!!!!!!A türelem rózsát teremt!
Vendég

Ballagyó!
Miért kelted fel 3 óránként?Koraszülött volt?Dórim 2,5kg-al született és én nem keltettem,ha kelt jó volt,ha nem akkor sem volt semmi baja.Volt,hogy kéthetesen 5 órát is kihagyott két etetés között.Most meg 5,6kg.Mondjuk most nagyon szarul kajál szegénykém.100 és 140 között.Neki már többet kéne ennie.Kb. 1hónapja eszik ennyire rosszul,mióta fogzik.Alig hízik,de az a sok mozgástól van,mert már most hyperaktív a drágám.

Egyik reggel kint voltak a játszószőnyegen én meg a szobájukban raktam el a ruhájukat.Nyüszögést hallottam,kimentem és a drágám a szőnyegről lemászott és egy méterre kint feküdt a kövön.Pedig a szőnyeg 2x1 és fél méteres és a közepén volt.Mindezt pár perc alatt teljesítette a hátán fekve.Így rugdalja magát.Fej hátra,majd hidalás és rúgás,oszt haladás.Jó fej!
Vendég

Ballagyó
ne keltsd fel!!!!!!!!!igény szerinti szoptatás és etetés szerintem a jó.sirni fog ha éhes,jelez neked,nem kell felébreszteni!!/szerintem/ :oops: :oops: :oops: én nem keltegettem csak az elsö héten :wink:

Benszikém
annyira szépek vagytok :P :P :P te is :P :P :P háát lehet hogy csalnak a nagyiék,ki tudjA :wink: :wink: :wink:

Zsókuci drága
neeee máááár :cry: :cry: sajnálom hogy nem jössz a talira :cry: :cry: na meg hogy ritkán irsz :cry: :cry: de megértem az elfoglaltságaidat :oops: :oops: hiányozni fogsz :oops: :oops: :oops:

most nem futja többre,holnap visszaolvasok :oops: :oops:

bibar

Csajok!
A hisztiről nem tudok képet csinálni, azt videóra kéne venni.
Ez valami iszonyat, és minden este ezt játsszuk, szörnyű.
Üvölt, mint az állat, semmi sem jó, aztán babakocsi, 2-3 tolás és alvás. Ez vált be eddig. Most is ott van.
Lippa:
Köszönöm :D
Benszi:
Nagyon szépek az ikrek.
Vendég

Ballagyo:
Most olvasom, hogy Te felkelted a gyereked enni??? :shock: :shock:
Hát én biztos nem kelteném fel. Ha éhes úgyis felkel és sír. Nem fog éhen halni.
Vendég

Vicuska
de szuper :P :P :P annyira ügyes rami baba :P :P

Benszikém
az még lemaradt hogy köszi olyan drága vagy játszószönyeg ügyben :P :P de olyan messze laksz :cry: :cry: majd megkukkolom azt az elefánit :wink:

Lippa
szegénykéim :cry: :cry: jobbulást nektek,sajnos ez az idő nem kedvez ennek :cry: :cry:

bibar

Ballagyo

Miért ébreszted fel szegényt??? :D Nekem kellett 3 kg-ig,a doki meg a védőnő mondta,de sztem az is hülyeség,dehát a Te időre született szép nagy és jóevő babádat miért keltegeted??A kis saját ritmusát vegye fel,neked is jobb lesz.

Zsókuci

nagyon hiányozni fog ha keveset írsz és a talira sem jössz.... :cry:Szomorú vagyok.

Lippa

mielőbbi gyógyulást,szegény lányok gondolom mindig mindent benyalnak egymástól

Benszi

de gyönyörű ez a közös képetek és nem is vagy lestrapált.

Estrella

írtam már hogy GYÖNYÖRŰ???? :lol: :lol: :lol:

Vicuska

de ügyesek vagytok! :D

Kép
lukrécia

DRÁGA BIBARKÁM!!!!

NAGYON-NAGYON BÓDOG SZÜLETÉSNAPOT SZERETNÉNK KÍVÁNNI!!!!!!!

majd hívlak :wink:

Luki anyu,Falatka,Fatat-apu :D

Kép

Kép
lukrécia

FATAT-APU helyett FALAT-APU :oops:

Kép
lukrécia

Csajok csajok ne menjünk bele ki keltegeti a babát meg ki nem. Tudjátok, h nem vagyunk egyformák.
Valaki együtt alszik a babával, valaki nem..és még sorolhatnám.
Szerintem itt mindenki egyformán jót akar a babájának. Én is pl keltegettem 2 hós koráig, és nem hiszem, h rosszat tettem vele. Igazándiból ez álometetés, ő fel sem fogta, h "felébresztettem".

Benszi baromi jól nézel ki, mennyé már. :) A babáid meg halál tüneményesek. Jó a babakocsid. :)

Rékaróka Boti nagyon édes a jesszusom kék elefántot láttam képen. :)

Estrella az első kép a kedvencem, ahogy mosolyogva alszik :)

Motné Krsiztina és a labda.... :lol: :lol: kis huncut. :) Nikinek is ilyen pöttyöse van, Ő is oda van érte. :)

Luki néni kendős képet nem dobsz? :)

Rebe örülök, h rendben vannak az eredmények. :) További gyönyörű pocakos napokat. :)

Zsókuci mi ugyan megbeszéltük, de ide is leirom mennyire szomorú vagyok h nem jössz talira :( :cry:

Szép hétvégét mindenkinek! :lol:

Na dobok egy táblát. Zsókuci itt még benne leszel :)

Kép
Kép
Kép

chesti

Bibar Boldog szülinapot!!

Kép
chesti

Lippa,
Köszi, egész gyorsan eltelnek a napjaim. :wink: Minden napra volt valami: vérvétel, doki, fodrász, vásárolgatás, stb. Szóval nem unatkozom!
Remélem mindkét csajszi kilábal ebből a betegségből gyorsan!

Zsókuci,
Hát nem lesz jó, ha kevesebbet fogsz írni, de azért amikor csak tudsz gyere, jó?! :wink: Megértem, hogy belevágsz a tanfolyamba, jó ötlet szerintem. Először legyen rendben az egészséged minden tekintetben, és utána jöhet a BMC.

Benszi,
Ne mondd már, tök jól nézel ki, mégha fáradt is vagy! De komolyan, jó ez a haj is! :wink:

Vicuska,
Gratula az átforduláshoz! :D

Lányok, minden baba olyan gyönyörű!

Bibar,
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Drága Bibarka!

Boldog Szülinapot kívánok én is!!!

Micsoda jeles napon születtél!! :D