Sziasztok,
Először is köszönöm, hogy hiányoltatok, nagyon aranyosak vagytok, jól esik
Az ok, amiért nem jelentkezem túl sűrűn, hogy nem igazán van időm. Nagyon sok a munka, oktatok is éppen, majdnem minden nap estig bent vagyok. Mire hazaérek, örülök, ha gyorsan fürcsi, ágyból tévézés, aztán alvás. Így is van, amikor éjfél után alszom el.
Szóval már nem sok erőm van a gép elé ülni.
Ráadásul holnap iratkozom be egy tanfolyamra, ideje szakmát szereznem. Nem árt, ha az ember „több lábon áll”. Manikűrös-műkörmös-pedikűrös leszek (OKJ-s, akkreditált)
Már rég óta terveztem, hogy elvégzem ezt a tanfolyamot, de most rászántam magam. Áprilistól péntek délután, és szinte egész szombatonként lesznek az órák, úgyhogy időm akkortól még ennyi sem lesz. De talán jobb is most így.
Tavasszal már nem valószínű, hogy visszamegyünk a BMC-be, sok a terv, és a tenni való addig (egészségileg rendbe kell jönnöm, fogyás, tanfolyam). Szóval valószínű, hogy ősz lesz belőle. Holnap megyek újabb vérvételre, ma adtam le vizeletet tenyésztésre, és talán jövő héten már összejön a fogászat is… Az eredmények függvényében megyek tovább.
Olvasó módban biztos itt leszek, de szerintem egyelőre csak hétvégente fogok tudni írni Nektek.
Egyúttal szeretném a táblát is átadni valakinek, aki szívesen készítgetné (és sűrűbben, mint én mostanság
).
Anyucik,
A babák, nagylányok, nagyfiúk nagyon szépségesek!
:D
Chesti,
A tanfolyam miatt nem fogok tudni menni a talira
Zuzmó,
nem semmi a pocid… nem csodálom, hogy mindenhol azt hiszik, hogy a vége felé jársz
Elan,
Nagyon jó a 4D-s kép!
Kriszti,
Gratulálok, hogy kislányotok lesz! Szép nevet választottatok!
Rebe drága,
Örülök, hogy Veletek is minden rendben!
Lippa,
Nagyon sajnálom, hogy beteg a tündérkéd!
Jobbulást kívánok!
Sok puszi mindenkinek, és elnézést kérek attól, akinek most nem írtam!