Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Maja két héttel előbb 3220g és 50cm-rel jött a világra.... és olyan csucsfejjel hogy az csuda Kép Kép
Bárány és tényleg felesleges az aggodalmad.... szivritmu zavarom nekem is van volt.. és les is... mégse történt semmi
Vendég

Nyuff.
Huu..nagyon szépek vagytok a képen.nagyon szép volt már akkor is Maja.

Bárány.ha hájci is van a 12kg-ban akkor azt jól elrejtetted :lol: :lol: :lol:

Évi.az legyen a legnagyobb baj,hogy nem mentek oviba.remélem abbamarad a hányás és eljuttok a fülészetre.szerintem az csak jó,hogy olyan sokszor kell cserélni,legalább tuti kitisztul.ilyenkor ha nem lenne tubus tuti szúrnák fel ...ugye?

jó éjszakát.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jó reggelt!
Agmano:Dávid lesz a neve!De ha véletlen lány ami szerintem kizárt mert annyira jól látszott a kuki...akkor Szilvia
Köszi ha megnézed a könyvet!

Fül:én azt hittem a tubussal soha többé nem lesz fülgondotok :(

Csokinyuff:nagyon szép volt Maja!
Két hét azt úgy hívják :időre!!
Vendég

Bárány.tetszik a Szilvia is ...nem is tudom miért :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Bárány, én is azt hittem már nem lesz füles bajunk. Ééééés a pont az i-re, éjjel Norbi is elkezdett hányni és fájlalta a fülét.
Már nem tudom, hogy sírjak vagy nevesek kínomban. Most jól van mindkettő kopp-kopp. Csak én vagyok hulla, meg fáj a gyomrom, azt nem tudom idegileg, vagy én is kezdem... Próbálom hívni a fülészt, de lehet, hogy ma nincs bent :? könyvet mindjárt keresem. Akkor jól emlékeztem a Dávidra, csak mert a szemölcsnél riogattalak, hogy ő is elkapja, majd elgondolkoztam, hogy jól írtam-e a nevet.

Maja gyönyörű, igaz az enyémek -nekem- szebbek voltak :wink:
Csípem az összeszorított kis párnás szemhéjukat. Ide figyeljetek, még a végén idő előtt kedvet kapok, ne tegyetek fel ilyen édi képeket!

Sziszi füle?

Az igaz, hogy egyelőre nem baj, ha nincsenek oviban, de 3 hét múlva elkezdek aktívan dolgozni és akkor én is eltűnök, mint Gyöngyi. Addig pedig van 2 vizsgám amit jó lenne letenni...

Megyek mert ki kell teregetnem az ágyneműket.

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano!
Én biztatlak!!Minnél hamarabb és akkor egy kalap alatt le a gond!!
Nekem ezekkel a bazi korkülömbségekkel az a rossz,hogy mire végre "szabad" vagy..nem pelenkázol nem etetsz nem fürdetsz akkor minden kezdődik elölről!
Én így viszont már számíthatok a lányom segítségére!!(remélem)

Nagyon sajnálom ,hogy ez a tél ilyen rohadtra sikerült nektek!
Máskor is ennyit betegeskedtetek?(mármint a gyerekek)
Vendég

Hali.

Ha holnapig nem jön elő új dolog Sziszi is megy már oviba-holnap :)
na..majd meglátjuk..én már nem merem elkiabálni.

Évi.remélem hamar túllesztek a betegségen :) Ismerem ezt a sírjak vagy nevessek érzést....
Fel tudtad végülis hívni a fülészt?

Oviban is volt reggel orvosi vízsálat-Sziszit is megnézték-hál istennek rendben vannak-igaz enyhe lúdtalpa van Zsoltinak-de ez legyen a legnagyobb bajunk. :D

Korkülönbség:én tuti nem tudnék már 3kicsivel bírni-...ha betegek...meg a méhszáj miatt is várok még,hátha ha időt adok neki akkor jobban bírja (na...ez tuti hülyeség amúgy :P )

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Helló!

Hajrá-hajrá baba ügyben. :wink:

Jaj de szép Majácska,de anyukája se csúnya :wink: :wink: .....

Na DE mindegyik törpe gyönyörű!!!!! :) :)

Ezek a betegségek már eltűnhetnének! Tegnap este Beni is annyira köhögött alvás közben :? :( Remélem nem betegszik meg..

Ma megyünk sióra,majd csak 7főn leszek.

Addig is legyetek jók és szorgosak nemsokára jön a nyuszika. :wink: :)
varga tünde

Bárány, légy szíves válassz, honnan szeretnéd megrendelni! Én azért a D. S. könyveket jobbnak tartom, de bocs hogy ilyen ponyvákat ajánlunk, nem gondoltam, hogy Te ilyen komoly filozófikus könyvekre vágysz.

http://www.morokonyv.hu/Konyv/28285

http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... 9639227838

http://antikva.hu/onan/reszletek.jsp?ka ... usid=76964

http://www.antikvarium.hu/ant/start.php ... D%3D263552

http://shop2.unas.hu/shop_artdet.php?sh ... 9639227838

Érdekes, hogy az antikváriumban 12000 Ft, újonnan pedig 2380. Az első a legjobb ajánlat, persze a szálltás még hozzájön.

Jó rendelést!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Örülök a jóhíreknek Andi! Csak kitavaszodik már!
Martin füle már nem folyik, Norbi zabált egész de. és semmi baja. Kopp-kopp.
Fülész hétfőn lesz, akkor nem viszem őket oviba, ha rendben vannak, kedden mennek csüt-ig, ha nem akkor nyuszi után. Ez egy nagyon durva vírus (volt).
Hétfőn mindkét oviban ebédbefizetés + Norbit beiratom a Martin ovijába. Ha azt mondják, hogy nem 100%, hogy felveszik, akkor futok protekciót intézni. Most is azt szívtuk, hogy 2 különböző bélrendszerre ható vírust hoztak haza 2 helyről és mindkettőn végigment mindkét vírus. Arról nem is beszélve, hogy milyen strapa 2 helyre citálni őket reggelente, du meg, ha apánál van a kocsi és még torna is van, akkor már fáradtan esünk be oda. Kellett nekem ilyen puccos óvoda. :?
Tündi, jó hétvégét! És mindenkinek másnak is, mert holnap nem leszek.

Éva

KépKépKép
agmano

Visszatérve Bárány kérdésére. Tavaj Martin 9 adag antibiotikumot nyelt le szept-májusig. Idén csak ősszel volt 3 a füle miatt. Tehát szuper jó évünk van a tavajihoz képest, akkor képzelheted milyen volt. :twisted:
agmano

bmeg. helyesírási versenyt nyertem általánosban, éreztem hogy valami nem oké.
...tavaly...

Közösség előtt mondhatom nem is nagyon voltak betegek.
Most már tényleg lépek
agmano

Agmano:szégyen de soha nem olvastam könyveket..viszont erre a könyvre gyerkkorom óta vágyom :lol:
Esküszöm fel vagyok dobva lelkileg...és remélem sikerül megrendelni(még sosem rendeltem netről).
Mindjárt meg is nézem amiket belinkeltél..és KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!

Antikváriumban valószínüleg az eredeti cenzúrázatlan változat van amit 45-46-ban kb a második világháború után betiltottak!!!
Na az lenne a csúcs,de maradok az olcsó változatnál!!!

Antibiotikum:tavaly9!!!Az iszonyat sok...
Az idei 3 az már tényleg haladás!!
Kívánom jövő télen,hogy ez a szám 0-1-re redukálódjon...és ezt két gyerekre összesen értem!!
Vendég

megrendeltem
Vendég

OK!

KépKépKép
agmano

Hali.

a hócipőm televan már ezzel a car .........áááááááááááááá.szóval Sziszi reggel hőemelkedéssel indított...gondolhatjátok...nem tudom mi a baj már megint.alig van elegem :? ha még ebből láz is lesz (ami valószínű...)
Ráadásul délután suli+tanulni is kell.

De...nektek remélem jó napotok lesz.

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hát Cleo és Andi ahogy hallom itt a betegségeket,egyre jobban
elmegy a kedvem az ovitól,főleg ha még a kicsinek is haza lesz hozva!
Jobbulást nektek!
Cleo!
Amúgy Sziszinek Szilvia a neve?
Éva!
A bajomra visszatérve,még mindig őrült bő a mennyiség,szóval olyankor karantén van.
Annyi ,hogy mostmár minden hónapban időre jelentkezik.
Most volt hormonháztartást vizsgáló vérvétel és rákszűrés.
Persze ezeket nekem kellett kérnem az orvostól.
Bárány!
Hát sok időm nem volt,de beleolvastam a könyv tartalmába.
Hát ettől szerintem nem fogsz kedvet kapni az olvasáshoz,és a tartalma sem lesz magával ragadó.
Olyan tankönyv szerű,ami hamar kifordul az ember kezéből.
Egy D.S.könyvet sem adnék oda érte!
De nem hallgatsz ránk...
De hátha neked tetszik...
Éva!
Te mennyire vagy megelégedve az óvónőkkel?
Tegnap mi is meglátogattuk az ovit,és majdnem több volt a negatív,
mint a +dolog.
Először is 2.alkalommal találkozok az óvónővel,de csak panaszkodik.
25gyerekre maga van,nem győzi,addig rakják rá a terhet még el nem menekül stb..
Másik nem tetsző dolog.
Több csoport kint volt az udvaron ,és beszélgetésünk közben odaszaladt egy kisfiú,és mondta,hogy óvónéni folyik az orrom.
Erre az óvónő:keresd meg a saját óvónénidet.
Hát nem dobódtam fel...

Kép

Kép
kory

Kory 9 évesen minden nap az emberi test cimű könyvet olvastam iskola után..
Biológiából 5-re éretségiztam és a tanár hozzá tette a feleletem az orvosin 2.ban megállta volna a helyét. :D :D :D :D :D :D :D
Nem vagyunk egyformák!!
Gyerek korom ota keresem ezt a könyvet de tiltott volt!!
Nem tudtam,hogy 2001 ben kiadták újra :D :D

Őszinte legyek?Fogalmam sincs mi az az álltalatok emlegetett DS könyv!!
Mindíg is utáltam olvasni :oops: :oops:
Vendég

Ovi:ráés 4-5 évesen ha te úgy látod jónak!!!
Ez te döntöd el!!Csak 5 éves kortól kötelező!!
Te látod mennyire igényli vagy mennyire nem!!
60 azt sem tudták mi az az ovoda...se anyám se apám nem járt egy napot sem..és még élnek :wink:
Vendég

60éve :oops:
Vendég

Szerencsére mivel anyukám óvonő nem lesz gondom ilyenre... :wink:
Egy kép de csak mert ez a kisruci anno 20 éve az enyém volt :roll: :lol: :lol: Kép
Vendég

Csokinyuff én olyan öreg vagyok,hogy a babaruhám már megette a moly :D
Vendég

bárány azt azért nem hiszem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Maja műszaki ember lesz. :lol: Tény, hogy 30 éve még body sem volt csak kising. Nemhogy harminc-sok éve, igaz Bárány vénasszony?
DS = Danielle Steel
Bárány, miért nem vagy orvos?
Sziszi sem tud kimászni füles dologból csak nektek szerencsétekre itt a tavasz. Mi novemberben csináltuk ezt, nem volt más választás, mint a műtét. És asszem mégjövőre is kelleni fog a tubus, mert folyik a füle rendesen. Jó tanulást! Nekem már vége :lol:

Kory, az oviban mindneki leterhelt. Én először legszívesebben kifordultam volna, olyan szegényesnek tűnt minden. Ezt más helyeken más szülők is mondták. Aztán később az ember megszokja a látványt, az óvonőket elfogadjuk és megpróbáljuk a jó oldalukat keresni.
Ha nem szimpi Kingának az óvónő, akkor ne erőltesd. Ha szívesen menne, akkor engedd el, mert neki is szüksége lesz az évekre, hogy megerősödjön, és neked is könnyebb lesz. Sokat lehet otthon, ha csak náthás akkor is. Ez egy nagy lehetőség neki. Ha már dolgozol, akkor muszáj lesz betegen is vinned.

Mindkét fiú, mikor ovis lett elkezdett egyedül öltözni, tisztálkodni, sokat fejlődtek. Ha meg ki tudja fújni az orrát egyedül, akkor majd megkeresi a saját csoportjuknak a papírzsepis dobozát.
Minden csoport külön kasszán van, általában a szülők által bevitt zsepiket használják. Mindenki a sajátjába fújjon, szerintem ezért küldték el a kisfiút! Nálunk van egy dobozuk, amiben félbevágott pzs. van és azt viszik ki az udvarra is.
Ne ellenségeskedj, jó lesz az az ovi. Dícsérd Kingának, hogy milyen csúcsszuper játékok vannak ott stb.

C&A-ba érdemes benézni, Deichmannban pedig játszós félcipőt vettem 2990-ért.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!
Igazából Kingának semmilyen megítélése nincs az óvónőről.
Még a drágám puszit is adott mikor mentünk el.
Csak nekem vannak aggályaim..
Nem látom azt az én időben is látott dolgot,hogy azért
lettem óvónő,mert szeretem a gyerekeket.
Azt látom,hogy tetőfokon vannak,be vannak sokalva,ilyen megsavanyodott óvónőket látok.
Azt sem tudom elmondani,hogy Kinga igazán várja-e az ovit,mert semmilyen tapasztalata nincs,azonkívül,hogy jönnek az ovisok a játszóra,ahol mi lakunk.
Nincs ugye nagy tesója,akit hoztunk vittünk.
De szerintem jót tenne neki a közösség,kicsit megnyílna.
Elég visszahúzódó csendes kislány,játszón is inkább megfigyelni szereti a gyerekeket.
Tegnap az oviba mondjuk egyből homokozott,meg meg is lepődtem,hogy mászókázott is,mert ezt csak az itteni játszón a sokat felmászott mászókán szeret.
Szóval túlaggodó,maximalista vagyok ha a gyermekeimről van szó.
A legjobbat akarom nekik ebből a nem éppen jó világból.
Más anyuka beíratja valahová,azt elvan vetve az ügy.
Városunkban 9ovi van,én itt vergődök hová menjen,mert szerintem nagyon fontos milyen kép alakul ki neki az első"szülői távollétről",közösségről,nevelőkről.
Csak tapasztalat hiányában,mivel a családunkban nincs gyermek
csak ők elég nehéz.
Az meg,hogy egy nyílt napon megnézzél fél órában egy csoportot édes kevés.
És nem akarom azt,hogy ne tetszen Kingának aztán más oviba kelljen vinni,mert ismerem,hogy akkor neki már oda sem lenne kedve.
Látjátok rosszabb vagyok,mint Bárány.
Még egy napot sem volt a lányom és már rémeket látok.
Éva!
Légyszi írd már le pontosan ténylehóg milyen suli volt ez,milyen rendszerben működött és helyileg hol.

Kép

Kép
kory

ténylehóg=tényleg nagyon nagyon fáradt vagyok és szeretnék már
végig aludni egy éjszakát!

Kép

Kép
kory

Csokinyuff!
Nagyon szép Maja!
Olyan szép voltál azon a fotón ahol újszülöttként fogod.
Magadról is tegyél fel fotókat,ha van kedved.

Kép

Kép
kory

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... SearchBook

Tessék Bárány,mi ezekről a könyvekről beszélünk MÁR EGY HETE!!!!!
4oldallal van belőle,és eltudod olvasni a tartalmát.
És olvass el egy ilyet!

Kép

Kép
kory

Itt fent válaszd ki,hogy szerző Danielle Steel.
Nem tudom miért nem azt az oldalt adta be!
Éva!
Te betudod tenni?

Kép

Kép
kory

Na,megint itt!
Csajok nekem meg abban segítsetek már,hogy úgy elmennék! apával
színházba,mivel szégyen de utoljára tanuló koromban voltam.
Jelenetek egy házasságból,ezt szívesen megnézném Détár Enikő és Rékasi Károly vannak benne.
Mondjuk Encit nem kedvelem oly nagyon de Rékasi Karcsi meg a földim. :wink:
Azt tudom,hogy Nyíregyházán játszák meg Budapesten,de máshol nem?
És Budapesten mikor?
Köszike

Kép

Kép
kory

Kory köszi de kihagyom(könyv) :?

Ovi:nagyon szerencsés vagy itt dunakeszin ha otthon vagy picigyerekkel akkor kizártnak tekintheted,hogy fölveszik a gyerekedet 4-5 éves kora elött !!!
Sőt 3 évesen szerintem akkor sem ha dolgozol..
Több százan vannak várólistán!!Teltház,irodából átalakitott zsúfolt csoportok!!!Jó mi???
Vendég

Kory! PTE, Mérnöktovábbképző Központ, műszaki ellenőri képzés
Novemberben indult, most 20-án írásbeli, és 4-én szóbeli. Fizetős.
Kb 10 hétvégén volt suli (pé du, szo). Ennél többet nem vállaltam volna be.
Andi, Te mit tanulsz?

Kory, szerintem ha Kingának tetszik az ovi, akkor engedd el.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!!

Ovitéma!?? :lol: :lol: :lol: Kory!! Én teljesen értem, hogy miről beszélsz, csak megvalósíthatatlan!! :cry: Én si nagyon görcsöltem, és legszívesebben örökre itthon tartanám a lányaimat. Én bőgtem (apával együtt) az első napon, Marietta meg vidáman játszott. Azóta is sokat gondolok arra, hogy mi lehet vele sz oviban, vajon nem bántják-e mások (dehogynem), fujja-e az orrát, kitörlik a fenekét, kap eleget inni, stb!! De elnyomom, mert tudom, hogy hülyeség, hiszen van szája. És valóban sokkal rugalmasabbak a gyerekek, mint mi, "öreg" felnőttek! :lol: :lol: :lol:

Spec. én D.S. nem szeretem annyira, de Lörinc L. László, Ken Follet, Vavyen Fable, Alaister Maclean, Sydnie Sheldon, Wilbur Smith bármikor bármilyen mennyiségben jöhetne, ha lenne erőm mostanában olvasni :lol: :lol: :lol: Jó már többet olvasok, mit két éve, de még mindig nem eleget!!! El sem tudom képzelni, Bárány, milyen az amikor valaki nem olvas - nekem döbbenetesen hiányozna. Akkor mit csináltál kamaszként?? :lol: :lol: Volt életed a gyerekek előtt is, emlékszel még rá, igaz??!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyerekek jól vannak??? Gyógyulgassanak!!! Itt a hétvége, remélem jó idő lesz!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Ja, Kory!!

Tudod mi a különbség a pedagógus és pedofil között??? A pedofil legalább szereti a gyerekeket!! :lol: :lol:
Sajna sok pedagógusra igaz!!! :cry: :cry: De hidd el van kivétel, mert van sok jó pedagógus is. És nem is biztos, hogy mindig az a jó, akit mi, szülők annak gondolunk, hiszen a gyereknek kell megfelelenie.
Szóval bizz a gyerekben és a szerncsétekben!!! :lol: :lol:

ágyöngyi

Gyöngyi:ez a vicc beigazolódni látszik...ami a lányom tanárait illeti :D :lol: :roll:
Vendég

Kory:
2008-ban minden hónapban 2 előadás a Madách Színház Stúdió Színpadán
ápr 19,24, a májust még nem tették fel
érd: 1/ 478-2041
Gyögyi, Te nem ilyen nyálcsorgatós, inkább fiúsabb könyveket szeretsz? Azok is jók. Általában -tapasztalat- az ilyeneket olvasó nők viszkit és nem likőrt isznak, igaz ez?
A pedofíl dolog elég durva...
Tök álmos vagyok, nem bírok tanulni.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!!

Hát az én esetemben a pia ivászat nem jön be, mert csak bort iszom, azt is csak keveset, mert agresszív leszek tőle :twisted: :twisted: :twisted: És agresszióból alapból is van bennem elég :oops: :oops: :lol: :lol:
De szerintem ezek nem fiús könyvek. kalandregények? családregények? inkább ezek jönnek be már. Persze, hogy olvastam D.S. könyveket is!!! :lol: :lol: :lol: De már nem bőgetem magam direktbe.

lehet, hogy durva a pedofilos vicc és szeretném, ha csak cáfolni tudnátok. Voltam a suliban tanári féléves értekezleten, ahol megemlítették (célozgatva csak), hogy volt egy eset, ahol feljelentették a tanárt, mert valamilyen módon a gyerek arca kopant a padon és letört az orra! Nos??? Ez a tanár szereti a gyerekeket??
Én elhiszem, hogy a mai gyerekek nagyon szemtelenek és sokat megengednek maguknak, de nem hiszem, hogy ez a legjobb pedagógiai módszer. És beszélgetek is a tanárokkal: van aki csak szidni tudja a gyerekeket és igen dúrva, degradáló kifejezéseket használ. Persze van kivétel!!!! ÉS őket nagyon meg kell becsülni!!!
De ha belegondolok, hogy a gyerekemet tanító pedagógusok fele utálni fogja őt, akkor ez elggé elszomorít.

Szarul sikerült a pizzám :cry: :cry: :cry: :cry: próbáltam egészséget csempészni a mindennapokba: teljeskiörlésű liszet rakok a sima lisztbe, de ettől szarul sikerülnek a kaják és a sütik. Most sem kelt meg a pizza :twisted: :twisted: :twisted:

Remélem kint vagytok a szabadba - olyan szép idő van!!!! :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Éva!

Miért nem tudsz aludni?????

ágyöngyi

Gyöngyi
Ez tetszett :D Te mint agresszív részeg :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon humorodnál vagy mostanában :D :D

A lányomat egy két tanár kifejezetten rühelli!!!
Komolyan mondom úgy érzem a szépsége miatt némelyik beteg agyú mintha már a nőt a riválist látná benne..
Falhoz állítanék egyet kettőt :twisted:
Vendég

Már most elment a kedvem a gyerekeket iskolába adni...
Gyöngyi, gondoltam, hogy valami iszonyatos mennyiségű alkoholt vedelsz be hozzám hasonlóan :lol: Havi 0,5 dl az átlagom. De fogadjuk, hogy nem az édes borokat, hanem a szárazat kedveled.
Aludni éjszaka a gyerekek nem nagyon hagynak (fosás-hányás, levegőkapkodás). A tanulástól bezzeg rögtön elálmosodom. :lol:

Éva

KépKépKép
agmano

bubikisasszony.... Kép Kép

Alkohol azt kb két éve nem ittam.... Maja miatt meg különben se iszom... de egy évben kétszer jol esne azért... :roll:
Vendég

Csokinyuff...őszintén:mennyit dolgoztál mire sikerültek ezek a bubik?? :D :D :D :D :D

Nincs kire hagynod a gyereket ha egy kicsit bulizni akarsz??
Vendég

Hát kb 5percet....

NEm sokat...

Van kire hagyni de nem is vagyok bulizos meg szopik még maja nem biztos hogy jo lennne az neki :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Akkor ha majd nem szopik azért néha el kéne menned valahova..
Még egy aput is kell találnod :wink:
Amúgy egy napot kibír szopi nélkül amíg kitisztul a szervezeted :wink:
Vendég

Apukereséssel célba vagyok.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nem vagyok bulizos de majd az új pasim.... :lol: :lol: :lol: vele majd kikapcsolodom :wink: :idea:
Vendég

Az tök jóóóó!!
Ne is maradj egyedül!!!!
Vendég

hát 20 évesen nem is szándékozom egyedül maradni elkövetkező pár évtizedben.. :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csúcs jó buborékos képek! 2 ilyen szépségnek nem is lesz nehéz apát/párt találni! Bárány a jó példa.
Na mesélj Judit, a piszkos részleteken kívül mindenre kíváncsiak vagyunk apa ügyben!
Mi sem sokat vagyunk kettesben :cry: , karácsony előtt volt utóljára, hogy 2-3 órát együtt tölthettünk. Én el sem tudnék menni egyedül szórakozni, nem érezném jól magam Sanyi nélkül, de egy beülés vagy vacsora akár egy-két baráti párral már hiányzik.
Lehet, hogy holnap már tudok tanulni?! 3-ra megyünk fülezni, aztán kiderül, mindenesetre az ovikban nem mondtam le a holnapi kaját, talán mehetnek erre a 3 napra.
Kory, sikerül jegyet venned?

Éva

KépKépKép
agmano

Lányom apjától 20 éves koromban váltam el..akkor jött a fiam apja,vele 25 éves koromig voltam akkor megszületett a fiam,és 2 éves volt amikor jött a mostani férjem akivel azóta is jól megvagyunk több mint 4 éve ebből 2 házasságban :D :D
Csak is tökéletes kapcsolatban szabad megmaradni...ha nem működik változtatni kell!!!Nincs kompromisszum,gyerekekre való hivatkozás!!Vagy 100% vagy semmi....
Modhatjuk úgy is inkább semmi mint akármi...
Vendég

Ez bölcs végszó volt.
Én 21 éves koromig válogattam, de megérte.
Könyv megjött már?

Éva
agmano

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?