Maja műszaki ember lesz.
Tény, hogy 30 éve még body sem volt csak kising. Nemhogy harminc-sok éve, igaz Bárány vénasszony?
DS = Danielle Steel
Bárány, miért nem vagy orvos?
Sziszi sem tud kimászni füles dologból csak nektek szerencsétekre itt a tavasz. Mi novemberben csináltuk ezt, nem volt más választás, mint a műtét. És asszem mégjövőre is kelleni fog a tubus, mert folyik a füle rendesen. Jó tanulást! Nekem már vége
Kory, az oviban mindneki leterhelt. Én először legszívesebben kifordultam volna, olyan szegényesnek tűnt minden. Ezt más helyeken más szülők is mondták. Aztán később az ember megszokja a látványt, az óvonőket elfogadjuk és megpróbáljuk a jó oldalukat keresni.
Ha nem szimpi Kingának az óvónő, akkor ne erőltesd. Ha szívesen menne, akkor engedd el, mert neki is szüksége lesz az évekre, hogy megerősödjön, és neked is könnyebb lesz. Sokat lehet otthon, ha csak náthás akkor is. Ez egy nagy lehetőség neki. Ha már dolgozol, akkor muszáj lesz betegen is vinned.
Mindkét fiú, mikor ovis lett elkezdett egyedül öltözni, tisztálkodni, sokat fejlődtek. Ha meg ki tudja fújni az orrát egyedül, akkor majd megkeresi a saját csoportjuknak a papírzsepis dobozát.
Minden csoport külön kasszán van, általában a szülők által bevitt zsepiket használják. Mindenki a sajátjába fújjon, szerintem ezért küldték el a kisfiút! Nálunk van egy dobozuk, amiben félbevágott pzs. van és azt viszik ki az udvarra is.
Ne ellenségeskedj, jó lesz az az ovi. Dícsérd Kingának, hogy milyen csúcsszuper játékok vannak ott stb.
C&A-ba érdemes benézni, Deichmannban pedig játszós félcipőt vettem 2990-ért.
Éva