Sziasztok Lányok!
Először is 4-es lett a közig vizsgám! Hurrrráááá
Másodszor, mivel nem voltam mostanság túúúl sokat, a felkészülésem miatt, ezért csak most tudok reagálni a dolgokra.
Nem is tudom, h. hol kezdjem...szóval hulla vagyok meg minden, de mégis itt ülök és kommentezek, mert úgy érzem, h. az elmúlt nap, napok eseményei megkövetelik ezt tőlem.
Bridget, és mindenki aki ebben a topicban lakik, lakott!
Én még tavaly (ha jól emlékszem) augusztusban csatlakoztam a Babaproject 2007-be. Ezt azért tettem, mert egy isteni csapat csaj írt a baba"csinálás" örömeiről, nehézségeiről, várakozásról és egyeseknél a csoda beköszöntéséről. Mi a Férjecskémmel akkoriban kezdtünk el próbálkozni és nagyon jó volt, h. rátaláltam erre az oldalra, mert segített sokmindenben...lelkileg is, és úgy érzem, h. barátokra is leltem köztetek, van aki már pocakos, an akivel még a "mensziparázási" korszakban vagyunk.
És most ha valaki belenéz ennek a topicnak a folytatásaként induló 2008-as topicba, mit lát? Hogy azon vitázunk ki, mit, miért és hogyan írt, miért az a véleménye ami. Ha most olvasnám ezt a topicot először, tuti, h. nem lenne kedvem csatlakozni hozzátok! Bocsi, de ŐSZINTE vagyok! Ha külön meg kell magyarázni azt, h. miért reagálunk úgy ahogy tettük, tesszük, akkor egy idő után senki sem fog reagálni semmire. Szomorúan olvastam, h. személyeskedő, kicsinyeskedő hangvételbe csapott át a topic, ahol nem lehet önálló véleményt formálni. A fórumon ha valaki bejegyzi a gondolatát, "számolnia" kell vele, h. lesz aki esetleg nem ért vele egyet. Ha pedig személyesebb infókat osztunk meg egymással (mint idegenek) ne csodálkozzunk ha nem mindenki látja úgy a dolgot, ahogy mi. Bridget ez neked szólt, és nem muszáj egyetérteni velem, nem is azért írtam. Egyszerűen csak nem tudtam szó nélkül hagyni a dolgot, oszt ennyi.
Azon meg egy kissé meglepődtem, h. "nálad egyikünk sem őszintébb a párjánál"???
Nos, most én is mondhatnám, h. hogy írhatsz ilyet...idegenként. Azt hiszem ez nem egy őszinteségi verseny, úgy gondolom mindenki annyira őszinte amennyire a természete engedi. Szóval, Bridget én kedvellek téged, mert úgy ismertelek meg, h. egy nagyon segítőkész, nyitott lány vagy, de véleményem szerint nagyon félreértetted a dolgot. Nórit régebben ismerem mint Téged, és pont ezért szegődtem fogadatlan prókátornak. Mert lehet rá számítani, még akkor is amikor sokkal fontosabb problémái vannak, akkor is dob egy sms-t, h. tud gondol rád. Mindig vicces képekkel dobja fel a topicot, és irtó jól lehet vele marháskodni, ami a topic alaphangját is megadja. Ráadásul Te (és mi) sem írnánk ide, ha ő nem nyitja meg a 2007-es folytatásaként.
Szóval ez az egész kikívánkozott belőlem, mert nem szeretném ha ezentúl ez a hangulat uralkodna ebben a topicban. Tudjátok jól (főleg a régiek), h. én mint pozitív enerdzsi felelős próbáltalak Benneteket feltölteni, és mindig izgatottan vártam a hozzászólásokat, de komolyan mondom kezd elmenni a kedvem az egésztől...és ez elszomorít!
Ez az én őszinte véleményem volt...