Új privát üzeneted érkezett!

jó szórakozást nektek :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jé, laptetű :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csak, hogy a hiányérzetet betöltsem :lol: :lol: :lol:

Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:
- Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?
Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet.
- Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!
- Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.
- Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?
- Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna.
- Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!
Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:

- Túléltem a rohadékokat!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Bridget!
Próbáltam feltenni képet, de elfelejtette a párom lekicsinyiteni. Majd mégegyszer megpróbálom később. Vonalzó.... nem merem még beleélni magam.

Csucsu!
Még gondolkodom rajta. A kisfiammal a hatodik hét után voltam, de még nem volt szívhang. Szóval én mennék minden héten ha lehetne (tudom, hogy nem szabad sokszor, de olyan jó lenne látni, bizonyosságot szerezni)
Reméle nálatok is jön a kistesó, ha rendeződik az otthoni helyzet. (ugye jól emlékszem, hogy költözni akartok?)

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: Igen költözni fogunk nem is sokára. 2-3hét múlva.
A lányomnál én 5hetesen voltam megnyugodtm, hogy jó helyen van és 8hetesen vissza rendelt akkor már úgy dobogott a szive, hogy az egész vizsgáló zengett tőle. Na akkor már megnyugodtam. De mindig vártam az uh-t mert csak akkor nyugodtam meg ha láttam őt.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Beszéltem a dokival, jövő héten szerdán megyek, az lesz a betöltött 5. hét. Habár szívdobogás még nem lesz, legalább látom jó helyen van-e.

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: Sebaj akkor még tényleg nincs szivdobogás de látod majd a pöttyömkét. Az is valami:) na meg megnézik jó helyen van e ! Meg is nyugszol legalább:)

Kép
csucsu05

HELLO MINDENKINEK!
OLVASTAM A MAI BESZÉLGETÉST TESSÉK LÁNYOK MEGKOMOLYODNI :lol: AZ ŐSZINTESÉG IGEN IS FONTOS AZ HOGY NEM EGY A VÉLEMÉNYÜNK MEG TERMÉSZETES DE EBBE NEM AKAROK BELEFOLYNI.
K.ZSUZSA:TALÁLÓ A VICCED MÁR HIÁNYZOT EGY KIS MOSOLYA MAI NAPHOZ!
bévi

BRIDGET:Remélem jó volt a jóga és a vacsi és sok sikert a hétvégi beszélgetéshez ahogy olvastam szeretitek egymást nagyon ezért nem lehet gond de szoritok :lol: gratula a pocakosoknak :lol: :lol: :lol:
bévi

jaj szasztok csajok....joga k...a jo volt...az atmoszfera ngyon bejott...majd most megyek minden heten 8) vacsi megintcsak szupi volt jol kicsacsogtuk magunkat a csajokkal :lol: ejfelre ertem haza :shock: holnap meg reggel 9-re a sarkon kell lennem mert megyek edzesre...utana benezek 8) pusszancs

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Szép álmokat neked :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!

Először is 4-es lett a közig vizsgám! Hurrrráááá :D

Másodszor, mivel nem voltam mostanság túúúl sokat, a felkészülésem miatt, ezért csak most tudok reagálni a dolgokra.

Nem is tudom, h. hol kezdjem...szóval hulla vagyok meg minden, de mégis itt ülök és kommentezek, mert úgy érzem, h. az elmúlt nap, napok eseményei megkövetelik ezt tőlem.
Bridget, és mindenki aki ebben a topicban lakik, lakott!
Én még tavaly (ha jól emlékszem) augusztusban csatlakoztam a Babaproject 2007-be. Ezt azért tettem, mert egy isteni csapat csaj írt a baba"csinálás" örömeiről, nehézségeiről, várakozásról és egyeseknél a csoda beköszöntéséről. Mi a Férjecskémmel akkoriban kezdtünk el próbálkozni és nagyon jó volt, h. rátaláltam erre az oldalra, mert segített sokmindenben...lelkileg is, és úgy érzem, h. barátokra is leltem köztetek, van aki már pocakos, an akivel még a "mensziparázási" korszakban vagyunk. :)
És most ha valaki belenéz ennek a topicnak a folytatásaként induló 2008-as topicba, mit lát? Hogy azon vitázunk ki, mit, miért és hogyan írt, miért az a véleménye ami. Ha most olvasnám ezt a topicot először, tuti, h. nem lenne kedvem csatlakozni hozzátok! Bocsi, de ŐSZINTE vagyok! Ha külön meg kell magyarázni azt, h. miért reagálunk úgy ahogy tettük, tesszük, akkor egy idő után senki sem fog reagálni semmire. Szomorúan olvastam, h. személyeskedő, kicsinyeskedő hangvételbe csapott át a topic, ahol nem lehet önálló véleményt formálni. A fórumon ha valaki bejegyzi a gondolatát, "számolnia" kell vele, h. lesz aki esetleg nem ért vele egyet. Ha pedig személyesebb infókat osztunk meg egymással (mint idegenek) ne csodálkozzunk ha nem mindenki látja úgy a dolgot, ahogy mi. Bridget ez neked szólt, és nem muszáj egyetérteni velem, nem is azért írtam. Egyszerűen csak nem tudtam szó nélkül hagyni a dolgot, oszt ennyi.
Azon meg egy kissé meglepődtem, h. "nálad egyikünk sem őszintébb a párjánál"??? :roll: Nos, most én is mondhatnám, h. hogy írhatsz ilyet...idegenként. Azt hiszem ez nem egy őszinteségi verseny, úgy gondolom mindenki annyira őszinte amennyire a természete engedi. Szóval, Bridget én kedvellek téged, mert úgy ismertelek meg, h. egy nagyon segítőkész, nyitott lány vagy, de véleményem szerint nagyon félreértetted a dolgot. Nórit régebben ismerem mint Téged, és pont ezért szegődtem fogadatlan prókátornak. Mert lehet rá számítani, még akkor is amikor sokkal fontosabb problémái vannak, akkor is dob egy sms-t, h. tud gondol rád. Mindig vicces képekkel dobja fel a topicot, és irtó jól lehet vele marháskodni, ami a topic alaphangját is megadja. Ráadásul Te (és mi) sem írnánk ide, ha ő nem nyitja meg a 2007-es folytatásaként.

Szóval ez az egész kikívánkozott belőlem, mert nem szeretném ha ezentúl ez a hangulat uralkodna ebben a topicban. Tudjátok jól (főleg a régiek), h. én mint pozitív enerdzsi felelős próbáltalak Benneteket feltölteni, és mindig izgatottan vártam a hozzászólásokat, de komolyan mondom kezd elmenni a kedvem az egésztől...és ez elszomorít! :oops: :(

Ez az én őszinte véleményem volt...
Vendég

Arikon: Előszőr is hipp hipp hurrááá a vizsgádhoz!!De miért nem lett 5?? Na jó csak vicceltem:)
És mint pozitiv energy felelős megértem a hozzászólásodat.
Csajok nekünk össze kell tartanunk és nem egymás hozzászólását elemezni.

Szóval minedki jöjjön és ha jövünk akkor minden hozzászolást fogadjunk el. ha valami nem tetszik akkor ahoz is van jogunk de ettől még a topic ne széledjen már szét.
Itt egy jó kis csapat van és egy a célunk is:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!!!
Egyetértek az előttem szólókkal én még nagyon uj vagyok itt köztetek ezért nem is akartam belefolyni mert nem akartam okoskodni hisz még csak uj vagyok itt.De meg kell értenünk azt hogy nem vagyunk egy formák én azért csatlakoztam ehez a topichoz mert nagyon örültem hogy megoszthatom veletek gondjaimat kérdéseimet és talán tudunk segiteni egymáson.De ha civakodunk egy egy kérdésen lealacsonyodunk a hétköznapi közönyös élethez és ez a topik nem erről szól itt mindenki egy cipőben jár és hiszem azt hogy aki segit az azért teszi mert egyetérez azzal akinek tanácsot ad egyszóval itt a szeretet és a segitség él mindenkiben
bévi

Ezért gondolom azt hogy mindenkinek elkell fogadni a másik segitségét szavát ha jó ha rosz akkor is!!!Persze ez is csak az én véleményem.
ARIKON :gratulálok a vizsgádhoz ügyi vagy

Kép
bévi

mizujs csajok?milyen napotok volt ma? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Arikon, gratulálok a vizsgádhoz!

Kép Kép Kép
datolya

Arikon:benned sosem kell csalódnom...ezért imádlak annyira! :D :wink:
Vendég

Csajok!
Köszi a gratulációkat! Ha kettő körül hallottak egy nagy robajt, akkor az a rólam lezúduló kövek voltak! :D
Komolyan már alig várom, h. főzzek, mossak, takarítsak, mert az elmúlt 1-1,5 hétben ezek elmaradtak a tanulás miatt. :oops: Na de majd most igazi született feleség leszek! :wink: :D

Nórikám :oops: :D
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom, van-e még valaki, aki emlékszik rám a 2007-es topicból.
Olvaslak benneteket, nagyon drukkolok!

Most viszont nem tudok nem írni.

Bridget! Nórival egyet értek, mégha neked rosszul esik is. Itthon sincs másképp a beszélgetés, ha egy meddőségi központba elmész, és a párod ott ül melletted. Tudod, mennyi mindenen kell keresztül mennetek, ha lomikozni fogtok??? Akkor ez nem is lesz megalázó, függetlenül az orvos stílusától.
Nóriról meg olyat írni, hogy piti, ez eléggé kicsinyes. Szerintem ő még soha senkit nem bántott itt és ő is a kisbabáért "küzd".

Talán, ha annyira unattkozol, akkor használhatnál nagy betűket a mondat elején, mert ok, hogy ékezet nincs Japánban, de shift gomb van, és nálunk a mondatok nagybetűvel kezdődnek.

Mindenkinek nagy drukk és gratula az új kismamiknak!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szép estét mindenkinek!

Arikon: Gratula a vizsgádhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nitacska:
Köszike, az enyém elég jól telt. Zárásként voltam tornázni és szaunázni...... annyira jól esett, hogy az el sem tudom mondani

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

JÓ ÉJT MEG CSINÁLTAM AZ ELSŐ VONALZÓM BÁRCSAK BABUSOS LENNE DE MAJD LESZ REMÉLEM PUSZKA

Kép
bévi

zsuzska el is hiszem hogy jól esett a szauna,én is el tudnám viselni na de a legjobban a masszázst :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bridget!
én nem tudom, h mi volt sértő a Nóri hozzászólásán. De most komolyan.
többször visszaolvastam, de nem értem.... nem értem, h mi a gond vele. persze, ez jelentheti azt i, h én vagoyk a hülye.

egyébként pedig vagyunk itt jópáran, mindenki más és mindenkinek más a véleménye. a véleményünk abból adódik, amit olvasunk. amiről enm tudnk, az nem tudja befolyásolni a véleményünket.
vagyis ha fél infot kapunk vkitől, akkor csak a fél info alapján alakul a véleményünk.

azt pedig nevetségesnek tartom, h egy vélemény miatt sértegetésbe menjünk át..... nem erről szól a fórumunk!

Hanna!
nanááááááááááá, h emléxem rád. mi van veled??????????????

Arikon!
gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikor iszunk rá egyet? :wink:

babszika

Helló Babszem!

Ihatnánk már tényleg, annyiszor terveztük!
Egye fene, felmegyek pöstre miattatok! :wink:
Vendég

Hozzám bármikor jöhettek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nórikám!
te velem úgyis inni fogsz! Ha nem most, akkor majd az esküvőmön! vagyis előtte! mert remélem, h talizunk előtte is. :wink:

babszika

Mikor jöttök haza tótiába?Mert már tényleg kávézhatnánk!
Vendég

Nem tudom, h mikor megye.
most szopat(na) a főnököm, szóval lehet, h az utsó hétre kiíratom magam.... akkor tuti hazamegyek. de szólok majd, jó?

pusza nektek! szép napot!

Nóri!
várom majd a jelentést! :wink:

babszika

Nekem bármikor jó 5 után, de hétvégén meg pláne.Na csók, majd jelentek!
A főnöködnek:

Kép
Vendég

Ja és most 10-re megint megyek Gyulára kontrollra, integetek a nevedben végig! :wink:
Vendég

Arikon,
gratula a vizsgádhoz!!! :lol:
sirkici

Babszi,
köszi! Én rátok bármikor ráérek! :D Csak mostmár tényleg pontosítani kellene!!

Sirkici,
Neked is nagyon szépen köszönöm!

Annyira megkönnyebbültem, h. vettem egy csomó virágot, amiket kiültetek hatalmas kaspókba a teraszra. Veszünk tujákat is és április végén futó muskátlikat akarok lógatni! :D Na szóval totál fel vagyok dobóóóóódvaaaa!

Nóri,
drukk, h. rendben legyen minden!
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!!!
Nitacska: Naaagyon jó volt tegnap torna és szauna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Akkorát aludtam és olyan jóóóóóól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon:ha lenne gépem, most lefotóznám a ma reggeli vásárlásomat...komolyan...van itt mellettünk egy nagyker és minden hónapban hoz ilyen kisebb szobanövényeket.És reggel vettem 6 cserepes növényt!!!!Ez nem virág, de növény, és tudod, hogy mi ebben a lényeg! :lol:
Vendég

Ja a kontroll emaradt, mert beesett egy sürgősségi műtét...de a lényeg, hogy nincs baj a sebemmel, szépen gyógyul a hétfőn kapott csodakrémtől. :D
Ja és visszakértem a vizitdíjjamat... :oops: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Babszikám! Kösziiiiiiiiiiii. :lol:
Gondolom készültök a nagy napra. Nagyon szép leszel. :wink: Majd dumcsizzunk már valamikor. Lassan már lehet fagyizni. :wink:
Rólam a blogomban.

Kép
hanna30

Nóri! Azért jó hír, hogy szépen gyógyulsz.

Arikon! Jó kertészkedést.

Kép
hanna30

Hanna:megszenvedtem érte...háromszor vágtak fel egy betokosodott szőrtüsző miatt, ami akkorára nőtt ügyesen, hogy mostmár közel 10 cm-es vágásom van... :? :oops:
Vendég

Vidámság: 8)

Kép
Vendég

NÓRI GYÓGYULJ MEG MINNÉL HAMARABB UGY LÁTOM A HUMORODBÓL ITÉLVE JÓL VAGY HÁLA ISTENEK PUSZI

Kép
bévi

Bévi:Úgy döntöttem visszacsalogatom a bandát... :wink:
(amúgy ha csak minden 10. emberke írna, aki olvas minket, akkor nem győznénk visszaolvasni...)
Amúgy ezek tavalyi műtétek, úgyhogy már nem rágódok rajta, főleg így, hogy visszahúzódni látszik...
Vendég

Nóriiiii! :D :D Komolyan azt furcsálnám ha ez nem így lett volna!
Az a lényeg, h. gyógyul az a fránya seb.

Hanna,
Köszi! Már nagyon várom. Virágkötő végzettségem is van és többekközött ezért imádom a tavasz, mert akkor ki tudok bontakozni. 8) :lol:
Vendég

[quote] írta:gy döntöttem visszacsalogatom a bandát...

Sikerült. :lol:

Kép
hanna30

Végre jó kedvetek van ezt jó látni vagyis olvasni én is imádom avirágokat tudjátok aki szereti a virágot rossz ember nem lehet.Csak mradjon jó idő mert utálom a borus időt :twisted:

Kép
bévi

Sziasztok!

Látom én nem nagyon hiányzom senkinek :( De azért én továbbra is tántoríthatatlanul olvaslak titeket :)

Nálatok is virágoznak a fák? Annyira gyönyörűűűűű :D

Judit
Kép
sonny

sonny itt mindenki hiányzik mert itt a mi gondunkról és életünkről van szó és próbálunk egymáson segiteni ezért te is hiányzol mint minden ki más én nem látok virágos fát mert itt most nincs fa de majd meglesem máshol puszi

Kép
bévi

Hát, itt a sötét viharsarokban még nem nagyon virágzanak a fák...de a muskátlim és a korallka-gyerekeim kinyíltak a lépcsőházban!
Arikon:Én amúgy tulipán függő vagyok!Egyszerűen imádom!
Vendég

Nóri: én is tulipánimádó vagyok. Tegnap megleptem magam egy csokorral, és meseszép :) hétvégén én is szeretnék ültetgetni, mert a múltkori nagy kedvemet elmosta az eső :roll:

Judit
Kép
sonny

Sonny:és, hogy vagy?dokihoz mikor mész?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?