Sziasztok!
Mi is eltűntünik, kihasználtuk a jó időt, és sokat voltunk kint. Tegnap a Nagymamáméknál ebédeltünk, aztán kint a kertjükben homokozott Marci. Ja, délelőtt meg itthon próbált homokozni, de a homokozó teljesen beázott, így szó szerint egy pocsolya lett az egész. Ennek azonban Marci nagyon örült, úgyhogy tetőtől talpig telepancsolta magát.
Aztán Mami adott nekem valami óriási évelő növényt, mert már nem fért a virágágyásába, így dálután, miután hazaértünk, elültettem őket.
Ma meg elmentünk délelőtt Bricostore-ba, mert anyós virágot akart ott venni, hát vettem én is egy csomó nefelejcset meg százszorszépet, meg végre vettem a betonkerítésre trombitafolyondárokat és klematiszokat. Ezt persze utána mind el kellett ültetni. Majd ettünk, aztán még kimentünk az utcára, ahol két szomszédasszonnyal is találkoztunk egymás után, úgyhogy még 1,5 órát kint ácsorogtam. Hát, ne tudjátok meg, mire végre beértem, azt hittem, meghalok, úgy elfáradtam, a hasam is megfájdult, úgyhogy akát tetszik, akár nem, vissza kell vennem a tempóból. Pedig még a virágoskert java hátra van, kellene még venni egy csomó virágot, azt elültetni, majd azokat gondozni... A férjem ebben nem partner, utálja a virágokat, mert csak pénzt költ rájuk az ember, de semmi haszon nincs belőlük, ráadásul még locsolni is kell őket (amit nem igazán enged, ezért csak titokban szoktam).
Naszóval, nem unatokoztam. Ja, és képzeljétek, ma milyen édes volt Marci: odaadtam neki a locsolókannáját, hogy míg locsolok, ő is tegye: kilocsolta egy helyre az összes vizet, majd miután szép kis sarat csinált, szép elegánsan belehuppant a krémszínű kertészgatyójával!!!! Olyan édes volt, kár, hogy semmilyen fényképketyere nem volt a kezem ügyében!
Ja, és természetesen rengeteget "segített" az ültetéskor, pl. állandóan kiszaladt a látókörömből, hogy rohangálhattam utána, aztán meg mikor ott volt a közelemben, akkor kiásta, amit épp elültettem.
Nagy kertész lesz, meglássátok!
Kismadár,
üdv köztünk!!! A császárral kapcsolatban nem tudok mit mondani, de majd segítenek a lányok.
A kórházról/szülészetről a 199. oldalon (a közepén-alján valahol) elég bőven írtam, szerintem előbb olvasd el azt, és utána ha van még kérdésed, tedd fel bátran!!!
Timi,
tök jók lettek a dekorációk!!! Nekem a Malackás a kedvencem! Én is csináltam néhányat, de még nem fotóztam le őket.
Pimpó,
az Auchanban és a Tescoban is 5000-ért láttam a foteleket!
Henus,
Szonja mekkora egy nagyf franc! Nagyon édes, úgy megzabálnám!!!!
Telefon,
jaj, édesek ezek a sztorik! Marcinak van sajátja (bizony ám!!!
), mert volt egy régi kiszuperált telefonunk, aminek 1-2 gombja már nem jó, anyós meg vett egy újat magának, amihez adtak sim-kártyát, de neki az nem kellett, így beletettük a régibe. Így Marci telefonjában csak 3szám van eltárolva (Anya, Apa, Nagyi), így nagy baleset nem lehet. Így is már küldött néhány sms-t Anyunak, meg fel is hívta párszor.
A mi telcsijeink tabuk, azokhoz nem nyúlhat (persze próbálkozik, és ha nem engedjük, megy a hiszti, de meg kell tanulnia, hogy vannak "nem" dolgok!